androu Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 χθές ήμουν σε μια ταβέρνα.. και έτυχε να είναι και τραπέζι ενός γάμου.. Λέω εγώ τώρα θα πετύχω 2-3 άτομα να σπάσω και πλάκα, κάνω scan και βρίσκει ΄μόνο ένα gx30.. :( Είναι αλήθεια αυτό που λές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος androu (19 Σεπ. 2004 , 13:22) χθές ήμουν σε μια ταβέρνα.. και έτυχε να είναι και τραπέζι ενός γάμου.. Λέω εγώ τώρα θα πετύχω 2-3 άτομα να σπάσω και πλάκα, κάνω scan και βρίσκει ΄μόνο ένα gx30.. :( Είναι αλήθεια αυτό που λές Το οποιο GX30 μπορει να ετυχε να ηταν ανοιχτο επειδη ο ιδιοκτητης του θα ειπε: <<Τι να ειναι αυτο; Ας το ανοιξω, δεν εχω να χασω και τιποτα>> :p Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-elix- Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 φίλοι, ακούστε κι αυτό: τα περισσσότερα Γερμανός, Multirama κλπ έχουν workstations με ανοικτό το bt. αρκεί να καθίσετε μπροστά στη βιτρίνα και να κάνετε μπλε τον Jack. αν θέλετε στείλτε μου pm με αποτελέσματα και στοιχεία καταστήματος. η 'μελέτη' θα δημοσιευθεί εδώ σε λίγους μήνες από τώρα. gracias Παράθεση The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Προχθές έκανα το πρώτο μου bluejacking! Καθόμουν στο αμφιθέατρο και κάνω scan και μου βρίσκει 3 συσκευές: εναν "Κωνσταντίνο", ένα Νοκια7650 κ ένα GX30. Στέλνω μια σημείωση που είχα που έγραφε κάτι άσχετο (ενα σαιτ που μας δώσαν για ένα μθμ) και σε λίγο ακούω έναν απο πίσω μου να λεει "Ρε παιδιά καποιος μου έστειλε κατι!!! Τι γινεται εδώ ρε?? Να, να κοιτάξτε!!"! Εγώ να κοντευω να σκάσω στο γέλιο κ να συγκρατιέμαι για να μην με καταλάβουν! Να τους ακούω σε λίγο να κάνουν μήτιγκγια το τι θα μου στειλουν! Και το γελοιο ειναι οτι ένω μαλλον θα με εβλεπαν που πριν το στειλω επαιζα με τ κιν μου, και εναι κ @Michelle το ονομα του, όχι απλα δεν κατάλαβαν ποια είμαι, αλλά ουτε καν οτι είμαι γυναίκα κ νομιζαν οτι είμαι αντρας!!! Χεχε, ετσι θα την πατάτε αμα θεωρείτε τις γυναίκες ασχετες ρεεεε!!! Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 εγω παντως στον γερμανο της γειτονιας μου δεν εχω βρει ποτε ανοιχτο το bt..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Εγω κανω παντου... Ηταν ενας στα interspot με n-gage και αρχισα να του στελνω επαφες... Τρελαθηκε ο τυπας! Σηκωθηκε και πηγε στο ταμειο και κατι ρωτουσε. Το ποιο ωραιο ηταν μια νυχτα με φεγγαρι.... Ημουν εγω και αλλοι 2 φιλοι μου και εστελνα επαφες σε εναν 'γιαννη' με 7650. Στο τελος το εκλεισε το bt. Και ειπαμε να κανουμε ενα ταιλευταιο περασμα... Και φωναζω ' Για σου γιαννη' (Το εκλεψα αυτο απο αλλον στο φορουμ :p) Και αρχησαμε να τρεχουμε. Πολυ φαση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Εγω Ημουν στο γηπεδο , στο ΑΕΚ-Ολυμπιακος Χωνω ενα σκαν , και τι βλεπω: 3 (!) 6600 ,2 (!) 6230 , 1 Τ610 και 1 7650. Εστελνα επαφες στο 6600 , κ ηταν ενας τυποw 3-4 σειρες πιο κατω που ψαχνοτανε! :lol: Δεν ελεγε ομως , γιατι προφανως δεν ηξερε πως να απαντησει! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle ( 6 Νοέ. 2004 , 14:55) Προχθές έκανα το πρώτο μου bluejacking! Καθόμουν στο αμφιθέατρο και κάνω scan και μου βρίσκει 3 συσκευές: εναν "Κωνσταντίνο", ένα Νοκια7650 κ ένα GX30. Στέλνω μια σημείωση που είχα που έγραφε κάτι άσχετο (ενα σαιτ που μας δώσαν για ένα μθμ) και σε λίγο ακούω έναν απο πίσω μου να λεει "Ρε παιδιά καποιος μου έστειλε κατι!!! Τι γινεται εδώ ρε?? Να, να κοιτάξτε!!"! Εγώ να κοντευω να σκάσω στο γέλιο κ να συγκρατιέμαι για να μην με καταλάβουν! Να τους ακούω σε λίγο να κάνουν μήτιγκγια το τι θα μου στειλουν! Και το γελοιο ειναι οτι ένω μαλλον θα με εβλεπαν που πριν το στειλω επαιζα με τ κιν μου, και εναι κ @Michelle το ονομα του, όχι απλα δεν κατάλαβαν ποια είμαι, αλλά ουτε καν οτι είμαι γυναίκα κ νομιζαν οτι είμαι αντρας!!! Χεχε, ετσι θα την πατάτε αμα θεωρείτε τις γυναίκες ασχετες ρεεεε!!! Pote den eipame oti eiste asxetes :) Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 To Simenes S65 exeei bt opote mporei kai auto na symmetexei etsi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAiK Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras ( 8 Νοέ. 2004 , 20:52) To Simenes S65 exeei bt opote mporei kai auto na symmetexei etsi? Βέβαια :D ! Αν και δεν μπορεί να πάρει εφαρμογές... :worry: Παράθεση http://www.saik.hostindex.gr/misc/UIQ_logo.gif User Intelligence Quotient [UIQ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tntiseverywere ( 8 Νοέ. 2004 , 17:52) Pote den eipame oti eiste asxetes :) οπως και να το κανουμε μεγαλυτερο ειναι το ποσοστο των ανδρων που ξερουν απο bluetooth απ αυτο των γυναικων. Βεβαια , η εξαιρεση (Michelle) επιβεβαιωνει τον κανονα (οι περισσοτερες γυναικες) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tele-phonic Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Imoun to savvato stin paralia thessaloniki me enan filo mou kai ton aderfo tou me tin parea tou, kanei scan o aderfos tou filou mou kai vriskei enan me to onoma ψηλός, pairnoume to kinito ego me ton filo muo kai tou stelnoume "psilos mono sto mpoi i kai kapou allou?" vrikame poios itan giati arxise na xtipa to kinito tou kai itan konta mas arxizei koitaei trigiro. ton ksanasteloume an exeis to mpoi kai allou ela sti toualeta gia ena grigoro... o tipas pige kai entometaksy emeis skasame sta gelia itan apisteuto o tipos girise sti thesi tou 10 lepta meta kai thymomenos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 kalutera einai na ftixnete seimeioseis kai oxi epafes ! stis seimeiwseis mporeis na grapseis poli perisotera ! Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Παιδια οταν ζηταει password για να κανω pearing τι βαζω? :stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (11 Νοέ. 2004 , 16:31) Παιδια οταν ζηταει password για να κανω pearing τι βαζω? :stupid: Oποιοδήποτε αριθμό, αρκεί να βάλεις τον ίδιο και στις δύο συσκευές ωστε να γίνουν Paired. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (11 Νοέ. 2004 , 16:35) Oποιοδήποτε αριθμό, αρκεί να βάλεις τον ίδιο και στις δύο συσκευές ωστε να γίνουν Paired. Επειδη ειμαι παντελως ασχετος με το bluetooth,οταν κανω scan και προσπαθω να κανω pair με μια συσκευη μου ζηταει password,εκει τι βαζω?Στη δικη μου συσκευη δεν εχω βαλει password,δεν υπαρχει καποιο default απο τη Nokia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Βάζεις απλά το ίδιο οποιονδήποτε password και στα δυο κινητά που κάνεις pair. :o Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouzoulos Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 ena kalo site gia bluejack http://www.bluejackq.com/software.htm Παράθεση ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Προχθές ήμουν για καφέ με μια παρέα....Στο τραπέζι ήταν 3 κινητά με bluetooth και αρχίσαμε όλοι μαζί να σκανάρουμε και να σχολιάζουμε (οι άλλοι ψυλοάσχετοι βέβαια)...Βρίσκω λοιπόν εγώ ένα όνομα και στέλνω φωτογραφία ένα αεροπλάνο και το συζητήσαμε στο τραπέζι μας...Οπότε γυρνάει ένας τύπος από το δίπλα τραπέζι και μου λέει: "ωραίο το αεροπλάνο φίλε...θα απογειωθεί σε λίγο"... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (18 Δεκ. 2004 , 15:44) Προχθές ήμουν για καφέ με μια παρέα....Στο τραπέζι ήταν 3 κινητά με bluetooth και αρχίσαμε όλοι μαζί να σκανάρουμε και να σχολιάζουμε (οι άλλοι ψυλοάσχετοι βέβαια)...Βρίσκω λοιπόν εγώ ένα όνομα και στέλνω φωτογραφία ένα αεροπλάνο και το συζητήσαμε στο τραπέζι μας...Οπότε γυρνάει ένας τύπος από το δίπλα τραπέζι και μου λέει: "ωραίο το αεροπλάνο φίλε...θα απογειωθεί σε λίγο"... Offtopic: Φιλε crazy_4 τι νουμερο ειναι αυτο των μηνυματων σου; ντροπη ρε :p . Τι 666 ειναι αυτο αντιχριστε :lol: . Ου ου ου. Just kidding :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_joker Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Loipon guys,akouste fasi. Edine eksetasis lower kai kano Scan kai vrisko anoixto bluetooth tou epitirith!!!!!! arxizo loipon kai tou stelno: RE,THA MOU VALEIS 100 H THA SE KATAGEILO??? Aftos sthn arxi to agnoei ma meta tou stelno...KSERO TH EKANES STHN TOYALETA PRIN THN EKSETASH!!!...ha ha ha.... ton vlepo loipon anisixo na vgenei apo thn ethousa kai erxetai meta me to thlef. sto xeri!!!!!!! :p Παράθεση Guys!!! Digital is great!!! ANd so as LIFE!!! SO>> :p life is digital!!! LD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagib2002 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Xexe ta ekane panw tou o tupos :P Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 1) Θεωρητικά ειναι δυνατό να εντοποστει κάποιος ο οποιος κανει bluejacking, αλλά αυτό ειναι καπως δύσκολο, καθως προυποθετει προωθηση εισαγγελικου αιτήματος μεσω Ιντερπολ στην εταιρεια που κατασκευασε το προσβάλλον κινητό, για την διασταυρωση της MAC ADDRESS του BT με το ΙΜΕΙ. Με αυτον τον τρόπο παιρνεις το IMEI της προσβάλλουσας συσκευής, και μετα απο τα HLR της οποιας εταιρειας παιρνεις το IMSI της καρτας, οπως και τον MSN του χρηστη (το τηλεφωνο του δλδ.) Μετα, απο τα μητρωα συνδρομητων, το ονομα του και τα λοιπα στοιχεια του. Ειναι ομως, οπως ειπα, καπως δυσκολο. Απλά θα επρεπε να το ξερετε (οποιος με bluejack-αρει θα τον σκισω(!)) Αν θα με βρείτε? potis21 στο nodename, ηρακλειο Κρητης, το BT δεν κλεινει ποτε, εχω V800, pair no. 4444 ! και τιποτα να κρυψω. Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Do you communicate with yourself? :D Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 ?!? Oriste?!? :lol: :lol: Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts