Jump to content

kouzoulos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kouzoulos

  1. αυτό που θέλω στην registry είναι το εξής. Στο 514 στη home screen λέει internet calling κάτι τέτοιο το οποίο σημαίνει ότι έχει ενεργοποιημένο το voip σε αντίθεση με το voice messenger το καινούριο.Κοίτα στην registry για voip και σύγκρινε τα 2 κινητά, λογικά το έχουν απενεργοποιημένο στο νέο τηλέφωνο γι αυτό δεν μπορείς να μιλήσεις μέσω skype κτλ.
  2. άστα να πάνε.... πριν ένα μήνα μου το φάγανε και εύχομαι σε αυτόν που το πήρε τα χειρότερα!!!! :lol::lol: αυτό που λες με το registry to έχω δει και εγώ αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα, βασικά ψάχνω να δω πώς θα γίνει να ενεργοποιηθεί η επιλογή όπως στα pocket pc στα settings που έχει μενού gps με ρυθμίσεις και επιλογή on/off. η μπαταρία όντως κρατάει στην αναμονή, αν έχεις το 514 κοίταξε να δεις στα processes ποια προγράμματα τρέχουν και σύγκρινε αν έχεις χρόνο λίγο τα registry. με την κανονική μπαταρία 1260mAh ναι μεν κρατάει στην αναμονή πλέον αλλά σε μένα όταν κάνεις κλήσεις πέφτει αισθητά σε σχέση με το 514. Στις ρυθμίσεις που έχω κάνει όπως θυμάσαι το έχω βάλει μόνο σε gsm δίκτυο. Με την μεγαλύτερη μπαταρία πάλι πέφτει πολύ γρήγορα στις κλήσεις. στο startup έχω αφήσει τα 3 που σου έχω πει, θα δοκιμάσω και χωρίς αυτά να δω. edit: τα έβγαλα και τα άλλα 3 και το gps λειτουργεί που νόμιζα ότι δεν θα λειτουργούσε.
  3. όταν λες αγγλική rom εννοείς λογικά της vodafone. Δεν υπάρχει ούτε στο site της Hp η rom η κανονική δηλαδή όχι της vodafone. το μεγάφωνο σε μένα δεν έχει κάποιο πρόβλημα, η λήψη απ ότι έχω παρατηρήσει έχει ένα θεματάκι. Η hp απ ότι είδα και μίλησα με τους διαφόρους δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιο update. Για την μπαταρία πλέον είμαι σίγουρος ότι είναι το gps, το θέμα είναι πως μπορεί να φανεί στα settings η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του. Και εγώ το 514 είχα αλλά μου το κλέψανε και πήρα αυτό και μπορώ να πω πως δεν με έχει αφήσει ευχαριστημένο μέχρι τώρα.
  4. όσοι έχετε το τηλέφωνο αυτό στη συσκευασία μέσα είχε ένα φυλλάδιο της ipaqchoice.com μπορείτε να πάτε στο σίτε και να κατεβάσετε το ελληνικό λεξικό δωρεάν αφού πίσω από το φυλλάδιο έχει έναν κωδικό τον Voucher Number και είναι για αγορές μέσω του σίτε. όταν το κατεβάσετε για να κάνετε εγκατάσταση πρέπει να βάλετε σε ένα txt το licence key και order reference number το ένα κάτω από το άλλο και να το σώσετε το αρχείο ως licence.txt βάλτε το αρχείο που κατεβάσατε (Adaptxt(d)_f_ipaq530_std_gre-gr_atp_2.3.0.atp) και το txt στο FileExplorer/My Documents στη συσκευή σας. Αφού το κάνετε αυτό πηγαίνετε στη συσκευή σας στο Adaptxt Options > Dictionaries > Add New Dictionary > Add Ons Portal (απαραίτητη η σύνδεση στο ίντερνετ) και πηγαίνετε στο τέλος της σελίδας που σας άνοιξε και πατήστε Click here to find and install a new dictionary βρείτε το αρχείο .atp που βάλατε πριν για να ξεκινήσει η εγκατάσταση. Τέλος δεχτείτε το Licence Agreement (EULA), όταν σας ζητηθεί να βάλετε το licence βρείτε όπως πριν το licence.txt και προχωρήστε. επίσης το θέμα μπαταρίας νομίζω πως λύθηκε, είμαι ακόμα σε δοκιμαστική φάση για να ελέγξω αν όντως έχει λυθεί. υγ. όποιος μπορέσει ας απαντήσει στο προηγούμενο ποστ μου...
  5. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που έχει αυτό το κινητό να μου πει στο φάκελο startup των windows τι έχει μέσα. Δηλαδή ποια προγράμματα ξεκινάνε με την εκκίνηση του τηλεφώνου. venividivici το destinator για smartphone δεν παίζει στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. δεν μπορεί να βρει το gps.
  6. αυτό που μου λες με την ip το είχα παρατηρήσει πριν την αναβάθμιση. Ήταν στο περίπου. Μετά την αναβάθμιση με κλειστό το wi-fi και δοκιμή έξω στο δρόμο όχι μέσα στο σπίτι πλέον μου βγάζει το ακριβές στίγμα αλλά αργεί πολύ να κάνει refresh το στίγμα.Επίσης πάνω δεξιά μου βγάζει εικονίδιο δορυφορικής κεραίας. Μόλις έχω λίγο χρόνο θα βάλω screenshots.
  7. χαίρομαι που είσαι παρατηρητικός και είδες την υπογραφή μου. :ninja::ninja: τι ακριβώς κολλάει?? άλλο ρώτησα άλλο απάντησες φίλε isidorosr20595.. όπως έγραψα μου βρήκε το στίγμα μου μέσω google maps. Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει.
  8. Το 2g έχει και gps μέσα?? ήξερα ότι όχι, σήμερα κοιτάζοντας κάποια προγράμματα στο ipod touch μου, μου βρήκε την θέση μου το δοκίμασα έξω αλλά αργεί πολύ να κάνει refresh στον χάρτη. μόλις έχω κάτι νεότερο θα σας ενημερώσω.
  9. Το πήρα από το plaisio προχτές και το είχε στα 150 ευρώ, επειδή όμως ήταν αυτό που είχε στη βιτρίνα μου το αφήσανε αρκετά πιο φθηνά. όποιος θέλει να διαβάσει review έχω γράψει ένα εδώ http://www.clubpocketpc.gr/index.php?name=Reviews&req=showcontent&id=11
  10. έχω το 8100 και δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου γιατί δεν με βολεύει. αν το θέλει κανείς pm me.
  11. Aπλά πήγαινε στο Start -> Settings -> Connections κλικαρε το USB to PC και απενεργοποίησε το Enable advanced network functionality.
  12. βγηκε η νεα εκδοση resco explorer, οσοι την εχουν ας κανουν update απο το pda τους.
  13. φιλε hab μπραβο για την τελεια δουλεια που εχεις κανει... εδω και μερικες μερες δεν μου λειτουργουσε αλλα δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχε αλλαξει το template. μπραβο και παλι!
  14. εναλλακτικη για close all ειναι το handyswitcher. πολυ ευκολο στη χρηση και μπορεις να το βαλεις οπου θες εσυ (στη μπαρα διπλα απο το start η στη taskbar στο κατω μερος)
  15. υπαρχει το winmobile για torrent και μεσα απο το resco explorer υπαρχει ftp downloader αν ξερεις βεβαια site ftp για να κατεβασεις.
  16. Ούτε εμένα καθυστερεί το shell και μάλιστα του έχω επάνω τa spb calendar, spb weather, spb pocket plus με τα τελευταία update.
  17. gia mena o forhtos prepei na einai forhtos!!! eixa ena poy htan arketa varhs kai ithela kati gia na ton exw synexeia mazi xwris na mou kovei th mesh etsi protimisa ta 2,26 kila ths HP. http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.900220
  18. Πολλα pda μετα απο rom update εμφανιζουν την ημερομηνια και την ωρα σε 3 γραμμες και το εικονιδιο της μπαταριας πανω δεξια. για να γινει παλι μια γραμμη και να μπει το ρολοι πανω δεξια οπως ηταν καντε το εξης (προσοχη φευγει το εικονιδιο της μπαταριας με το παρακατω) με ενα registry editor καντε τα εξης πατήστε "HKLM" (HKEY_LOCAL_MACHINE), μετα "Software", μετα "Microsoft", μετά "shell" Από το Menu κάτω δεξιά, πατήστε new, Dword value Δώστε όνομα "ShowTitleBarClock" χωρίς τα "" Το Dec (decimal) Πρέπει να είναι κλικαρισμένο To DWORD DATA να είναι 1 Πατήστε Done *paparoach για να βαλεις το spb weather μεσα στο shell αν χρισιμοποιεις το spb plus και το εχεις ηδη εκει πρεπει πρωτα να πας στις ρυθμισεις του spbplus να το αφαιρεσεις και μετα να πας στις ρυθμισεις του shell και να κανεις το κανεις add. το ιδιο ισχυει και για το spbdiary.
  19. Ποια εκδοση εχεις του HS? εγω εχω την 2.7 και λειτουργει κανονικα. Αυτο που λες οτι ενω τα κλεινεις τα βρισκεις παλι ανοιχτα με το task manager δεν μου εχει τυχει εδω και 1 χρονο που το χρησιμοποιω. Ο task manager των wm5 δεν φορτωνεται στο startup αλλα πρεπει καθε φορα να το ανοιγεις εσυ. Επισης δεν εχει την επιλογη οταν πατας παρατεταμενα το x να κλεινει το προγραμμα τελειως. Η επιλογη προγραμματα οταν πατας το x κλεινει τελειως δεν κανει minimize. Δεν ξερω αν εχεις και τα 2 φορτωμενα και μπερδευει.
  20. υπαρχει το HandySwitcher το οποιο φορτωνεται στο startup και μπορεις να το βαλεις ειτε στην μπαρα διπλα στο start ειτε κατω στη μπαρα που εχει πανω απο τα contacts. ενω αν κρατησεις παρατεταμενα το x καποιου προγραμματος στο κλεινει και δεν σου κανει minimize οπως τα wm5. και τον taskbar απο τα settings μπορεις να φορτωσεις στη μπαρα διπλα στο start αλλα δεν σε αφηνει να διαλεξεις ποιο προγραμμα θες να κλεισεις και ποιο θες να αφησεις ανοιχτο.'Η τα κλεινει ολα η μονο το τρεχων ( δλδ αυτο που βρισκεται πανω πανω στη λιστα του).
  21. Στην πρωτη προταση σου φαινεται ποιος εκτοξευει κατηγοριες..... Καθως και στο post σου #2642 το υφος που μιλας! Εγω δεν εχω προβλημα να σου απαντησω και ας μου κανεις report στους κυριους mods. Θα τα διαβασουν με προσοχη και θα κρινουν. Το να λες την αποψη σου δεν ειναι εγκλημα. Το να προσπαθεις να την υποστηριξεις κανοντας report και να μου το αναφερεις φορα παρτιδα δεν ξερω τι ειναι...
  22. παλι δεν καταλαβες την λεξη παρωπιδες και το υφος που το εγραψα (ξαναδιαβασε το post μου και ελπιζω να το καταλαβεις). Δεν θα απολογηθω ομως κι ολας, το αν εχω δικιο η οχι ασε να το κρινουν οι χρηστες που εχουν παρατηρησει καποια προβληματα. οσο για την πορεια του στην αγορα δεν εχω να πω κατι γιατι ειναι αξιολογη, οπως ξαναειπα σαν προγραμμα ειναι πολυ καλο και στο εξωτερικο που το χρησιμοποιω ειναι αξιοπιστο, με την χαρτογραφηση της ελλαδας χανει και γι αυτο μιλησα συγκεκριμενα για τα χανια που διαπιστωσα καποια λαθη. Τωρα αν το εχεις παρει προσωπικα το θεμα και δεν δεχεσαι να γινεται κριτικη απο τους χρηστες για να βελτιωθει ο χαρτης ειναι δικο σου προβλημα και κακως που ασχοληθηκα να γραψω που μου παρουσιασε λαθη ο χαρτης. Με αυτη την (λανθασμενη, για να μην τη χαρακτηρισω αλλιως) τακτικη ομως ειναι λογικο να αποθουνται πολλοι χρηστες που θελουν να γραψουν την γνωμη τους και να βοηθησουν στην καλυτερη χαρτογραφηση!
  23. δεν ηταν στις προθεσεις μου να προκαλεσω,την αποψη μου εγραψα και αμεσως να πειτε οτι δεν ειναι σωστη και να κοιταξω τους χαρτες του drive me( απορω το προγραμμα γιατι το αγοραζεις οταν οι ιδιοι εσεις λετε να κανουμε επιβεβαιωση μεσω του drive me) απλα μην το παρουσιαζουμε σαν super ouaou προγραμμα και κανεις δεν μπορει να γραψει την αποψη του γιατι τρωει λογοκρισια. εχε τις αποψεις σου εχω τις αποψεις μου οσον αφορα το θεμα. το συντεκνος δεν πηγαινε σε σενα αλλα στο παιδι απο τα χανια καθοτι εσυ απο οτι βλεπω στην υπογραφη σου εισαι πανωμερητης!!!!! για τις παρωπιδες οπως λες εγραψα ''γραφουμε αποψεις και δεν μας πληρωνει κανεις να γραφουμε μονο θετικα για το destinator ουτε μας εχουν βαλει παρωπιδες'' δωσε βαση στο ''μας'', οτι αναφερομαι σε μενα και σε αλλους χρηστες που ειχαμε τα ιδια προβληματα.
×
×
  • Create New...