Jump to content

Bluejacking: Αστείες ιστορίες!

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα που καθόμουν στη λέσχη του ΤΕΙ βρήκα ένα Τ610 αλλά δεν έκανα τπτ γιατί καθόμουν σε κεντρικό σημείο όπου με έβλεπαν όλοι (μη φάμε και κανά ξύλο). :mad:

• Απαντήσεις 684
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

E den tha se deiroun ama steileis kati. Isws etsi kaneis pollous na doun ti tha pei BT.

Xtes hmoun sto festival mpyras kai vrhka 5-6 kinhta. Epese gelio sthn parea mou. Emathan oloi ti einai to Bt, kai twra den theloun to kainourgio tous kinhto na mhn exei BT.

HTC Desire Root User

Αλλό να τα κάνεις κρυφά, κι άλλο να σε βλέπει το θύμα. Γιατί εκεί που ήμουν με έβλεπε σίγουρα. Εξάλλου δεν είχα σκοπό να του στείλω "γεια σου, τι κάνεις;". Φύλαγε τα ρούχα σου, γιατί δεν ξέρεις σε ποιόν θα πέσεις..

Ε ωραια,και που ξερει αυτος τι κανεις εσυ με το κινητο σου?

Μπορει να παιζεις games,να στελνεις ενα μηνυμα....,δεν εχει αποδειξεις!

Παντως και στην δικια μου παρεα θελουν να παρουν ολοι BT κινητο!;-)

Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??!

Ναι ναι είναι γεγονός! Η πρώτη εποικοδομητική χρήση του μπλεδοντιού! Παιδια πέρασα Ηλεκτροτεχνία 1 χάρη στο μπλεδόντι! Απίστευτο! 4 κινητά όλα μέσα στο αμφιθέατρο από μια άσκηση ο καθένας! Κάντε το και σεις! Εντωμεταξύ όταν ερχόταν ο καθηγητής να δει τι κάνω με το κινητό έκανα switch στο κομπιουτεράκι ( :o 3650 ) και δεν έπαιρνε πρέφα τίποτα! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους μπλεδοντάκιδες!

Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία - Σχολή Ναυαγοσωστικής, μια από τις παλαιότερες σχολές Ναυαγοσωστικής

Web hosting - VPS hosting - Dedicated servers - Domain Names

Καλό! :p

Προσοχή όμως να μην διαδοθεί πολύ και το μάθουν και οι καθηγητές! :blink:

Αρχικό Μήνυμα από τον priestjim

Ναι ναι είναι γεγονός! Η πρώτη εποικοδομητική χρήση του μπλεδοντιού! Παιδια πέρασα Ηλεκτροτεχνία 1 χάρη στο μπλεδόντι! Απίστευτο! 4 κινητά όλα μέσα στο αμφιθέατρο από μια άσκηση ο καθένας! Κάντε το και σεις! Εντωμεταξύ όταν ερχόταν ο καθηγητής να δει τι κάνω με το κινητό έκανα switch στο κομπιουτεράκι ( :o 3650 ) και δεν έπαιρνε πρέφα τίποτα! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους μπλεδοντάκιδες!

Αστειεβεσε φυσικα ε?????????

Σε ποιο ακριβως ακαδημαικο ιδρυμα σας επιτρεπουν να εχετε κινητο και μαλιστα ανοιχτο????

Ειμαστε καθολου σοβαροι?

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Αρχικό Μήνυμα από τον After

Ε ωραια,και που ξερει αυτος τι κανεις εσυ με το κινητο σου?

Μπορει να παιζεις games,να στελνεις ενα μηνυμα....,δεν εχει αποδειξεις!

Παντως και στην δικια μου παρεα θελουν να παρουν ολοι BT κινητο!;-)

Μωρέ δεν έχει αποδείξεις αλλά αν δει εναν με ένα Τ610 στο χέρι να κοιτάει γύρω γύρω και να μισογελάει, που θα πάει το μυαλό του; Γι αυτό πάντα undercovered bluejacking :p

Το συγκεκριμένο thread, έχει ξεφύγει πολύ από την πορεία ενός "τεχνολογικού προβληματισμού" (αν ήταν και ποτέ) και πλέον έχει μετατραπεί σε "αστείες ιστορίες κινητής επικοινωνίας".

Οπότε, μεταφέρεται στην Chat & Fun, εκεί όπου ανήκει καλύτερα.

Στράτος Νικολαΐδης (aka SNikolaidis)

Συντονιστής συζητήσεων στην περιοχή Τεχνολογικοί Προβληματισμοί @MyPhone.gr

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από τον Johny-B

Καλό! :p

Προσοχή όμως να μην διαδοθεί πολύ και το μάθουν και οι καθηγητές! :blink:

Το ωραίο θα είναι να έχει και ο καθηγητής κινητό με bluetooth και κατά λάθος κάποιος να του στείλει λυμένη καμία άσκηση! Εκεί να δεις γέλια... :p :lol:

Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV

Σε ποιο ακριβως ακαδημαικο ιδρυμα σας επιτρεπουν να εχετε κινητο και μαλιστα ανοιχτο????

Ειμαστε καθολου σοβαροι?

Στα περισσότερα απ'ότι ξέρω συμπεριλαμβανομένου και του ΑΠΘ που ήμουν!

Εκτός αν είναι κανένας πορωμένος καθηγητής και λέει κλείστε τα κινητά και περνάει και τα ελέγχει! Αλλιώς ειδικά σε μαθήματα που χρειάζεται computerάκι το 80% των φοιτητών με το κινητό κάνουν υπολογισμούς!

Προσωπικά ποτέ δεν με βοήθησε το κινητό! Που να γράψεις και να στείλεις ολόκληρη άσκηση τώρα στο κινητό, μία ώρα θα κάνεις! :blink:

Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7

Προσωπικά ποτέ δεν με βοήθησε το κινητό! Που να γράψεις και να στείλεις ολόκληρη άσκηση τώρα στο κινητό, μία ώρα θα κάνεις! :blink:

Scanner και ένα πρόγραμμα OCR και είσαι έτοιμος! ;)

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Scanner και ένα πρόγραμμα OCR και είσαι έτοιμος! ;)

Egw apla fwtografizw thn kolla kai thn stelnw ston paradipla me bluetooth.

HTC Desire Root User

Αρχικό Μήνυμα από τον David

Egw apla fwtografizw thn kolla kai thn stelnw ston paradipla me bluetooth.

καλά φαντάζομαι τι όργια γίνονται ειδικά με κάτι βαριόλες καθηγητές που αράζουν στην έδρα τους! ζηλεύω, δεν τα πρόλαβα αυτά :lol:

Αυριο που αρχιζουν τα σχολεια δοκιμαστε να ψαξετε για καμια συσκευη με το bluetooth on.Δεν μπορει,ολο και καποιον θα πετυχουμε στον αγιασμο (οσοι πανε σχολειο). :p
http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif

Αρχικό Μήνυμα από τον freestyler

Αυριο που αρχιζουν τα σχολεια δοκιμαστε να ψαξετε για καμια συσκευη με το bluetooth on.Δεν μπορει,ολο και καποιον θα πετυχουμε στον αγιασμο (οσοι πανε σχολειο). :p

mpa sto diko moy isa poy kseroyn ti einai to mms!oso gia to gprs mh to skeftesai kan!kai to bt...einai kanas ekswghinos????? :p

Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV

Ειμαστε καθολου σοβαροι?

Κοίτα,στη φιλοσοφική μας κάνουν σωματικό έλεγχο στην πόρτα :p

Το μόνο που είναι ενοχλητικό είναι που κάποιοι ηλίθιοι δεν το κλείνουν και χτυπάει στο 5 κάθε φορά.Ε τότε λένε να τα κλείσουμε :)

Αντε να πάρω πτυχίο με Bluetooth :p :p

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Λοιπόν, τι έγινε εδώ: Η συζήτηση, ενώ ξεκίνησε καλά, με ένα αρκετά ενδιαφέρον θέμα, τελικά ξέφυγε εντελώς από την πορεία του, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα συνοθύλευμα φαρσών εμπλεκομένων με κάποια ενδιαφέροντα (από τεχνολογικής άποψης) θέματα.

Αποτέλεσμα; Η συζήτηση κόπηκε στα δύο. Εδώ, θα συνεχίσουμε τις φάρσες και τις πλάκες.

Η τεχνολογική όμως συζήτηση, με απορίες περί bluejacking, θα συνεχίσουν στην περιοχή που τους αρμόζει, στους Τεχνολογικούς Προβληματισμούς. Όπως αρμόζει.

Στράτος Νικολαΐδης (aka SNikolaidis)

Συντονιστής συζητήσεων στην περιοχή Τεχνολογικοί Προβληματισμοί@MyPhone.gr

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε εγώ προσπαθώ να κάνω σε καφετέριες κινηματογράφους στο αστικό! Ποτέ δεν έχω πετύχει κανένα! Τι διάολο καταραμένος ειμαι;; :(

Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7

Ρε εγώ προσπαθώ να κάνω σε καφετέριες κινηματογράφους στο αστικό! Ποτέ δεν έχω πετύχει κανένα! Τι διάολο καταραμένος ειμαι;; :(

Me too :'( :( :( :(

www.valder.tk

Η νεα εποχή έφτασε!

Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα!

Φαντάζεστε τι σκηνικά θα γινόντουσαν αν το ΒΤ των κινητών ήταν class1 με εμβέλεια 100m???
HTC Desire Root User

Αρχικό Μήνυμα από τον Global moderator

Σωστά φαντάζεσαι :)

μόνο άν έχει 8910 :) και όχι σε note αλλά σε μορφή contact. :o

η κορυφή είναι ότι κάθε καφετέρια στην γλυφάδα βρίσκεις 7-10 που έχουν ανοιχτό bt και κάνειτς τρομερά πράγματα. προσοχή όμως μια φορα πήγα να φάω ξύλο.. :whistle:

και φυσικά μην μάθετε στην κοπέλα σας τι είναι το bt αλλιώς θα πρέπει να παίξετε μπουνιές σε καμιά καφετέρια :D

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αρχικό Μήνυμα από τον David

Φαντάζεστε τι σκηνικά θα γινόντουσαν αν το ΒΤ των κινητών ήταν class1 με εμβέλεια 100m???

To Ζ1010 νομίζω έχει εμβέλεια 100 μέτρων! :)