Jump to content

myphone REVIEW: Έξι launchers στο μικροσκόπιό μας

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 100
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή ασχολούμαι με MIUI από τη πρώτη ημέρα και επειδή έφαγα το MIUI με το κουτάλι για διάφορους λόγους :whistle:

Οπότε λόγω κολλήματος ψηφίζω MILauncher.

Γιατί είναι από τους λίγους που ενσωματώνουν *και* custom lockscreen (χωρίς το κατέβασμα έξτρα εφαρμογών) και άμα ξέρεις τι να ψάξεις στο μάρκετ (και έχεις ψυχραιμία (αυτό στανταράκι)) δέν ξεκολάς..

Έχει θέματα lockscreen που συνεργάζονται μέχρι και με το genie widget και "τραβά" απο εκεί τον καιρό και έχεις τον καιρό και στη lock screen με custom theme.

Επειδή δεν έχω ψυχραιμία, δεν λες κανένα θέμα να το βρω στην αναζήτηση? Πάντως στην miui v5 δεν βρήκα ακόμα lockscreen που να δείχνει τον καιρό.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Επειδή δεν έχω ψυχραιμία, δεν λες κανένα θέμα να το βρω στην αναζήτηση? Πάντως στην miui v5 δεν βρήκα ακόμα lockscreen που να δείχνει τον καιρό.

χμμμμ...

ψάξε mui plus ή/και mui.sr.wtr όπως βλέπεις εκτός του search στο MILauncher έχει και στο Internet αλλά και στο Play :rolleyes:

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

Nova prime και εγώ τα αξίζει τα λεφτά του μέχρι και το τελευταίο cent γρήγορος,σταθερός,δεν τρώει μπαταρία τι άλλο να ζητήσει κανείς...

Εχω τον nova και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Με βαλατε στο τρυπακι εχθες να δοκιμασω τον themer(ο κωδικος δουλεψε,thanks).Φαινεται να εχει δυνατοτητες αλλα εχει δουλεια ακομα.Υπηρχανε αρκετα lags. Οποτε μπηκε προς το παρον στην ακρη αλλα θα δοκιμαστει σιγουρα στο μελλον.Μεχρι τοτε nova.

Ψήφο και από μένα στο Nova Prime με 3 ευρώ. Κρίμα που δεν υποστηρίζει κάτω από ICS. Εκεί θα δοκιμάσω το Smart Launcher.

Πολύ ωραίο το άρθρο αναμένω συνέχεια. :up: Συνέχεια με update της παρουσίασης με περισσότερους launchers αλλά και με άλλες κατηγορίες εφαρμογών όπως office, media players, pdf readers, file managers, κατηγορίες από games (π.χ. city building, shoot em up) κ.ο.κ.

Σε κανένα από αυτούς θα άλλαζα για το yandex shell ή τον hi launcher ή τον sslauncher τους περισσότερους από το άρθρο τους θεωρό ξεπερασμένους
http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

Δεν είναι σαν άλλο 1 πρόγραμμα μονίμως ανοιχτό? Λες και έχουν 8gb ram. Εδώ στους μικρούς υπολογιστές βάζουμε την ταπετσαρία...

Nova από μένα τον είχα και σε άλλα κινητά μου είναι αρκετά smooth και τώρα δεν τον αλλάζω είτε σε κινητό είτε ταμπλετ
Practice what you preach

Χμμ... Ο Themer Beta δεν υποστηρίζεται στο Optimus G αλλά στο Galaxy S3 (αυτά έχω περασμένα στο Gmail μου).

Τεσπα, χρησιμοποιώ τον Yandex.Shell που έχει σαν βάση (δηλαδή είναι ίδιο με το SPB Shell 3D), μόνο που είναι free.

Συμμαζεμένος, χωρίς πολλά κοκοψίνια, έχει τα δικά του widgetακια και είναι γενικά κάτι το διαφορετικό, αν βαριέσαι να κάνεις τις δικές σου customιές.

Τον MiHome που πέρασα από περιέργεια είναι όμορφος αλλά με πολλά lag ακόμα. Έχει όμως μέλλον.

Νοva Prime.

Παραμετροποιήσιμος χωρίς να σε πονοκεφαλιάζει με τις υπερβολικές ρυθμίσεις, σταθερότατος, γρήγορος και ελαφρύς.

Δοκιμάζω συνέχεια καινούριους launchers αλλά πάντα γυρνώ στον αγαπημένο μου Nova.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Πάντως τα κινεζομάγαζα όταν αντιμετωπίζεις πρόβληματα με lag στα κινητα που σου πουλάνε προτείνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Nova. Διαβαζοντας σχετικα forum ΟΛΟΙ υποστηριζουν πως με τον Nova εξαφανίστηκαν τα lag. Ισχύει? Εχει δει καπιος διαφορα πριν και μετα? Εγω δεν μπορω να το δοκιμασω γιατι το δικό μου κινεζοεργαλείο (Star b94m) θερίζει...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά βάζοντας τα σε μια λίστα, ποιος είναι πιο alagaristos?

Σε σχέση με αυτους τους έξι καΙ τους στοκ android,touchwiz,sense ?

Apex Launcher Pro,απο τις λίγες εφαρμογές που έχω αγοράσει,την έχω χρόνια σε όλα μου τα κινητά και δεν το έχω μετανιώσει.Κανένα lag,ελάχιστα κρασαρίσματα,ελαφρύς κ γρήγορος

Όποιος ενδιαφέρεται για τον themer beta ας δοκιμάσει τον κωδικό MSTRCD .

Ήμουν και εγώ στην αναμονή μέχρι που έβγαλαν τον κωδικό αυτό για 40.000 ενεργοποιησεις.

Ακόμα valid ο κωδικός! Θενκς

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης
ο Κόκκινος

Μα καλά κανείς (πλην ενός συμφορουμίτη) δεν έχει tsf? Θα μου πείτε 12€ είναι αρκετά αλλά στο galaxy s3 πριν και τώρα στο note2 έχει κολήσει μόνιμα. Ένας λόγος που έκανα root ( για μια και μοναδική φορά στη ζωή μου) ήταν για να εξαφανίσω το ui καρκίνωμα της samsung(και λοιπές εφαρμογές της) και να έχω μόνιμα tsf. Αλλά το σκρολάρισμα και η παντελής έλειψη lag στον nova δεν υπάρχει πουθενά. Κάτι σε συνδυασμό Tsf με nova να υπήρχε και θα είχαμε λύση το θέμα ui για πάντα. Επίσης buzz launcher, είναι παρόμοιο με το themer αλλά και τα δύο θέλουν τουλάχιστον 80-100mb. Edited by kostas701

Εχω τον apex και ειναι πολυ ευχαριστημένος συν οτι κοπιασα για να το στήσω οπως το θελω και δεν εχω διάθεση για πειραματισμους