zippo Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 Ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας :) Τελικά πήρα το Bluesky, είχα ακούσει και από αλλού καλά λόγια γι' αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Σκέφτομαι να αγοράσω DVD player (επιτραπέζια αυτόνομη συσκευή-όχι για υπολογιστή) και δεν ξέρω σε ποια συσκευή να καταλήξω.Sony,Pioneer έχω ακούσει καλές κριτικές αλλά και για κάποιο μοντέλο της Toshiba που δίνει δυνατότητα χειροκίνητα ρυθμιζόμενου zoom -,όχι αυτόματου.Τι προτείνετε??Ευχαριστώ.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 ego tha sou protina ena fthiniariko dioti paizoun ta panta ! eho ego ena philips pou einai gia to p.... se sxesi me ena kolito mou exei enan fthiariko pou mexri kai dvix pezei:) Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 φιλε μου κυκλοφορούν dvd player για κάθε απαίτηση αλλα και για κάθε τσέπη. μια πολύ καλή και φθίνει λύση ίνα ένα bluesky με 50e αλλα και sony με 400e !!! :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 bluesky με 50 Ευρώ παίζεις τα πάντα και ξεκλείδωτα....!!! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος x+y=z (28 Νοέ. 2004 , 16:33) Σκέφτομαι να αγοράσω DVD player (επιτραπέζια αυτόνομη συσκευή-όχι για υπολογιστή) και δεν ξέρω σε ποια συσκευή να καταλήξω.Sony,Pioneer έχω ακούσει καλές κριτικές αλλά και για κάποιο μοντέλο της Toshiba που δίνει δυνατότητα χειροκίνητα ρυθμιζόμενου zoom -,όχι αυτόματου.Τι προτείνετε??Ευχαριστώ.. :) Αν σε ενδιαφέρει να το συνδέσεις με προβολέα η πλάσμα που δέχονται DVI, πάρε ένα Yamakawa 365. Παίζει τα πάντα κι αν δεις τι εικόνα δίνει σε 720p θα τρελαθείς Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 τι τιμη έχει; :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo ( 1 Δεκ. 2004 , 14:28) τι τιμη έχει; :) το ποιό? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος David ( 1 Δεκ. 2004 , 12:23) Αν σε ενδιαφέρει να το συνδέσεις με προβολέα η πλάσμα που δέχονται DVI, πάρε ένα Yamakawa 365. Παίζει τα πάντα κι αν δεις τι εικόνα δίνει σε 720p θα τρελαθείς γι'αυτο :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Yamakawa 365 στα 165€ καθως και συγκριτικό τιμών με πολλά άλλα. ;) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsolakis Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ ( 1 Δεκ. 2004 , 14:22) bluesky με 50 Ευρώ παίζεις τα πάντα και ξεκλείδωτα....!!! Τι εννοείς ξεκλείδωτα? Δεν νομίζω να ξεκλειδώνει ταινίες με makrovision... Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dtsolakis ( 1 Δεκ. 2004 , 16:48) Τι εννοείς ξεκλείδωτα? Δεν νομίζω να ξεκλειδώνει ταινίες με makrovision... region free Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giv1999 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Πάρε yamakawa και θα μας θυμηθείς... (αλλά μόνο αν σε ενδιαφέρει, έστω και μελλοντικά η σύνδεση με προβολέα μέσω dvi) εικόνα επιπέδου denon και marantz που παίζουν στα 2500-3000 ευρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella_21_7 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Ξέρει κανείς αν μπορώ να μετατρέψω κάπως DVD για NSECAM σε PAL? :) Παράθεση life in shots Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Yamada 6700 έρχεται τις 8/12,τα παίζει ΟΛΑ και συμφέρει,απο pixmania μόνο 78 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sss Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 mplip^, Πώς κάνεις το Bluesky GN5.1C Region Free; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sss ( 8 Ιαν. 2005 , 03:35) mplip^, Πώς κάνεις το Bluesky GN5.1C Region Free; όσα bluesky έχω δεί, είναι απο μόνα τους. Δοκίμασε να βάλεις ένα NTSC δισκάκι απλά :) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Paidia to sony RDR-GX700 einai kalo? Paizei ta panta kai ksekleidota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Sony που να παίζει τα πάντα και ξεκλείδωτα δεν πρόκειται να βρείς απο την μάνα του πουθενά. Μόνο με modification. Φιλικά Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Dialexa ena jvc dvd recorder me vcr. Akoma na to parw einai kalo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Mia fili mou 8elei na agorasei dvd player giro sta 100 evro.Einai anamesa se dio montela,to DV-370-S Pioneer kai to DVP-NS355/S sony.Pio apo ta dio einai kalitero?Exete na protinete kapio allo kalitero apo auta se auta ta lefta i ligo parapano apo auta! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Mπορείς να δείς κάποιες γνώμες γιάυτά που προτείνεις εσύ σε σχέση με συμβατότητα : http://www.videohelp.com/dvdplayers.php?DVDnameid=4174&Search=Searchcomments http://www.videohelp.com/dvdplayers.php?DVDname=DVP-NS355&Submit=Search&Search=Search&country=&orderby=Name&hits=25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Εκτός από τα sites που προτείνει ο Gary Kokkin, θα έλεγα να ρίξεις μια ματιά σε [thread=45172]αυτό [/thread] το thread και να συνεχίσεις εκεί. Το παρόν κλειδώνεται. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 bluesky με 50 Ευρώ παίζεις τα πάντα και ξεκλείδωτα....!!! εγώ έχω πρόβλημα με ένα dvd bluesky dv855 Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dms_tns Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Όποιος έχει κάποια καλή πρόταση για dvd player...Θέλω τα βασικά αλλά ΚΥΡΙΩΣ αναπαραγωγή divX (μέχρι και τελευταίες εκδόσεις) με υποστήριξη ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ υποτίτλων αρχείων .srt να προσφέρει Προσανατολίζομαι σε μάρκα(δεν ΞΕΡΩ αν πρέπει να την πω) pioneer(85euro) ΑΛΛΑ βρήκα ένα FUNAI με επιπλέον card reader kai usb σύνδεση(σκληρός usb flash κτλ..)!! στα 69euro!!! είναι μάρκα εμπιστοσύνης η funai??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts