Jump to content

z0diac7650

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About z0diac7650

  • Ημ. Γέννησης 05/03/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

z0diac7650's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. που ακριβως μπερδευτικες??? κανεις τα κλασσικα wipes και με clockwork την περνας κανονικοτατα!μετα αφου την bootareis και κατσει καλα κανεις restart και ξαναμπαινεις clockwork και περνας και το data2sd. Μη ξεχασεις να εχεις φτιαγμενο το ext3 partition στην sd!
  2. αυτο συμβαινει στο data2sd που εχει η starburst.Δηλαδη στο internal να λεει το μεγεθος του ext partition.Στην canyogen 7 εχει app2sd στο internal γραφει το μεγεθος που εχει η συσκευη αλλα τα προγραμματα που εγκαθιστας τα μεταφερει στο ext3 της καρτας αυτοματα αρκει να βαλεις τη ρυθμιση στο S2E! την εβαλα προσφατα την canyogen πολυ καλη!
  3. αγορασα μια kingston 8gb class4 απο το e-shop 13ευρα. Μακρυα απο αυτη την καρτα η starburst με data2sd σερνοτανε! Με την εργοστασιακη class2 παει μπαλα και γραφει video 720 αψογα! συστηνω ανεπιφυλακτα starburst 1.3.3.4 με data2sd θα την κρατησω για πολυ ακομα σιγουρα.....
  4. Τι rom μου συστηνετε? Αυτα που θεωρω απαραιτητα ειναι: 1)καλη αυτονομια μπαταριας 2)σταθερο data2sd (εχω 8gb class4) 3)αν γινεται να μην ειναι sense (ωστε να ειναι πιο ελαφρυα) αφου χρησιμποιοω launcherpro 4)καλο σημα wifi (με την oxygen ειχα ασθενεστερο σημα σε σχεση με starburst που εχω τωρα)
  5. Ειχα βαλει oxygen rc7 gignerbread και μειωθηκε αισθητα η ισχυς του wifi! εφυγε την επομενη μερα.
  6. Αναμφισβητητα ολοι που εχουμε android phone ειμαστε funs του sync και θελουμε μια καλη ρυθμιση ωστε να ειναι παραγωγικο και να μην καταναλωνει πολυ μπαταρια! Εγω αυτο που θελω απο το κινητο μου ειναι ενα προγραμμα που να μπαινει στο internet καθε ωρα απο διαθεσιμο wifi να κανει sync τα gmail,k9 mail,greader rss,καιρο beautiful widgets,facebook (μηνυματα,αιτηματα) και μετα να κλεινει το wifi! Αυτο πραγματικα θα ηταν το ιδανικο! Με αλλα λογια ενα προγραμμα που να ανοιγει το wifi αυτοματα να κανει sync all εκτελωντας το activity του συγχρονισμου μεσα απο τα προγραμματα που δεν κανουν αυτοματα συγχρονισμο και μετα να κλεινει το wifi και 2η ιδεα ενας προγραμματιστης που να κανει click σε συγκεκριμενα σημεια στην οθονη!
  7. Αναμφισβητητα ολοι που εχουμε desire ειμαστε funs του sync και θελουμε μια καλη ρυθμιση ωστε να ειναι παραγωγικο και να μην καταναλωνει πολυ μπαταρια! Εγω αυτο που θελω απο το desire ειναι ενα προγραμμα που να μπαινει στο internet καθε ωρα απο διαθεσιμο wifi να κανει sync τα gmail,k9 mail,greader rss,καιρο beautiful widgets,facebook (μηνυματα,αιτηματα) και μετα να κλεινει το wifi! Αυτο πραγματικα θα ηταν το ιδανικο! Με αλλα λογια ενα προγραμμα που να ανοιγει το wifi αυτοματα να κανει sync all εκτελωντας το activity του συγχρονισμου μεσα απο τα προγραμματα που δεν κανουν αυτοματα συγχρονισμο και μετα να κλεινει το wifi και 2η ιδεα ενας προγραμματιστης που να κανει click σε συγκεκριμενα σημεια στην οθονη!
  8. Ποια rom θεωρειται καλυτερη απο θεμα ταχυτητας και δυνατοτητων που να μην εχει sense?Απο οσο εχω ψαξει η miui θεωρειται πολυ καλη! οι gingerbread roms που εχουν βγει για desire ειναι stable? αξιζει να τις περασουμε?
  9. Motorola Quench XT5 σαφως κατωτερο του blade!
  10. ξερει κανεις αν συνεχισει να φερνει η wind zte?τωρα που εβγαλε το motorola πολυ πιθανο να σταματησει!!!περιμενω αντικατασταση!!
  11. παιδια ειμαι στο διπλα δωματιο και δεν πιανει wifi ελεος! ειναι ελαττωματικο???
  12. Δηλωνω και εγω κατοχος ZTE BLADE φλασαρισμενο froyo rls7. Ολα τελεια στο κινητο εκτος τον δεκτη wifi! Ασχετα με το γνωστο προβλημα με disconnet, ο δεκτης του ειναι πολυ ασθενης, δεν εντοπιζει ολα τα γυρω δικτυα οπως το nokiaΕ72 ή iPhone. Εχει συγκρινει κανεις τον δεκτη του με αλλα κινητα γιατι φοβαμαι οτι μπορει να ειναι ελλατωματικος!!
  13. πως λεγεται αυτο το προγραμμα??δωσε και αλλες info....
  14. Θα ηθελα να ρωτησω τι αναλογο εχει η cosmote με το wind plus non stop που δινει 40mb με 3,5e/μηνα....Οσο εχω ψαξει δεν εχω βρει κατι μονο το αστειο 1mb/μηνα me 3,5e hahahahahaha.Μαλλον θα αναγκαστω να εχω μαζι μου και μια καρτα της wind για internet....επισης ξερει κανεις αν κανω μια συνδεση στη cosmote η καρτα sim θα ειναι 3g??Ευχαριστω..
×
×
  • Create New...