BlueChris Δημ. October 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 ΗΡΘΕ και άλλη αναβάθμιση σε MJ3 τι κάνουμε? καλύτερα να περιμένω για ρουτ ε? δεν την έχω κάνει ακόμα άλλα δεν ξέρω τι να κάνω. ξέρουμε τι περισσότερα προσφέρει η MJ3? Εγώ την MJ3 δεν την ακουμπάω. Εμφανίστηκε πρώτα στην Αγγλία μετά από 1 βδομάδα από την MJ1 με το εξής πονηρό που πρώτη φορά το είδα... ίδιο ακριβώς Changelist number με την MJ1 .. άρα τι άλλαξε? κατόπιν που κάποιοι από Αγγλία την έβαλαν και ο @DesignGears έβγαλε και αρχεία άρχισαν πολλοί μετά το root να τρώνε knox 0x1... άρα για μένα η MJ3 είναι κλείσιμο στην τρύπα που βρήκε ο @DesignGears με το root. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Δεν είπα ότι είναι κακό. Το αντίθετο μάλιστα! Όταν βλέπεις ότι μέσα σε 20 μέρες έχει πέσει 130 ευρώ περίπου, με συνεχή πτωτική πορεία, λες "άσε να πέσει κι άλλο να το αγοράσω φθηνότερα". Εσύ θα αγοραζες κάτι εάν έβλεπες ότι κάθε, μα κάθε, μέρα η τιμή πέφτει σφαίρα? Πριν 10 μέρες είχε 650, τώρα έχει 570. Σε ένα μήνα κυκλοφορίας αυτό θα έχει πέσει 200 ευρώ κάτω. Ε καλύτερα να περιμένω μερικές μέρες να σταθεροποιηθεί η τιμή, παρά να δώσω 100-150-200 ευρώ έτσι στον αέρα... λάθος κατάλαβα τότε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Εγώ την MJ3 δεν την ακουμπάω. Εμφανίστηκε πρώτα στην Αγγλία μετά από 1 βδομάδα από την MJ1 με το εξής πονηρό που πρώτη φορά το είδα... ίδιο ακριβώς Changelist number με την MJ1 .. άρα τι άλλαξε? κατόπιν που κάποιοι από Αγγλία την έβαλαν και ο @DesignGears έβγαλε και αρχεία άρχισαν πολλοί μετά το root να τρώνε knox 0x1... άρα για μένα η MJ3 είναι κλείσιμο στην τρύπα που βρήκε ο @DesignGears με το root. και τι κάνουμε διαλέγουμε μια παλαιότερη βάση με ρουτ η αναβάθμιση και ο θεός βοηθός ε? μου την κατέβασε την αναβάθμιση άλλα δεν την έχω κάνει εγκατάσταση τι μπορώ να κάνω? αν είσαι ρουτ σου έρχονται οι αναβαθμίσεις κανονικά και πρέπει να τις απενεργοποιώ ? σήμερα μου έτυχε που θα έκανα ρουτ ρε μαμοτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) και τι κάνουμε διαλέγουμε μια παλαιότερη βάση με ρουτ η αναβάθμιση και ο θεός βοηθός ε? μου την κατέβασε την αναβάθμιση άλλα δεν την έχω κάνει εγκατάσταση τι μπορώ να κάνω? αν είσαι ρουτ σου έρχονται οι αναβαθμίσεις κανονικά και πρέπει να τις απενεργοποιώ ? σήμερα μου έτυχε που θα έκανα ρουτ ρε μαμοτο.... ΩΧ τι το είπες ρε συ.. μόλις root μου έσκασε η αναβάθμιση... ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΩ.... μέχρι να σιγουρέψουμε πως δεν θα έχουμε πρόβλημα. Edit: ακύρωσα τις αυτόματες αναβαθμίσεις...... .. έκανα και reboot... το ρημάδι το εικονίδιο πάνω συνεχίζει να υπάρχει... Edit2: τώρα θα πέσει διάβασμα στο XDA Edited October 17, 2013 by BlueChris Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 ΩΧ τι το είπες ρε συ.. μόλις root μου έσκασε η αναβάθμιση... ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΩ.... μέχρι να σιγουρέψουμε πως δεν θα έχουμε πρόβλημα. Edit: ακύρωσα τις αυτόματες αναβαθμίσεις...... .. έκανα και reboot... το ρημάδι το εικονίδιο πάνω συνεχίζει να υπάρχει... Edit2: τώρα θα πέσει διάβασμα στο XDA ωραία σαν να την πατήσαμε... περιμένω νέα σου αν βρεις άκρη αν όχι θα κάνω την αναβάθμιση και θα περιμένω για ρουτ αχ και ήμουν έτοιμος χαχχα προβλέπω αν βγει καμιά καλή ωμέγα να ακυρώνω την εγγύηση και να ησυχάσω από τις σκοτούρες μου..:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Από ότι φαίνεται από την σελίδα 108 και μετά στο XDA η τρύπα στο firmware για root έκλεισε... οπότε μέχρι να βρεθεί καινούργιος τρόπος η MJ1 είναι η root μας έκδοση. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Edit: ακύρωσα τις αυτόματες αναβαθμίσεις...... .. έκανα και reboot... το ρημάδι το εικονίδιο πάνω συνεχίζει να υπάρχει... Για να φύγει το εικονίδιο της αναβάθμισης πήγαινε Διαχειριστής εφαρμογών> Όλα> Ενημέρωση λογισμικού και κάνε "Εκκαθάριση Δεδομένων". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Για να φύγει το εικονίδιο της αναβάθμισης πήγαινε Διαχειριστής εφαρμογών> Όλα> Ενημέρωση λογισμικού και κάνε "Εκκαθάριση Δεδομένων". Είσαι θεός thx, το είχε 2 φορές, το καθάρισα και από τα 2 και έφυγε. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 και τι κάνουμε διαλέγουμε μια παλαιότερη βάση με ρουτ η αναβάθμιση και ο θεός βοηθός ε? μου την κατέβασε την αναβάθμιση άλλα δεν την έχω κάνει εγκατάσταση τι μπορώ να κάνω? αν είσαι ρουτ σου έρχονται οι αναβαθμίσεις κανονικά και πρέπει να τις απενεργοποιώ ? σήμερα μου έτυχε που θα έκανα ρουτ ρε μαμοτο.... Μια απο τα ιδια..... Εκανα την αναβαθμιση αλλα δεν προλαβα να κανω ρουτ......... Αντε τωρα παλι αναμονη. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Από εδώ και πέρα παιδιά αυτό θα γίνεται , η γάτα με το ποντίκι , για αυτό και θέλει προσοχή πριν αρχίσουμε την διαδικασία του root Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 ξέρουμε τι έχει το νεο απντειτ μπας και έχει καλύτερη διαχείριση και συμφέρει να το βάλουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 ξέρουμε τι έχει το νεο απντειτ μπας και έχει καλύτερη διαχείριση και συμφέρει να το βάλουμε? Η εγγλέζικη Mj1 και η MJ3 ήταν ακριβώς ίδιες.. το προανέφερα πως απλά η sammy λογικά έκλεισε την τρύπα... Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Bluechris ρωτάς τι βγάζει στην mj3 να περιμένω κάτι η να προχωρήσω στο ρουτ? Ρωτάω αν είναι να περιμένω λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Bluechris ρωτάς τι βγάζει στην mj3 να περιμένω κάτι η να προχωρήσω στο ρουτ? Ρωτάω αν είναι να περιμένω λίγο Επειδή το παλεύει ο άλλος στο XDA να δει τι έχει αλλάξει και συμβαίνει αυτό με την MJ3 εγώ περιμένω να πάω σε root mj3... εσύ αν είσαι unrooted ακόμα και σε οτιδήποτε μέχρι MJ1 μπορείς να κάνεις root απλά μην κάνεις ΟΤΑ μετά σε MJ3. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) ήρθα και εγώ στην παρέα του ρουτ αχ τι ωραία ... δεν μπορώ να πάρω μπακαπ το εφς γράφει wating for device και μένει εκεί που το βάζει το μπακαπ μπας και το έχει να τσεκάρω. μάλλον θα έχει σχέση και με αυτό που μου βγάζει στο τιτανιουμ να ενεργοποιήσω τον εντοπισμό σφαλμάτων usb που είναι αυτό δεν το βρίσκω. Edited October 17, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Ρυθμίσεις> Περισσότερα> Επιλογές προγραμματιστή και ενεργοποίησε το "Εντοπισμός σφαλμάτων USB". Αν δεν σου έχει το "Επιλογές προγραμματιστή" πήγαινε "Πληροφορίες συσκευής" και πάτα στο "Αριθμός κατασκευής" εφτά φορές ώστε να εμφανιστεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) ήρθα και εγώ στην παρέα του ρουτ αχ τι ωραία ... δεν μπορώ να πάρω μπακαπ το εφς γράφει wating for device και μένει εκεί που το βάζει το μπακαπ μπας και το έχει να τσεκάρω. μάλλον θα έχει σχέση και με αυτό που μου βγάζει στο τιτανιουμ να ενεργοποιήσω τον εντοπισμό σφαλμάτων usb που είναι αυτό δεν το βρίσκω. οκ αυτό ήταν το πρόβλημα τώρα όλα οκ Ρυθμίσεις> Περισσότερα> Επιλογές προγραμματιστή και ενεργοποίησε το "Εντοπισμός σφαλμάτων USB". Αν δεν σου έχει το "Επιλογές προγραμματιστή" πήγαινε "Πληροφορίες συσκευής" και πάτα στο "Αριθμός κατασκευής" εφτά φορές ώστε να εμφανιστεί. +1 να σε καλά το είχα ξεχάσει. edit το γράφει στο πλαιστορ How to install: - Make sure you have a working Root access - Download Xposed Installer, Run it and install Xposed framework then Reboot your device - Open Xposed Installer, activate Wanam Xposed then Reboot you device - Enjoy! που θα τα βρω αυτά φοβάμαι μην κατεβάσω τίποτα λάθος από xda βασικά είναι οκ να πειράξω κάποια από αυτά που έχει η να προσέξω κάτι? και κάποιος στα σχόλια γράφει οτι έχει drains battery ισχύει ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Edited October 17, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 @ araditsas Κατέβασε το από εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 @ araditsas Κατέβασε το από εδω Να σε καλά Το Wanam Xposed το έβαλα αλλά περιμένω το οκ από κάποιων που το έχει δουλέψει να μου πει αν όντος μπορώ να πειράξω όλα αυτά που έχει και αν τραβάει μπαταρία? Το ρουτ οκ. Αλλά σαν να είμαι μόνος μου εδώ μέσα? Δεν βλέπω παρέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flhti Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Το ροοτ εγινε και ολα ειναι οκ (knox 0x0)!το προβλημα ειναι οτι εχω system status custom.Διορθωνεται βεβαια με wanam αλλα δημιουργει fake κατασταση.Ετσι οταν θες να κανεις unroot επαναφερει το custom στο system status.H ερωτηση μου ειναι αν με το system σε custom περασω strock fw με το odin o μετρητης knox θα γραψει;ή υπαρχει αλλος τροπος για unroot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Δεν έχει αναφερθεί πουθενά στο xda πως αν πας στη stock μένει custom? Που το διάβασες αυτό; αν ήταν fake τότε αν έμπαινες στον recovery θα έλεγε custom αλλά λέει κανονικά official εφόσον περάσεις το wanam Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flhti Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Δεν έχει αναφερθεί πουθενά στο xda πως αν πας στη stock μένει custom? Που το διάβασες αυτό; αν ήταν fake τότε αν έμπαινες στον recovery θα έλεγε custom αλλά λέει κανονικά official εφόσον περάσεις το wanam[/QΔεν το διαβασα καπου απλα αυτο εχω παθει εγω!Θελησα να το κανω unroot με το superSu αλλλα το system παραμενει custom!!Οταν κανεις Unroot απενεργοποιει ο su το wanam kai γυρναει σε custom! Συγνωμη για τυχον λαθη που κανω ...πρωτη φορα γραφω σε forum! Edited October 23, 2013 by StratosGR συνενωση συνεχόμενων μυνηματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Όχ σημαντική πληροφορία, θα το ρωτήσω και στο xda και θα το αλλάξω στον οδηγό. Δηλαδή ήσουν root με τον τρόπο στο how to, έκανες unroot, πέρασες stock και full wipe και εισαι τώρα custom? Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Το ροοτ εγινε και ολα ειναι οκ (knox 0x0)!το προβλημα ειναι οτι εχω system status custom.Διορθωνεται βεβαια με wanam αλλα δημιουργει fake κατασταση.Ετσι οταν θες να κανεις unroot επαναφερει το custom στο system status.H ερωτηση μου ειναι αν με το system σε custom περασω strock fw με το odin o μετρητης knox θα γραψει;ή υπαρχει αλλος τροπος για unroot; Σύμφωνα με το Question & Answer του thread στο xda μπορείς να περάσεις stock rom με odin . Will rooting or downgrading or flashing stock trip the Knox flags? No, KNOX flags will not be tripped! Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flhti Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Οχι δεν περασα stock!Εμεινα μεχρι το unroot του su !!!Και ρωτησα πριν αν περασω official fw θα ειμαι οκ;Και ποτε θα το κανω πριν ή μετα το unroot του su;Αν το περασω με το odin θα γραψει ο μετρητης του knox; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts