therock Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Λοιπόν προς τον φίλο LAGGI αλλά και για όσους έχουν Ουγγρικό τηλέφωνο (ΧΕΗ) με έκδοση λειτουργικού μέχρι MJ1 τότε κατεβάζεται αυτό το αρχείο και ακολουθήται τις οδηγίες που έχω δώσει στο post #222. Αδερφε, Για μενα μην την Γαλλικη τι μπορουμε να κανουμε? :worry: Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Αν είσαι mj1 πες μου το csc σου ακριβως Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Λοιπόν προς τον φίλο LAGGI αλλά και για όσους έχουν Ουγγρικό τηλέφωνο (ΧΕΗ) με έκδοση λειτουργικού μέχρι MJ1 τότε κατεβάζεται αυτό το αρχείο και ακολουθήται τις οδηγίες που έχω δώσει στο post #222. Εκανα αποσυμπιεση το αρχειου και προέκυψε: φάκελος ODIN 3.09, φάκελος root_de_la_vega_sdcard και N9005XXUDMJ7_N9005OXXDMJ4_N9005XXUDMJ7_HOME_VEGA_FULLROM_XEH.rar To τελευταίο πρέπει να το αποσυμπιέσω ή μόλις το διαλέξω στο AP slot του ODIN,θα βρεί αυτόματα το αρχείο tar ? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ναι αποσυμπιεσε το, δεν χρειαζόταν rar στο rar λάθος μου, θα σου βγάλει ένα tar, αυτό περνάς στο AP Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ναι αποσυμπιεσε το, δεν χρειαζόταν rar στο rar λάθος μου, θα σου βγάλει ένα tar, αυτό περνάς στο AP Λοιπόν...:) Αποσυμπίεσα το N9005XXUDMJ7_N9005OXXDMJ4_N9005XXUDMJ7_HOME_VEGA_FULLROM_XEH .rar και προέκυψε ένας φάκελος με το ίδιο όνομα.Την ίδια ώρα (που γινόταν η αποσύμπίεση) το ESET κοκκίνησε γιατι λεει βρήκε 2 trojan σε ένα φάκελλο με κατάληξη temp.Παρόλα αυτά άφησα την αποσυμπίεση να τελειώσει αλλά μεσα στο φάκελο που προέκυψε δεν βρήκα κανενα αρχείο με κατάληξη tar. Αν αντιθέτως βάλω το συμπιεσμένο αρχείο N9005XXUDMJ7_N9005OXXDMJ4_N9005XXUDMJ7_HOME_VEGA_FULLROM_XEH .rar στη θέση του AP τότε μου εμφανίζει στη μπάρα του ΑΡ αυτόματα το N9005XXUDMJ7_N9005OXXDMJ4_N9005XXUDMJ7_HOME_VEGA_FULLROM_XEH .tar....:lost: Δεν ξέρω αν τελικά έγινα αντιληπτός... Τι να κάνω τελικά? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) Κινέζος. Το rar έχει μέσα εν tar, ιός λίγο δύσκολο να υπάρχει στη δουλειά και έχω eset και εγω, άστο να πάω πρωί στη δουλειά να το δω. Με winrar συμπιέζω εγω ή μάλλον κάτσε να μπω Remote στο μαγαζί να δω EDIT: Λοιπόν μπήκα και είδα, τελικά δεν έχω rar μέσα στο rar ...δες τι πρέπει να έχεις μόλις αποσυμπιέσεις το αρχείο που κατεβάζεις, δεν καταλαβαίνω πως βρίσκεις rar μέσα στο rar Edited December 3, 2013 by BlueChris Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Κινέζος. Το rar έχει μέσα εν tar, ιός λίγο δύσκολο να υπάρχει στη δουλειά και έχω eset και εγω, άστο να πάω πρωί στη δουλειά να το δω. Με winrar συμπιέζω εγω ή μάλλον κάτσε να μπω Remote στο μαγαζί να δω EDIT: Λοιπόν μπήκα και είδα, τελικά δεν έχω rar μέσα στο rar ...δες τι πρέπει να έχεις μόλις αποσυμπιέσεις το αρχείο που κατεβάζεις, δεν καταλαβαίνω πως βρίσκεις rar μέσα στο rar Λοιπόν,έχεις δίκιο... Μπερδεύτηκα απο το εικονίδιο που είναι ίδιο με το rar... Λάθος δικό μου,συγνώμη. Απλά ο υπολογιστής μου δεν εμφανίζει τις καταλήξεις των αρχείων και μπερδεύτηκα... Θα δοκιμάσω να αποσυμπιέσω πάλι,για να δω αν κοκινίζει το ΕSET... Sorry και πάλι... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Λοιπόν,έχεις δίκιο... Μπερδεύτηκα απο το εικονίδιο που είναι ίδιο με το rar... Λάθος δικό μου,συγνώμη. Απλά ο υπολογιστής μου δεν εμφανίζει τις καταλήξεις των αρχείων και μπερδεύτηκα... Θα δοκιμάσω να αποσυμπιέσω πάλι,για να δω αν κοκινίζει το ΕSET... Sorry και πάλι... με 1234# CSC N9005XXUBMJ1 Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) με 1234# CSC N9005XXUBMJ1 Όχι μόνο αυτο το CSC... Μπες σε recovery (Volume up+home+power buttons) και δες κάτω το CSC σου... Το δικό μου λέει ΧΕΗ... Edited December 4, 2013 by LAGGI Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Όχι μόνο αυτο το CSC... Μπες σε recovery (Volume up+home+power buttons) και δες κάτω το CSC σου... Το δικό μου λέει ΧΕΗ... OK thanx, το δικο μου ειναι XEF. Θελουμε κατι αλλο? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Πρέπει να φτιάξεις με URDLV το αρχείο. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Πρέπει να φτιάξεις με URDLV το αρχείο. Πως προκυπτει αυτο? Ποια η διαφορα RDLV με URDLV? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 @BlueChris Λέω να φλασάρω σήμερα το μεσημέρι το τηλέφωνο (που είμαι ελεύθερος απο δουλειά),αλλά είμαι με μπαταρία στο 70%... Επαρκεί,ή να φορτίσω στο φουλ? (btw η αυτονομία είναι απίστευτη...είμαι στο 70% με 48 ώρες απο την ώρα που το φόρτισα πλήρως...) Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Και 20% φτάνει βρε σιγά, 2 λεπτά θα κάνεις, προσοχή στο ποστ 222 για τους οδηγίες, αλλιώς θα μπεις στο club των 0x1 και θα ησυχάσεις όπως εγώ. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) Το auto reboot δεν τικάρεται στο Odin... Τι δεν κάνω καλά? Edit1 Το άλλαξα στο αρχείο των ρυθμίσεων παραμέτρων απο 0 σε 1 και ΟΚ Edit2 Success !!! Root και Knox 0x0... Ευχαριστώ τον BlueChris για τη βόηθεια... Enforcing γράφει στο λειτουργία SELinux... Τι ειναι αυτο? Edited December 4, 2013 by LAGGI Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Το auto reboot δεν τικάρεται στο Odin... Τι δεν κάνω καλά? Edit Το άλλαξα στο αρχείο των ρυθμίσεων παραμέτρων απο 0 σε 1 και ΟΚ Σωστός, εγω κάνω πάντα τα reboot μόνος μου από όταν περνάω μόντεμ που δεν περνάνε με την 1η για αυτό το έχω πειράξει. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Έκανα και δεύτερο edit στο προηγούμενο ποστ...:) Τι ειναι το enforcing στο SELinux? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Είναι προστατευμενος ο πυρήνας του Λίνουξ, δεν έχουμε δηλαδή από ότι έχω καταλάβει και εγω full root είτε με URDLV είτε με cfroot. Ο kernel που έχω τώρα πάνω μπορώ και αλλάζω σε permissive αλλά δεν αλλάζει κάτι στη λειτουργία του κινητού, δεν το έχω ψάξει, όπως και να έχει μια χαρά είσαι πλεον Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2550120 Για αυτους που θελουν να φλασαρουν με knox 0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2550120 Για αυτους που θελουν να φλασαρουν με knox 0 BlueChris αν και δεν σε ενδιαφέρει ή όποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί Please πες τι είναι αυτό αν είναι αξιόπιστο και πως γίνετε (αν να μην με βοηθάνε τα αγγλικά μου) Κάτι βγήκε ξαφνικά από μέσα μου και έχω τρελαθεί να φλασάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2550120 Για αυτους που θελουν να φλασαρουν με knox 0 Πρέπει να είσαι ήδη root για να δουλέψει αυτό. BlueChris αν και δεν σε ενδιαφέρει ή όποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί Please πες τι είναι αυτό αν είναι αξιόπιστο και πως γίνετε (αν να μην με βοηθάνε τα αγγλικά μου) Κάτι βγήκε ξαφνικά από μέσα μου και έχω τρελαθεί να φλασάρω. Το παλικάρι χαράς το κουράγιο του κάθισε και έκανε ένα script που ενώ είσαι stock με URDLV μπορείς να πάρεις μια custom rom που σου αρέσει και να την κάνεις extract στο κινητό σε ένα συγκεκριμένο φάκελο που θέλει το script του και τρέχεις ένα command και εγκαθιστά τη rom την custom και παραμένει το knox 0. Η γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει και υπάρχει καλύτερος τρόπος για μένα με το Mobile Odin. Παίρνεις την custom και τις βγάζεις από μέσα του kernel και τον bootloader και με πατημένες τις επιλογές inject root το Mobile Odin σου βάζει τη rom με root και το knox παραμένει 0. Δεν έχω τρόπο να το δοκιμάσω αν γίνεται σίγουρα γιατί ειμαι με knox 1 δυστηχως. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Πρέπει να είσαι ήδη root για να δουλέψει αυτό. Το παλικάρι χαράς το κουράγιο του κάθισε και έκανε ένα script που ενώ είσαι stock με URDLV μπορείς να πάρεις μια custom rom που σου αρέσει και να την κάνεις extract στο κινητό σε ένα συγκεκριμένο φάκελο που θέλει το script του και τρέχεις ένα command και εγκαθιστά τη rom την custom και παραμένει το knox 0. Η γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει και υπάρχει καλύτερος τρόπος για μένα με το Mobile Odin. Παίρνεις την custom και τις βγάζεις από μέσα του kernel και τον bootloader και με πατημένες τις επιλογές inject root το Mobile Odin σου βάζει τη rom με root και το knox παραμένει 0. Δεν έχω τρόπο να το δοκιμάσω αν γίνεται σίγουρα γιατί ειμαι με knox 1 δυστηχως. Είναι πολύ μπέρδεμα Δλδ το να φλασαρεις με τον τρόπο που λέει; Λες να μην αξίζει; Έτοιμος είμαι να γράψω το κνοξ και όχι γιατί χρειάζομαι στοκ ρομ μια χαρά είμαι απλά για να έχω ελευθερία και να φλασάρω τα πάντα όπως παλιά μια ρομ κάθε δύο μέρες το πολύ χαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Εγώ δεν ξετρελλάθηκα με καμία custom χωρίς πλάκα... τις καθαρίζουν από τις samsung τα σκουπίδια και μετά βάζουν οι ίδιοι μέσα ένα κάρο π@π@ριές... τι να πω... βρήκα αυτήν την Civz που είναι stock απλά deodexed και zipalligned με aroma που διαλέγεις τι θες και τέλος..... έχουν και καλό κέρνελ μέσα... Να στο δώσω το δικό μου καμιά βδομάδα να σου φύγει το άχτι να ησυχάσεις? :D Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Χαχα είσαι ωραίος και μόνο που το πρότεινες. Οφτοπικ με το νέο ταπαταλκ μπορείς να βάλεις φώτο στο φόρουμ μου λέει ότι έχει απορριφθεί από τους διαχειριστές ένα με την 4.2.2 μπορώ να βάλω φώτο. Η φρει είναι 4.3.1 και η προ μάλλον έχουν κάνει λάθος το νούμερο 4.4.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Για να μην κανω κανα λαθος. Εμενα δειχνει στο Sammboile δειχνει οτι ευτη ειναι η τελευταια που υπαρχει. SM-N9005 Galaxy Note 3 PDA: N9005XXUDMJ7 CSC: N9005OXXDMJ4 MODEM: N9005XXUDMJ7 Added: 2013-11-10 Την κατεβαζω και ακολουθω τις οδηγιες του post 3? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts