ntinoscrypton Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 @BlueChris Το εκανα και εγω και επιβεβαιωνω οτι δουλευει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Που θα πάει θα ανέβει. Ερώτηση με το wanam που έχω πειράξει διάφορα θα έχω κάνα πρόβλημα πρέπει να προσέξω κάτι για την αναβάθμιση; Όχι, κάνε ότι κάνω. Πριν την όλη διαδικασία πάω xposed installer και το τρέχω και στο framework λέω κάνω uninstall, κάνω την URDLV και μόλις τελειώσω το τρέχω πάλι λέω install και όλες οι προηγούμενες ρυθμίσεις είναι πίσω με ένα reboot. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Το έκανα όλα οκ αλλά το wanam όταν το ενεργοποιώ και κάνω επανεκκίνηση μου βγάζει to ui διακόπηκε και κολλάει το κινητό αλλά ίσα ίσα πρόλαβε να και το βγάζω από εξποσει και ξαναλειτουργει μάλλον κάποια ρύθμιση το κολλάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλημέρα ναι μάλλον, το έχουν ξαναπάθει και άλλοι αλλά δεν ξέρω ποια είναι. Άααα και καμιά φορά μπορεί στην πρώτη εκκίνηση να κάνει βλακειες αλλά με άλλη μια επανεκκίνηση συνέρχεται Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Το πρόβλημα είναι αν βάλεις στο κέντρο της ώρα όλα τα άλλα δουλεύουν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Blue Chris είχες βρει ένα τρόπο και με μια εντολή έμπαινε στις ρυθμίσεις της κάμερας επιλογή για αθόρυβη λήψη με την αναβάθμιση στην mj7 το έχασα και δεν το βρίσκω για να το ξανακάνω μπας και το έχεις εύκαιρο; και αν ξέρεις ότι δουλεύει στην mj7. Ty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το έχασα και εγώ, μου το έκανε το wanam αλλά δεν μου παίζει πια Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Το έχασα και εγώ, μου το έκανε το wanam αλλά δεν μου παίζει πια Το βρήκα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4965096 Δουλεύει και στην mj7 κομπλέ http://img.tapatalk.com/d/13/11/16/pudega5e.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Καλημέρα, το είχα ξεχασει ευχαριστώ. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Καλησπέρα παιδιά έχω Apple mj7 και csc mj4 μπορώ να κάνω ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Όχι ακόμα φίλε, κάνε λίγο υπομονή και θα βγει σε λίγες μέρες και θα ενημερώσω άμεσα. Αυτή η αυτόματη διόρθωση στο κείμενο σκοτώνει ε; :-) Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Ναι άστα να πάνε ευχαριστώ για την απάντηση.χωρις ροοτ το τηλέφωνο είναι χάλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Ναι άστα να πάνε ευχαριστώ για την απάντηση.χωρις ροοτ το τηλέφωνο είναι χάλια Χάλια δεν είναι καθόλου. Απλά με ρουτ κάνεις δύο πράγματα παραπάνω αλλά όχι και χάλια.... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Φίλε σε σχέση με το HTC one που είχα πριν πιστεύω είναι πιο αργό.ασχετα από τα benchmark σαν περιήγηση στο μενού είναι πιο αργό και αυτό είναι απαράδεκτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Φίλε σε σχέση με το HTC one που είχα πριν πιστεύω είναι πιο αργό.ασχετα από τα benchmark σαν περιήγηση στο μενού είναι πιο αργό και αυτό είναι απαράδεκτο Όσα βιντεακια είδα σε σύγκριση των δύο είναι το ίδιο γρήγορα τώρα τι να σου πω για να το λες έτσι θα είναι. Και εγώ να σου πω την αλήθεια ψιλό πατάτα το βλέπω τσάμπα τα λεφτά που δώσαμε. :sly: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgerinosmd Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Χαίρεται, Εκανα root με τα αρχεία του bluecris μετα απο την τελευτάια αναβάθμιση και μο βγαζει AP MJ7 και CP MJ7 αλλά όχι CSC. Τι μπορώ να κάνω για να το περάσω? Τι προβλήμα εχω χωρίς αυτό? Που θα το βρώ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Όσα βιντεακια είδα σε σύγκριση των δύο είναι το ίδιο γρήγορα τώρα τι να σου πω για να το λες έτσι θα είναι. Και εγώ να σου πω την αλήθεια ψιλό πατάτα το βλέπω τσάμπα τα λεφτά που δώσαμε. :sly: Όχι ρε Εντάξει είπαμε απλά βλέπω πολλά κόλλημα για παράδειγμα θα σου πω είμαι στο Chrome και πατάω το home button και το widget του καιρού που έχω στην αρχική οθόνη αργεί πάρα πολύ να εμφανιστεί ενώ αν την ίδια στιγμή πατήσω το μενού δεν μου δείχνει ούτε τις εφαρμογές.αν βάλω nova θα είναι καλύτερα λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Εγώ παντός που είμαι με nova δεν έχω δει πιο γρήγορο κινητό. Δεν νομίζω όμως να είναι ο νοβα που κάνει τη διαφορά δοκίμασε. Για πλάκα εννοείτε τα έγραψα αυτά εμένα ότι και αν του κάνω αστραπιαία ανταποκρινετ μπας και καμιά εφαρμογή σου έχει κάνει κάνα κόλλημα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 (edited) Δεν ξέρω θα δοκιμάσω δεν έχω βάλει ακόμη τίποτα τρελό εχθές το πήρα.μολις τώρα είδα ότι μνήμη ήταν 2.20 από τα 2.38 γιατί αυτο? Edited November 17, 2013 by bikiapo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Δεν ξέρω θα δοκιμάσω δεν έχω βάλει ακόμη τίποτα τρελό εχθές το πήρα.μολις τώρα είδα ότι μνήμη ήταν 2.20 από τα 2.38 γιατί αυτο? Πάρα πολύ ψηλά είναι δεν ξέρω γιατί εμένα δεν έχει φτάσει τόσο πάνω. Αυτά πάνω αριστερά που τρέχεις τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Ένα widget για φωτογραφίες και εμένα μου φάνηκε περίεργο πάτησα διακοπή όλων και δεν έπεφτε η μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μονο στην mj1 γινεται root, ή εχει αλλαξει κατι? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ακόμα τα ίδια, περιμένουμε μια λύση Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Το παιδι πιο πανω γιατι του λεει οτι γραφει mj7? To CSC τι ειναι? Αυτο εδω δεν μας λεει κατι? http://www.ibtimes.co.uk/articles/520344/20131107/galaxynote3-lte-root-official-n9005xxudmj7-android43-cfautoroot.htm Σημερα το πηρα και ακομα ψαχνομαι. Δεν ξερω και πολλα. Απλως θελω να κανω root τωρα που ειναι φρεσκο μην μπλεκω μετα με backup. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Το παιδι πιο πανω γιατι του λεει οτι γραφει mj7? To CSC τι ειναι? Αυτο εδω δεν μας λεει κατι? http://www.ibtimes.co.uk/articles/520344/20131107/galaxynote3-lte-root-official-n9005xxudmj7-android43-cfautoroot.htm Σημερα το πηρα και ακομα ψαχνομαι. Δεν ξερω και πολλα. Απλως θελω να κανω root τωρα που ειναι φρεσκο μην μπλεκω μετα με backup. Συμβουλη: αφου το πήρες σημερα μην κάνεις τίποτα πριν τη Doa περιοδο... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts