Jump to content

Galaxy Note 3 : Πλήρης οδηγός για Root (De la Vega method from XDA)

BlueChris
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@BlueChris Το εκανα και εγω και επιβεβαιωνω οτι δουλευει!

• Απαντήσεις 615
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Που θα πάει θα ανέβει.

Ερώτηση με το wanam που έχω πειράξει διάφορα θα έχω κάνα πρόβλημα πρέπει να προσέξω κάτι για την αναβάθμιση;

Όχι, κάνε ότι κάνω.

Πριν την όλη διαδικασία πάω xposed installer και το τρέχω και στο framework λέω κάνω uninstall, κάνω την URDLV και μόλις τελειώσω το τρέχω πάλι λέω install και όλες οι προηγούμενες ρυθμίσεις είναι πίσω με ένα reboot.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Το έκανα όλα οκ αλλά το wanam όταν το ενεργοποιώ και κάνω επανεκκίνηση μου βγάζει to ui διακόπηκε και κολλάει το κινητό αλλά ίσα ίσα πρόλαβε να και το βγάζω από εξποσει και ξαναλειτουργει μάλλον κάποια ρύθμιση το κολλάει

Καλημέρα ναι μάλλον, το έχουν ξαναπάθει και άλλοι αλλά δεν ξέρω ποια είναι. Άααα και καμιά φορά μπορεί στην πρώτη εκκίνηση να κάνει βλακειες αλλά με άλλη μια επανεκκίνηση συνέρχεται

Admin CorollaClub.com

Blue Chris είχες βρει ένα τρόπο και με μια εντολή έμπαινε στις ρυθμίσεις της κάμερας επιλογή για αθόρυβη λήψη με την αναβάθμιση στην mj7 το έχασα και δεν το βρίσκω για να το ξανακάνω μπας και το έχεις εύκαιρο; και αν ξέρεις ότι δουλεύει στην mj7. Ty

Το έχασα και εγώ, μου το έκανε το wanam αλλά δεν μου παίζει πια

Admin CorollaClub.com

Το έχασα και εγώ, μου το έκανε το wanam αλλά δεν μου παίζει πια

Το βρήκα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4965096

Δουλεύει και στην mj7 κομπλέ

http://img.tapatalk.com/d/13/11/16/pudega5e.jpg

Όχι ακόμα φίλε, κάνε λίγο υπομονή και θα βγει σε λίγες μέρες και θα ενημερώσω άμεσα.

Αυτή η αυτόματη διόρθωση στο κείμενο σκοτώνει ε; :-)

Admin CorollaClub.com

Ναι άστα να πάνε ευχαριστώ για την απάντηση.χωρις ροοτ το τηλέφωνο είναι χάλια

Χάλια δεν είναι καθόλου. Απλά με ρουτ κάνεις δύο πράγματα παραπάνω αλλά όχι και χάλια.... :rolleyes:

Φίλε σε σχέση με το HTC one που είχα πριν πιστεύω είναι πιο αργό.ασχετα από τα benchmark σαν περιήγηση στο μενού είναι πιο αργό και αυτό είναι απαράδεκτο

Φίλε σε σχέση με το HTC one που είχα πριν πιστεύω είναι πιο αργό.ασχετα από τα benchmark σαν περιήγηση στο μενού είναι πιο αργό και αυτό είναι απαράδεκτο

Όσα βιντεακια είδα σε σύγκριση των δύο είναι το ίδιο γρήγορα τώρα τι να σου πω για να το λες έτσι θα είναι.

Και εγώ να σου πω την αλήθεια ψιλό πατάτα το βλέπω τσάμπα τα λεφτά που δώσαμε. :sly:

Χαίρεται,

Εκανα root με τα αρχεία του bluecris μετα απο την τελευτάια αναβάθμιση και μο βγαζει AP MJ7 και CP MJ7 αλλά όχι CSC.

Τι μπορώ να κάνω για να το περάσω? Τι προβλήμα εχω χωρίς αυτό?

Που θα το βρώ?

Ευχαριστώ

Όσα βιντεακια είδα σε σύγκριση των δύο είναι το ίδιο γρήγορα τώρα τι να σου πω για να το λες έτσι θα είναι.

Και εγώ να σου πω την αλήθεια ψιλό πατάτα το βλέπω τσάμπα τα λεφτά που δώσαμε. :sly:

Όχι ρε Εντάξει είπαμε απλά βλέπω πολλά κόλλημα για παράδειγμα θα σου πω είμαι στο Chrome και πατάω το home button και το widget του καιρού που έχω στην αρχική οθόνη αργεί πάρα πολύ να εμφανιστεί ενώ αν την ίδια στιγμή πατήσω το μενού δεν μου δείχνει ούτε τις εφαρμογές.αν βάλω nova θα είναι καλύτερα λες?

Εγώ παντός που είμαι με nova δεν έχω δει πιο γρήγορο κινητό. Δεν νομίζω όμως να είναι ο νοβα που κάνει τη διαφορά δοκίμασε. Για πλάκα εννοείτε τα έγραψα αυτά εμένα ότι και αν του κάνω αστραπιαία ανταποκρινετ μπας και καμιά εφαρμογή σου έχει κάνει κάνα κόλλημα;;

Δεν ξέρω θα δοκιμάσω δεν έχω βάλει ακόμη τίποτα τρελό εχθές το πήρα.μολις τώρα είδα ότι μνήμη ήταν 2.20 από τα 2.38 γιατί αυτο? Edited by bikiapo

Δεν ξέρω θα δοκιμάσω δεν έχω βάλει ακόμη τίποτα τρελό εχθές το πήρα.μολις τώρα είδα ότι μνήμη ήταν 2.20 από τα 2.38 γιατί αυτο?

Πάρα πολύ ψηλά είναι δεν ξέρω γιατί εμένα δεν έχει φτάσει τόσο πάνω.

Αυτά πάνω αριστερά που τρέχεις τι είναι;

Το παιδι πιο πανω γιατι του λεει οτι γραφει mj7? To CSC τι ειναι? Αυτο εδω δεν μας λεει κατι?

http://www.ibtimes.co.uk/articles/520344/20131107/galaxynote3-lte-root-official-n9005xxudmj7-android43-cfautoroot.htm

Σημερα το πηρα και ακομα ψαχνομαι. Δεν ξερω και πολλα. Απλως θελω να κανω root τωρα που ειναι φρεσκο μην μπλεκω μετα με backup.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Το παιδι πιο πανω γιατι του λεει οτι γραφει mj7? To CSC τι ειναι? Αυτο εδω δεν μας λεει κατι?

http://www.ibtimes.co.uk/articles/520344/20131107/galaxynote3-lte-root-official-n9005xxudmj7-android43-cfautoroot.htm

Σημερα το πηρα και ακομα ψαχνομαι. Δεν ξερω και πολλα. Απλως θελω να κανω root τωρα που ειναι φρεσκο μην μπλεκω μετα με backup.

Συμβουλη: αφου το πήρες σημερα μην κάνεις τίποτα πριν τη Doa περιοδο...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος