Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Tελικα οσοι καναμε παραγγελειες μετα της 25-3 τον πινουμε

Εγώ έκανα παραγγελία 27/3 από 28/3 item in conta IPS και σήμερα έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος. Για τσεκαρέ το

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ έκανα παραγγελία 27/3 από 28/3 item in conta IPS και σήμερα έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος. Για τσεκαρέ το

Τσέκαρα το track num και νομίζω ότι και το δικό σου έφτασε

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τσέκαρα το track num και νομίζω ότι και το δικό σου έφτασε

Ωπα παίδες μολις ανοιξα την σελιδα των ΕΛΤΑ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 29-04-2014 10:17 IPS

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

""Nos Power""

ώρα μάγκες και γω.ηθε λα να ξερα αυτο το μεγάλο διάστημα καθυστέρησης που οφείλεται. σε μας ή σε αυτούς[ATTACH]44409[/ATTACH]

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

ώρα μάγκες και γω.ηθε λα να ξερα αυτο το μεγάλο διάστημα καθυστέρησης που οφείλεται. σε μας ή σε αυτούς[ATTACH]44409[/ATTACH]

Πραγματικα και εγω θα ηθελα να ξερω ποιος μ@Λ@κας φταιει που τα νευρα μας εγιναν κουρελια.

""Nos Power""

μάγκες το πολύ Παρασκευή λόγω αργίας παραλαμβάνουμε

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

μάγκες το πολύ Παρασκευή λόγω αργίας παραλαμβάνουμε

Χλωμο το βλεπω, θα παμε απο Δευτερα στανταρακι

""Nos Power""

Πραγματικα και εγω θα ηθελα να ξερω ποιος μ@Λ@κας φταιει που τα νευρα μας εγιναν κουρελια.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγιναν τα νεύρα σου κουρέλια. Λίγο να διαβάσεις αυτά που γράφουμε εδώ (και κυρίως την πρώτη σελίδα) και θα καταλάβεις οτι η παραγγελία σου ακολούθησε απόλυτα φυσιολογική πορεία. Εγώ δηλαδή που περίμενα 30 μέρες απο το κλείσιμο IPS τι έπρεπε να κάνω, να μπουκάρω στα ΕΛΤΑ με μπαζούκας; :lol:

19.04.2014 10:32 Accepted from sender

19.04.2014 10:32 Ips Accepted from sender

19.04.2014 11:32 Singapore O2 Send item abroad (Export) Greece

19.04.2014 11:32 Ips Left postal office

26.04.2014 13:53 Ips Arrival at international place of exchange

26.04.2014 14:01 Ips Into customs

26.04.2014 16:53 Athens Ems Import (Item arrived at country of destination)

26.04.2014 17:01 Athens Ems Into customs Greece

26.04.2014 17:48 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ems) Left postal office

29.04.2014 11:32 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Left postal office

καλημερα

λογικα εκτελωνιστηκε ετσι δεν ειναι παιδια ξερει κανεις αν θα πληρωσω τελωνειο?

το ΥΕΔ σημαινει τελωνειο θεσσαλονικης.ενα δεμα οταν ειναι για θεσ/νικη απλα περναει απο ενα απλο ελεγχο στη αθηνα και εκτελωνιζεται εδω.και γω εχω δεμα ιδια ορα μερα με το δικο σου στο ΥΕΔ Θεσ/νικης.Πανω στο ειδοποιητηριο θα λεει αν πληρωνουμε με αντικαταβολη για δασμους.ΑΣ ελπισουμε να τη γλιτωσουμε

Edited by apostolos3

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγιναν τα νεύρα σου κουρέλια. Λίγο να διαβάσεις αυτά που γράφουμε εδώ (και κυρίως την πρώτη σελίδα) και θα καταλάβεις οτι η παραγγελία σου ακολούθησε απόλυτα φυσιολογική πορεία. Εγώ δηλαδή που περίμενα 30 μέρες απο το κλείσιμο IPS τι έπρεπε να κάνω, να μπουκάρω στα ΕΛΤΑ με μπαζούκας; :lol:

Αδερφε απλα εγιναν κουρελια. Το να βλεπεις να σε στελνουν κατι απο 5-4 και να φαινεται οτι φτανει 29-4 ειναι αποριας αξιον.

""Nos Power""

Παιδια εφτασε και το δικο μου απο 28/03 που ειχα παραγγείλει...τωρα αρχιζουν τα δυσκολα για μενα : Ειχα βαλει διευθυνση αποστολης τα Τρικαλα, δεν προλαβα ομως να παραλαβω και επεστρεψα Αλεξανδρουπολη, οπότε πρέπει με καποιο τροπο να επικοινωνησω με κάποιον και να ζητησω να πάει Αλεξανδρούπολη και οχι Τρίκαλα....Οποια βοηθεια/συμβουλη ευπρόσδεκτη!

Παιδια εφτασε και το δικο μου απο 28/03 που ειχα παραγγείλει...τωρα αρχιζουν τα δυσκολα για μενα : Ειχα βαλει διευθυνση αποστολης τα Τρικαλα, δεν προλαβα ομως να παραλαβω και επεστρεψα Αλεξανδρουπολη, οπότε πρέπει με καποιο τροπο να επικοινωνησω με κάποιον και να ζητησω να πάει Αλεξανδρούπολη και οχι Τρίκαλα....Οποια βοηθεια/συμβουλη ευπρόσδεκτη!

Στειλε mail στα ΕΛΤΑ (απαντουν αμεσως) και εξηγησε τους και φυσικα δωσε νεα διευθυνση, ισως τα καταφερεις, και εγω ΑΛεξπολη ειμαι.

http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1.aspx

""Nos Power""

Στειλε mail στα ΕΛΤΑ (απαντουν αμεσως) και εξηγησε τους και φυσικα δωσε νεα διευθυνση, ισως τα καταφερεις, και εγω ΑΛεξπολη ειμαι.

http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1.aspx

Να σαι καλα!Τους εστειλα και περιμενω απάντηση....

εμένα τίποτα ακόμη

edit...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 29-04-2014 14:47 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 29-04-2014 09:56 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 28-03-2014 14:27 IPS

Edited by gregog7

Γενικά ρε παιδιά από minideal μέσω singpost πόσο καιρό είναι λογικό να κάνει; To δικό μ είναι εδώ και 10 μέρες στο status "dispached to overseas" έτσι για να εχω μια ιδέα στο περίπου.

Αδερφε απλα εγιναν κουρελια. Το να βλεπεις να σε στελνουν κατι απο 5-4 και να φαινεται οτι φτανει 29-4 ειναι αποριας αξιον.

Μα αυτό εννοώ: 25 μέρες είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο, ειδικά με μαζεμένες αργίες. Πως και γιατί δεν εξετάζω απο τη στιγμή που δεν μπορώ να το επηρεάσω.

Παράξενο μου φαίνεται όταν βλέπω παραλαβή μετά απο 10-15 μέρες.

και εγω ΑΛεξπολη ειμαι.

Και εσύ; Πολλοί μαζευτήκαμε ;)

Παιδιά εγώ έχω παραγγείλει από το http://www.to2c.com, το Neo N003 στις 17/04 από singapore post και το Ελτά μου γράφει (ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS - 22-04-2014 16:39), σημαίνει ότι ταξιδεύει για Ελλάδα; Ξέρετε πότε περίπου θα το έχω; :worry:

Μα αυτό εννοώ: 25 μέρες είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο, ειδικά με μαζεμένες αργίες. Πως και γιατί δεν εξετάζω απο τη στιγμή που δεν μπορώ να το επηρεάσω.

Και εσύ; Πολλοί μαζευτήκαμε ;)

ΑΝτε να παραλαβουμε στην Αλεξπολη και να τα χαρουμε.

""Nos Power""

άμα το παραγγέλνεις με ems σφαίρα το παραλαμβάνεις. Αύριο το πρωί θα είναι στο σπίτι μου

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Παιδιά εγώ έχω παραγγείλει από το http://www.to2c.com, το Neo N003 στις 17/04 από singapore post και το Ελτά μου γράφει (ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS - 22-04-2014 16:39), σημαίνει ότι ταξιδεύει για Ελλάδα; Ξέρετε πότε περίπου θα το έχω; :worry:

σε 25μερες υπολογιζε

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Και εσύ; Πολλοί μαζευτήκαμε ;)[/quote

Αλεξπολη. ποιες συσκευες αγορασατε??

""Nos Power""

μια βοηθεια λογω πρωτης κινεζικης παραγγελιας

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 29-04-2014 13:56 Μ.Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 29-04-2014 13:12 Μ.Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 29-04-2014 08:22 Μ.Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 29-04-2014 07:30 Μ.Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 29-04-2014 52:00 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 28-04-2014 10:54 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 28-04-2014 05:29 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 21-04-2014 14:49 IPS

πριν λιγο μπηκα σπιτι και δεν βρηκα κανενα ειδοποιητηριο.τι μπορει να παιζει?

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO