Jump to content

pulse78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pulse78

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

pulse78's Achievements

  1. Να κάνω αντίγραφο ασφαλείας πρώτα?
  2. Καλημέρα παιδιά. Έχετε παρατηρήσει καθόλου lagging στις εφαρμογές? Στο skroutz και στο chrome όπως κατεβαίνω μου κάνει σπασίματα η οθονη . Το κάνει και σε άλλους ή μπορεί να είναι ελαττωματική η συσκευή?
  3. Το εχω παρει απο vickmall ομως αλλα ειναι στην εγγυηση.Παιζει ρολο?Λεω να του περασω παλι ρομ.Εχουμε καπου οδηγιες?
  4. Παιδια καλησπερα.Εχω παρει στην κοπελια μου το συγκεκριμενο κινητο αλλα εδω και μερες αντιμετωπιζει το εξης προβλημα.Δεν αναβει η οθονη καποιες φορες ουτε οταν θελει να παρει τηλεφωνο,ουτε οταν την καλει καποιος.Ηχος κλησης ακουγεται και λειτουργει κανονικα μονο που δεν αναβει η οθονη.Να σημειωσω οτι αν το πιεσω δυνατα στο σημειο που ειναι το εικονιδιο για το αρχικο μενου,το κεντρικο δηλαδη αναβει μερικες φορες.Ειναι προβλημα στην οθονη η μηπως προβλημα στην ρομ?Το τηλεφωνο δεν το εκανε απο την αρχη και δεν της εχει πεσει μεχρι τωρα μηπως εσπασε κατι εσωτερικα
  5. pulse78

    Lenovo S820

    παιδια εχετε να προτεινετε κανενα καλο handsfree για το κινητο?
  6. pulse78

    Lenovo S820

    sygic με ελληνικη φωνητικη καθοδηγηση
  7. pulse78

    Lenovo S820

    Παιδια μια ερωτηση.Η ενταση της φωνης και γενικοτερα η ποιοτητα κλησης οταν μιλαω εξαρτατε απο την rom που εχει το κινητο 'η απο το ιδιο το τηλεφωνο?Γιατι εχω περασμενη την aosp και δεν ειναι επαρκης η ενταση οταν συνομιλω με καποιον.Αν φταiει η rom η vibe ειναι καλυτερη σε αυτο το θεμα?
  8. pulse78

    Lenovo S820

    Οντως πολυ καλη αλλα με ενα σημαντικο μειονεκτημα για μενα. Δεν λειτουργει το φωτακι led(αναπαντητες,μηνυματα κτλ)
  9. pulse78

    Lenovo S820

    παιδια καλησπερα.εχει πειραματιστει κανεις με το engineer mode του κινητου? ρωταω αν περνει τιποτα βελτιωσεις σε θεματα ηχου,βιντεο κτλ.
  10. pulse78

    Lenovo S820

    Φιλε μου οντος δεν το γνωριζα.Εννοεις οτι χρεωνομαι σαν να πηρα εγω τηλεφωνο?
  11. pulse78

    Lenovo S820

    οντος φιλε εχω 2 σιμ αλλα βρηκα την λυση μεσα απο τις ρυθμισεις. ενεργοποιησα το call forward και αντι για αριθμο τηλεφωνητη εβαλα τον αριθμο της καθε σιμ.δηλαδη στην πρωτη εβαλα αριθμο τηλεφωνητη την δευτερη και στην δευτερη αριθμο τηλεφωνητη την πρωτη, ετσι οταν με καλουν πχ στο πρωτο αριθμο και μιλαω στον δευτερο ταυτοχρονα κανει προωθηση κλησης στον δευτερο αριθμο και ετσι βλεπω ποιος με καλει.το δοκιμασα σημερα και πετυχε.
  12. pulse78

    Lenovo S820

    παιδια το τηλεφωνο εχει το εξης προβλημα. οταν μιλαω με καποιον και ταυτοχρονα με καλει αλλος δεν μου δειχνει οτι με καλει ο αλλος με συνεπεια να χανω κλησεις. απλα μου ερχετε ενα μυνημα μετα απο κανενα 20λεπτο οτι ο ταδε αριθμος σας καλεσε. εχει κανεις αλλος τετοιο προβλημα? ειναι προβλημα της vodafone ?ειναι προβλημα καποια εφαρμογης? να σημειωσω οτι εχω περασμενη την vibe rom v1.5 1421 αν αυτο παιζει καποιο ρολο.
  13. pulse78

    Lenovo S820

    οκ φιλε μου. σε ευχαριστω για τις απαντησεις
  14. pulse78

    Lenovo S820

    το εχω απεγκαταστησει με titanium backup
  15. pulse78

    Lenovo S820

    παιδια εδω και 2 μερες μου εχει βγαλει ξαφνικα χωρις να προσθεσω η να αφαιρεσω καμια εφαρμογη κατω αριστερα το μηνυμα security problem και πανω αριστερα το εικονιδιο του android με το ρομποτακι.να σημειωσω οτι δεν εχω δει προβλημα στην λειτουργεια του κινητου αλλα ειναι εκνευριτικο γιατι εμφανιζεται παντου. τι μπορει να φταει?εχω την vibe ui_1.5_1419_4
×
×
  • Create New...