kostashas Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 koukloukou said: Παρατηρω αναφερεται πολυ το despach.τελικα παιζει ρολο η οχι;οταν παραλαμβανει καποιος με καποιο dispach παραλαμβανουν ολοι που εχουν το ιδιο; Mαλλον όχι. Καποιοι με το ιδιο despatch Number με το δικο μου παρελαβαν αρκετες μερες πιο πριν, ενώ η δικη μου παραγγελια εφτασε μολις σημερα στο Βενιζέλος. Υποθετω πως υπαρχουν πολλες παρτιδες με το ιδιο despatch Number και δεν φευγουν ολες την ιδια μερα. :what: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 satiros said: τελικα η κουφαλα ο ταχυδρομος δεν κουβαλαει τα πακετα αλλα αφηνει μουλωχτα τα ειδοποιητηρια τον βρηκα μιλησαμε και νομιζα οτι δεν ειχε ερθει το κινητο το συστημα το δειχνει ακομα ΑΘΗΝΑ και αυτο ηρθε και την πατησα και εμεινα χωρις παιχνιδι το σκ ΕΣΚΑΣΑ Κουφάλα ο ταχυδρόμος; Λες να κουβαλάει στη γύρα του 300 πακέτα; :blink: τι είναι κουρίερ με μηχανάκι; Σε ~30 παραγγελίες μόνο μία φορά μου το φέρανε και πραγματικά δεν κατάλαβα τον λόγο. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Κατα αρχην Το λεω με πονο και μεγαλη Στεναχωρια αλλα να φταΣω να τον βρω Στο τηλεφωνο Στην διανομη να μου δωΣει το τηλεφωνο του Να παρω το δεμα μου την δευτερα ηταν τραγελαφικο. Αν χρειαζετε να κουβαλαει 300δεματα φορτηγο δεν του φτανει οχι μηχανακι Εγω τον προηγουμενο ταχυδρομο αυτοκινητο μοιραζε απο οτι εβλεπα και αν πρεπει φιλε να το κουβαλα by the book να τοκουβαλα η να κανει κατι αλλο δεν γνωριζω Το κουφαλα χαριτολογωνταζ το γραφω Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 2 ημερες τωρα στο ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ,αντε να δουμε τι γινεται ειδοποιητηριο δεν εχει ερθει οσες αλλες φορες ερχοταν πραγματα την αλλη μερα ηταν εδω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 satiros said: Κατα αρχην Το λεω με πονο και μεγαλη Στεναχωρια αλλα να φταΣω να τον βρω Στο τηλεφωνο Στην διανομη να μου δωΣει το τηλεφωνο του Να παρω το δεμα μου την δευτερα ηταν τραγελαφικο. Αν χρειαζετε να κουβαλαει 300δεματα φορτηγο δεν του φτανει οχι μηχανακι Εγω τον προηγουμενο ταχυδρομο αυτοκινητο μοιραζε απο οτι εβλεπα και αν πρεπει φιλε να το κουβαλα by the book να τοκουβαλα η να κανει κατι αλλο δεν γνωριζω Το κουφαλα χαριτολογωνταζ το γραφω Η διαδικασία είναι να σου αφήσει σημείωμα να πας να παράλαβεις, όντως αυτό που αναφέρεις είναι τραγελαφικό, αλλά δεν πιστεύω πως λειτουργούν έτσι όλα τα ταχυδρομεία... Στα παρακάτω που γράφεις άκρη δεν έβγαλα, συγνώμη :( Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Romanos said: Κουφάλα ο ταχυδρόμος; Λες να κουβαλάει στη γύρα του 300 πακέτα; :blink: τι είναι κουρίερ με μηχανάκι; Σε ~30 παραγγελίες μόνο μία φορά μου το φέρανε και πραγματικά δεν κατάλαβα τον λόγο. 1ον: Είναι πλέον υποχρεωτική προϋπόθεση να οδηγείς μηχανάκι αν θες να προσληφθείς στα ΕΛΤΑ, 2ον: Δεν τα φορτώνουν στα γραφεία αλλα τα παίρνουν λίγα-λίγα απο διάσπαρτα ταχυδρομικά κουτιά, 3ον: Αν δεν τα κουβαλάει μαζί του, γιατί αν πας την ίδια μέρα στα ΕΛΤΑ με την ειδοποίηση σου λένε οτι το έχει μαζί του και πρέπει να περάσεις την επομένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 WitchKing said: 1ον: Είναι πλέον υποχρεωτική προϋπόθεση να οδηγείς μηχανάκι αν θες να προσληφθείς στα ΕΛΤΑ, 2ον: Δεν τα φορτώνουν στα γραφεία αλλα τα παίρνουν λίγα-λίγα απο διάσπαρτα ταχυδρομικά κουτιά, 3ον: Αν δεν τα κουβαλάει μαζί του, γιατί αν πας την ίδια μέρα στα ΕΛΤΑ με την ειδοποίηση σου λένε οτι το έχει μαζί του και πρέπει να περάσεις την επομένη; Για το 1) δεν γνωρίζω κάτι, ούτε για το 2) ,όσον αφορά το 3) πιστεύω πως τους στέλνει ειδοποίηση το ΜΔ ότι έχω αυτά τα δέματα να σας παραδώσω αύριο, οπότε αυτοί στέλνουν ειδοποιητήρια που γράφει πάνω να έρθετε μέτα τις 10:00 για παραλαβή. Έτσι παραλαμβάνουμε πιο γρήγορα. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Romanos said: Για το 1) δεν γνωρίζω κάτι, ούτε για το 2) ,όσον αφορά το 3) πιστεύω πως τους στέλνει ειδοποίηση το ΜΔ ότι έχω αυτά τα δέματα να σας παραδώσω αύριο, οπότε αυτοί στέλνουν ειδοποιητήρια που γράφει πάνω να έρθετε μέτα τις 10:00 για παραλαβή. Έτσι παραλαμβάνουμε πιο γρήγορα. Αυτό με το μηχανάκι το έχω ψάξει επειδή πάντα ήθελα να γίνω ταχυδρόμος ;) Δυστυχώς μόνο αυτοκίνητο οδηγώ. 2-3 φορές που πήγα αυθημερόν με το ειδοποιητήριο για συστημένο\ασφαλισμένο πακέτο μου είπαν οτι το έχει μαζί του ο διανομέας. Οπότε δύο τα ενδεχόμενα (τρίτη λίστα που γράφω σήμερα :p ) 1ον: Δεν κάνει τον κόπο να βάλει τα πακέτα στην τσάντα του 2ον: Δεν κάνουν τον κόπο να τα μοιράζουν στα ταχυδρομικά κουτιά και μένουν στα κεντρικά. Σε αυτή την περίπτωση, έχεις δίκιο. Είδες που συμφωνήσαμε; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 παιδια ειμαι despatch 4076 και δεν υπάρχει πουθενά ενημέρωση οτι εφτασα ελλάδα...Μόνο στο 4px.com έβγαλε ενα GRATH στις 9 απρίλη? Ξέρει κανείς τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Με τούτα και με εκείνα :P έφτασε και το δικό μου με EMS Ελλάδα, ελπίζω δευτέρα-τρίτη να παραλάβω :D Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spook4 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Romanos said: Με τούτα και με εκείνα :P έφτασε και το δικό μου με EMS Ελλάδα, ελπίζω δευτέρα-τρίτη να παραλάβω :D Αν στο βγάζει οτι έφυγε απο τελωνεία κλπ τότε ναι μέχρι Τρίτη θα το έχεις. Αλλιώς ίσως σε πάει Τετάρτη - Πέμπτη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 aggeloszog said: παιδια ειμαι despatch 4076 και δεν υπάρχει πουθενά ενημέρωση οτι εφτασα ελλάδα...Μόνο στο 4px.com έβγαλε ενα GRATH στις 9 απρίλη? Ξέρει κανείς τι παιζει? Ότι έφτασαν κάποια από την 4076 στις 9/4 στο αεροδρόμιο. Μέσα είναι και το Τ11 μου, που το έμφάνισαν κανονικά και τα ΕΛΤΑ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasia1 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Συγχαρητήρια για τον οδηγό! Με βοήθησε πολύ! Λύθηκαν αρκετά ένα σωρό απορίες που είχα! Αυτό που δεν λύθηκε είναι η αγωνία μου, σχετικά με παραγγελία που έκανα στις 25/3, ταχυδρομήθηκε από Κίνα στις 2/4 και στο tracking number το δείχνει το δέμα ακόμα να είναι Σιγκαπούρη (έρχεται με Sweden Post) αλλά απ' όσο διαβάζω αυτό είναι φυσιολογικό (?) Με Sweden Post βλέπω ανάμικτα συναισθήματα, τελωνείο ή όχι οπότε το παίζω και εγώ κορώνα γράμματα... Μακάρι να πάνε όλα καλά, και μεγάλη βδομάδα να έχουμε καμία άφιξη... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Asterisd said: Ότι έφτασαν κάποια από την 4076 στις 9/4 στο αεροδρόμιο. Μέσα είναι και το Τ11 μου, που το έμφάνισαν κανονικά και τα ΕΛΤΑ. φίλε εδω σε θέλω..Ειμαι αναμεσα σε w200s και Τ11, παρτο ξεκοκαλισε το και πες μας γιατι απο βδομαδα παραγγέλνω..Εγω στην despatch 4076 περιμένω το onda v975m, άντε να δουμε μηπως εφτασε και απλά δεν το κατέγραψαν τα ελτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Τι ακριβως λεει οταν χτυπας ΤΝ;στειλε μας ενα copy γιατι εχουμε σχεδον ιδια ημερομηνια 1 Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omilos1000 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 aggeloszog said: παιδια ειμαι despatch 4076 και δεν υπάρχει πουθενά ενημέρωση οτι εφτασα ελλάδα...Μόνο στο 4px.com έβγαλε ενα GRATH στις 9 απρίλη? Ξέρει κανείς τι παιζει? και μένα τα ίδια με 4077, 31-3 έφυγε από κει και μόνο στο 4px.com φαίνεται ότι έφτασε στις 9-4 Αθήνα. απλά μου κάνει εντύπωση ότι φαίνεται στο 4px η άφιξη στην Ελλάδα και όχι στα ΕΛΤΑ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 omilos1000 said: και μένα τα ίδια με 4077, 31-3 έφυγε από κει και μόνο στο 4px.com φαίνεται ότι έφτασε στις 9-4 Αθήνα. απλά μου κάνει εντύπωση ότι φαίνεται στο 4px η άφιξη στην Ελλάδα και όχι στα ΕΛΤΑ... Τα ίδια με εσένα έχω αλλα αυτό που βλέπουμε 2014-04-09 22:38:48 一 GRATH 0 Δεν νομίζω να σημαίνει άφιξη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 billerr said: Τα ίδια με εσένα έχω αλλα αυτό που βλέπουμε 2014-04-09 22:38:48 一 GRATH 0 Δεν νομίζω να σημαίνει άφιξη. κι εμένα αυτό βγάζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omilos1000 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 billerr said: Τα ίδια με εσένα έχω αλλα αυτό που βλέπουμε 2014-04-09 22:38:48 一 GRATH 0 Δεν νομίζω να σημαίνει άφιξη. υπέθεσα ότι είναι άφιξη(μακάρι), δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο μετά από περίπου δέκα μέρες έμενα δείχνει 2014-04-09 22:43:08 GRATH 0 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Να ρωτήσω μήπως και ξέρει κάποιος το παρακάτω: Μετά την ένδειξη "Κλείσιμο από ΚΔ Αεροδρομίου", όταν το δέμα πάει Β.Ελλαδα, λογικά φτάνει στο Κ.Δ Θεσσαλονίκης πρώτα, και μετά αποστέλλετται στην επαρχιακή πόλη. Μπορώ να το παραλάβω από την Θεσσαλονίκη (Κέντρο Διανομής), επειδή την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη θα είμαι εκεί; Που βρίσκεται και ποιο το τηλέφωνο του; Το έχει κάνει αυτό κανείς; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 (edited) Δεν δίνουν εύκολα δέμα στα Κέντρα διαλογής καλό είναι να περιμένεις ειδοποίηση. Δες πρώτα στο track n trace των ΕΛΤΑ ότι δευτέρα είναι στο Κ.Δ. Θεσσ/κης και λογικά σε 1 εργάσιμη θα έχεις ειδοποιητήριο για την πόλη σου. Δεν είναι σίγουρο ότι θα φύγει σε 1 μέρα όμως για την περιοχή σου μου έχει τύχει δέμα να κάθετε στο Κ.Δ. Θεσσ/κης και 3 εργάσιμες και μετά να μου έρθει ειδοποιητήριο οπότε μην βιάζεσαι θα παραλάβεις όπως και όλοι μας και εγώ σε αυτήν την κατάσταση είμαι "Κλείσιμο από ΚΔ Αεροδρομίου" από πέμπτη. Edited April 12, 2014 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 και εγω κδ απο πεμπτη..για σερρες που παντα ηταν εδω την αλλη μερα το πακετο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 oug said: και εγω κδ απο πεμπτη..για σερρες που παντα ηταν εδω την αλλη μερα το πακετο Μην ξεχνάτε τον όγκο των δεμάτων και ότι έρχεται Πασχα με ότι αυτό συνεπάγεται. Πιστευω δευτέρα θα αλλάξει το status και το δέμα μας θα είναι στα Κεντρικά Θεσσ/νικης υπομονή.....:) Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 η μπορει να μην εχει ενημερωθει το συστημα και δευτερα να το χουμε :frog: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 topmar said: Να ρωτήσω μήπως και ξέρει κάποιος το παρακάτω: Μετά την ένδειξη "Κλείσιμο από ΚΔ Αεροδρομίου", όταν το δέμα πάει Β.Ελλαδα, λογικά φτάνει στο Κ.Δ Θεσσαλονίκης πρώτα, και μετά αποστέλλετται στην επαρχιακή πόλη. Δεν είναι απαραίτητο. Το δικό μου π.χ. ήρθε κατευθείαν. Μήπως αυτή την "ειδικά μεταχείριση" την έχουν μόνο πόλεις με αεροδρόμιο; http://s24.postimg.org/l9dzic5n9/screenshot_17.jpg Το "Παραλαβή απο reception σταθμού" τι είναι πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts