leftko Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Εκανα αγορα ενως κινητου απο το gearbest ... Ομως επειδη ειχα προβλημα με την paypal πληρωσα απευθειας με την καρτα... Την παρασκευη μου εστειλα φωτο απο το δεμα μου καιι tracking number ομως ακομα δεν εχουν κανει καποιο update και δεν μπορω να βρω που ειναι το δεμα... Καποιος που κανει αγορες απο gearbest μπορει να μου πει ποσες μερες θελει για να εμφανιστει το πακετο με το tracking ?? Και γενικα παιζει να εχω κανενα θεματακι ?? Εμενα παραγγλεια στις 23,σταλθηκε φωτο και νουμερο την επομενη,στο 17tack ομως εμφανιστηκε στις 4/7 οταν ειχε παει η τσεχια.(με το τσεχικο σταλθηκε). Οπως μου ειπαν τα παιδια εδω ομως,υπαρχει το σιτε sky56 οπου ειχε εμφανιστει στις 27/6 στην κινα. Γενικα τα εχω γραψει στις προηγουμενες σελιδες.τωρα περιμενω να ερθει ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 οσο ζουμε μαθαινουμε.... RK463429199CN δεμα με 4 φορτιστες αυτοκινητου και 1 ζευγαρι ακουστικα εχει κολησει στο τελωνειο της Κινας προς εξαγωγη και θα γυρισει στο geekbuying απο οτι μου ειπαν απο το μαγαζι... Πως γινεται αυτο δεν δυναμαι να το καταλαβω... εδω μονο αυτοκινητα δεν εχουμε αγορασει απο Κινα... και τρωει ακυρο αυτο το δεμα των 21,45 $???? λετε να κρυφτηκε κανας Κινεζος μεσα στο κουτι? http://image.prntscr.com/image/4629bf129642434d8cd63eaf599821c1.png Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Εχω κανει 5 αγορες με τη netherlands surface post αρχιζει σπο NL και μετα ακολουθει αριθμος ολα εχουν ερθει σε 15-16 μερες με πολυ καλο tracking στο εξωτερικο ενω πρακτικα ειναι untracked για ελτα Μου κανει εντυπωση τα συστημενα της NL ερχονται αργοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Εχω κανει 5 αγορες με τη netherlands surface post αρχιζει σπο NL και μετα ακολουθει αριθμος ολα εχουν ερθει σε 15-16 μερες με πολυ καλο tracking στο εξωτερικο ενω πρακτικα ειναι untracked για ελτα Μου κανει εντυπωση τα συστημενα της NL ερχονται αργοτερα Λογικό είναι, τα συστημμένα πρέπει να καταγραφούν σε όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς, ενώ τα απλά τα στέλνουν χωρίς πολλές διαδικασίες ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Εμενα παραγγλεια στις 23,σταλθηκε φωτο και νουμερο την επομενη,στο 17tack ομως εμφανιστηκε στις 4/7 οταν ειχε παει η τσεχια.(με το τσεχικο σταλθηκε). Οπως μου ειπαν τα παιδια εδω ομως,υπαρχει το σιτε sky56 οπου ειχε εμφανιστει στις 27/6 στην κινα. Γενικα τα εχω γραψει στις προηγουμενες σελιδες.τωρα περιμενω να ερθει ελλαδα Δν το βλεπω ουτε με το sky56 αλλα εμενα μου εδωσαν tracking στις 1/7 οποτε απο βδομαδα λογικα ολο και καπου θα φενεται... Απλα με φοβισαν καποιοι επειδη εκανα την αγορα απευθειας με την καρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis70 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 (edited) που ειδες οτι τα εχουν και δεν τα δινουν ; απο οτι φαινεται επεσες κι εσυ στα κλεμενα δεματα της SG post οποτε δε φαινεται οτι θα το παραλαβεις ποτε.δες αν θελεις πιο πισω τα μηνυματα με αρκετα ιδια περιστικα.ενημερωσε το καταστημα, και ανοιξε dispute στο Paypal σε συνεργασia και συνδρομη με το Vickmall.ενημερωσε τους αναλυτικα και στειλτους screenshot απο το track17 και το elta.gr με το tracking history οπου φαινεται οτι δεν παρελαβες.θα παρει λιγο χρονο,επεμεινε και στειλε οτι σου ζητησουν το συντομοτερο ωστε να παρεις τα λεφτα σου πισω και το συντομοτερο. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- προφανως ουτε κι εσυ εχεις μαθει τι εχει γινει με πολλα δεματα της SG εδω και 2 μηνες.δε νομιζω οτι θα το σκαναρουν ποτε ...διαβασε καποιες σελιδες πιο πισω και θα καταλαβεις. Είμαι και εγώ θύμα των χαμένων πακέτων της singpost με παραγγελία απο 19/5 απο το to2c. Έκανα dispute, claim, μου ζήτησαν επιπλέον στοιχεία, έστειλα tracking history απο track 17 και elta και περιμένω. Ζήτησα υποστήριξη απο το to2c και μου έστειλαν mail να περιμένω άλλες 2-3 εβδομάδες και αν δεν παραλάβω θα μου δώσουν αυτοί refund. Στην περίπτωση αυτή όμως θα χάσω το claim. Εννοείται ότι δεν θα περιμένω αλλες 2-3 εβδομάδες (όπως λέει το to2c) και θα περιμένω να ολοκληρωθεί το claim με refund απο το paypal. Συμφωνείτε ? Ρωτάω γιατί πρώτη φορά κάνω dispute. Edited July 7, 2016 by vasilis70 συμπλήρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Είμαι και εγώ θύμα των χαμένων πακέτων της singpost με παραγγελία απο 19/5 απο το to2c. Έκανα dispute, claim, μου ζήτησαν επιπλέον στοιχεία, έστειλα tracking history απο track 17 και elta και περιμένω. Ζήτησα υποστήριξη απο το to2c και μου έστειλαν mail να περιμένω άλλες 2-3 εβδομάδες και αν δεν παραλάβω θα μου δώσουν αυτοί refund. Στην περίπτωση αυτή όμως θα χάσω το claim. Εννοείται ότι δεν θα περιμένω αλλες 2-3 εβδομάδες (όπως λέει το to2c) και θα περιμένω να ολοκληρωθεί το claim με refund απο το paypal. Συμφωνείτε ? Ρωτάω γιατί πρώτη φορά κάνω dispute. Φυσικά αυτό θα κάνεις, δεν φημίζεται για την αξιοπιστία του το συγκεκριμμένο κατάστημα ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis70 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 (edited) Φυσικά αυτό θα κάνεις, δεν φημίζεται για την αξιοπιστία του το συγκεκριμμένο κατάστημα ... Ευχαριστώ. Αυτό θα το κάνω, αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείται να επιμένω, να στέλνω mail στο paypal για να επιταχύνουν τις διαδικασίες? ή η διαδικασία είναι συγκεκριμένη και θα περιμένω μερικές μέρες για το refund. Edited July 7, 2016 by vasilis70 τυπογραφικό λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Κανονικά την διαδικασία, δεν χρειάζονται email, να παρακολουθείς την υπόθεσή σου στο Paypal και να προσέχεις εάν σου έλθει μήνυμα για διευκρινήσεις. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Παιδιά τι γίνεται με το Vicmall? Έχει γίνει παραγγελία για ένα Xiaomi redmi 3 pro και εδώ και 3 ημέρες δεν έχει ολοκληρωθεί καν. Είναι δυνατόν? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_t_r Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Update στην υπόθεση μου με ένα από τα γνωστά χαμένα δέματα της SG από το vickmall. Το paypal αρχικά αποφάσισε πως το δέμα παραδόθηκε (εδώ γελάμε) και έκλεισε την υπόθεση . Το ίδιο το vickmall έκανε appeal για επανεξέταση του θέματος , εννοείται ότι ακολούθησαν και δικά μου mail και τελικά σήμερα ήρθε η απόφαση για refund . Εξαιρετική η στάση του καταστήματος σε όλη τη διαδικασία με σχεδόν καθημερινή επικοινωνία από την πλευρά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vas73 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Καλησπέρα, Είμαι καινούργιος στο forum και ανήκω και εγώ στους άτυχους που οι παραγγελίες τους δεν έφτασαν ποτέ με το Singapore Post. Ήμουν σε επικοινωνία με το κατάστημα (το Geekbuying) αλλά το μόνο που μου λένε είναι ότι το ψάχνουν με το ταχυδρομείο να βρουν τι έγινε και να περιμένω. Επειδή όμως η υπομονή έχει και κάποια όρια και έχουν περάσει 2,5 μήνες, άνοιξα dispute και το έκανα escalate σε claim στο Paypal (χωρίς να μου το ζητήσει το Geekbuying). Η ενημέρωση που ήρθε από το Paypal ήταν η εξής: The seller responded to our request for shipment tracking information. We still need to investigate and confirm this information, but we wanted to share the seller's response with you Επειδή έχω αρχίσει να ανησυχώ ότι μπορεί να φάω πόρτα από το Paypal, υπάρχει κάποιος που έχει περάσει τη διαδικασία να μου δώσει κάποια πληροφορία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Καλησπέρα, Είμαι καινούργιος στο forum και ανήκω και εγώ στους άτυχους που οι παραγγελίες τους δεν έφτασαν ποτέ με το Singapore Post. Ήμουν σε επικοινωνία με το κατάστημα (το Geekbuying) αλλά το μόνο που μου λένε είναι ότι το ψάχνουν με το ταχυδρομείο να βρουν τι έγινε και να περιμένω. Επειδή όμως η υπομονή έχει και κάποια όρια και έχουν περάσει 2,5 μήνες, άνοιξα dispute και το έκανα escalate σε claim στο Paypal (χωρίς να μου το ζητήσει το Geekbuying). Η ενημέρωση που ήρθε από το Paypal ήταν η εξής: The seller responded to our request for shipment tracking information. We still need to investigate and confirm this information, but we wanted to share the seller's response with you Επειδή έχω αρχίσει να ανησυχώ ότι μπορεί να φάω πόρτα από το Paypal, υπάρχει κάποιος που έχει περάσει τη διαδικασία να μου δώσει κάποια πληροφορία; Και στη δική μου περιπτωση, έτσι ηταν η πρωτη απάντηση του PayPal... Τελικά μου έγινε κανονικά refund. Είχα αγοράσει απο vickmal και μετα απο 1 μήνα με status στο SG πως έφτασε Αθήνα, ξεκίνησα τη διαδικασία. Οπότε μην ανησυχείς... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Ναι αλλα αλλο vickmal αλλο geekbuying Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Καλησπέρα έχω βρει αυτό το σαιτ για να πάρω ένα τηλέφωνο τι λέτε είναι αξιόπιστο??https://www.fastcardtech.com/ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Ναι αλλα αλλο vickmal αλλο geekbuying Γιατί, σε άλλο paypal πληρώνεις εκεί ;;;:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα έχω βρει αυτό το σαιτ για να πάρω ένα τηλέφωνο τι λέτε είναι αξιόπιστο??https://www.fastcardtech.com/ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βρες το τηλέφωνο από κάπου αλλού .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Γιατί, σε άλλο paypal πληρώνεις εκεί ;;;:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρες το τηλέφωνο από κάπου αλλού .... Κατάλαβα δεν είναι αξιόπιστο?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Αγόρασέ το από αλλού, ειδικά εάν πρόκειται για γνωστή εταιρεία, γιατί μπορεί να βρεθείς με ανακατασκευασμένο ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Καλημέρα παιδιά. Μια επιβεβαίωση, λέει από 4/7 έφθασε Ολλανδία και 6/7 έφυγε από εκεί. Απλά συνήθως σε 2 μέρες έφευγε, λογικά να φανταστώ να πάρει παραπάνω, πέφτει και το ΣΚ. Ορίστε και το tracking --> http://www.17track.net/el/track?nums=RS471910694NL Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qparadox Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Καλημέρα παιδιά. Μια επιβεβαίωση, λέει από 4/7 έφθασε Ολλανδία και 6/7 έφυγε από εκεί. Απλά συνήθως σε 2 μέρες έφευγε, λογικά να φανταστώ να πάρει παραπάνω, πέφτει και το ΣΚ. Ορίστε και το tracking --> http://www.17track.net/el/track?nums=RS471910694NL εμένα πάντως βρίσκεται στο ίδιο status (The item is on transport to the country of destination) από 1/7..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 @Qparadox 8 μέρες δηλαδή είσαι εσύ, δεν μου έχει ξανατύχει σε nl Post, από gearbest συνήθως τσακ μπαμ, τώρα με κινητό από vickmall 1η φορά, προς το παρόν λέω να μην ανησυχώ βλέπω και εσύ που περιμένεις παραπάνω. Εάν αλλάξει κάτι τώρα από Δευτέρα ξημερώματα θα δω αλλιώς κι άλλο αναμονή. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 (edited) @Qparadox 8 μέρες δηλαδή είσαι εσύ, δεν μου έχει ξανατύχει σε nl Post, από gearbest συνήθως τσακ μπαμ, τώρα με κινητό από vickmall 1η φορά, προς το παρόν λέω να μην ανησυχώ βλέπω και εσύ που περιμένεις παραπάνω. Εάν αλλάξει κάτι τώρα από Δευτέρα ξημερώματα θα δω αλλιώς κι άλλο αναμονή. Οπότε και εγώ με 4-7 the item is pre-advised έχω καιρό ακόμη. Ζαφείρα το ίδιο κινητό από το ίδιο μαγαζί περιμένουμε. Χρυσό και εσύ ή όχι; Edited July 9, 2016 by tolis24 Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Καλημέρα παιδιά. Μια επιβεβαίωση, λέει από 4/7 έφθασε Ολλανδία και 6/7 έφυγε από εκεί. Απλά συνήθως σε 2 μέρες έφευγε, λογικά να φανταστώ να πάρει παραπάνω, πέφτει και το ΣΚ. Ορίστε και το tracking --> http://www.17track.net/el/track?nums=RS471910694NL Η NL λέει ότι από Ολλανδία για Ελλάδα κάνει έως 7 ημέρες, αλλά δικά μου δέματα έκαναν και 10, και σε άλλους ακόμη και 20, οπότε το να το ψάχνεις στις 3 ημέρες είναι λίγο δύσκολο. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 (edited) Οπότε και εγώ με 4-7 the item is pre-advised έχω καιρό ακόμη. Ζαφείρα το ίδιο κινητό από το ίδιο μαγαζί περιμένουμε. Χρυσό και εσύ ή όχι; Nαι ίδιο μαγαζί, ίδιο χρώμα... και αναμονή... εμένα έκανε 5 μέρες από pre-adviced για να φανεί στην nl post. Η NL λέει ότι από Ολλανδία για Ελλάδα κάνει έως 7 ημέρες, αλλά δικά μου δέματα έκαναν και 10, και σε άλλους ακόμη και 20, οπότε το να το ψάχνεις στις 3 ημέρες είναι λίγο δύσκολο. Κοίτα, καταλαβαίνω τι μου λες και έχω διαβάσει διάφορα, περισσότερο ως επιβεβαίωση ήθελα να το γράψω. Προσωπικά μέχρι τώρα δεν μου είχε κάτσει πάνω από 2 μέρες τώρα έμελλε να συμβεί και σε μένα.:) edit: μπήκα στο trackitonline.ru και μου βγάζει 08.07.2016 20:34 Elta EMS Update item information GREECE ορίστε και το λινκ --> http://www.trackitonline.ru/?do=view&id=2519497 διαβάζοντας σε προηγούμενες σελίδες, νομίζω ότι σήμαινε ότι έφθασε Ελλάδα; Δεν είμαι σίγουρη. Edited July 9, 2016 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 (edited) ηρθε και εμενα το δεμα μου.το οποιο στα χερια μου δεν το επιασα ακομα γτ δν βολεψε να παω.αλλα ολα μια χαρα τελικα με την τσεχικη. Το δεμα σταλθηκε στις 24/6(παραγγελεια 23/6) και πρωτη εμφσνιση σε 17track ειναι στις 04/7.ις 27/06 εμφανιστηκε ομως στο sky56. Number: RR261543607CZ Package Status: In Transit Destination Country: Greece 2016-07-08 11:40 IRAKLEIOU (KK) KRITIS - ELTA, ITEM ARR IRAKLEIOU (KK) KRITIS - ELTA 2016-07-08 09:04 M.D IRAKLEIOU KRITIS, ITEM IN CONTA M.D IRAKLEIOU KRITIS 2016-07-07 09:02 IRAKLEIO K D, ITEM IN CONTA IRAKLEIO K D 2016-07-07 08:19 IRAKLEIO K D, ITEM ARR IRAKLEIO K D 2016-07-07 07:02 IRAKLEIO K D, ITEM ARR IRAKLEIO K D 2016-07-06 17:04 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED 2016-07-06 15:32 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-07-06 14:44 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-07-06 13:32 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-07-06 11:03 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2016-07-06 11:00 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM ARR K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2016-07-06 11:00 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2016-07-06 07:50 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2016-07-04 19:01 CZECH REPUBLIC, SEND ITEM ABROAD 2016-07-04 13:30 CZECH REPUBLIC, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER Origin Country: Czech Republic 2016-07-06 00:00 The consignment was accepted by post office of exchange in the country of destination. 2016-07-04 00:00 The consignment was sent to the destination country. 2016-07-04 00:00 The consignment was posted. ====================================== Powered by http://www.17track.net Edited July 10, 2016 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts