Margo_4 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Και εγώ με 2 διαφορετικές παραγγελίες με άφιξη και οι 2 στις 24...η μια έκλεισε σήμερα το πρωί ενώ η άλλη ακόμα κολλημένη στην άφιξη Κι εμενα μου λέει "ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25-03-2015 08:46 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)". Είμαστε στην έβδομη μέρα απο τη μέρα που έφτασε... ποσο χρόνο ακόμα χρειάζονται στο αεροδρόμιο? Στα παραδείγματα που δώσαν οι φίλοι παραπάνω, αυτο το στάδιο κρατάει 1, αντε 2 μέρες. Οχι 7!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Δικό μου RF321510271SG Δικό μου ------------- 12/3/2015 13:39 - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 12/3/2015 13:39 - Received from Customer 14/3/2015 13:39 - Αποσταλεί στο εξωτερικό (κωδικός χώρας: GR) 23/3/2015 10:34 - ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) 23/3/2015 12:34 - Έφτασε στο εξωτερικό (κωδικός χώρας: GR) 27/3/2015 08:10 - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 31/3/2015 11:44 - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 1/4/2015 02:02 - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1/4/2015 06:30 - ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1/4/2015 08:08 - ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1/4/2015 10:37 - ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1/4/2015 13:05 - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1/4/2015 13:33 - ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ, Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1/4/2015 13:33 - ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1/4/2015 13:35 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Θεσσαλονίκη με singpost 1 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisia78 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Κι εμενα μου λέει "ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25-03-2015 08:46 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)". Είμαστε στην έβδομη μέρα απο τη μέρα που έφτασε... ποσο χρόνο ακόμα χρειάζονται στο αεροδρόμιο? Στα παραδείγματα που δώσαν οι φίλοι παραπάνω, αυτο το στάδιο κρατάει 1, αντε 2 μέρες. Οχι 7!!! Κι εμένα 24/3 έφτασε αερολιμένα Αθηνών και ακόμη να φύγει από εκεί!!!!! ΥΠΟΜΟΝΗ που θα πάει θα ξεκολλησουν από εκεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hiiya Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Δικό μου RF321510271SG Δικό μου ------------- 12/3/2015 13:39 - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 12/3/2015 13:39 - Received from Customer 14/3/2015 13:39 - Αποσταλεί στο εξωτερικό (κωδικός χώρας: GR) 23/3/2015 10:34 - ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) 23/3/2015 12:34 - Έφτασε στο εξωτερικό (κωδικός χώρας: GR) 27/3/2015 08:10 - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 31/3/2015 11:44 - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 1/4/2015 02:02 - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1/4/2015 06:30 - ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1/4/2015 08:08 - ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1/4/2015 10:37 - ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1/4/2015 13:05 - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1/4/2015 13:33 - ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ, Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1/4/2015 13:33 - ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1/4/2015 13:35 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Θεσσαλονίκη με singpost πλεον μονο με singpost Θεσσαλονικη η καλυτερα αν εχετε καποιο φιλο εκτος Θεσσαλονικης να το στελνετε εκει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Margo_4 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 ειδες το κουφο μηπως δεν ειναι πρωτοαπριλιατικο και εχει γινει μ.....α φοβαμαι....RF322623133SG βαλε στο trackitonline.ru και δειτε το το θεμα ειναι με αυτα δεν παιζουν τετοια μερα γιατι μπορει να κανουν τον πελατη να μπει σε διαδικασιες και να τρεχει και να μην φτανει...ηδη εστειλα μηνυμα στο spemal και τους ανεβασα την εικονα να δουν Φυσικά είναι πρωταπριλιάτικο...!!! Κοίτα τι γράφει στο δικό μου: "01.04.2015 16:11 Basement Your RS211792270NL was eaten by cockroaches at the postal office. 0.000 You can pick up these cockroaches at your post office on arrival" ... Χα,χα, χα..!!!! :lol::lol::lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Φυσικά είναι πρωταπριλιάτικο...!!! Κοίτα τι γράφει στο δικό μου: "01.04.2015 16:11 Basement Your RS211792270NL was eaten by cockroaches at the postal office. 0.000 You can pick up these cockroaches at your post office on arrival" ... Χα,χα, χα..!!!! :lol::lol::lol: Το δικό μου έφυγε για Άρη...:lol::lol: Intergalactic Express: RF320690651SG 01.04.2015 16:43 Cape Canaveral Your item choosen for humanitarian relief to Mars colonists. Flight to Mars 20140402:1215 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Κι εμενα μου λέει "ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25-03-2015 08:46 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)". Είμαστε στην έβδομη μέρα απο τη μέρα που έφτασε... ποσο χρόνο ακόμα χρειάζονται στο αεροδρόμιο? Στα παραδείγματα που δώσαν οι φίλοι παραπάνω, αυτο το στάδιο κρατάει 1, αντε 2 μέρες. Οχι 7!!! Και εγώ ένας με CN από 25/3 στο αεροδρόμιο κολλημένο αξία 14€! Πρώτη φορά τόση καθυστέρηση έχω λάβει πάνω από 25 δέματα και αυτό είναι το πρώτο που κάνει πάνω από 3 μέρες στο αεροδρόμιο. Κάτι έχει γίνει και δεν το λένε. Στα ΕΛΤΑ μου είπαν εχθές ότι θα το παραλάβω μέχρι το τέλος της εβδομάδας. 8-} 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lg63 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Παιδια βοηθεια! Εχω παραγγειλει ενα κινητο απο gearbeast με nl post και απο τις 27-3-2015 βρισκεται συμφωνα με το tracking no στο trackitonline.ru "athens emu" και σημερα 1-4-15 στη στηλη location αναφερει "Goods Evaluation Department " και στη στηλη event αναφερει " Very strange shipment Sent ti police. " Ενω στο σαιτ των ελτα αναφερει ακομη αερολιμενα αθηνων. Τι σημαινει το παραπανω γιατι τα αγγλικα μου ειναι κατω του αρχαριου! Πρεπει να ανησυχω για κατι? Ευχαριστω προκαταβολικα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Τι σημαινει το παραπανω γιατι τα αγγλικα μου ειναι κατω του αρχαριου! 1. Police είναι η αστυνομία (νομίζω πως το ξέρεις). 2. Τσέκαρε το ημερολόγιο. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Παιδια βοηθεια! Εχω παραγγειλει ενα κινητο απο gearbeast με nl post και απο τις 27-3-2015 βρισκεται συμφωνα με το tracking no στο trackitonline.ru "athens emu" και σημερα 1-4-15 στη στηλη location αναφερει "Goods Evaluation Department " και στη στηλη event αναφερει " Very strange shipment Sent ti police. " Ενω στο σαιτ των ελτα αναφερει ακομη αερολιμενα αθηνων. Τι σημαινει το παραπανω γιατι τα αγγλικα μου ειναι κατω του αρχαριου! Πρεπει να ανησυχω για κατι? Ευχαριστω προκαταβολικα! φιλε αυτο που παρηγγειλες ειναι παρανομο για καποιον λογο και μαλλον θα υπαρξουν ποινικες διωξεις..αν εχεις κανενα μερος να κρυφτεις εως να ληξει το αυτοφορο κανε το. 1 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 :lol::lol: Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lg63 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 φιλε αυτο που παρηγγειλες ειναι παρανομο για καποιον λογο και μαλλον θα υπαρξουν ποινικες διωξεις..αν εχεις κανενα μερος να κρυφτεις εως να ληξει το αυτοφορο κανε το. Σ ευχαριστω ! Επειδη ειναι ενα thl 4000 , παω σε αλλο θεμα για να ειδοποιησω και τους αλλους συμφουριτες! :lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Margo_4 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Παιδια βοηθεια! Εχω παραγγειλει ενα κινητο απο gearbeast με nl post και απο τις 27-3-2015 βρισκεται συμφωνα με το tracking no στο trackitonline.ru "athens emu" και σημερα 1-4-15 στη στηλη location αναφερει "Goods Evaluation Department " και στη στηλη event αναφερει " Very strange shipment Sent ti police. " Ενω στο σαιτ των ελτα αναφερει ακομη αερολιμενα αθηνων. Τι σημαινει το παραπανω γιατι τα αγγλικα μου ειναι κατω του αρχαριου! Πρεπει να ανησυχω για κατι? Ευχαριστω προκαταβολικα! Ησύχασε καλέ, δεν βλέπεις τι λέμε παραπάνω? το σάιτ κάνει πρωταπριλιάτικα αστεία. Το δικό μου το φάγανε λέει οι κατσαρίδες και αν θέλω μπορώ να παραλάβω τις κατσαρίδες με το ταχυδρομείο. Του "lilikos" το πακέτο το διαλέξανε λέει να πάει ως ανθρωπιστική βοήθεια στον πλανήτη Αρη. Το δικό σου, λεει ότι κρίθηκε επικινδυνο και το στείλαν στην αστυνομία... Χαλάρωσε, πλάκα κάνουν. τα μυνήματα τους αλλάζουν κάθε λίγο. αν ξαναμπείς σε λίγο θα δεις ότι θα σου γράφει κάτι άλλο, επισης αστείο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lg63 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 :thanks::thanks::thanks: Παιδια νασαστε καλα , καλο μηνα . Πηγε η ψυχη μου στη θεση της . :lol::lol::lol::lol::lol::lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Και εγώ ένας με CN από 25/3 στο αεροδρόμιο κολλημένο αξία 14€! Πρώτη φορά τόση καθυστέρηση έχω λάβει πάνω από 25 δέματα και αυτό είναι το πρώτο που κάνει πάνω από 3 μέρες στο αεροδρόμιο. Κάτι έχει γίνει και δεν το λένε. Στα ΕΛΤΑ μου είπαν εχθές ότι θα το παραλάβω μέχρι το τέλος της εβδομάδας. 8-} Τίποτα δεν έχει γίνει. Σταματήστε τις θεωρίες συνωμοσίας. Έχω κολλημενο δέμα από 24/3 και άλλο που ήρθε 30/3 έχει φτάσει ήδη στο ταχυδρομείο της περιοχής μου. Υπομονή. Μέχρι Παρασκευή θα έχουν ξεκολλήσει Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Margo_4 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Κι εμένα 24/3 έφτασε αερολιμένα Αθηνών και ακόμη να φύγει από εκεί!!!!! ΥΠΟΜΟΝΗ που θα πάει θα ξεκολλησουν από εκεί. Διονυσία, με τι ταχυδρομείο το παρήγγειλες? Απο που έρχεται? Βλέπω ότι με ταχυδρομείο Σιγκαπούρης έρχονται στη Θεσσαλονίκη πολύ γρήγορα. Εγω παρήγγειλα με της Ολλανδίας.Μολις το πάρεις να μας πεις να ξέρω. Λογικά θα πρέπει να το πάρω με 1 μέρα διαφορά απο σένα.;) είσαι Θεσσαλονίκη? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Διονυσία, με τι ταχυδρομείο το παρήγγειλες? Απο που έρχεται? Βλέπω ότι με ταχυδρομείο Σιγκαπούρης έρχονται στη Θεσσαλονίκη πολύ γρήγορα. Εγω παρήγγειλα με της Ολλανδίας.Μολις το πάρεις να μας πεις να ξέρω. Λογικά θα πρέπει να το πάρω με 1 μέρα διαφορά απο σένα.;) είσαι Θεσσαλονίκη? Πρόσεξε μην φας τελωνείο φίλε. Η Ολλανδία έχει ρεντα στο τελωνείο αυτές τις μέρες 1 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisia78 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Διονυσία, με τι ταχυδρομείο το παρήγγειλες? Απο που έρχεται? Βλέπω ότι με ταχυδρομείο Σιγκαπούρης έρχονται στη Θεσσαλονίκη πολύ γρήγορα. Εγω παρήγγειλα με της Ολλανδίας.Μολις το πάρεις να μας πεις να ξέρω. Λογικά θα πρέπει να το πάρω με 1 μέρα διαφορά απο σένα.;) είσαι Θεσσαλονίκη? Με sp παρηγγειλα, αλλα εκει κολλημενο!!!! Σερρες μενω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Το συμπέρασμα είναι ότι η NL έχει γίνει πολύ δυνατή σε θέμα ταχύτητας. Σε 10 μέρες το πολύ η παραγγελία πατάει Ελλάδα. Όμως αυτό που γίνεται βόρεια τη κάνει ασυμφορη. Μένει να δούμε αν θα συνεχιστεί. Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Επόμενο βήμα των Κινέζων θα είναι να χωρίζουν τις πληρωμές σε 2 αποδείξεις, μια του 1$ και μια με το κανονικό πόσο... Επίσημη θα είναι μόνο η πρώτη, άρα θα μας εκτελωνιζουν δέματα του 1$... :p Σενάριο επιστημονικής φαντασίας όμως. Κακά τα ψέματα θα πρέπει να βρούμε νέες πιο ασφαλείς μεθόδους εισαγωγής. 1 Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Summary Tracking number Origin Destination Status RD#########CN CHINA GREECE On route History Detail Local date/time Activity Location Remarks 20-Mar-2015 13:07 Received by Post Office 230031 23-Mar-2015 18:48 Departure export customs BEIJING http://cdn.meme.am/images/300x/188548.jpg 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisia78 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Διονυσία, με τι ταχυδρομείο το παρήγγειλες? Απο που έρχεται? Βλέπω ότι με ταχυδρομείο Σιγκαπούρης έρχονται στη Θεσσαλονίκη πολύ γρήγορα. Εγω παρήγγειλα με της Ολλανδίας.Μολις το πάρεις να μας πεις να ξέρω. Λογικά θα πρέπει να το πάρω με 1 μέρα διαφορά απο σένα.;) είσαι Θεσσαλονίκη? Επιτέλους ΚΔ. Αεροδρομίου Συστημενα Άντε να δούμε την συνέχεια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makedonomaxos Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Και εμένα μου έχουν απαγάγει ένα δέμα "NL" και το κρατάν στο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης. Ηλεκτρονικό τσιγάρο πραγματική αξία 20,30€... Μου φαίνεται και να παω εκει με αποδείξεις και να γλιτώσω το Φ(α)ΠΑ, πάλι χρεώνομαι τα τέλη εκτελωνισμόυ? Έχει κανένας καμία άποψη για αυτό? Έτσι για την ενημέρωση, χτες παρέλαβα χωρις κανένα πρόβλημα δεματάκι "SG" (και αυτό ητ, αξία γύρω στο 20άρικο) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grunge_kdc Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 "Να προσθεσω οτι η αγορα εγινε στις 13/03 και στις 20/03 ηταν αεροδρομιο Ολλανδιας αρα 100% σταλθηκε απο EU warehouse. " Αυτό και μόνο θα έπρεπε να σου δείξει ότι δεν είναι από EU. Τόσο περίπου κάνουν τα προιόντα από Κίνα να φτάσουν στην Ολλανδία. Ψάξε το με τον πωλητή το θέμα. Πληροφοριες απο τη σελιδα tracktrace.postnlpakketten.nl/ Sender : ΧΧΧ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ,3000PV ,Rotterdam ,Nederland Addressee : Η δικη μου διευθυνση κανονικα. Pre-advised to PostNL 16-3-2015:Shipment is pre-alerted Sorted at PostNL 19-3-2015: Sent to country of destination 23-3-2015: Received in country of destination At PostNL distribution 30-3-2015:Shipment at customs Θελω να ελπιζω οτι ειμαι ΟΚ, ο πωλητης ακομη δε μου απαντησε σχετικα με το αν το εστειλε αρχικα απο Κινα μερια.Παντως απο οτι διαβαζω στους ορους του Ebay ειμαι καλυμμενος σε τετοια περιπτωση. "Item location misrepresentation policy,Sellers must be clear and accurate about the location their item will be shipped or picked up from. We don't allow false, inaccurate, vague, or misleading information about the location of an item in the Item location field or description". 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Έχουμε κάτι νεότερο απο τα δέματα που σταμάτησαν στο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης; Ειδοποιήθηκε κανείς; Κάποιο τηλέφωνο υπάρχει; Εψαξα στο google και έχει 17 διαφορετικά γραφεία στη Θεσ/νίκη. Σε ποιό απευθυνόμαστε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts