george418 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Εγω εχω παραγγειλει απο 22-12-2013 και εχει φτασει το δεμα στο αεροδρομιο στης 29-12-2013 αρα υπαρχουν ακομα χειροτερα μαγκες. 1 Παράθεση LENOVO A820,ZTE V967S,LENOVO A850,THL T200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 http://i.imgur.com/RrIhi6B.png Εντάξει, παίζει να είμαστε οι πιο γκαντέμηδες :X , μετά από 20 παραγγελίες από Κίνα, πρώτη φορά μου γίνεται αυτό. Μία φορά ένα πακέτο από λάθος κατέληξε Ισπανία και ευτυχώς το ένιωσαν και το στείλανε μετά Ελλάδα και είχαμε και γιορτές Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς και είχε κάνει 35 ημέρες. Και εδώ που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να έχουν φτάσει δεν έχουμε κανένα νέο, 1000 φορές να πηγαίναν Ισπανία να ήξερα που βρίσκονταν... Κατά τα άλλα 7/2 [43 ημέρες μετά] που γυρνάει και ο πωλητής θα ανοίξω ένα despute και βλέπουμε... http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RF186355655SG Εσενα φαινεται οτι ηρθε στα Ελτα Αμπελοκηπων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilemachos69 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Στις 11 εφυγε για Αθηνα Ακριβώς ! τα έχει πει ο καλός άνθρωπος που έφτιαξε τον οδηγό παιδιά... :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) Εσενα φαινεται οτι ηρθε στα Ελτα Αμπελοκηπων. Ακυρο, τωρα καταλαβα οτι ειναι το δεμα με την Ισπανισ. Οτι να ναι ειμαι πλεον... Κοιμαμαι και βλεπω tracking numbers... Ατιμοι κινεζοι...;-) Romanos εσυ 26/12/13 παρηγγειλες το δεμα που περιμενεις; Edited January 30, 2014 by lio14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Εγω εχω παραγγειλει απο 22-12-2013 και εχει φτασει το δεμα στο αεροδρομιο στης 29-12-2013 αρα υπαρχουν ακομα χειροτερα μαγκες. WTF :X :cry: μήπως να ανοίγες κάνα despute κοντά στο 40ήμερο είσαι... :X Ακυρο, τωρα καταλαβα οτι ειναι το δεμα με την Ισπανισ. Οτι να ναι ειμαι πλεον... Κοιμαμαι και βλεπω tracking numbers... Ατιμοι κινεζοι...;-) Romanos εσυ 26/12/13 παρηγγειλες το δεμα που περιμενεις; Ευτυχώς το ένιωσες :P, 27/12 παρήγγειλα Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Μη λετε οτι να'ναι, μην αγχωνεστε και μην αγχωνετε αλλους χωρις λογο. 20 μερες δεν ειναι τιποτα να περιμενεις. Μερικοι ειναι τυχεροι και ανοιγουν οι σακοι τους πιο νωρις. Για ποιο τελωνειο λες roid_rage? Aμα διαβασεις τον οδηγο στην 1η σελιδα θα δεις οτι "αραζουν" μεχρι να ανοιχτουν. Καμια σχεση με τελωνειο. Snapy, αν μπει τελωνειο θα ενημερωθει το συστημα. Πιο πριν βεβαια θα σου εχει οτι εφτασε Ελλαδα κτλ. Περιμενε λιγες μερες ακομα. Κι εγω στην πρωτη παραγγελια ετσι ημουν μετα συνηθισα :p Μην αγχωνεστε χωρις λογο και μην γραφετε και γραφετε τα ιδια σε καθε σελιδα. Εγω δεν εχω καμια τελωνιοφοβια, εχω κανει 100αδες παραγγελιες απο εξωτερικο και ξερω τι να περιμενω, απλα λεω οτι αν ειναι Ελλαδα αγχωνεσαι και σκεφτεσαι γιατι μπορει να μην ερχεται... Το καλυτερο για μενα ειναι να μην υπαρχει καν tracking number ή να εχει μονο ο αποστολεας, γιατι καθεσαι και παρακολουθεις μια οθονη χωρις νοημα. Οτι ειναι να γινει θα γινει και δε μπορεις να κανεις κατι αλλο περα απο το να κανεις dispute οταν παει στο 40ημερο. Τα συστημενα δεματα μαλιστα σε καποια ταχυδρομεια χρεωνονται και 3 ευρω επιπλεον, ενω αμα περναει πολλα checkpoints εμενα δε μου κανει για καλο και απο αποψη χρονου και απο αυστηροτερους ελεγχους μαζι και τελωνιου.. 1 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilemachos69 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Προτείνω να δημιουργηθεί ένα νήμα ψυχολογικής υποστήριξης όσων έχουν παραγείλει απο Κίνα. Θα τρελαθούμε τελείως :lol: Έτσι θα μείνει και καθαρός ο οδηγός. :D Ας το σκεφτούν οι mod! :thanks: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Προτείνω να δημιουργηθεί ένα νήμα ψυχολογικής υποστήριξης όσων έχουν παραγείλει απο Κίνα. Θα τρελαθούμε τελείως :lol: Έτσι θα μείνει και καθαρός ο οδηγός. :D Ας το σκεφτούν οι mod! :thanks: χα...χα...χα...ακριβως ετσι ειναι. Τωρα που γιναμε και μια οικογενεια να μοιραζομαστε και τα εξοδα του ψυχιατρου-κινεζολογου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tuvlus Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Σε εμένα το αγγλικό 4px μου λέει 30/1 το δε κινέζικο 4px 29/1 Τα ελτα κλείσιμο από Ips 27/1 και το signpost Despatched to overseas 27/1 Ποιο απ’όλλα ισχύει ?? κάνεις δεν ξέρει.. :ρ:ρ:dance::dance::yahoo::yahoo: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Τα συστημενα δεματα μαλιστα σε καποια ταχυδρομεια χρεωνονται και 3 ευρω επιπλεον, Καταργήθηκαν τα τρία ευρώ, έχει παραπάνω από χρόνο που δεν τα χρεώνουν πουθενά .... :) 1 Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Να σας πρήξω και εγώ με την δική μου περίπτωση. Πρώτη παραγγελία ένα Cube U30GT2 δεν ήρθε ποτέ. Οι κινέζοι έλεγαν όλο περίμενε λίγο ακόμα αλλά τίποτα. Το τράκινγκ έλεγε ότι έφτασε στο διαμετακομιστικό της σιγκαπούρης και μετά τίποτα. Μετά από τις 44 ημέρες αναμονής έκανα dispute και έπειτα claim και πηρα πίσω τα χρήματά μου. Μετά από λίγο παραγγέλνω ένα ζευγάρι χαντς-φρι XIAOMI PISTON, τα οποία σε 12 ημέρες ήλθαν κανονικά αλλά ήταν μαιμού (πίσω τα χρήματά μου και εκεί). Και μια δυο μέρες μετά, παραγγέλνω πάλι ένα δικό μου Pipo max m6 και μια ημέρα μετά ένα Ainol Novo 10 Hero για ένα φίλο μου. Οι δυο παραγγελίες των τάμπλετ με μια μέρα διαφορά (12 και 13 Γενάρη). Οι παραγγελίες εστάλησαν στις 16 η δικιά μου και στις 17/01 του φίλου μου. Το τάμπλετ του φίλου το παρέλαβα σήμερα, το δικό μου έχει κολλήσει (όπως και πολλών άλλων από εδώ μέσα από ότι διάβασα στα τελευταία ποστ) στο " 2014-01-18 00:00, Despatched to overseas (Country code: GR)" ή κατά το 4ΡΧ "2014-01-19 07:42:21 GRATH Despatched to ATC" Συμπέρασμα ? οι γκαντέμηδες είμαστε αρκετοί εδώ μέσα. Αν δεν έρθει και αυτό, θα παρατήσω τις αγορές από την κίνα και θα πάρω ένα από εδώ (γιατί όπως βλέπετε και βλέπω, τάμπλετ δικό μου από κίνα δεν λέει να έρθει). Παναγιώτης 1 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almanak Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Και σε μενα παντως παραγγελια που εγινε απο τις 14/1 Despatched παραμενει ετσι. Παραγγελια φιλου μου μετα απο μερικες μερες με Despatched στις 20 παρελαβε πριν δυο μερες... Οι παραγγελιες απο το ιδιο μαγαζι... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ενταξει , και να μην ερθουν στην τελικη παιρνουμε τα χρηματα πισω. Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως γινεται καποιοι να περιμενουν μηνα και αλλοι να παραλαμβανουν μεσα σε 10 μερες. Δεν υπαρχει καποια σειρα με τους σακους που ανοιγουνε ? Καποιος που να εχει δουλεψει εκει δεν υπαρχει εδω μεσα να μας λυσει την απορια ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tuvlus Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Live your myth in Greece !!! την κανω και εγω οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω απο αυτην την παραγκα συντομα... Παμε για αλλα καλυτερα... παντως το να συζηταμε για δεματα τα οποια φτανουν στην χωρα μας μεσα σε 3 μερες και τα λαμβανουμε μετα απο 10-20 μερες.. Ουτε στην ουγκαντα !!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Live your myth in Greece !!! την κανω και εγω οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω απο αυτην την παραγκα συντομα... Παμε για αλλα καλυτερα... παντως το να συζηταμε για δεματα τα οποια φτανουν στην χωρα μας μεσα σε 3 μερες και τα λαμβανουμε μετα απο 10-20 μερες.. Ουτε στην ουγκαντα !!!! Εγω το ειπα ;) Ποια Ουγκαντα φιλε , ΕΛΛΑΝΤΑ !!! χειροτερα.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Τουλάχιστον να αργήσει λίγο αλλά στο τέλος να παραλάβουμε, πάει στο καλό! Μη φάμε όλη την αναμονή και στο τέλος πάμε για άλλα είναι το ζήτημα... Άσε που έτσι που πάω θα με βαρεθεί και το paypal, θα με περάσει για επαγγελματία disputer! Παναγιώτης 1 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angels25 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Έμενα που έχει κολλήσει ακόμα στη Σιγκαπούρη απο της 22-01-2014 φαντάζομαι όταν ξεκολληση από εκεί έχουμε και άλλο κόλλημα εδώ και η πληρωμή έχει γίνει 10-01-2014 δεν το γλυτώνω το dispute τσάμπα ο χρόνος...Ξέρει κάποιος κάποιο μαιλ της συγκαπουρης να επικοινωνήσω... 1 Παράθεση Samsung note 8 dual Samsung note 4 jiayu s3 advance 3GB Ram Thl T200 2GB Ram Lenovo S960 2GB Ram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Το θέμα δεν είναι που θα μας βαρεθεί το Paypal, το θέμα είναι που θα μας βαρεθούν τα καταστήματα και θα πουν τέρμα το SG για Ελλάδα, DHL και όποιος γουστάρει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilemachos69 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Απορώ όμως βρε παιδιά τον οδηγό τον έχετε διαβάσει τα απαντά σχεδόν όλα... Άν περάσει τις 25 ημέρες κ δεν έχει φτάσει στα χέρια σας το πακέτο κατανοώ την ανησυχία σας ,αλλά νωρίτερα δεν την καταλαβαίνω κ συγχωρήστε με. :confused: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Σε τρωω, εχω παραγγειλει απο 28/12/13 και ειναι despatched απο 02/01/14. Οποτε υπαρχουν και χειροτερα. Εγω παλι θα περιμενω μεχρι την 40 ημερα οπου θα μιλησω με minideal για refund και 43-44 , ανδεν εχω βρει ακρη, ανοιγω dispute. Ευελπιστω μεχρι τοτενα εχει ερθει. Εγω εχω παραγγειλει απο 22-12-2013 και εχει φτασει το δεμα στο αεροδρομιο στης 29-12-2013 αρα υπαρχουν ακομα χειροτερα μαγκες. Απορώ όμως βρε παιδιά τον οδηγό τον έχετε διαβάσει τα απαντά σχεδόν όλα... Άν περάσει τις 25 ημέρες κ δεν έχει φτάσει στα χέρια σας το πακέτο κατανοώ την ανησυχία σας ,αλλά νωρίτερα δεν την καταλαβαίνω κ συγχωρήστε με. :confused: Όπως βλέπεις υπάρχουν και περιπτώσεις που έχουν ήδη περάσει οι 25 ημέρες, άρα δεν φωνάζουμε όλοι άδικα... Αλλά όπως και να έχει, όσα και να διαβάσεις, άμα είναι το δικό σου που καθυστερεί, τότε σε ζώνουν τα φίδια και δεν κρατιέσαι με τίποτα. Παναγιώτης 1 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Καλημερα σε ολους. Καποιο νεο απο τις " παλιοσειρες" ? Ηρθε σε κανεναν ? εμενα οχι παντως. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angels25 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Καλημερα σε ολους. Καποιο νεο απο τις " παλιοσειρες" ? Ηρθε σε κανεναν ? εμενα οχι παντως. Έχουμε φτάσει να μετράμε τις μέρες της παραγγελίας σαν της μέρες του στρατού 25 και σήμερα :lol::lol::lol::lol: Έμενα έχει φάει εμπλοκή στη συγκαπουρη και δεν βλέπω να παίρνει μετάθεση για Ελλάδα, έτσι είναι άμα δεν έχεις βύσμα...:p 1 Παράθεση Samsung note 8 dual Samsung note 4 jiayu s3 advance 3GB Ram Thl T200 2GB Ram Lenovo S960 2GB Ram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Έχουμε φτάσει να μετράμε τις μέρες της παραγγελίας σαν της μέρες του στρατού 25 και σήμερα :lol::lol::lol::lol: Έμενα έχει φάει εμπλοκή στη συγκαπουρη και δεν βλέπω να παίρνει μετάθεση για Ελλάδα, έτσι είναι άμα δεν έχεις βύσμα...:p Ειναι κωμικοτραγικη η κατασταση που επικρατει. Εγω επειδη εχω κανει και πωλητης στο ebay με παραγγελιες κατα 90% στην Αγγλια το καλοκαιρι που μας περασε , μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση ο γρηγορος χρονος παραδοσης. Δηλαδη Δευτερα το εστελνα , Τεταρτη το πολυ Πεμπτη τα ειχανε παραλαβει. 2-3 παραγγελιες πηγανε πανω απο εβδομαδα. Μιλαμε για πανω απο 150 παραγγελιες. Φαινεται εκει οι υπαλληλοι δεν πινουνε τοσους καφεδες... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παντως τωρα που το λες κι εγω οτι εχω παρει απο ebay και πολλες φορες χωρις tracking number, εχει ερθει αρκετα γρηγορα. Μικροπραγματα μεν, αλλα μεσα σε 10-15 μερες. Οπως και τωρα, οι θηκες απo ebay ηρθαν μεσα σε 15 μερες και το κινητο ειναι ακομη...περιοδευων !!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα σε ολους. Καποιο νεο απο τις " παλιοσειρες" ? Ηρθε σε κανεναν ? εμενα οχι παντως. Μπαααααα...εχω βαρεθει να βλεπω " Item in conta IPS" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angels25 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Ειναι κωμικοτραγικη η κατασταση που επικρατει. Εγω επειδη εχω κανει και πωλητης στο ebay με παραγγελιες κατα 90% στην Αγγλια το καλοκαιρι που μας περασε , μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση ο γρηγορος χρονος παραδοσης. Δηλαδη Δευτερα το εστελνα , Τεταρτη το πολυ Πεμπτη τα ειχανε παραλαβει. 2-3 παραγγελιες πηγανε πανω απο εβδομαδα. Μιλαμε για πανω απο 150 παραγγελιες. Φαινεται εκει οι υπαλληλοι δεν πινουνε τοσους καφεδες... Κατι αλλο φταιει γιατι εμενα δεν εχει φυγει ακομα απο συγκαπουρη οταν φτασει στη στην ελλαδα τοτε ειναι αλλο εκει, εκτος και αν και στη συγκαπουρη εχουν αρχισει να πεινουν και αυτη φραπε οποτε παω πασο που και παλι δεν το πιστευω να ειναι λογο τεμπελιάς.... Χθες παρελαβα δεμα απο το ιδιο μαγαζι και πηγαν ολα μια χαρα 19 μερες το ειχα στα χερια μου ... Destination Country - Greece:Tracking Consuming:1342 Millisecond 2014-01-30 12:45, Item delivered, ΚΙΛΚΙΣ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ 2014-01-28 03:30, Item in conta ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ Δ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ Δ 2014-01-27 19:00, Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 2014-01-26 11:45, Receive Item At Office Of Exchange, IPS 2014-01-18 15:37, Item in conta IPS, IPS Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:905 Millisecond 2014-01-26 00:00, Arrived at overseas (Country code: GR) 2014-01-18 00:00, Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-01-12 00:00, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Αυτο εχει κλείσει ειδη 10 μερες συγκαπουρη και μεχρι της 3/2 δεν αλλαζει τιποτα... RQ204678040SG Destination Country - Unknown:Tracking Consuming:0 Millisecond Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/01/31 11:23:57 2014-01-22 00:00, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Και να προσθέσω οτι το κινητό ήρθε με δυο μπαταρίες και στην εργοστασιακή συσκευασία ΑΛΛΑ ήταν η τύχη του πρωτάρη γιατί ήταν η πρώτη παραγγελιά από εξωτερικό και κοστιζε 66 ευρω, αυτο που περιμενω κοστιζη 236 Ευρω Edited January 31, 2014 by angels25 1 Παράθεση Samsung note 8 dual Samsung note 4 jiayu s3 advance 3GB Ram Thl T200 2GB Ram Lenovo S960 2GB Ram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts