Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπόν,το μακρυ ταξιδι του πακετου ελαβε αίσιο τελος!

11/12/2014 - Processing - Successful payment via PayPal

15/12/2014 - Shipped - Tracking No is:RS180470175NL

παρακολούθηση Tracking No μέσω του site της Post NL όπου στις

17-12-2014 05:04 - The item is pre-adviced

και τελικα το πρωι στο site των ΕΛΤΑ έγραφε

ΑΦΙΞΗ ΣΕ (τοπικο) - ΕΛΤΑ08-01-201507:47(τοπικο) - ΕΛΤΑ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ08-01-201507:57(τοπικο) - ΕΛΤΑ

αλλα μεχρι τις 11 το μεσημερι δεν ηρθε κανεις, οποτε στις 12 πηρα τηλ, βρηκα τον οδηγο ο οποιος μου ειπε οτι ειχε σκοπο να περασει το απογευμα:blink:, και κλεισαμε ραντεβου στις 12:10 στον δρομο οπου και το παρελαβα! ;)

λίγο ταλαιπωρημένη η συσκευασία,αλλά το κουτι και το περιεχόμενο του ευτυχώς άθικτα και δουλεύουν μια χαρα όλα!

25 μέρες συνολικά από την απόδοση τρακινκ νάμπερ,εν μέσω γιορτών η PostNL (και τα ΕΛΤΑ) έπιασε το ανώτατο όριο παράδοσης. 4 στα 5 αστεράκια αυτή την φορά από μένα!

υπομονή και καλή τύχη και στους υπόλοιπους!

Στην περιοχή σου δεν έχουν απεργία?

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, παραγγελία από Gearbest, γραφει το εξής:

2015-01-08 08:13

The item has been processed in the country of destination

Τι σημαινει ακριβως αυτό? Εχει φτάσει, έχει ελεγχθει,κατι άλλο?? Υπάρχει περίπτωση να παραλαβω αυριο Παρασκευή ή Δευτέρα??

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Καλησπέρα, παραγγελία από Gearbest, γραφει το εξής:

2015-01-08 08:13

The item has been processed in the country of destination

Τι σημαινει ακριβως αυτό? Εχει φτάσει, έχει ελεγχθει,κατι άλλο?? Υπάρχει περίπτωση να παραλαβω αυριο Παρασκευή ή Δευτέρα??

Σημαινει οτι το κατεγραψαν εδω Ελλαδα και τωρα περιμενεις να τελειωσουν οι απεργιες να παρει τον δρομο του για το τοπικο σου ελτα

Πάντως για απεργία στην Τρίπολη δεν νομίζω να έχει γιατί παρέλαβα κανονικά σήμερα το πρωί
LeEco Le max 2 [x820]

παιδια καλησπερα και Χρονια Πολλα

μια βοηθεια

δεματακι απο mailboxde σταλθηκε στις 30/12 αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται, καπου κολλησε...

Tracking No. : 960763990728

ευχαριστω πολυ.

EDIT: ειναι δωρο στον ανηψιο μου και καταλαβαινετε, με εχει φαει.. :)

Εχουν απεργια τα ΕΛΤΑ??? Αυτο σταλθηκε με DHL, επηρεαζεται???

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

παιδια καλησπερα και Χρονια Πολλα

μια βοηθεια

δεματακι απο mailboxde σταλθηκε στις 30/12 αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται, καπου κολλησε...

Tracking No. : 960763990728

ευχαριστω πολυ.

EDIT: ειναι δωρο στον ανηψιο μου και καταλαβαινετε, με εχει φαει.. :)

Εχουν απεργια τα ΕΛΤΑ??? Αυτο σταλθηκε με DHL, επηρεαζεται???

Όχι δεν την επηρεάζει .... είναι ιδιωτική εταιρεία.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Όχι δεν την επηρεάζει .... είναι ιδιωτική εταιρεία.

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου

μηπως μπορεις να καταλαβεις που βρισκεται??

μπαινω στο Ελληνικο DHL ( http://www.dhl.gr/el.html ) και μου λεει δεν βρεθηκε.. :( ενω στο Γερμανικο μου λεει τα παρακατω:

Tue, 30.12.2014 14:41 h -- The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically

Tue, 30.12.2014 20:09 h Ottendorf-Okrilla, Germany The international shipment has been processed in the parcel center of origin

Mon, 05.01.2015 00:18 h Feucht, Germany The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.dhl.gr/el.html)

Mon, 05.01.2015 00:18 h Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

RS178844529NL πανω απο 20 μερες στο ιδιο μερος τι γινεται???? λετε να χαθηκε??? ποτε ξανα μεσω NL Post απο μενα :mad:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

RS178844529NL πανω απο 20 μερες στο ιδιο μερος τι γινεται???? λετε να χαθηκε??? ποτε ξανα μεσω NL Post απο μενα :mad:

Απο τις 28 ειναι Ελλαδα περιμενεις να ανοιχτει

Εμενα απο τις 26 ανοιχτηκε χθες

Σε λιγο ερχεται η σειρα του

Απο τις 28 ειναι Ελλαδα περιμενεις να ανοιχτει

Εμενα απο τις 26 ανοιχτηκε χθες

Σε λιγο ερχεται η σειρα του

οκ σ ευχαριστω με καθησυχασες τωρα μακαρι να ναι ετσι οπως τα λες :cool:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Παραγγελία από banggood 31/12 .

Μου δίνουν tracking number στις 2/1 με NL post .

RS184740103NL

Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία πληροφορία πουθενά ( track17 , nl post ) .

Τίποτα απολύτως .

Είναι φυσιολογικό ;

Edited by snapy13

Παραγγελία από banggood 31/12 .

Είναι φυσιολογικό ;

4-5 μέρες (ή και παραπανω) μέχρι να εμφανιστεί δεν ειναι παραλογο

I am the FireStarter

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου

μηπως μπορεις να καταλαβεις που βρισκεται??

μπαινω στο Ελληνικο DHL ( http://www.dhl.gr/el.html ) και μου λεει δεν βρεθηκε.. :( ενω στο Γερμανικο μου λεει τα παρακατω:

Tue, 30.12.2014 14:41 h -- The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically

Tue, 30.12.2014 20:09 h Ottendorf-Okrilla, Germany The international shipment has been processed in the parcel center of origin

Mon, 05.01.2015 00:18 h Feucht, Germany The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.dhl.gr/el.html)

Mon, 05.01.2015 00:18 h Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center

Στις 05.01.2015 πήγε στο διεθνές αεροδρόμιο γιά αποστολή. Δεν λέει αν και πότε έφυγε γιά Ελλάδα ....

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Στις 05.01.2015 πήγε στο διεθνές αεροδρόμιο γιά αποστολή. Δεν λέει αν και πότε έφυγε γιά Ελλάδα ....

πρεπει να ανησυχω φιλε μου??

ειναι φυσιολογικο??

Σε δέμα που έγινε παραγγελία μέσω Paypal

29-10-2014 έγινε η παραγγελία

05-11-2014 ήρθε email από τον πωλητή ότι έφυγε η παραγγελία και έστειλε και φωτογραφία.

Μετα απο μια εβδομαδα περιπου,δηλ στις 12-14/11/2014 κανοντας αναζητηση στο tracking number του Hong Kong Post,εγραφε οτι το αντικειμενο θα φυγει για τον προορισμο του στις 4/12/2014 (δηλ περιπου 1 μηνα 'στοκαρισμενο' στο Hong Kong)

Όντως στις 4/12/2014 φεύγει για Ελλαδα.

Απο τοτε μεχρι και σημερα αν κανεις αναζητηση ειτε στο Hong Kong Post,ειτε στο 17track,ειτε στα ελτα,το μονο που αναφερει ειναι,

Destination - Greece

The item (RC016598365HK) left Hong Kong for its destination on 4-Dec-2014

Στα ΕΛΤΑ βλέπω :

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 11-11-2014 13:37 ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 24-11-2014 11:30 ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Στην ουσία σημαίνει οτι το δεμα εφυγε για Ελλαδα, αλλα κανενας υπαληλος στην χωρα μας δεν το εχει παραλαβη για να γινει η καταγραφη του,εδω και πανω απο 1 μηνα. Σωστά?

Ερωτησεις για το forum.

Εχει συμβει κατι παρομοιο σε καποιον?

Ποια ενεργεια μπορω να κανω?

Υπαρχει περιπτωση το δεμα να εχει 'χαθει' και αν ναι,τι κανω?

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

1 ΙΑΝ φαίνεται ότι πήγε στην Ολλανδία, η επομένη ένδειξη πρέπει να λέει ότι έφυγε από εκεί και δίπλα στην ένδειξη Ελλάδα.

Μετά από 5-7 ημέρες πρέπει να φανεί στα ΕΛΤΑ. Πρόσεξε την προθεσμία των 45 ημερών ...

08 Ιανουαρίου σήμερα και δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή... να αρχίσω να ανησυχώ; :(

Και με "τρώει" αυτό το Destination...United Kingdom.

RS179096955NL

Τ.Κ 15231

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

πρεπει να ανησυχω φιλε μου??

ειναι φυσιολογικο??

Φυσιολογικό είναι, αλλά αν πλήρωσες επιπλέον γιά DHL θέλουν ξύλο ...

Σε δέμα που έγινε παραγγελία μέσω Paypal

29-10-2014 έγινε η παραγγελία

05-11-2014 ήρθε email από τον πωλητή ότι έφυγε η παραγγελία και έστειλε και φωτογραφία.

Μετα απο μια εβδομαδα περιπου,δηλ στις 12-14/11/2014 κανοντας αναζητηση στο tracking number του Hong Kong Post,εγραφε οτι το αντικειμενο θα φυγει για τον προορισμο του στις 4/12/2014 (δηλ περιπου 1 μηνα 'στοκαρισμενο' στο Hong Kong)

Όντως στις 4/12/2014 φεύγει για Ελλαδα.

Απο τοτε μεχρι και σημερα αν κανεις αναζητηση ειτε στο Hong Kong Post,ειτε στο 17track,ειτε στα ελτα,το μονο που αναφερει ειναι,

Destination - Greece

The item (RC016598365HK) left Hong Kong for its destination on 4-Dec-2014

Στα ΕΛΤΑ βλέπω :

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 11-11-2014 13:37 ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 24-11-2014 11:30 ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Στην ουσία σημαίνει οτι το δεμα εφυγε για Ελλαδα, αλλα κανενας υπαληλος στην χωρα μας δεν το εχει παραλαβη για να γινει η καταγραφη του,εδω και πανω απο 1 μηνα. Σωστά?

Ερωτησεις για το forum.

Εχει συμβει κατι παρομοιο σε καποιον?

Ποια ενεργεια μπορω να κανω?

Υπαρχει περιπτωση το δεμα να εχει 'χαθει' και αν ναι,τι κανω?

Δεν σημαίνει ότι είναι στην Ελλάδα, επικοινώνησε με τον πωλητή, και πάρε τηλ στα ΕΛΤΑ γιά να κάνουν έλεγχο.

Και η ταλαιπωρία συνεχίζεται :

http://www.ergasianet.gr/menu-epikairotita/menu-epik-kinitopoiiseis

Καλά κάνουν ...

Να ρωτήσω κάτι μπορώ να πάω να παραλάβω το δέμα από το κέντρο διαλογής αεροδρομίου ή πρέπει αναγκαστικά να περιμένω

να πάει στο τοπικό ταχυδρομείο;

Να ρωτήσω κάτι μπορώ να πάω να παραλάβω το δέμα από το κέντρο διαλογής αεροδρομίου ή πρέπει αναγκαστικά να περιμένω

να πάει στο τοπικό ταχυδρομείο;

Του αεροδρομίου δεν γνωρίζω, αλλά στο τοπικό ΜΔ μπορείς να πας σίγουρα. Πρώτα πάρει ένα τηλέφωνο να επιβεβαιώσεις πως το πακέτο είναι εκεί και μέχρι τι ώρα παραδίδουν δέματα καθώς αυτή δεν είναι η αρμοδιότητα τους.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Καλά κάνουν ...

Δέν μιλάς σοβαρά τώρα. Τουλάχιστον ας μας αφήσουν να παμε εμείς κρυονέρι στο κέντρο διαλογής αττικής 2 ώρες δρόμος να πάρουμε το πακέτο μας.

Πέρνω τηλέφωνο σήμερα στα ΕΛΤΑ (πρωτα κεντρικά, μετά τοπικά και μετά κέντρο διαλογής) και τους λέω αυτό ακριβώς δηλαδή εφόσον ξέρω που είναι το πακέτο μου έχει περάσει και απο τελωνείο γιατί δεν με αφήνουν να έρθω να το πάρω? Μια φυσιολογική ερώτηση και μου απαντάνε με ειρωνεία "Τι είμαστε μπακάλικο?"

Αυτό ήταν. Αύριο θα χυθεί αίμα. Ή θα μου δώσουν το πακέτο που ήταν δώρο για τα Χριστούγενα (ΧΑ-ΧΑ) ή θα με δείτε στις ειδήσεις.

Καλό σας βράδυ.