argyka Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 22-12-2014 08:44 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) To 18\12 που το βλέπεις; Ρε παιδιά, είναι νόμιμο δίνοντας σε ένα site ένα αριθμό αποστολής, αυτό το site να βγάζει φάτσα-φόρα ονόματα και διευθύνσεις αποστολέα και παραλήπτη; Σε ποιο site το χτυπάς; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Απο τα ΕΛΤΑ είναι η ημερομηνία, για το άλλο ΄σου έστειλα ΠΜ. Πρέπει να είναι διαφορετικός τρόπος αποστολής. Εκτός απο το RC αντι για το κοινό RS στον αριθμό αποστολής, βλέπω και πιο λεπτομερή πληροφόρηση για την πορεία του πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Δεν γνωρίζω τον λόγο, αλλά όντως (το είχε γράψει κάποιος άλλος πριν 7-8 σελίδες) τα πακέτα της NL Post που ξεκινούν με RC, μέχρι να φθάσουν στην Ολλανδία, είναι ανιχνεύσιμα εδώ https://www.internationalparceltracking.com/#/search και εδώ http://www.postnl.be/be/parcels. Στο πρώτο από τα δύο sites, δίνει ακόμα και τα στοιχεία του παραλήπτη, ενώ αμφότερα είναι αρκετά λεπτομερή. Μέχρι εδώ, το tn δεν εμφανίζεται στις ιστοσελίδες ανίχνευσης αποστολών (17track, trackitonline κ.λπ.). Όταν, πλέον, το πακέτο φθάσει στην Ολλανδία, είναι κανονικά ανιχεύσιμο εδώ http://www.postnl.post/tracktrace, δίχως όμως να φαίνεται η προ Ολλανδίας πορεία του. Ταυτόχρονα, το tn εμφανίζεται πλέον και στις λοιπές γνωστές ιστοσελίδες ανίχνευσης αποστολών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Δεν γνωρίζω τον λόγο, αλλά όντως (το είχε γράψει κάποιος άλλος πριν 7-8 σελίδες) τα πακέτα της NL Post που ξεκινούν με RC, μέχρι να φθάσουν στην Ολλανδία, είναι ανιχνεύσιμα εδώ https://www.internationalparceltracking.com/#/search και εδώ http://www.postnl.be/be/parcels. Στο πρώτο από τα δύο sites, δίνει ακόμα και τα στοιχεία του παραλήπτη, ενώ αμφότερα είναι αρκετά λεπτομερή. Μέχρι εδώ, το tn δεν εμφανίζεται στις ιστοσελίδες ανίχνευσης αποστολών (17track, trackitonline κ.λπ.). Όταν, πλέον, το πακέτο φθάσει στην Ολλανδία, είναι κανονικά ανιχεύσιμο εδώ http://www.postnl.post/tracktrace, δίχως όμως να φαίνεται η προ Ολλανδίας πορεία του. Ταυτόχρονα, το tn εμφανίζεται πλέον και στις λοιπές γνωστές ιστοσελίδες ανίχνευσης αποστολών... ωραιος .πολυ χρησιμω το ποστ.μεχρι και στην αρχικη σελιδα θα προτεινα να μπει με τα links 1 Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Sorry για το offtopic, πλέον μπορείτε να βρείτε τα διάφορα εργαλεία μου στο http://tools.nianios.gr ενώ το tracking number validation tool στο http://tnv.nianios.gr Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 τα πακετα με rc ειναι κανονικα ανιχνευσιμα παντου (κ ειναι πιο γρηγορη αποστολη) π.χ. εγω εχω ενα τωρα που στο postnl.be δηλωνει οτι ταξιδευει απο σημερα για ελλαδα εχοντας περασει απο ολα τα σταδια (εφυγε17 απο efox) ενω στο nlpost.post σημερα εβγαλε status asignature is required...προσπαθω να το εντοπισω απο ελτα για να διασταυρωσω αλλα ειναι down 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 τα πακετα με rc ειναι κανονικα ανιχνευσιμα παντου (κ ειναι πιο γρηγορη αποστολη) π.χ. εγω εχω ενα τωρα που στο postnl.be δηλωνει οτι ταξιδευει απο σημερα για ελλαδα εχοντας περασει απο ολα τα σταδια (εφυγε17 απο efox) ενω στο nlpost.post σημερα εβγαλε status asignature is required...προσπαθω να το εντοπισω απο ελτα για να διασταυρωσω αλλα ειναι down Κάνεις λάθος. Μέχρι να αφιχθεί το πακέτο στην Ολλανδία, δεν φαίνεται σε κανένα site πλην αυτού που προανέφερα (https://www.internationalparceltracking.com/Default.aspx#/search). Έλεγξέ το και θα το διαπιστώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Δεν γνωρίζω τον λόγο, αλλά όντως (το είχε γράψει κάποιος άλλος πριν 7-8 σελίδες) τα πακέτα της NL Post που ξεκινούν με RC, μέχρι να φθάσουν στην Ολλανδία, είναι ανιχνεύσιμα εδώ https://www.internationalparceltracking.com/#/search και εδώ http://www.postnl.be/be/parcels. Στο πρώτο από τα δύο sites, δίνει ακόμα και τα στοιχεία του παραλήπτη, ενώ αμφότερα είναι αρκετά λεπτομερή. Μέχρι εδώ, το tn δεν εμφανίζεται στις ιστοσελίδες ανίχνευσης αποστολών (17track, trackitonline κ.λπ.). Όταν, πλέον, το πακέτο φθάσει στην Ολλανδία, είναι κανονικά ανιχεύσιμο εδώ http://www.postnl.post/tracktrace, δίχως όμως να φαίνεται η προ Ολλανδίας πορεία του. Ταυτόχρονα, το tn εμφανίζεται πλέον και στις λοιπές γνωστές ιστοσελίδες ανίχνευσης αποστολών... Ίσως αυτό σημαίνει το "Shipment re-labelled", αλλάζουν τον αριθμό και δίνουν το κανονικό αριθμό αποστολής. Το Postnl.be έχει πιο σαφείς πληροφορίες (αν και τα κάνει λίγο μαντάρα με τις ημερομηνίες). Αναφέρει "Country of origin" (Κίνα), "Country of transit"(Ολλανδία) και "Country of destination" (Ελλάδα) τα πακετα με rc ειναι κανονικα ανιχνευσιμα παντου (κ ειναι πιο γρηγορη αποστολη) π.χ. εγω εχω ενα τωρα που στο postnl.be δηλωνει οτι ταξιδευει απο σημερα για ελλαδα εχοντας περασει απο ολα τα σταδια (εφυγε17 απο efox) ενω στο nlpost.post σημερα εβγαλε status asignature is required...προσπαθω να το εντοπισω απο ελτα για να διασταυρωσω αλλα ειναι down Είναι κανονικά ανιχνεύσιμα παντού αλλα απο ένα σημείο και μετά. Στον αριθμό που έχω για δείγμα, δεν φαίνονται τα δύο πρώτα βήματα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω γιατι βλέπω να ´εχει φτάσει 18/12;:worry: Βρήκα που είδες το 18\12. Μήπως οι Ρώσοι ξέρουν κατι παραπάνω απο τα υπόλοιπα ταχυδρομεία; Αυτή η ημερομηνία δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Μήπως ξέρουν πότε προσγειώνεται το αεροπλάνο και πότε σκανάρουν τα πακέτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Ίσως αυτό σημαίνει το "Shipment re-labelled", αλλάζουν τον αριθμό και δίνουν το κανονικό αριθμό αποστολής. Το Postnl.be έχει πιο σαφείς πληροφορίες (αν και τα κάνει λίγο μαντάρα με τις ημερομηνίες). Αναφέρει "Country of origin" (Κίνα), "Country of transit"(Ολλανδία) και "Country of destination" (Ελλάδα) Είναι κανονικά ανιχνεύσιμα παντού αλλα απο ένα σημείο και μετά. Στον αριθμό που έχω για δείγμα, δεν φαίνονται τα δύο πρώτα βήματα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρήκα που είδες το 18\12. Μήπως οι Ρώσοι ξέρουν κατι παραπάνω απο τα υπόλοιπα ταχυδρομεία; Αυτή η ημερομηνία δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Μήπως ξέρουν πότε προσγειώνεται το αεροπλάνο και πότε σκανάρουν τα πακέτα; Επί της ουσίας βέβαια, δεν λένε κάτι περισσότερο από το ότι το πακέτο είναι στην Ολλανδία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Επί της ουσίας βέβαια, δεν λένε κάτι περισσότερο από το ότι το πακέτο είναι στην Ολλανδία... Σε ποιους αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Κάνεις λάθος. Μέχρι να αφιχθεί το πακέτο στην Ολλανδία, δεν φαίνεται σε κανένα site πλην αυτού που προανέφερα (https://www.internationalparceltracking.com/Default.aspx#/search). Έλεγξέ το και θα το διαπιστώσεις... δεν χρειαζεται να ελεγξω κατι που διαπιστωνω ιδιοις ομμασι τα πακετα ειναι κανονικα ανιχνευσιμα κ εβλεπα ολα τα σταδια απο 17 που ταχυδρομηθηκε ασχετο ειναι η δευτερη φορα με rc κ ειναι ηδη ολλανδια ειναι πολυ πιο γρηγορο κ τουλαχιστον σε μενα ετσι φανηκε σε σχεση με rs φανηκε κ απο ελτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Σε ποιους αναφέρεσαι; Στους Ρώσους του trackitonline... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν χρειαζεται να ελεγξω κατι που διαπιστωνω ιδιοις ομμασι τα πακετα ειναι κανονικα ανιχνευσιμα κ εβλεπα ολα τα σταδια απο 17 που ταχυδρομηθηκε ασχετο ειναι η δευτερη φορα με rc κ ειναι ηδη ολλανδια ειναι πολυ πιο γρηγορο κ τουλαχιστον σε μενα ετσι φανηκε σε σχεση με rs φανηκε κ απο ελτα Τί να πω... Σε δικό μου δέμα, αλλά και σε κανά δύο άλλα που διάβασα εδώ μέσα, για μία εβδομάδα περίπου (ουσιαστικά από την παραλαβή τους μέχρι και την άφιξή τους στην Ολλανδία) δεν τα έβλεπε άλλη μηχανή αναζήτησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Στους Ρώσους του trackitonline... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τί να πω... Σε δικό μου δέμα, αλλά και σε κανά δύο άλλα που διάβασα εδώ μέσα, για μία εβδομάδα περίπου (ουσιαστικά από την παραλαβή τους μέχρι και την άφιξή τους στην Ολλανδία) δεν τα έβλεπε άλλη μηχανή αναζήτησης... συμβαινει πολλες φορες καλα χριστουγεννα σε ολους με υγεια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Καλά Χριστούγεννα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyka Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Λοιπόν τα ευχάριστα. Το πρωί βλέπω είναι στο κέντρο διανομής της περιοχής μου, τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ και βουρ μετά από συνενόηση για παραλαβή. Τώρα το έχω στα χέρια μου και είμαι στη σπαζοκεφαλιά του σεταρίσματος. Καλές γιορτέσ σε όλους και καλά Χριστούγεννα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 ΠΑΙΔΙΑ ΕΦΘΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ 1ο CUBOT στην ΑΘΗΝΑ. Πότε λέτε να παραλάβω στην Ξάνθη. Μήπως δε περβάει από τελωνείο ; ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 22-12-2014 08:00 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 22-12-2014 14:55 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 22-12-2014 17:57 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σήμερα στης 8 άφιξη στοΜΔ Ξάνθης αλλά ο ταχυδρόμος δεν έφερε ειδοποίηση. Τί κανώ ρε παιδιά για να το παραλάβω σήμερα. 1 Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Παίρνεις τηλέφωνο στο μδ της Ξάνθης; Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Παίρνεις τηλέφωνο στο μδ της Ξάνθης; +10000000:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Η πας και το παιρνεις απο ΜΔ αν δεν εχει βγει ειδοποιηση(παρε και ταυτότητα μαζι)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kirkchania Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RF300602817SG ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 06-12-2014 18:40 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 20-12-2014 35:00 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 22-12-2014 10:04 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ 23-12-2014 10:48 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ 23-12-2014 11:48 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΧΑΝΙΩΝ 24-12-2014 07:04 Μ.Δ. ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 24-12-2014 11:54 Μ.Δ. ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 24-12-2014 11:57 Μ.Δ. ΧΑΝΙΩΝ Μόλις παρέλαβα κι εγώ!! 19 μέρες... Νομίζω πολύ καλά για γιορτινές μέρες! Έχω όμως άλλες δύο αποστολές. Και οι δύο απο aliexpress. Η παραγγελία και η πληρωμή έγινε 5-12-2014 και αμέσως επιβεβαιωσα κι εγώ την πληρωμή όταν τσέκαρα το λογαριασμό μου. Σήμερα όμως μου ήρθε mail που λέει οτι η παραγγελία ακυρώθηκε διότι δεν πλήρωσα μέχρι τις 22/12. Εχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό; Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; aliexpress RG103135177CN RI262384663CN 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 RS186699911NL Παρελαβα σημερα. 1 Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 12-12-2014 15:50 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-12-2014 09:34 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 22-12-2014 09:22 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 23-12-2014 22:52 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 24-12-2014 03:51 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 24-12-2014 07:46 Μ.Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 24-12-2014 08:26 Μ.Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 24-12-2014 12:27 Μ.Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ απιστευτο .12 μερες.δεν μου εχει ξαναρθει ποτε τιποτα τοσο γρηγορα 1 Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telaspas Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 12-12-2014 15:50 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-12-2014 09:34 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 22-12-2014 09:22 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 23-12-2014 22:52 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 24-12-2014 03:51 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 24-12-2014 07:46 Μ.Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 24-12-2014 08:26 Μ.Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 24-12-2014 12:27 Μ.Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ απιστευτο .12 μερες.δεν μου εχει ξαναρθει ποτε τιποτα τοσο γρηγορα Σε ζηλευω φιλε... :( Δωδεκα μερες το εχω μονο Ολλανδια και περιμενω Edited December 24, 2014 by telaspas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 καλα ετυχε μη νομιζεις.και γω συνηθως στις 25 μερες παιζω:O 1 Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofo988 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους. Έχω μια παραγγελία απο τις 15/11/2014 (ημέρα που άνοιξε ο αριθμός φορτοτικής) και στις 10/12 αναφέρει άφιξη στο τοπικό ταχυδρομείο. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα για παραλαβή. Το tracking το βλέπω μόνο από την 17 post service. Καμιά ιδέα;; Με ποιά Ελληνική εταιρεία συνεργάζεται και ενημερώνεται το tracking;; 1 Παράθεση OnePlus Community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts