Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και απο τοτε τι γινεται γιατι στα ελτα που μιλησα μεσω τηλ μου ειπαν δεν βλεπουν κατι,δεν θα επρεπε να ειχε φτασει ελλαδα;

Αν δεν κάνω λάθος, από το αεροδρόμιο στην Ολλανδία, τα δέματα πάνε στις κεντρικές αποθήκες της NL Post και μετά επαναπροωθούνται στο αεροδρόμιο, για να μεταφερθούν στις διάφορες χώρες τελικού προορισμόυ... Αυτή διαδικασία είναι δύσκολο να γίνει σε μόλις 5 ημέρες... Το λέει και στο site της:

Greece: 4-7 Transit time in days (These transit times are an estimation in working days, starting after the parcels leave the international sorting centre in The Netherlands)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρεπιμπτόντως, τα παρακάτω σημαίνουν ότι είναι ακόμα Κίνα (αποστολή με NL Post);

Date Time Location Status

Thu Dec 18 2014 01:23 CN Parcel arrived in country of transit

Wed Dec 17 2014 11:18 CN Parcel en route to country of transit

Mon Dec 15 2014 08:19 Shipment re-labelled

Mon Dec 15 2014 08:15 Shipment is pre-alerted

Sat Dec 13 2014 19:52 CN Parcel received at sorting office in country of origin

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αν δεν κάνω λάθος, από το αεροδρόμιο στην Ολλανδία, τα δέματα πάνε στις κεντρικές αποθήκες της NL Post και μετά επαναπροωθούνται στο αεροδρόμιο, για να μεταφερθούν στις διάφορες χώρες τελικού προορισμόυ... Αυτή διαδικασία είναι δύσκολο να γίνει σε μόλις 5 ημέρες... Το λέει και στο site της:

Greece: 4-7 Transit time in days (These transit times are an estimation in working days, starting after the parcels leave the international sorting centre in The Netherlands)

Με αυτα που βλεπω στο tracktrace τους δεν ξερω τι να πω http://postimg.org/image/612mjg8wf/ Definitely missing

ρε παιδια ειναι δυνατον τους εστειλα 3 email απανωτα στο everbuying για να τους πω οτι εδω και 16 μερες περιμενω να ξεκολλησει η παραγγελια μου απτο processing και τους λογους που αυτο δεν γινεται και εδω και 3 μερες περιμενω απαντηση ματαια αυτοι συνεχιζουν να μου στελνουν email με προσφορες που βγαζουν... ελεος δηλαδη με κοροιδευουν τοσο πολυ?η παραγγελια και η πληρωμη μεσω paypal εγινε στις 3/12/14 και σημερα εχουμε 20/12/14 υπαρχει ελπιδα να γινεται αυτο απο την πολυ δουλεια που εχουν ? η να παω να κανω dispyte στην paypal αμεσως? ξερει κανεις τι πιθανοτητες υπαρχουν να παρω τα λεφτα μου πισω?το εχει κανει κανεις?εχει παρει κανεις λεφτα πισω??

Φίλε εγώ είχα κάνει δύο διαφορετικές παραγγελίες (τηλέφωνα) τον Νοέμβριο 14 απο το everbuying και μου έλεγε για τη μία απο τις δύο παραγγελίας, για πολλές μέρες, ''Processing''. Επικοινώνησα μαζί τους (με την εξυπηρέτηση πελατών) και τελικά δεν το είχαν σε απόθεμα και δεν ήταν σε θέση να ξέρουν πότε θα παραλάμβαναν. Ζήτησα να ακυρωθεί η συγκεκριμένη παραγγελία και να πάρω Επιστροφή χρημάτων (πιστωτική μέσω paypal). Σε 2 μέρες μου απάντησαν οτι θα γίνει η επιστροφή. Μετά 3-4 μέρες ήρθε e-mail απο everbuying και απο paypal.

Το e-mail της PayPal παρακάτω:

PayPal

globalegrow just sent you a refund

Dec 17, 2014 16:09:55 GMT+02:00

Receipt No: .........................

Dear ...................................

globalegrow just sent you a full refund of $193.73 USD for your purchase.

If you have any questions about this refund, please contact globalegrow.

This refund will appear on your credit card statement as credit from PAYPAL *GLOBALEGROW. If you have any questions, please contact globalegrow.

Merchant information

globalegrow

support@globalegrow.com

+86 75586528120

Note from merchant

Partial

Original transaction details

Description Unit price Qty Amount

Purchase from globalegrow $193.73 USD 1 $193.73 USD

Insurance: ----

Total: $193,73 USD

From amount: €162,37 EUR

To amount: $193,73 USD

Exchange rate: 1 Euro = 1.19321 U.S. Dollars

Invoice Number: .....................................................

Yours sincerely,

PayPal

αλλαγη δεδομενων. ενω περσι ετσι ακριβως ειχα κανει την παραγγελια φετος ολα γινονται για πρωτη φορα μεσω paypal. και μολις ανακαλυψα αυτο το email τους.

Payment confirmation for your order E........... - Unverified Paypal

Thanks for your attention and sorry for the inconvenience regarding this issue.

As for the order, we will arrange the shipment to the address you requested.

But before that would you please offer us the attachments to confirm the payment information? Just one photo attachment of your identity card or passport or driving license and one photo attachment of your credit card (for credit card, in order to protect the Security, you can just leave the cardhlder\'s name,the valid date and the last 4 numbers visible) via email?Please just take photos for the two cards and attach the photos here.

Would you please log into your paypal account to verify this transaction? Please just change the paypal status as Verified. Sorry for all the inconvenience, we noticed that the counterparty status on your PayPal information is not verified, which means this transaction hasn\'t been verified by Paypal (or authorities by the card holder), which may lead to Credit Card Fraud. According to our company policy, we may have to confirm the payment information.

Don\'t worry about it, we just want to make sure that this transaction was indeed made by the card holder, not anybody else, so as to avoid any cases like Credit Card Fraud.

Any issues, please feel free to contact us.

Hope for your swift reply.

Best regards

Thanks

Ticket Status: Waiting for your reply

ενω τους ειχα στειλει φωτογραφια ταυτοτητας και πιστωτικης. τωρα μολις συνειδητοποιησα οτι στο paypal δεν ειχα ιδεα τι ειναι verified . τωρα που το εψαξα λιγο ειδα οτι πρεπει να μου κρατησουν 1,5 ευρω απο την πιστωτικη να παω στην τραπεζα να ζητησω κινηση λογαριασμου και θα υπαρχει ενας τετραψηφιος κωδικος .αυτον μετα θα τον βαλω στο paypal και ετσι θα γινει το verified. αλλα οι κινεζοι δεν ξερω τοσα email γιατι δεν μου απαντησαν?περιμεναν μαλλον να περασουν οι μερες να μην κανω το verified και να μου φανε τα λεφτα?? αλλα την δευτερα που θα παω στην τραπεζα για να γινουν ολα αυτα τοτε θα φανει κατα ποσο συνεργασιμοι θα ειναι οι κινεζοι υστερα και αν οντως στειλουν την παραγγελια η οχι... οποτε παιδια απο δευτερα θα σας πω και την συνεχεια. α και μολις γινει το verified θα μου δωσει η paypal και το 1,5 ευρω πισω ;-)

Πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα, το Paypal απλώς ζητάει την πρώτη φορά 1,5 ευρώ το οποίο σου επιστρέφει με την πρώτη παραγγελία. Εάν σου ζήτησαν οι Κινέζοι τις φωτοτυπίες δεν καταλαβαίνω το γιατί τις θέλουν και καλά θα κάνεις να ρωτήσεις στην τράπεζα μήπως έπεσες θύμα απάτης.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Με αυτα που βλεπω στο tracktrace τους δεν ξερω τι να πω http://postimg.org/image/612mjg8wf/ Definitely missing

Αυτό το μήνυμα που το βλέπεις;

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα, το Paypal απλώς ζητάει την πρώτη φορά 1,5 ευρώ το οποίο σου επιστρέφει με την πρώτη παραγγελία. Εάν σου ζήτησαν οι Κινέζοι τις φωτοτυπίες δεν καταλαβαίνω το γιατί τις θέλουν και καλά θα κάνεις να ρωτήσεις στην τράπεζα μήπως έπεσες θύμα απάτης.

Νομίζω ο billmar είχε κάνει παραγγελία παλιότερα με πιστωτική κάρτα, χωρις ΡΡ.

Μάλλον τότε τους τα έστειλε.

Αυτό το μήνυμα που το βλέπεις;

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νομίζω ο billmar είχε κάνει παραγγελία παλιότερα με πιστωτική κάρτα, χωρις ΡΡ.

Μάλλον τότε τους τα έστειλε.

στο postnl.be αυτο μου δειχνει εδω και 3-4 μερες ,για αυτο υπαρχει μια ανησυχια μιας και στο twitter το postnl δεν μου απανταει και ας τους εστειλα 3-4 μηνυμα http://postimg.org/image/612mjg8wf/

στο postnl.be αυτο μου δειχνει εδω και 3-4 μερες ,για αυτο υπαρχει μια ανησυχια μιας και στο twitter το postnl δεν μου απανταει και ας τους εστειλα 3-4 μηνυμα http://postimg.org/image/612mjg8wf/

Μην ασχολείσαι μαζί τους και ζήτησε επιστροφή χρημάτων από το paypal εφ'όσον είσαι εντός του ορίου.

Μην ασχολείσαι μαζί τους και ζήτησε επιστροφή χρημάτων από το paypal εφ'όσον είσαι εντός του ορίου.

Ακομη δεν νομιζω να γινεται αν δεν συμπηλρωσει καποιες μερες περιθωριο που εχει το ταχυδρομιο σιγουρα τις 30 μερες...

Υπέροχα...και για το δικό μου το ίδιο λέει...

Υπέροχα...και για το δικό μου το ίδιο λέει...

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Στειλτους ενα μηνυμα εσυ στο twitter μπας και εχουν την καλοσυνη να απαντησουν σε εσενα..

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Στειλτους ενα μηνυμα εσυ στο twitter μπας και εχουν την καλοσυνη να απαντησουν σε εσενα..

Και τι θα γίνει; Αν είναι να έρθει, θα έρθει. Αλλιώς, το PayPal να είναι καλά.

Ακομη δεν νομιζω να γινεται αν δεν συμπηλρωσει καποιες μερες περιθωριο που εχει το ταχυδρομιο σιγουρα τις 30 μερες...

Από την στιγμή που το ίδιο το ταχυδρομείο λέει ότι είναι βέβαιο ότι χάθηκε, δεν πιστεύω ότι υπάρχει όριο.

Μάλλον το δέμα ήταν καταχωρημένο σε κάποια αποστολή και κατά την καταμέτρηση ανακάλυψαν ότι "έκανε φτερά", άλλωστε γιά να βάλουν τέτοια ένδειξη το έψαξαν πρώτα ...

Και τι θα γίνει; Αν είναι να έρθει, θα έρθει. Αλλιώς, το PayPal να είναι καλά.

Σωστα αναμενουμε στο ακουστικο :lost:

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από την στιγμή που το ίδιο το ταχυδρομείο λέει ότι είναι βέβαιο ότι χάθηκε, δεν πιστεύω ότι υπάρχει όριο.

Μάλλον το δέμα ήταν καταχωρημένο σε κάποια αποστολή και κατά την καταμέτρηση ανακάλυψαν ότι "έκανε φτερά", άλλωστε γιά να βάλουν τέτοια ένδειξη το έψαξαν πρώτα ...

Θα το αναφερω πρωτα στο καταστημα και μετα dispute paypal

Το παράξενο είναι οτι το ολλανδικό site τους δεν βγάζει αυτό το μήνυμα, μόνο το βέλγικο. Να έκανε φτερά και το δικό μου που έγινε pre-advised 5 μέρες μετά, κομματάκι δύσκολο το βλέπω (εκτός αν ήταν στον ίδιο σάκο και πέταξε ο σάκος ολόκληρος).

Δεν λες και τον Τ.Κ. του παραλήπτη για να το ψάξουμε;

Τ.Κ. 15231

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Καλησπέρα παιδιά! Με την USPS τι παιζει; Από χρόνους κλπ πώς είναι; Πρώτη φορά περιμένω δέμα με USPS... LN201512443US

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα παιδιά! Με την USPS τι παιζει; Από χρόνους κλπ πώς είναι; Πρώτη φορά περιμένω δέμα με USPS... LN201512443US

Συγγνώμη για το off topic αλλά δε βρήκα αντίστοιχο thread :)

Τ.Κ. 15231

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Ετοιμάζεται να αναχωρήσει από Κίνα για Ολλανδία:

Date Status of Shipment Country of Destination

20-12-2014 05:17 The item is ready for shipment GREECE

20-12-2014 05:16 The item is pre-adviced

19-12-2014 14:14 The item is at the airport of the originating country

Συγγνώμη για το off topic αλλά δε βρήκα αντίστοιχο thread :)

Κόιταξε εδώ: https://tools.usps.com/go/TrackConfirmAction_input

Και εμένα η παραγγελία μου στο postnlpakketten αναφέρει ως στάτους: Definitely missing. Οπότε πώς κινούμαι; Προχωρώ σε dispute στο PayPal? Και μετά από αυτό τι πρέπει να κάνω;
Sony Xperia P (THE DARK ROM V2.5) - UMI X1 LeWa OS - UMI X1S Vredniiy V3.0/4.2.2 - Meizu MX3 - Meizu MX4 - OnePlus 3 A3000

Ρε παιδιά, μήπως γράφει σε όλους οτι είναι χαμένο; Πακέτο pre-advised 10-12-14 το βγάζει και αυτό χαμένο.

Αν μπορεί να μας δώσει κάποιος αριθμό πακέτου που έχει φτάσει στην Ελλάδα για διασταύρωση.

Και εμένα η παραγγελία μου στο postnlpakketten αναφέρει ως στάτους: Definitely missing. Οπότε πώς κινούμαι; Προχωρώ σε dispute στο PayPal? Και μετά από αυτό τι πρέπει να κάνω;

Δεν μπορω να σου απαντησω ακριβως γιατι ουτε εγω ξερω ισως να το βγαζει αυτο διοτι εχει σταλει για ελλαδα και δεν εγινε ακομη σαρωση ωστε να αλλαξει η κατασταση..παντως τσεκαρα υπαρχων trackιng που εχει παραλαβει και εκει το ιδιο πραγμα βγαζει οποτε αναμενουμε τουλαχιστον οσες μερες μας καλυπτει το paypal ελπιζω να μην φτασουμε εκει και να μην περιμενουμε τοσο.....δεν νομιζω να χαθηκαν τοσα δεματα ..και λογο ημερω υπαρχει μεγαλη καθυστερηση

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδιά, μήπως γράφει σε όλους οτι είναι χαμένο; Πακέτο pre-advised 10-12-14 το βγάζει και αυτό χαμένο.

Αν μπορεί να μας δώσει κάποιος αριθμό πακέτου που έχει φτάσει στην Ελλάδα για διασταύρωση.

RS190516464NL απο καποιον φιλο μου μας εδωσε πριν λιγες μερες που παρελαβε ... απλα αναμενουμε λογο ημερων...

Μήπως τα τσεκάρετε σε λάθος site;;;

http://www.postnl.post/tracktrace

Εδώ το πακέτο του saign π.χ. φαίνεται ως εξής:

03-12-2014 11:26 The item is on transport to the country of destination GREECE

28-11-2014 13:14 The item is at the PostNL sorting center

21-11-2014 14:45 The item is pre-adviced

Δηλαδή, οδεύει προς Ολλανδία...

Δεν μπορω να σου απαντησω ακριβως γιατι ουτε εγω ξερω ισως να το βγαζει αυτο διοτι εχει σταλει για ελλαδα και δεν εγινε ακομη σαρωση ωστε να αλλαξει η κατασταση..παντως τσεκαρα υπαρχων trackιng που εχει παραλαβει και εκει το ιδιο πραγμα βγαζει οποτε αναμενουμε τουλαχιστον οσες μερες μας καλυπτει το paypal ελπιζω να μην φτασουμε εκει και να μην περιμενουμε τοσο.....δεν νομιζω να χαθηκαν τοσα δεματα ..και λογο ημερω υπαρχει μεγαλη καθυστερηση

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

RS190516464NL απο καποιον φιλο μου μας εδωσε πριν λιγες μερες που παρελαβε ... απλα αναμενουμε λογο ημερων...

και η εξηγηση που εδωσε το postnl μεσω twitter σε καποιον με την αντιστοιχο ερωτημα του ειπε οτι βγαινει οταν δεν αλλαζει η κατασταση πανω απο δυο μερες δηλαδη δεν εγινε καποια σαρωση συμφωνα με τα λεγομενα τους ολα ειναι φυσιολογικα αυτα,,,απλα αναμονη :wacko:

και η εξηγηση που εδωσε το postnl μεσω twitter σε καποιον με την αντιστοιχο ερωτημα του ειπε οτι βγαινει οταν δεν αλλαζει η κατασταση πανω απο δυο μερες δηλαδη δεν εγινε καποια σαρωση συμφωνα με τα λεγομενα τους ολα ειναι φυσιολογικα αυτα,,,απλα αναμονη :wacko:

Φιλαράκι, για το δικό σου βγάζει αυτά:

RS200291839NL

14-12-2014 23:49 The item has arrived in the country of destination GREECE

12-12-2014 11:59 The item is on transport to the country of destination

11-12-2014 08:27 The item is at the PostNL sorting center

06-12-2014 04:36 The item is pre-adviced

Γιατί αγχώνεσαι;;; Πότε παρήγγειλες;;; Δες και το σχεδιάγραμμα στην 1η σελίδα...

Και απο τοτε τι γινεται γιατι στα ελτα που μιλησα μεσω τηλ μου ειπαν δεν βλεπουν κατι,δεν θα επρεπε να ειχε φτασει ελλαδα;

Αυτοί δεν βλέπουν, αλλά εγώ στα ΕΛ.ΤΑ. βλέπω αυτό:

Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RS200291839NL

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 11-12-2014 08:27 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 11-12-2014 08:27 ΟΛΛΑΝΔΙΑ