hami21 Δημ. November 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2024 Δεν μπορώ να καταλάβω την σταση τους... πραγματικά είναι ξεφτίλα η δουλειά...αλλά βγάζει μάτι η περίπτωση μου τι να πω πραγματικά μακάρι να βγάλω άκρη....αλλά μετά από τα χθεσινά αρχίζω να πιστεύω ότι τους έχουν του χεριού τους και παίζουν μπάλα και βγάζουν και το κατιτι τους....! Άθλιοι πραγματικά....! 😤 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. November 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2024 Μου ήρθε πρωϊνιάτικα μήνυμα για 67.61€ από ΕΛΤΑ για φόρους & τέλη, για το πακέτο από Ali που έγινε η παραγγελία 3 Οκτωβρίου :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. November 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2024 Έχει κάνει κάποιος επιστροφή πακέτου στο Aliexpress; Πήγε πολύ ψηλά η τιμή και σκέφτομαι να το επιστρέψω, και ότι «κερδίσω». Δεν θα μας πιάνει και τον κώλο το ταχυδρομείο, δεν τους χρωστάμε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2024 Είχα αρνηθεί να παραλάβω δέμα (και αρκετά ακριβό - ένα λάπτοπ), οπότε αυτομάτως επεστράφη στον πωλητή (του Ali). Δεν ξέρω αν έχεις παραλάβει ήδη όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. December 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2024 Nαι τελικά παρέλαβα, γιατί δεν έβγαζα άκρη με το Ali, και φοβήθηκα μην χάσω και εντελώς τα χρήματά μου. Προσεκτικότερος να είμαι την επόμενη φορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts