Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

coolpad f1 αγορα απο To2C (καμια 120 ευρο) με SINGAPORE EMS (gift και 20$) και η λυπητερη απο το τελωνειο κανα 60 ευρο(πως το υπολογισανε αυτο?)...

μπορω να κανω τιποτα? ισως σε συνεργασια με το Το2c?

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σήμερα παρέλαβα. Πρώτη φορά τόσο γρήγορα. [ATTACH]48013[/ATTACH]

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

coolpad f1 αγορα απο To2C (καμια 120 ευρο) με SINGAPORE EMS (gift και 20$) και η λυπητερη απο το τελωνειο κανα 60 ευρο(πως το υπολογισανε αυτο?)...

μπορω να κανω τιποτα? ισως σε συνεργασια με το Το2c?

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μην παραγγείλεις ξανά με EMS!

Ποια εφαρμογή είναι αυτή?

17track

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 31-07-2014 06:03 IPS

Επιτελους κατι κουνηθηκε!

Ερωτηση: Τι κανω τωρα που εχω dispute να εκκρεμει;; Εχω ακομα 5 μερες για να το ''γυρισω'' σε claim, θα το εκανα σιγουρα, αλλα σημερα ειχαμε τα ευχαριστα....Τι με συμβουλευετε; (εκανα dispute γτ αργησαν περιπου 1 μηνα απο το merimobiles να το στειλουν στο ταχυδρομειο)

Aπογευματινο update: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 31-07-2014 16:05 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) Νομιζω παμε καλα :)

Τελικα ολα καλα! Ηρθε ηδη το πακετακι! Ουτε μια μερα δεν εκαναν τα ΕΛΤΑ, μπραβο τους! Καλη συσκευασια το merimobiles, σημειωμενο πανω οτι ηταν mp4 αξιας 25$, ενω μεσα υπηρχε κινητακι huawei αξιας 120€! Ολα καλα λοιπον, αν εξαιρεσω τις μερες καθυστερησης των κινεζων για να το στειλουν στο singapore post, η ολη διαδικασια απο ταχυδρομηση μεχρι παραλαβη, πηρε μονο 20 μερες! :)

Σημερα παρελαβα ειδοποιητηριο να παραλαβω για το ενα απο τα 2 πακετα που εφυγαν ταυτοχρονα απο το καταστημα

[ATTACH]48020[/ATTACH]

Το αλλο ομως ακομα ταξιδευει...

Υποθετω πως ηταν σε διαφορετικο σακο ο οποιος δςν ανοιχτηκε ακομα, γιατι αλλη λογικη εξηγηση δεν βρισκω

[ATTACH]48021[/ATTACH]

Οχι τπτ αλλο, αλλα ειναι φιλου και αντε τωρα να εξηγεις πως το ενα εφτασε και το αλλο οχι :p

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μην παραγγείλεις ξανά με EMS!

thanks...

δηλαδη λες αυτο να ηταν ..το EMS (για την ακρίβεια "select Shipping Method - EMS - Express")? την πατησε και κανας άλλος απο αυτο?

δεν υπαρχει περιπτωση να εκανε καμια μαλα*** το Το2c? πχ να μην δηλωσε 20$ ή κατι άλλο?

και πως το βγαλανε το ~60αρι φορους...χμ?

και με αυτο το "Customs Tax Insurance" παιζει τιποτα? επρεπε να το εχω ζητησει για να το εχουν βάλει απο πρίν στο Το2c?

και με αυτο το "Customs Tax Insurance" παιζει τιποτα? επρεπε να το εχω ζητησει για να το εχουν βάλει απο πρίν στο Το2c?

Αποτι φαίνεται εδώ στο 2ο quote μάλλον καλύπτει μέχρι ένα ποσό, αλλά καλύπτει, γιατι ειδικά το το2c το λεει σε 500 μεριές οτι οτι τα δηλώνουμε έτσι ώστε τελωνείο γιοκ

I am the FireStarter

Αποστολές με EMS έχουμε πει άπειρες φορές πως έχουν πιθανότητες 50-50 να περάσουν τελωνείο.

Εγώ μόνο με απλό registered παραγγέλνω.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Βγάζει κανείς νόημα από αυτές τις αηδίες του Geekbuying?

Περιμένω 1 βδομάδα να εμφανιστέι το tracking ενός Power Bank και να τι μου στείλανε σήμερα:

Thanks for your order .

But sorry to tell you we send the single battery to you by HKSAM ,it maybe take you 60-90 business days ,please take it easy ,we are contacting to the forwarding to return the package ,in order to delay you for long time ,when the package is returned to us ,you can change the shipping method to the TNT or EMS.( you need to pay more attention to your local custom )

If there is updated information ,we will inform to you immediately ,hope you can wait for it .

Any problem ,you can be free to contact to us .

Have a nice weekend

best wishes

Tinier

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Περιμένω 1 βδομάδα να εμφανιστέι το tracking ενός Power Bank και να τι μου στείλανε σήμερα:

Thanks for your order .

But sorry to tell you we send the single battery to you by HKSAM ,it maybe take you 60-90 business days ,please take it easy ,we are contacting to the forwarding to return the package ,in order to delay you for long time ,when the package is returned to us ,you can change the shipping method to the TNT or EMS.( you need to pay more attention to your local custom )

If there is updated information ,we will inform to you immediately ,hope you can wait for it .

Have a nice weekend

best wishes

Tinier

κλασικό geekbuying...κι εγώ είχα παραγγείλει ένα power bank περίμενα 2 μήνες, τελικά δεν ήρθε, το ξαναπαραγγειλα και μου ήρθε σε 2 μήνες...Σύνολο 4 μήνες...

Thanks for your order .

Have a nice weekend

best wishes

Tinier

Τι επιλογή αποστολής ζήτησες όταν το παρήγγειλες;

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Τι επιλογή αποστολής ζήτησες όταν το παρήγγειλες;

Την δωρεάν διάλεξα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα,έχω παραγγείλει από το geekbuying από τις 25/04/2014 με αριθμό παραγγελίας #3156368 και tracking number RX943669211DE.Το δέμα δείχνει οτι έφυγε 05/05/14.Δυστυχώς η παραγγελία μου δεν έχει έρθει ακόμη και το status δείχνει οτι το δέμα είναι Σιγκαπούρη.Έχω στείλει mail στο tracking support και απαντάνε αλλά μου ζητάνε διαρκώς χρόνο για να δούνε αν όντως το δέμα δεν έφτασε ποτέ Ελλάδα.Έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες από την ημέρα αποστολής,να ανησυχήσω?:worry:

Έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες από την ημέρα αποστολής,να ανησυχήσω?:worry:

Μάλλον μας κάνεις πλάκα...:blink:

Την δωρεάν διάλεξα.

Ναι αλλά ποια; Singapore;

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα,έχω παραγγείλει από το geekbuying από τις 25/04/2014 με αριθμό παραγγελίας #3156368 και tracking number RX943669211DE.Το δέμα δείχνει οτι έφυγε 05/05/14.Δυστυχώς η παραγγελία μου δεν έχει έρθει ακόμη και το status δείχνει οτι το δέμα είναι Σιγκαπούρη.Έχω στείλει mail στο tracking support και απαντάνε αλλά μου ζητάνε διαρκώς χρόνο για να δούνε αν όντως το δέμα δεν έφτασε ποτέ Ελλάδα.Έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες από την ημέρα αποστολής,να ανησυχήσω?:worry:

Το δέμα σου μάλλον έχει σταλεί μέσω γερμανικών ταχυδρομείων.

Το θέμα είναι οτι δεν δείχνει να έφυγε ποτέ από Κίνα.

Την Σιγκαπούρη εσύ που την βλέπεις;

Έχεις ζητήσει να σου γίνει refund;

Dispute στο paypal άνοιξες;

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Το δέμα σου δεν έφυγε 5/5, από ότι φαίνεται στις 5/5 ήταν στην Σιγκαπούρη γιά αποστολή... :blink:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Τι επιλογές έχω όμως?Έχω ήδη πληρώσει από την ημέρα που έβαλα την παραγγελία και οι 45 ημέρες κάλυψης του paypal απήλθαν.Πώς μπορώ να πάρω τα χρήματα μου πίσω εκτός από καλή πίστη μπάς και τα επιστρέψουν?Γνωρίζει κανείς?

Γιατί δεν έκανες dispute στο paypal στις 45 ημέρες;

Τώρα δύσκολα τα πράγματα.

Είναι μεγάλη η αξία;

Πρήξτους στο geekbuying μέσω του live chat.

Απαίτησε να σου κάνουν refgund γιατί όπως μπορούν να δουν και οι ίδιοι το δέμα δεν έφυγε ποτέ από Σιγκαπούρη.

Κρατήθηκε από το τελωνείο εκεί και δεν βγήκε ποτέ από αυτό.

Μάλλον το κατέσχεσαν; Δεν ξέρω.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Δεν άνοιξα επειδή στην ακριβώς προηγούμενη παραγγελία μου από geekbuying το δέμα έφτασε στις 50 περίπου ημέρες.Refund ζήτησα πρίν 10 ημέρες και μου ζήτησαν με τη σειρά τους 2 εβδομάδες να σιγουρέψουν οτι το δέμα δεν έφτασε ποτέ Ελλαδα.Η αξία ειναι 170 ευρώ,εντάξει δεν είναι και λίγα...Τους πρήζω,προσπαθώ...

Γνωρίζει κανείς αν έχουν κάνει refund από το συγκεκριμένο site σε ανάλογη περίπτωση και αν ναι,με ποιό τρόπο?

Edited by Delavia

Δεν άνοιξα επειδή στην ακριβώς προηγούμενη παραγγελία μου από geekbuying το δέμα έφτασε στις 50 περίπου ημέρες.Refund ζήτησα πρίν 10 ημέρες και μου ζήτησαν με τη σειρά τους 2 εβδομάδες να σιγουρέψουν οτι το δέμα δεν έφτασε ποτέ Ελλαδα.Η αξία ειναι 170 ευρώ,εντάξει δεν είναι και λίγα...Τους πρήζω,προσπαθώ...

Γνωρίζει κανείς αν έχουν κάνει refund από το συγκεκριμένο site σε ανάλογη περίπτωση και αν ναι,με ποιό τρόπο?

Μίλησε για το θέμα σου στο νήμα του geek μπας ντραπούν και σου κάνουν το refund http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=367313&page=82

Ζήτησε ξανά να σου επιστρέψουν τα χρήματά σου.

Επίσης, γράψε στο νήμα του καταστήματος το πρόβλημα και ζήτησε από τον εκπρόσωπο να μεσολαβήσει γιά άμεση επιστροφή των χρημάτων, λέγοντάς του ότι έδειξες εμπιστοσύνη και δεν τα ζήτησες μέσω paypal στις 45 ημέρες.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

νομίζω οτι καλώς σε έχουν "γράψει" διότι παραδέχεσαι οτι είσαι ευκολόπιστος και υποτακτικός.

παρέδωσες το μόνο ουσιαστικό μέσο πίεσης αμαχητί, και τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παρακαλάς.

και μόνο 170 ευρώ.

να σου γίνει μάθημα και εσένα και όποιου άλλου θεωρεί οτι "όλα θα πάνε καλά" και δεν παίρνει προφυλάξεις.