Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3-7 μέρες δε γράφω πουθενά

λαθος μου φιλε...αλλη προταση διαβαζα...!

γενικα επειδη πολλα διαβαζω απο ατομα που λενε πως πηραν τα χρηματα πισω επειδη αργησε πολυ!

επειδη κανω 1η φορα αγορα απο κει...και την κανει η sgpost!

υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα???

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δηλαδή στα ελτα δε θα μπουν στον κοπο να το εκτελωνισουν κι όπως ειναι, θα φύγει για το πρακτορείο

Φαντασου ενα "βουνο" απο δεματα ,δεματακια ,δεματαρες ,φακελους ,φακελακια ,υποφακελια ,σακουλες καθε σχηματος μεγεθους και μορφης ,τωρα φαντασου εναν δυο ανθρωπους να προσπαθουν ολα αυτα να τα διαχειριστουν αμεσα γιατι περιμενουν αυριο να ερθει το επομενο "βουνο" απο δεματα ,δεματακια ,δεματαρες ,φακελους ,φακελακια ,υποφακελια ,σακουλες για να κανουν το ιδιο κ.ο.κ.

Τωρα αν δουν ενα δεμα σουπερ ντουπερ μπορει να μπουν στον κοπο αλλιως δεν παιζει.

αα.. οκ καταλαβα τι παιζει... ευχαριστω για την ενημερωση...

λαθος μου φιλε...αλλη προταση διαβαζα...!

γενικα επειδη πολλα διαβαζω απο ατομα που λενε πως πηραν τα χρηματα πισω επειδη αργησε πολυ!

επειδη κανω 1η φορα αγορα απο κει...και την κανει η sgpost!

υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα???

τίποτα .

Για πες μου ομως....παιζει να υπαρχει θεμα με τις μεταφορες μεσω sgpost?

1.Γενικα με την sgpost

2.αυτην την περιοδο(27/11 εγινε το despatched)

Για πες μου ομως....παιζει να υπαρχει θεμα με τις μεταφορες μεσω sgpost?

1.Γενικα με την sgpost

2.αυτην την περιοδο(27/11 εγινε το despatched)

Μην αγχωνεσαι, χαλαρωσε και περιμενε. Λογικα μεσα στη βδομαδα που μας ερχεται θα το δεις να φτανει Ελλαδα. Εμενα δεμα απο merimobiles που το στειλανε με singpost, ειχε την εξεις εξελιξει:

11/11 εδωσα παραγγελια και πληρωσα, 14/11 το εδωσαν στην singpost και μου εδωσαν tracking number,

19/11 εγινε dispatched to overseas,

2/12 εφτασε Ελλαδα και

4/12 παρελαβα Χιο.

Οποτε κανε υπομονη και σε καμια 10αρια μερες σε κοβω να παραλαμβανεις.

Edited by guspsoras

εγω τι να πω που γραφει απο 20/11/2013 dispatched to overseas,

και ακομα τιποτα αλλο:(

τίποτα μη πεις.Απολύτως φυσιολογικό.

Xiaomi 12 Pro

ευχαριστω για το κουραγιο:)

Δεν λεω τιποτα τοτε απλα θα περιμενω...

Εγώ περίμενα 38 ημέρες και εσύ "φωνάζεις" από τις 17 ... :D

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Μην αγχωνεσαι, χαλαρωσε και περιμενε. Λογικα μεσα στη βδομαδα που μας ερχεται θα το δεις να φτανει Ελλαδα. Εμενα δεμα απο merimobiles που το στειλανε με singpost, ειχε την εξεις εξελιξει:

11/11 εδωσα παραγγελια και πληρωσα, 14/11 το εδωσαν στην singpost και μου εδωσαν tracking number,

19/11 εγινε dispatched to overseas,

2/12 εφτασε Ελλαδα και

4/12 παρελαβα Χιο.

Οποτε κανε υπομονη και σε καμια 10αρια μερες σε κοβω να παραλαμβανεις.

Σ ευχαριστω φιλε μου!

Το χρειαζομουν αυτο!

Ειναι αγχωτικο να εχεις πληρωσει και να περιμενεις τοσο καιρο να σου ερθει...και ειναι και η 1η φορα που κανω τετοια παραγγελια οποτε καταλαβαινεις!

τωρα το tracking number δεν λειτουργει ετσι ξαφνικα..... λετε να επεσε κανενας server η να παει το μυαλο μου στο κακο?

τι κακο να γίνει; να σβησε υπάλληλος το τράκινγκ σου επίτηδες απ το σερβερ για να ανησυχεις?:p

τι κακο να γίνει; να σβησε υπάλληλος το τράκινγκ σου επίτηδες απ το σερβερ για να ανησυχεις?:p

χαχα.. δε ξερω.. 1η μου αγορα ειναι.. κ δε θυμαμαι να εχω ξαναδιαβασει εδω κ τοσο καιρο παρομοιο συμβαν...

χαχα.. δε ξερω.. 1η μου αγορα ειναι.. κ δε θυμαμαι να εχω ξαναδιαβασει εδω κ τοσο καιρο παρομοιο συμβαν...

Εάν είναι με SP, κάνουν πάλι service και εάν το ψάξεις σου βγάζει "δεν υπάρχει" ή "δεν βρέθηκε" .....:)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Χαίρεται παιδιά !

Έχω ένα πρόβλημα με το ebay ή με τα ελτα , δεν είμαι σιγουρος .Οι τελευταίες 2 θηκες που μου ήρθαν ,αφέθηκαν απο τον ταχυδρόμο(αφού δεν με βρήκε)χύμα στο ταχυδρομικό κουτί μου .Η 2ή μάλιστα είχε ανοιχτεί απο κάποιον περίεργο και παραλίγο να την χάσω !

Πρέπει να γράψω κάτι,κάπου για να αποφύγω να πάθω ξανά το ίδιο ; Υπάρχει αυτή η δυνατότητα απο τον αποστολέα ;Συστημένο δηλαδη και να παω να το πάρω απο το ταχυδρομείο αν δεν με βρει !Να μου αφήσει μια ειδοποίηση ****το !

Βοηθεια βρε παιδιά please ,θέλω να παραγγείλω κάτι και φοβάμαι μην το χάσω !

Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . -

Χαίρεται παιδιά !

Έχω ένα πρόβλημα με το ebay ή με τα ελτα , δεν είμαι σιγουρος .Οι τελευταίες 2 θηκες που μου ήρθαν ,αφέθηκαν απο τον ταχυδρόμο(αφού δεν με βρήκε)χύμα στο ταχυδρομικό κουτί μου .Η 2ή μάλιστα είχε ανοιχτεί απο κάποιον περίεργο και παραλίγο να την χάσω !

Πρέπει να γράψω κάτι,κάπου για να αποφύγω να πάθω ξανά το ίδιο ; Υπάρχει αυτή η δυνατότητα απο τον αποστολέα ;Συστημένο δηλαδη και να παω να το πάρω απο το ταχυδρομείο αν δεν με βρει !Να μου αφήσει μια ειδοποίηση ****το !

Βοηθεια βρε παιδιά please ,θέλω να παραγγείλω κάτι και φοβάμαι μην το χάσω !

ότι δεν είναι συστημένο χύμα αφήνεται μαζί με τα άλλα γράμματα.Το ότι στο άνοιξε κάποιος γείτονας,δε σημαίνει ότι φταίει το ebay ή τα Ελτά.

Xiaomi 12 Pro

ότι δεν είναι συστημένο χύμα αφήνεται μαζί με τα άλλα γράμματα.Το ότι στο άνοιξε κάποιος γείτονας,δε σημαίνει ότι φταίει το ebay ή τα Ελτά.

Εννοείς πως ότι και να παραγγείλω απο το ebay έρχεται μη συστημενο ;Πρέπει να γράψω κάτι επιπροσθετα για να ερθει συστημένο ; Μου διαφευγει κάτι γενικότερα ;

Επισης να σου πω πως γνωριζω πως πρεπει να ερθει συστημενο και το ερωτημα μου είναι το πως γινεται αυτο και αν γίνεται και όχι το ''καντε μου παρατηρηση'' φάση !!!

Πιο πάνω γράφω :

Μπορείς να με βοηθήσεις στο τι πρέπει να κάνω για να μην ξαναέρθει έτσι ;

Edited by Hyper_Ban

Αρχικά κανείς δεν σου κάνει παρατήρηση,μη τρελαίνεσαι. Αρπαζεσται από το τίποτα ορισμένοι,ενώ ζητάτε βοήθεια,ζητάτε και τα ρέστα....

Από το ebay ναι τα περισσότερα έρχονται απλά.Συστημένα είναι τα registered mail.

Θα πρέπει να ρωτήσεις τον πωλητή αν στέλνει συστημένο,καθώς το συστημένο έχει χρέωση δεν αποστέλλεται δωρεάν.

Xiaomi 12 Pro

Αρχικά κανείς δεν σου κάνει παρατήρηση,μη τρελαίνεσαι. Αρπαζεσται από το τίποτα ορισμένοι,ενώ ζητάτε βοήθεια,ζητάτε και τα ρέστα....

Από το ebay ναι τα περισσότερα έρχονται απλά.Συστημένα είναι τα registered mail.

Θα πρέπει να ρωτήσεις τον πωλητή αν στέλνει συστημένο,καθώς το συστημένο έχει χρέωση δεν αποστέλλεται δωρεάν.

Mε συγχωρεις φίλε μου ,απλά δυσκολεύτηκα να καταλάβω πως εννούσες απο το πρώτο σου μήνυμα πως τα τα περισσότερα έρχονται απλά και πως συστημένα είναι μόνο τα registered mail και

θα πρέπει να ρωτήσω τον πωλητή αν στέλνει συστημένο,καθώς το συστημένο έχει χρέωση και δεν αποστέλλεται δωρεάν.Μα ναι ,ήσουν τόσο ακριβής !

:cry::cry::cry:

Σε ευχαριστω πολύ ,θα επανέλθω αν δεν βγάλω άκρη αύριο που θα βάλω και τα λεφτά στην τράπεζα .

Mε συγχωρεις φίλε μου ,απλά δυσκολεύτηκα να καταλάβω πως εννούσες απο το πρώτο σου μήνυμα πως τα τα περισσότερα έρχονται απλά και πως συστημένα είναι μόνο τα registered mail και

θα πρέπει να ρωτήσω τον πωλητή αν στέλνει συστημένο,καθώς το συστημένο έχει χρέωση και δεν αποστέλλεται δωρεάν.Μα ναι ,ήσουν τόσο ακριβής !

:cry::cry::cry:

Σε ευχαριστω πολύ ,θα επανέλθω αν δεν βγάλω άκρη αύριο που θα βάλω και τα λεφτά στην τράπεζα .

Κοίτα έχω κάνει παραγγελίες από ebay που κόστιζαν πάρα πολλά χρήματα και δεν ήταν συστημένα.Δεν μου τα άνοιγε κανείς όμως.

Γιαυτό σου λέω ότι πρέπει να τσεκάρεις τους γειτόνους σου πρώτα και μετά τον ταχυδρόμο.

Οι περισσότεροι από ebay που στέλνουν δωρεάν δεν στέλνουν συστημένο πακέτο.Γιαυτό και δε πληρώνεις μεταφορικά.

Xiaomi 12 Pro

Αυτή την απορία την έχω κι εγώ.Δηλαδή άν δεν χωράει στο γραμματοκιβώτιο ο ταχυδρόμος το αφήνει χύμα;Δεν έχει υποχρέωση να διασφαλίσει ότι αυτό θα φτάσει στα χέρια σου;