letom Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Καμιά γνώμη για το πως να το χειριστώ? Λέω να το αφήσω χωρίς να ανακατευτώ καθόλου και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeo Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 καλησπερα παιδια μια ερωτηση πηρα ενα κινητο για την κοπελα μου απο το banggood και το εστειλα με priority direct mail απλως επειδη πρωτη φορα χρησιμοποιώ την συγκεκριμενη μεθοδο, τι παιζει ? και ενω μου δειχνει το τρακινγκ στο ποστ νλ δεν μου το δειχνει στα ελτα λετε να ειναι λογω καθυστερησεων στην ενημερωση των κωδικων η παιζει τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 καλησπερα παιδια μια ερωτηση πηρα ενα κινητο για την κοπελα μου απο το banggood και το εστειλα με priority direct mail απλως επειδη πρωτη φορα χρησιμοποιώ την συγκεκριμενη μεθοδο, τι παιζει ? και ενω μου δειχνει το τρακινγκ στο ποστ νλ δεν μου το δειχνει στα ελτα λετε να ειναι λογω καθυστερησεων στην ενημερωση των κωδικων η παιζει τιποτα αλλο Και το δικό μου έτσι είναι. Η PostNL δεν παρέλαβε ακόμα το πακέτο για να ενημερώσει το σύστημα της UPU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Καμιά γνώμη για το πως να το χειριστώ? Λέω να το αφήσω χωρίς να ανακατευτώ καθόλου και βλέπουμε. Άστο λίγες μέρες και μετά μιλά με το κατάστημα μήπως έχουν κανα νέο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Παιδιά έχω δέμα με banggood priority line από τις 15/9 που είναι σε φάση transport to the country of destination... Είναι συνηθισμένη η καθυστέρηση ή να αρχίσω να ανησυχώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Παιδιά έχω δέμα με banggood priority line από τις 15/9 που είναι σε φάση transport to the country of destination... Είναι συνηθισμένη η καθυστέρηση ή να αρχίσω να ανησυχώ; 6 μερες ειναι μονο! μην τρελλαθουμε κιολας! Ειπαμε ειναι πιο γρηγορα με priority line αλλα αλλα δεν ερχονται οπως απο εντος Ελλαδας κιολας Λιγο υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 6 μερες ειναι μονο! μην τρελλαθουμε κιολας! Ειπαμε ειναι πιο γρηγορα με priority line αλλα αλλα δεν ερχονται οπως απο εντος Ελλαδας κιολας Λιγο υπομονη Έχω πάρει πολλά δέματα με τον συγκεκριμένο τρόπο και από αυτό το στάδιο για να ενημερωθεί το tracking δεν έκανε ποτέ πάνω από 2 μέρες. Για αυτό ρωτάω δεν έχω αυταπάτες για 2ημερη αποστολή από Κίνα, ημαρτον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axetos Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Παιδες να σας ρωτήξω κατι? έκανα αγορά από banggood στις 23/08 το H96 PRO+ Amlogic S912 με Priority Direct Mail. στις 24/08 θεωρητικά ξεκίνησε η αποστολή, μου εδωσαν και tracking number μετα απο το ενημερωτηκο mail που με έστειλαν. εεεεεε το λοιπόν από της 30/08 είναι κολλημένο στην Ολλανδία... ...για πειτε καμια γνωμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Παιδες να σας ρωτήξω κατι? έκανα αγορά από banggood στις 23/08 το H96 PRO+ Amlogic S912 με Priority Direct Mail. στις 24/08 θεωρητικά ξεκίνησε η αποστολή, μου εδωσαν και tracking number μετα απο το ενημερωτηκο mail που με έστειλαν. εεεεεε το λοιπόν από της 30/08 είναι κολλημένο στην Ολλανδία... ...για πειτε καμια γνωμη... Στην ιδια φαση ειμαι και εγω 3 πακετα απο ολλανδια εφυγαν απο τις 30/08 και κανένα νεο Μαλλον τα εστειλαν με τα ποδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Υπαρχει κανεις που πληρωσε το τελευταιο διαστημα (μετα το 15αγουστο) το 3ευρω στα ΕΛΤΑ γιατι μπηκε και βγηκε τελωνειο? Και αν ναι σε τι ειδος και τιμη και αν ηταν unregister ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgol Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Ναι πλήρωσα 3€ σε αντικείμενο αξίας 10€ από ισραηλ από ebay registered Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Γιατι το gearbest στο invoice βαζει μικροτερη αξια; Εκανα μια παραγγελια 200 ευρω και εβαλε οτι κοστιζει 15!! Δε πιστευω να βρω τον μπελα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Γιατι το gearbest στο invoice βαζει μικροτερη αξια; Εκανα μια παραγγελια 200 ευρω και εβαλε οτι κοστιζει 15!! Δε πιστευω να βρω τον μπελα μου; εσύ γιατί να βρεις το μπελά σου? Εσύ την έβαλες τη τιμή? Μην ανησυχείς. Το μόνο που αν περάσεις τελωνείο αυτή θα βάλουν την "κανονική" τιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Καλα τελωνειο δεν περναει γιατι ειναι priority. Απλα απορω γιατι βαζουν μικροτερες τιμες. Φοροδιαφυγη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Φυσικά και περνάει τελωνείο και γι' αυτό βάζουν χαμηλή τιμή. Απλώς λόγω priority (τριγωνική αποστολή) περνάει τελωνείο σε άλλη χώρα της ΕΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Υπαρχει κανεις που πληρωσε το τελευταιο διαστημα (μετα το 15αγουστο) το 3ευρω στα ΕΛΤΑ γιατι μπηκε και βγηκε τελωνειο? Και αν ναι σε τι ειδος και τιμη και αν ηταν unregister ? Προχθές παρέλαβα ένα δεματάκι (μπαταρίες κινητών), έγραφε επάνω +3 ευρώ και ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν ισχύει γιατί το 3ευρο καταργήθηκε. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Προχθές παρέλαβα ένα δεματάκι (μπαταρίες κινητών), έγραφε επάνω +3 ευρώ και ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν ισχύει γιατί το 3ευρο καταργήθηκε. Registered η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Registered η όχι? Με αριθμό .. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Με αριθμό .. Με αριθμο.. Με φωτισες :p Όλα εχουν αριθμο βρε συ, πες αν είναι registered η όχι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Με αριθμο.. Με φωτισες :p Όλα εχουν αριθμο βρε συ, πες αν είναι registered η όχι :lol: "Συστημμένο" Ελλληνιστί, registered στην βαρβαρική των νεοελλήνων .... :rolleyes: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 "Συστημμένο" Ελλληνιστί, registered στην βαρβαρική των νεοελλήνων .... :rolleyes: Ετσι πες.. Το με αριθμο που ειπες πριν.. Όλα αριθμο εχουν :p Απλα ρωτησα γιατι εχω μια απορια αν τα μη συστημένα περνανε τελωνειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Ετσι πες.. Το με αριθμο που ειπες πριν.. Όλα αριθμο εχουν :p Απλα ρωτησα γιατι εχω μια απορια αν τα μη συστημένα περνανε τελωνειο Όλα περνούν από τελωνείο ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Όλα περνούν από τελωνείο ... :) Σιγουρος..? Επιβεβαιωμενο ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) Σιγουρος..? Επιβεβαιωμενο ? :) Ολα μα ολα περνανε απο εκει Με αριθμο αποστολης (register ) ή οχι. Συστημενα, απλα. το ποια εκτελωνιζονται (δασμοι), ειναι αλλο θεμα τωρα σε διαφωτισαμε; Edited September 22, 2017 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) Ολα μα ολα περνανε απο εκει Με αριθμο αποστολης ή οχι Συστημενα, απλα το τι περνανε και εκτελωνιζονται, ειναι αλλο θεμα τωρα σε διαφωτισαμε; Ναι με διαφωτισατε. Μια απλη ερωτηση εκανα γιατι δεν γνωρίζω το συστημα, δεν ειπα να μου απαντηση καποιος με το ζορι :confused: Λιγο αποτομο σε κοβω η κανω λαθος? Edited September 22, 2017 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts