theo2296 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Κι εγω θα κανω αυριο(40 μερες). Τι πρεπει να κανω εκτος απο το να ανοιξω case στο paypal(τρακινγκ,σαιτ ελτα). Τιποτα....Απλα ανοιγεις το case και λες οτι δεν σου εχει ερθει τιποτα ακομη... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Τι γινετε με την sweden post?Διαβαζω για πολλα χαμενα δεματα,αν ξερει καποιος κατι περισσοτερο ας μας πει! και εγώ ακόμα τίποτα εδώ εχει κολήσει με την Sweden post. Η φαση ειναι οτι ακομα επιμένουν οι τύποι στο aliexpress o πωλητής και μου λενε οτι έφτασε Ελλάδα αφού λεει Local mail tracking...γιατί δεν το παίρνεις...???? Με ρωτάνε κι ολα....μα γιατί???Εγώ πάντως καλού κακού πήγα στο τοπικό ταχυδρομείο και έκανα αίτηση να αναζητηθεί το πακέτο. θα την πάρω αυτή την άίτηση και θα την σκανάρω για να τους την στείλω σαν αποδειξη ότι δεν έχω παραλάβει το δέμα μου. Αλλιώς πως θα αποδείξεις οτι δεν το παρέλαβες.??...αν δούν οι τυποι απο το το aliexpress, μετα το dispute που θα κάνω αργότερα (δεν πέρασαν ακόμα 60 μέρες), ότι γραφει Local mail. ******a.....,θα μου πουν ότι δεν πηγα να το παρω εγω και θα παρω μην πω τι....πίσω....Οτι αποδείξεις μαζευουμε καλό ειναι να τις μαζεύουμε γιατί θα χρειαστεί να αποδείξεις οτι δεν είσαι Ελέφαντας στους Κινέζους....που το πάιζουν Κινέζοι.... ιδου απο τις 9 Μαίου Local mail tracking....Ξανα με Sweden post ΠΟΤΕ... 2014-05-09 18:55, Local mail tracking 2014-04-29 10:09, Order departed from sorting hub 2014-04-29 00:00, Posten, Direct Link, Singapore, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad. 2014-04-18 18:48, Order departed on flight from origin 2014-04-17 15:00, Order dispatched 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bitersweet Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 απο 13-5 γραφει item in conta ips αγορα στις 11 5 να ανυσηχχω;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 το tracking nr από swisspost γιατί δεν εμφανίζεται στα ΕΛΤΑ; Μήπως πάνε πρώτα Switzerland; ξέρει κάποιος κάτι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Εχουν περασει 21 μερες απο την παραγγελια,15 μερες απο τοτε που μου βγαζει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS και 13 μερες απο τοτε που μου βγαζει Despatched to overseas (Country code: GR) και ακομη η κατασταση που μου εμφανιζετε σε ολα τα tracking ειναι 2014-05-15 16:34, Item in conta IPS, IPS,πακετα που εφυγαν αργοτερα απο το δικο μου εχουν φτασει πριν απο αρκετες μερες στους παραληπτες, επικοινωνησα με το merimobiles και αυτοι με την σειρα τους με την singpost και μου λενε το αεροπλανο εφτασε Ελλαδα ,μα" τους λεω δεν μου εμφανιζει οτι εφτασε σε ολες της υπηρεσιες tracking,εγω τι να κανω τωρα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Εχουν περασει 21 μερες απο την παραγγελια,15 μερες απο τοτε που μου βγαζει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS και 13 μερες απο τοτε που μου βγαζει Despatched to overseas (Country code: GR) και ακομη η κατασταση που μου εμφανιζετε σε ολα τα tracking ειναι 2014-05-15 16:34, Item in conta IPS, IPS,πακετα που εφυγαν αργοτερα απο το δικο μου εχουν φτασει πριν απο αρκετες μερες στους παραληπτες, επικοινωνησα με το merimobiles και αυτοι με την σειρα τους με την singpost και μου λενε το αεροπλανο εφτασε Ελλαδα ,μα" τους λεω δεν μου εμφανιζει οτι εφτασε σε ολες της υπηρεσιες tracking,εγω τι να κανω τωρα? Αρχηγέ κι εμένα από τις 16 γράφει Item in conta IPS, και στις 18 βγάζει ότι έγινε Dispached to overseas. Απλώς περίμενε λίγο ακόμα και όλο και κάποιος υπάλληλος των ΕΛΤΑ θα το πιάσει στα χέρια του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Αρχηγέ κι εμένα από τις 16 γράφει Item in conta IPS, και στις 18 βγάζει ότι έγινε Dispached to overseas. Απλώς περίμενε λίγο ακόμα και όλο και κάποιος υπάλληλος των ΕΛΤΑ θα το πιάσει στα χέρια του... Απ' οτι καταλαβα διαβαζοντας αυτο το νημα ειναι οτι εχει φτασει Ελλαδα εδω και μια βδομαδα(GRATH Despatched to ATC 2014-05-24 17:56:07)και ειτε δεν εχει ανοιχθει ο σακος ειτε εκανε φτερα μεσα απο τον σακο γιατι οπως λενε πολλοι εδω μεσα η κατασταση για να αλλαξει απο το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS σε ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ πρεπει να βγει το πακετο απο τον σακο και να σκαναριστει,αυτο που με ανυσηχει ειναι το γιατι αργει τοσο αφου εφτασε Ελλαδα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Απ' οτι καταλαβα διαβαζοντας αυτο το νημα ειναι οτι εχει φτασει Ελλαδα εδω και μια βδομαδα(GRATH Despatched to ATC 2014-05-24 17:56:07)και ειτε δεν εχει ανοιχθει ο σακος ειτε εκανε φτερα μεσα απο τον σακο γιατι οπως λενε πολλοι εδω μεσα η κατασταση για να αλλαξει απο το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS σε ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ πρεπει να βγει το πακετο απο τον σακο και να σκαναριστει,αυτο που με ανυσηχει ειναι το γιατι αργει τοσο αφου εφτασε Ελλαδα? To GRATH Despached to ATC που βγάζει το 4px.cc σημαίνει ότι εκείνη την ημέρα έφυγε για Ελλάντα, όχι ότι τότε έφτασε... Για να μην μπερδεύεσαι με τα Κινεζοστάτους, καλύτερα να ελέγχεις μόνο το site των ΕΛΤΑ άντε το πολύ και του SingPost. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 εμένα στο 4px φαίνεται έτσι.....: 2014-05-29 20:44:49 Transerring 2014-05-24 17:47:53 GRATH Despatched to ATC 2014-05-15 12:24:18 Shipment ready 2014-05-15 11:31:00 SINGAPORE 2014-05-14 23:03:46 Lan Guang,Shenzhen,China The shipment arrived at operation center ενώ στο singpost έτσι.......: 15-05-2014 Received from Customer 17-05-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) αλλού και αλλού ή μου φαίνεται...??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 22-05-2014 12:04 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 27-05-2014 13:44 IPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 27-05-2014 14:22 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 27-05-2014 18:30 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) Ειμαστε καλα μεχρι εδω η να ανησυχω;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 εμένα στο 4px φαίνεται έτσι.....: 2014-05-29 20:44:49 Transerring 2014-05-24 17:47:53 GRATH Despatched to ATC 2014-05-15 12:24:18 Shipment ready 2014-05-15 11:31:00 SINGAPORE 2014-05-14 23:03:46 Lan Guang,Shenzhen,China The shipment arrived at operation center ενώ στο singpost έτσι.......: 15-05-2014 Received from Customer 17-05-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) αλλού και αλλού ή μου φαίνεται...??? Kαι το δικο μου το ιδιο σχεδον,δεν το πηρες ακομη ετσι? Αρα δεν ειμαι ο μονος,μαζι ερχονται με το αργο γαιδουρακι φαινετε! 2014-05-29 21:55:54 Transferring 2014-05-24 17:56:07 GRATH Despatched to ATC 2014-05-16 11:33:45 SINGAPORE - 2014-05-16 11:29:27 HONGKONG - 2014-05-16 11:26:21 HONGKONG - 2014-05-16 11:23:50 HONGKONG - 2014-05-14 17:50:55 Shipment ready 2014-05-14 13:01:08 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 To GRATH Despached to ATC που βγάζει το 4px.cc σημαίνει ότι εκείνη την ημέρα έφυγε για Ελλάντα, όχι ότι τότε έφτασε... Για να μην μπερδεύεσαι με τα Κινεζοστάτους, καλύτερα να ελέγχεις μόνο το site των ΕΛΤΑ άντε το πολύ και του SingPost. Εισαι σιγουρος γι'αυτο που λες,δηλ. οτι το GRATH Despatched to ATC σημαίνει ότι εκείνη την ημέρα έφυγε για Ελλάντα γιατι για να φανταστεις νομιζα οτι το GRATH ειναι καποιος ενδιαμεσος σταθμος αλλα απο merimobiles μου ειπαν οτι το GRATH Despatched to ATC σημαινει οτι ειναι ηδη στην Ελλαδα αλλα απλα δεν ανοιχθηκε ο σακος και δεν περασε σκαν το πακετο,μολις περαστει απο το σκαν τοτε αλλαζει το status στο οτι εφτασε στην χωρα προορισμου! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 εμένα στο 4px φαίνεται έτσι.....: 2014-05-29 20:44:49 Transerring 2014-05-24 17:47:53 GRATH Despatched to ATC 2014-05-15 12:24:18 Shipment ready 2014-05-15 11:31:00 SINGAPORE 2014-05-14 23:03:46 Lan Guang,Shenzhen,China The shipment arrived at operation center ενώ στο singpost έτσι.......: 15-05-2014 Received from Customer 17-05-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) αλλού και αλλού ή μου φαίνεται...??? Διαβάστε τον οδηγό, εκτός και εάν απλώς θέλετε συζήτηση ..... Να ανιχνεύετε το δέμα σας από το ταχυδρομείο που το έστειλε και όχι από άλλες σελίδες !!! Στην προκειμένη περίπτωση το σωστό είναι το δεύτερο, ότι 17/5 έφυγε από Σιγκαπούρη. Επίσης, να ζητάτε να ΜΗΝ σας στέλνουν δέματα με την SWEDEN POST γιατί χάθηκαν χιλιάδες ... Πριν από λίγη ώρα με ενημέρωσαν από κινεζικό κατάστημα ότι μου έστειλαν ξανά μία παραγγελία μου με το ταχυδρομείο της Μαλαισίας. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εισαι σιγουρος γι'αυτο που λες,δηλ. οτι το GRATH Despatched to ATC σημαίνει ότι εκείνη την ημέρα έφυγε για Ελλάντα γιατι για να φανταστεις νομιζα οτι το GRATH ειναι καποιος ενδιαμεσος σταθμος αλλα απο merimobiles μου ειπαν οτι το GRATH Despatched to ATC σημαινει οτι ειναι ηδη στην Ελλαδα αλλα απλα δεν ανοιχθηκε ο σακος και δεν περασε σκαν το πακετο,μολις περαστει απο το σκαν τοτε αλλαζει το status στο οτι εφτασε στην χωρα προορισμου! Το merimobiles σε δουλεύει "ψιλό γαζί" ..... :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Εισαι σιγουρος γι'αυτο που λες,δηλ. οτι το GRATH Despatched to ATC σημαίνει ότι εκείνη την ημέρα έφυγε για Ελλάντα γιατι για να φανταστεις νομιζα οτι το GRATH ειναι καποιος ενδιαμεσος σταθμος αλλα απο merimobiles μου ειπαν οτι το GRATH Despatched to ATC σημαινει οτι ειναι ηδη στην Ελλαδα αλλα απλα δεν ανοιχθηκε ο σακος και δεν περασε σκαν το πακετο,μολις περαστει απο το σκαν τοτε αλλαζει το status στο οτι εφτασε στην χωρα προορισμου! Σίγουρα το Grath σημαίνει ότι αναχώρησε για των χώρα προορισμού.Απλώς όπως είπαν και παραπάνω, να κοιτάς μόνο στην ιστοσελίδα της εταιρείας που ταχυδρομεί το πακέτο σου και όχι σε τρίτους (βλ.4px) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 (edited) Σίγουρα το Grath σημαίνει ότι αναχώρησε για των χώρα προορισμού.Απλώς όπως είπαν και παραπάνω, να κοιτάς μόνο στην ιστοσελίδα της εταιρείας που ταχυδρομεί το πακέτο σου και όχι σε τρίτους (βλ.4px) Ωπα ρε παιδια, εδω υπαρχει ενα μπερδεμα και κανενας οδηγος δεν ξακαθαριζει οσες φορες και να τον διαβασα τι γινεται, ιστοσελίδα της εταιρείας που ταχυδρομεί το πακέτο μου λοιπον λεει 17-05-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) ,ωραια λοιπον μεχρι εδω, το 4px λεει 2014-05-29 21:55:54 Transferring 2014-05-24 17:56:07 GRATH Despatched to ATC ,απο τις 17 που εφυγε μεχρι τις 24 που βρισκοταν αυτο το πακετο,δεν ταξιδεψε δηλ. ,ηταν σε καποιο τμημα διαμερισμου στην Σινγκαπουρη, αυτες τις 7 μερες,και αν ναι τοτε γιατι η εταιρεία που ταχυδρομεί το πακέτο μου λοιπον λεει 17-05-2014 Despatched to overseas δηλ. οτι εφυγε για εξωτερικο, τι απ'ολα? Το ξαναλεω,απο την merimobiles μου εξησγησαν οτι αυτο το GRATH Despatched to ATC σημαινει οτι εφτασε Ελλαδα (γιαυτο και το Local places of transhipment=GRATH που οπως μου ειπε και καποιος εδω στο φορουμ σημαινει GR,ATHENS) αλλα ακομη δεν ανοιχθηκε η δεν καταγραφηκε(οπως θελετε πειτε το) ο σακος που περιεχει τα πακετα που εφτασαν και οταν γινει αυτο τοτε αλλαζει και το status δηλ. οτι εφτασε Ελλαδα! Edited May 29, 2014 by valsam 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ωπα ρε παιδια, εδω υπαρχει ενα μπερδεμα και κανενας οδηγος δεν ξακαθαριζει οσες φορες και να τον διαβασα τι γινεται, ιστοσελίδα της εταιρείας που ταχυδρομεί το πακέτο μου λοιπον λεει 17-05-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) ,ωραια λοιπον μεχρι εδω, το 4px λεει 2014-05-29 21:55:54 Transferring 2014-05-24 17:56:07 GRATH Despatched to ATC ,απο τις 17 που εφυγε μεχρι τις 24 που βρισκοταν αυτο το πακετο,δεν ταξιδεψε δηλ. ,ηταν σε καποιο τμημα διαμερισμου στην Σινγκαπουρη, αυτες τις 7 μερες,και αν ναι τοτε γιατι η εταιρεία που ταχυδρομεί το πακέτο μου λοιπον λεει 17-05-2014 Despatched to overseas δηλ. οτι εφυγε για εξωτερικο, τι απ'ολα? Το ξαναλεω,απο την merimobiles μου εξησγησαν οτι αυτο το GRATH Despatched to ATC σημαινει οτι εφτασε Ελλαδα (γιαυτο και το Local places of transhipment=GRATH που οπως μου ειπε και καποιος εδω στο φορουμ σημαινει GR,ATHENS) αλλα ακομη δεν ανοιχθηκε η δεν καταγραφηκε(οπως θελετε πειτε το) ο σακος που περιεχει τα πακετα που εφτασαν και οταν γινει αυτο τοτε αλλαζει και το status δηλ. οτι εφτασε Ελλαδα! Η 4px είναι υπεύθυνη για την μεταφορά του πακέτου σου εντός της Κίνας, όταν βγει από την κίνα η 4px δεν έχει καμιά δουλειά γι αυτό και πολλές φορές τα δεδομένα που δείχνει δεν είναι ακριβή. Εσύ να κοιτάς τι λέει η SingPost και να έχεις υπομονή...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ωπα ρε παιδια, εδω υπαρχει ενα μπερδεμα και κανενας οδηγος δεν ξακαθαριζει οσες φορες και να τον διαβασα τι γινεται, ιστοσελίδα της εταιρείας που ταχυδρομεί το πακέτο μου λοιπον λεει 17-05-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) ,ωραια λοιπον μεχρι εδω, το 4px λεει 2014-05-29 21:55:54 Transferring 2014-05-24 17:56:07 GRATH Despatched to ATC ,απο τις 17 που εφυγε μεχρι τις 24 που βρισκοταν αυτο το πακετο,δεν ταξιδεψε δηλ. ,ηταν σε καποιο τμημα διαμερισμου στην Σινγκαπουρη, αυτες τις 7 μερες,και αν ναι τοτε γιατι η εταιρεία που ταχυδρομεί το πακέτο μου λοιπον λεει 17-05-2014 Despatched to overseas δηλ. οτι εφυγε για εξωτερικο, τι απ'ολα? Το ξαναλεω,απο την merimobiles μου εξησγησαν οτι αυτο το GRATH Despatched to ATC σημαινει οτι εφτασε Ελλαδα (γιαυτο και το Local places of transhipment=GRATH που οπως μου ειπε και καποιος εδω στο φορουμ σημαινει GR,ATHENS) αλλα ακομη δεν ανοιχθηκε η δεν καταγραφηκε(οπως θελετε πειτε το) ο σακος που περιεχει τα πακετα που εφτασαν και οταν γινει αυτο τοτε αλλαζει και το status δηλ. οτι εφτασε Ελλαδα! Στην τελευταια μου παραγγελια η 4px ουτε καν ειχε βγαλει το GRATH κ ηρθε κανονικα εδειχνε οτι ηταν ακομη σιγκαπουρη οποτε ενημερωσου μονο απο ελτα κ αυτοι απο εκει ενημερωνονται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Η 4px είναι υπεύθυνη για την μεταφορά του πακέτου σου εντός της Κίνας, όταν βγει από την κίνα η 4px δεν έχει καμιά δουλειά γι αυτό και πολλές φορές τα δεδομένα που δείχνει δεν είναι ακριβή. Εσύ να κοιτάς τι λέει η SingPost και να έχεις υπομονή...! Ακριβώς, ΜΟΝΟ από το ταχυδρομείο αποστολής. Τα υπόλοιπα είναι ..παραμύθια, και γιά τελευταία φορά από εμένα, ΜΟΝΟ το "Despatched to overseas (Country code: GR)" σου δείχνει πότε έφυγε!!! (Οι εταιρείες μπορεί να λένε ότι θέλουν, και συνήθως με την μέθοδο της "μισής αλήθειας" σου λένε την ημερομηνία που παρέδωσαν σε πρακτορείο το δέμα, ενώ αυτό θα κάνει πολλές ημέρες γιά να φύγει από την Κίνα. ) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Απο 22/5 ειναι σε κατασταση "2014-05-22 07:34, Order departed from sorting hub". Αντε να δουμε. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Απο 22/5 ειναι σε κατασταση "2014-05-22 07:34, Order departed from sorting hub". Αντε να δουμε. Αν είναι με την SWEDEN, προβλέπω να βγάζεις γενειάδα μέχρι το γόνατο ... :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvageliss Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Καλησπερα σε ολους..ΘΑ ηθελα την βοηθεια σας σε ενα θεμα. Στις 2/5 παρηγγειλα απο το aliexpress 2 δεματα, κ στις 4/5 το ενα απο τα δυο σταλθηκε. Το παρακολουθουσα κανονικα ολο το διαστημα μεχρι και τις 26/5 που το παρελαβα κ ολα πηγαν καλα. Το αλλο δεμα με tracking RB948623315CN σταλθηκε στις 11/5 και απο τοτε μεχρι και σημερα αγνοειται η τυχη του. Το τρακινγκ που μου εχει στειλει ο πωλητης δεν το εντοπιζω πουθενα, επισης του εχω στειλει 2 μηνυματα αλλα δεν εχω παρει καμια απαντηση και δεν ξερω τι να κανω..Βοηθεια απο καποιον?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Αν είναι με την SWEDEN, προβλέπω να βγάζεις γενειάδα μέχρι το γόνατο ... :lol: Λες ε? :lol: RE927283***SE. Sweden ειναι αυτο? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Καλησπερα σε ολους..ΘΑ ηθελα την βοηθεια σας σε ενα θεμα. Στις 2/5 παρηγγειλα απο το aliexpress 2 δεματα, κ στις 4/5 το ενα απο τα δυο σταλθηκε. Το παρακολουθουσα κανονικα ολο το διαστημα μεχρι και τις 26/5 που το παρελαβα κ ολα πηγαν καλα. Το αλλο δεμα με tracking RB948623315CN σταλθηκε στις 11/5 και απο τοτε μεχρι και σημερα αγνοειται η τυχη του. Το τρακινγκ που μου εχει στειλει ο πωλητης δεν το εντοπιζω πουθενα, επισης του εχω στειλει 2 μηνυματα αλλα δεν εχω παρει καμια απαντηση και δεν ξερω τι να κανω..Βοηθεια απο καποιον?? Ανησυχητικο δεν ειναι που δεν εντοπιζεις το δεμα (τοσο πολυ) ,δυο δικα μου δεματα παραγγελια 26/1 τα ειδα 6/3, αρκετες φορες συμβαινει με την china post αλλα το οτι δεν επικοινωνει ο πωλητης μαζι σου ειχε καλο feedback? ειδες αν ειχε αρκετα παραπονα απο δεματα που δεν σταλθηκαν? επικοινωνησε με το ali κ ζητα τους να επικοινωνησουν αυτοι μαζι του στο φιναλε σε προστατευει το ali 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Λες ε? :lol: RE927283***SE. Sweden ειναι αυτο? Ωχ ... αυτή είναι, εγώ έχω δέμα στην ίδια κατάσταση δύο μήνες ... Καλησπερα σε ολους..ΘΑ ηθελα την βοηθεια σας σε ενα θεμα. Στις 2/5 παρηγγειλα απο το aliexpress 2 δεματα, κ στις 4/5 το ενα απο τα δυο σταλθηκε. Το παρακολουθουσα κανονικα ολο το διαστημα μεχρι και τις 26/5 που το παρελαβα κ ολα πηγαν καλα. Το αλλο δεμα με tracking RB948623315CN σταλθηκε στις 11/5 και απο τοτε μεχρι και σημερα αγνοειται η τυχη του. Το τρακινγκ που μου εχει στειλει ο πωλητης δεν το εντοπιζω πουθενα, επισης του εχω στειλει 2 μηνυματα αλλα δεν εχω παρει καμια απαντηση και δεν ξερω τι να κανω..Βοηθεια απο καποιον?? 1- Ξανά μηνύματα από την σελίδα της παραγγελίας, και εάν δεν σου απαντήσει κάνε dispute. Πρόσεξε να μην την κλείσεις, γιατί μετά δεν υπάρχει "επιστροφή". Περιμένεις μέχρι την επίλυση.. 2- Απλώς περιμένεις μέχρι τις 60 ημέρες, και εάν δεν "αναφέρεις" ότι το παρέλαβες ακυρώνεται η παραγγελία και σου επιστρέφουν τα χρήματα. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ωχ ... αυτή είναι, εγώ έχω δέμα στην ίδια κατάσταση δύο μήνες ... Α καλα, οτι να ναι. Στις 42 μέρες κάνω dispute κι απο 1949deal δεν ξαναπαραγγελνω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts