Jump to content

mvageliss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mvageliss

  • Ημ. Γέννησης 22/11/1982

mvageliss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα... παρακαλω οποιος ξερει να με βοηθησει!! ξαφνικα το κινητο δεν βγαζει κανενα ηχο!!! σε τιποτα. ουτε μουσικη ακογεται ουτε οι ηχοι ειδοποιησεων ουτε τιποτα!!!
  2. Εχεις δικιο, συμφωνω , αλλα απο την αλλη πλευρα , περυσι τετοια εποχη που αγορασα το A850 το οποιο θα ελεγα οτι εχει τα προβληματακια του, δεν το εχω πειραξει καθολου . . Επειδη δεν εχω πολλες γνωσεις περα απο τα βασικα για το πως θα αλλαξω την rom πχ η κατι αλλο κ στους διαφορους οδηγους που διαβαζω πολλες φορες δεν καταλαβαινω καποια πραγματα , προτιμω να μην το πειραξω..
  3. Καλησπερα κ απο μενα.. Σκεφτομαι να το παραγγειλω κ γω το συγκεκριμενο τηλεφωνο κ θα ηθελα την αποψη σας σχετικα με το αν καποιος το θελει για ποιο απλη χρηση ( λιγο fb, viber, κανα παιχνιδακι να περναει η ωρα, mails κτλ) κ χωρις να μπω στην διαδικασια να αλλαξω κατι στην συσκευη ( γιατι πολυ απλα δεν εχω ιδεα) ,αξιζει ??? Εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες του θεματος κ η αληθεια ειναι οτι εχω ψιλομπερδευτει με καποια θεματα που προκυπτουν με επαφες , προβληματα εφαρμογων , κ διαφορα αλλα.. Οποτε, οποιαδηποτε συμβουλη ειναι καλοδεχουμενη.
  4. Γεια σου φίλε μου.

    Επειδή έχω κάνει αρκετές αγορές και δεν θυμάμαι,θύμισε μου για πιο θέμα αναφέρεσαι για να σου απαντήσω.

  5. Καλησπερα σε ολους..ΘΑ ηθελα την βοηθεια σας σε ενα θεμα. Στις 2/5 παρηγγειλα απο το aliexpress 2 δεματα, κ στις 4/5 το ενα απο τα δυο σταλθηκε. Το παρακολουθουσα κανονικα ολο το διαστημα μεχρι και τις 26/5 που το παρελαβα κ ολα πηγαν καλα. Το αλλο δεμα με tracking RB948623315CN σταλθηκε στις 11/5 και απο τοτε μεχρι και σημερα αγνοειται η τυχη του. Το τρακινγκ που μου εχει στειλει ο πωλητης δεν το εντοπιζω πουθενα, επισης του εχω στειλει 2 μηνυματα αλλα δεν εχω παρει καμια απαντηση και δεν ξερω τι να κανω..Βοηθεια απο καποιον??
×
×
  • Create New...