evansarmor Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Θέλω να πω ότι ούτε tracking θα έχω γιατι την έσπασαν σε 3 κομμάτια, ούτε ενώ πλήρωσα priority line κάποια σχετική ασφάλεια και με priority θα τα είχα σχετικά γρήγορα, ενώ σίγουρα τα έστειλαν με standart που θα κάνει πάνω από μήνα Και εγώ πλήρωσα για priority line, το έσπασαν σε δυο κομμάτια αλλά και τα δύο ήλθαν με priority line και με διαφορετικό αριθμό αποστολής. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Εντάξει το δέχομαι αυτό που λες αλλά τα χρήματα που πήραν για το priority line δεν τα επέστρεψαν τέλος πάντων δεν θα σωθώ με 5 και κάτι ευρώ που έδωσα για priority line αλλά λέμε τώρα άλλη διαδικασία πληρώνεις και όπως θέλουν τα στέλνουν ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θέλω να πω ότι ούτε tracking θα έχω γιατι την έσπασαν σε 3 κομμάτια, ούτε ενώ πλήρωσα priority line κάποια σχετική ασφάλεια και με priority θα τα είχα σχετικά γρήγορα, ενώ σίγουρα τα έστειλαν με standart που θα κάνει πάνω από μήνα ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θέλω να πω ότι ούτε tracking θα έχω γιατι την έσπασαν σε 3 κομμάτια, ούτε ενώ πλήρωσα priority line κάποια σχετική ασφάλεια και με priority θα τα είχα σχετικά γρήγορα, ενώ σίγουρα τα έστειλαν με standart που θα κάνει πάνω από μήναΚοίτα, σε γράφει από την αρχή ότι δεν γίνεται να τα στείλουν όλα μαζί.νομίζω μέχρι 10€ είχα βάλει 3 πράγματα και τα έστειλαν όλα μαζί, σε μεγαλύτερα ποσά τα σπάνε.σε κάθε προϊόν έχει επιλογή να διαλέξεις τι θέλεις ως μέθοδο αποστολής.το ίδιο κάνει και το GB.μόνο για το πρώτο κομμάτι να σε έδωσαν tracing λόγω PL Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Θέλω να πω ότι ούτε tracking θα έχω γιατι την έσπασαν σε 3 κομμάτια, ούτε ενώ πλήρωσα priority line κάποια σχετική ασφάλεια και με priority θα τα είχα σχετικά γρήγορα, ενώ σίγουρα τα έστειλαν με standart που θα κάνει πάνω από μήνα Και εγώ πλήρωσα για priority line, το έσπασαν σε δυο κομμάτια αλλά και τα δύο ήλθαν με priority line και με διαφορετικό αριθμό αποστολής. Θα περίμενα να κάνουν αυτό που λέει και ο evansarmor. Δηλαδή σου έστειλαν mail ότι έστειλαν τα 3 πακέτα χωρίς priority (ή/και tracking); Αν είναι έτσι, είναι όντως επιλήψιμο - και θα σου έλεγα να ανοίξεις ένα ticket στο customer service τους γι' αυτό. Από τη στιγμή που το σύστημά τους δέχθηκε την επιλογή του priority line (και στο χρέωσε κιόλας), είναι φάουλ αν το αγνόησαν κατά την αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Θα περίμενα να κάνουν αυτό που λέει και ο evansarmor. Δηλαδή σου έστειλαν mail ότι έστειλαν τα 3 πακέτα χωρίς priority (ή/και tracking); Αν είναι έτσι, είναι όντως επιλήψιμο - και θα σου έλεγα να ανοίξεις ένα ticket στο customer service τους γι' αυτό. Από τη στιγμή που το σύστημά τους δέχθηκε την επιλογή του priority line (και στο χρέωσε κιόλας), είναι φάουλ αν το αγνόησαν κατά την αποστολή. Έγινε ακριβώς όπως τα γράφεις δέχτηκε και τα 3 πράγματα αξίας σύνολο για την ακρίβεια 33 ευρώ και επίσης με άφησε το σύστημα να επιλέξω στο τέλος priority line και μετά από μια μέρα μου ήρθε μέιλ ότι την έσπασαν. Το πιο σωστό για μένα θα ήταν να μου στείλουν ένα μήνυμα ότι δεν μπορούν να τα στείλουν όλα μαζί και εκεί δεν θα έδινα σημασία απλά δεν μου άρεσε το αυθαίρετο. Τέλος πάντων μικρό το κακό. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitman89 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Το priority direct mail είναι η καλύτερη μέθοδος αποστολής απο κινα.ΣΕ 10 με 15 μέρες θα είναι στα χεριά σου.Οσο για το banggood το after sale του είναι άψογο,μην ανησυχείς. Σε ευχαριστώ φίλε.. Αλλά έχω μια ακόμα απορία ενώ πάω να κάνω αγορά μ λέει the order is outstock .. Coming soon .. Δηλαδή ποσό καιρό χρειάζεται για να βγει πάλι σε πώληση το κινητό ..Αφού είναι outstock ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 θα ηθελα την εμπειρια καποιου...εχω παραγγειλει απο gearbest eu warehouse με dhl expedited...αυτοι ομως στελνουν με απλο dhl post...αυτο ειναι κοροιδια...γνωριζεις κανεις αν μπορεις να διεκδικησεις κατι για την αργοπορια? εχουν πει 3-5 εργασιμες....ειναι ηδη 6 εργασιμη...δεν θελω να ακυρωσω παραγγελια αλλα να τους την πω... Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Καθε μερα ακουν κ ακουν κ ακουν αλλα δεν καταλαβαινουν τπτ. Συνεχιζουν τα δικα τους. Το μονο που μπορεις ειναι να κανεις υπομονη, μην τρελαινεσαι κ να ευχεσαι να ειναι οκ η παραγγελια σου. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgol Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Υπάρχουν και τα sitejabber, trustpilot ένα site (δεν το θυμάμαι ακριβώς το όνομα) που μπαίνουν κριτικές για το GearBest (όλες καλές αφού σου δίνει πόντους) κλπ για να αναφέρετε τις εμπειρίες σας με συνολική βαθμολογία για το site Αν γραφαμε όλοι τις κακές μας εμπειρίες θα αναγκάζονταν να βελτιωθούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitman89 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Παιδιά..παραγγελία από bangood που ακυρώθηκε ..σε πόσες μέρες σου επιστρέφουν τα λεφτά ..;; πληρώμη μέσω paypal.. Και αφού τα βάλουν τα βλέπω κατευθείαν στην κάρτα μ ..; η περιμένω και κάποιες μέρες ακόμα επειδή είναι μπροστά το paypal ..μην με κραξετε..είμαι καινούργιος..Ευχαριστώ .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Παιδιά..παραγγελία από bangood που ακυρώθηκε ..σε πόσες μέρες σου επιστρέφουν τα λεφτά ..;; πληρώμη μέσω paypal.. Και αφού τα βάλουν τα βλέπω κατευθείαν στην κάρτα μ ..; η περιμένω και κάποιες μέρες ακόμα επειδή είναι μπροστά το paypal ..μην με κραξετε..είμαι καινούργιος..Ευχαριστώ .. Μπαταρία κι εσυ; Χτες μου ακυρωσαν εμενα παραγγελια και σήμερα που τους ρωτησα με ειπαν 48-72 ωρες να φανει στο paypal. Μετα απο οσο θυμάμαι θελει 2 μέρες περιπου να φανει στην καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Σε ευχαριστώ φίλε.. Αλλά έχω μια ακόμα απορία ενώ πάω να κάνω αγορά μ λέει the order is outstock .. Coming soon .. Δηλαδή ποσό καιρό χρειάζεται για να βγει πάλι σε πώληση το κινητό ..Αφού είναι outstock ?? Προφανώς τους έχει τελειώσει το απόθεμα.μπορεις να τους στείλεις mail για το πότε θα είναι πάλι διαθέσιμο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα ηθελα την εμπειρια καποιου...εχω παραγγειλει απο gearbest eu warehouse με dhl expedited...αυτοι ομως στελνουν με απλο dhl post...αυτο ειναι κοροιδια...γνωριζεις κανεις αν μπορεις να διεκδικησεις κατι για την αργοπορια? εχουν πει 3-5 εργασιμες....ειναι ηδη 6 εργασιμη...δεν θελω να ακυρωσω παραγγελια αλλα να τους την πω... Γιατί είναι κοροϊδία ρε φίλε?εαν θέλεις μπορεί να επιλέξεις άλλη μέθοδο αποστολής εφόσον είναι διαθέσιμη.να μην μπερδεύουμε την dhl κούριερ με το dhl post (γερμανικά ταχυδρομεία). Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Προφανώς τους έχει τελειώσει το απόθεμα.μπορεις να τους στείλεις mail για το πότε θα είναι πάλι διαθέσιμο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί είναι κοροϊδία ρε φίλε?εαν θέλεις μπορεί να επιλέξεις άλλη μέθοδο αποστολής εφόσον είναι διαθέσιμη.να μην μπερδεύουμε την dhl κούριερ με το dhl post (γερμανικά ταχυδρομεία).Δεν διάβασες προσεκτικά...είπα..λένε expedited μοναδική δυνατότητα...έρχεται σε 3 με 5 εργάσιμες...είναι ήδη 6...και έχε ακόμα σίγουρα 4 με 5....είμαι κοροϊδία η όχι....αν το στέλνεις με απλο συστημένο dhl post δρ είναι expedited αλλά registered... Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Δεν διάβασες προσεκτικά...είπα..λένε expedited μοναδική δυνατότητα...έρχεται σε 3 με 5 εργάσιμες...είναι ήδη 6...και έχε ακόμα σίγουρα 4 με 5....είμαι κοροϊδία η όχι....αν το στέλνεις με απλο συστημένο dhl post δρ είναι expedited αλλά registered... Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το θεμα ειναι οτι θα παραλαβεις με ελτα,μήπως κόλλησε στους δικους μας?? Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Είναι η οικονομική υπηρεσία μεταφοράς της dhl που κάνει 7-10 μέρες ,και όχι η εξπρές που έρχεται σε 2-3 μέρες, καμία σχέση δεν έχουν τα ΕΛΤΑ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitman89 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Μπαταρία κι εσυ; Χτες μου ακυρωσαν εμενα παραγγελια και σήμερα που τους ρωτησα με ειπαν 48-72 ωρες να φανει στο paypal. Μετα απο οσο θυμάμαι θελει 2 μέρες περιπου να φανει στην καρτα. Ναι φίλε .. Δηλαδή 4 μέρες σύνολο να δω τα λεφτά .. ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίδες μια ερώτηση ακόμα ...με air parcel από banggood περνάει τελωνείο; η το γλυτώνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Είναι η οικονομική υπηρεσία μεταφοράς της dhl που κάνει 7-10 μέρες ,και όχι η εξπρές που έρχεται σε 2-3 μέρες, καμία σχέση δεν έχουν τα ΕΛΤΑ, γιατί δεν είναι το απλό γερμανικό ταχυδρομείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Το θεμα ειναι οτι θα παραλαβεις με ελτα,μήπως κόλλησε στους δικους μας??Όχι ρε συ...ακόμα δεν έχει φτάσει και είμαι στις 10 μέρες... Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Καλησπέρα. Σε τι χρονικό ορίζοντα βρισκόμαστε αυτή την εποχή για απλές no tracking αποστολές από ebay china κτλ? Για μικροπράγματα εννοώ... 20-30-40 μέρες; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Τζόκερ είναι οι χρόνοι για άλλη μια φορά. μόνο GB και bg post registered δείχνει να είναι σίγουρη μέθοδος στις περίπου 20 μέρες.. παρέλαβα unregistered από ebay (Κινέζος πωλητής) σε 12 μέρες. άλλη αποστολή eBay και Κινέζος είμαι στους 2 μήνες και συνεχίζω. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkl222 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Καλησπέρα. Σε τι χρονικό ορίζοντα βρισκόμαστε αυτή την εποχή για απλές no tracking αποστολές από ebay china κτλ? Για μικροπράγματα εννοώ... 20-30-40 μέρες; Ευχαριστώ πολύ.Σήμερα παρέλαβα unregistered από eBay στις 13 μέρες. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Ενθαρρυντικό! Ευχαριστώ πολύ!! Σήμερα παρέλαβα unregistered από eBay στις 13 μέρες. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Ξέρει κανείς με ποια εταιρεία συνεργάζεται η UPS στην Πάτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Γενική ταχυδρομική συνεργάζεται η ups στην Ελλάδα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Γενική ταχυδρομική συνεργάζεται η ups στην Ελλάδα . Ευχαριστώ, το τρακινγκ που έχω για UPS μάλλον δεν αναγνωρίζεται από τη γενική. Θα κάνω ένα τηλέφωνο αύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Η γενική ταχυδρομική δίνει δικό της αριθμό αποστολής στο δέμα της ups ,εγώ παίρνω τηλέφωνο στην ups στην Ελλάδα και μου δίνουν τον αριθμό αποστολής της γενικής ταχυδρομικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts