Administrators ZZW30 Δημ. March 17, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Διεγράφησαν κάποια μηνύματα γιατί η κουβέντα ξέφευγε από το νόημα του topic...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 (edited) Στον ίδιο σάκο είμαστε οπότε θα στο εμφανίσει λογικά εντός της ημέρας.. :cool: Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί, μάλλον σταμάτησαν να ανοίγουν σάκους από τσέχια . Και ήδη έχουμε ξεπεράσει τόν 1 μήνα από την παραγγελία . Εμφανίστηκε τελικά σήμερα. Edited March 18, 2017 by pagouras7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatzi13 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Υπομονή παιδιά, άρχισαν και σκανάρονται... Destination Country - Tracking Consuming: 572 ms 2017-03-17 21:47 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE Origin Country - Cache Time: 2017-03-17 20:49 2017-03-09 00:00 22000, Praha 120, The consignment was posted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos2 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Παιδιά μία ερώτηση..Έχω δέμα το οποίο είναι σε εκφόρτωση ΚΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ εδώ και 5 μέρες.ακουνητο από τότε.. Γνωρίζει κανείς κατι σχετικό μέ αυτή την καθυστέρηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Παιδιά μία ερώτηση..Έχω δέμα το οποίο είναι σε εκφόρτωση ΚΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ εδώ και 5 μέρες.ακουνητο από τότε.. Γνωρίζει κανείς κατι σχετικό μέ αυτή την καθυστέρηση? ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 04-03-2017 07:51 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ οποτε καταλαβαινεις λιγο υπομονη εως μεγαλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Παραγγελία ένα mi band 2 από Gearbest στις 27/02, παρέλαβα προχθές χωρίς παρατράγουδα τελωνείου κλπ... Μια χαρά.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RigoC Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Καλησπέρες, Απο εμπειρία σας όταν λέει ''send item abroad'' (δείχνει το εικονίδιο των ΕΛΤΑ και γράφει καθοδόν) πόσες ημέρες περίπου απομένουν ακόμα για την παραλαβή του προϊόντος? (Τσέχικο ταχυδρομείο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Καλησπέρες, Απο εμπειρία σας όταν λέει ''send item abroad'' (δείχνει το εικονίδιο των ΕΛΤΑ και γράφει καθοδόν) πόσες ημέρες περίπου απομένουν ακόμα για την παραλαβή του προϊόντος? (Τσέχικο ταχυδρομείο) Στην πρωτη σελιδα τα γραφει ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Παρέλαβα χθες(Παρασκευή) ένα κινητό απο 25/2 που στάλθηκε μεσω Ολλανδίας. Ουτε τελωνείο, ούτε τίποτα. Όλα καλά. Καλές αγορές να έχετε παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Παρέλαβα χθες(Παρασκευή) ένα κινητό απο 25/2 που στάλθηκε μεσω Ολλανδίας. Ουτε τελωνείο, ούτε τίποτα. Όλα καλά. Καλές αγορές να έχετε παιδιά. Περιοχή και τι κινητό ήταν? Περιμένω ένα mi max 128gb 4gb έρχεται με nl post και μακάρι να περάσει τελωνείο. Αλλά υεδ Θεσσαλονίκης σπάνια περνάνε χωρίς τελωνείο. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Τα προβληματα με το τελωνειο εντοπιζοντε μονο στα κινητα ? Καμερα για το σπιτι περιπου 50 ευρω θα εχει προβλημα? Παράθεση Minix Neo X8-H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Τα προβληματα με το τελωνειο εντοπιζοντε μονο στα κινητα ? Καμερα για το σπιτι περιπου 50 ευρω θα εχει προβλημα? Το 99% είναι κινητά. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Περιοχή και τι κινητό ήταν? Περιμένω ένα mi max 128gb 4gb έρχεται με nl post και μακάρι να περάσει τελωνείο. Αλλά υεδ Θεσσαλονίκης σπάνια περνάνε χωρίς τελωνείο. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Βέροια μου ήρθε και ήταν ένα xiaomi redmi 4A. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Βέροια μου ήρθε και ήταν ένα xiaomi redmi 4A. Άρα πέρασε από Θεσσαλονίκη και δεν μπήκε τελωνείο. Τυχερός και μακάρι να περάσουμε και εμείς. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Παιδιά έχω καιρό να κάνω παραγγελία από έξω. Τι έχει αλλάξει; έχω συνδεδεμένη στο PayPal μια prepaid.Αν βάλω χρήματα στην κάρτα θα εμφανιστούν κανονικά στο balance ή χρειάζεται ακόμα το money request ? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Δε χρειάζεται send money, 9/10 αγορές περνάνε κανονικά Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristh Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Άρα πέρασε από Θεσσαλονίκη και δεν μπήκε τελωνείο. Τυχερός και μακάρι να περάσουμε και εμείς. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom οχι μονο τυχερος αλλα παρα πολυ τυχερος.μεγαλε παιξε και κανα τζοκερ με τα τωρινα δεδομενα με το υεδ θεσσαλονικης οσες πιθανοτητες εχει να περασει το κινητο χωρις τελωνειο τοσες ειναι και πιθανοτητες να πιασεις και το τζοκερ χα χα χα !!!!!! εγω εχω 25 μερες μεσα στο υεδ θεσσαλονικης ξερουμε τιποτα ποσες μερες περιπου κανει για να εκτελωνιστεί ή σε ποια ημερομηνια ειναι τωρα στον εκτελωνισμο να υπολογισουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 οχι μονο τυχερος αλλα παρα πολυ τυχερος.μεγαλε παιξε και κανα τζοκερ με τα τωρινα δεδομενα με το υεδ θεσσαλονικης οσες πιθανοτητες εχει να περασει το κινητο χωρις τελωνειο τοσες ειναι και πιθανοτητες να πιασεις και το τζοκερ χα χα χα !!!!!! εγω εχω 25 μερες μεσα στο υεδ θεσσαλονικης ξερουμε τιποτα ποσες μερες περιπου κανει για να εκτελωνιστεί ή σε ποια ημερομηνια ειναι τωρα στον εκτελωνισμο να υπολογισουμε? Ανάλογα τον όγκο των δεμάτων και την όρεξη των υπαλλήλων. Μπορεί να κάνει 5 μέρες μπορεί και 2 μήνες. Χαμός γίνεται επικρατει ένα χάος. Αφήστε τις ακριβές παραγγελίες και περνετε μόνο μικρά πράγματα φθηνά γιατί δεν μας βλέπω καλά με αυτούς που μπλέξαμε. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristh Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Ανάλογα τον όγκο των δεμάτων και την όρεξη των υπαλλήλων. Μπορεί να κάνει 5 μέρες μπορεί και 2 μήνες. Χαμός γίνεται επικρατει ένα χάος. Αφήστε τις ακριβές παραγγελίες και περνετε μόνο μικρά πράγματα φθηνά γιατί δεν μας βλέπω καλά με αυτούς που μπλέξαμε. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom τι να κανεις φιλει την πατησαμε και την πατησαμε στο δικο μου κινητο οταν ειρθε η σειρα να παραγγειλω. τρια τεσσερα και διαφορα αλλα που χα παρει πιο παλια για φιλους συγγεννεις δεν μπηκα υεδ ποτε ...ηταν να την πατησω στο δικο μου χα χα χα !!!!!αντε να τελειωνουμε να περασει να τα σκασουμε και αλλλη φορα δεν εχει.....τουλαχιστον μεχρι το πασχα ρε γμτ εμεινα με μια μπαχαντελα τωρα και τα χω παιξει...παντως αν εχεις δει μια αναρτηση που εκανα την παρασκευη τους πηρα τηλεφωνα και μου παν οτο εχουν γυρω στα 5000 δεματα μονο τον τελευταιο μηνα.....ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ...........αστα δηλαδη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 τι να κανεις φιλει την πατησαμε και την πατησαμε στο δικο μου κινητο οταν ειρθε η σειρα να παραγγειλω. τρια τεσσερα και διαφορα αλλα που χα παρει πιο παλια για φιλους συγγεννεις δεν μπηκα υεδ ποτε ...ηταν να την πατησω στο δικο μου χα χα χα !!!!!αντε να τελειωνουμε να περασει να τα σκασουμε και αλλλη φορα δεν εχει.....τουλαχιστον μεχρι το πασχα ρε γμτ εμεινα με μια μπαχαντελα τωρα και τα χω παιξει...παντως αν εχεις δει μια αναρτηση που εκανα την παρασκευη τους πηρα τηλεφωνα και μου παν οτο εχουν γυρω στα 5000 δεματα μονο τον τελευταιο μηνα.....ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ...........αστα δηλαδη ! Είναι κρίμα αλλά τι μπορούμε να κάνουμε. Απλά δεν ξανά παραγγελνουμε η περνουμε μόνο από ευρωπαϊκή αποθήκη και τέλος. Είναι 30 40 παραπάνω αλλά γλιτώνεις 100% τελωνείο. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Πως πάνε παιδιά αυτή την στιγμή από χρόνους ανομονης τα NL? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Ανάλογα τον όγκο των δεμάτων και την όρεξη των υπαλλήλων. Μπορεί να κάνει 5 μέρες μπορεί και 2 μήνες. Χαμός γίνεται επικρατει ένα χάος. Αφήστε τις ακριβές παραγγελίες και περνετε μόνο μικρά πράγματα φθηνά γιατί δεν μας βλέπω καλά με αυτούς που μπλέξαμε. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Μέχρι τώρα ειχα ν περάσει κινητά,tablet χωρίς τελωνείο.εδώ και ένα μήνα 8/10 μικροπαραγγελιες μπηκαν υεδ Θεσσαλονίκης με τα απο αναμονή ημερών στο ΚΔ,το μόνο καλό ότι μπηκαν και σε μια δύο ώρες βγήκαν Στάλθηκε από το FIND7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 καλησπερα.θελω να αγορασω ενα ρολοι γυρω στα 120 ευρω απο κινα.επειδη η τιμη ειναι flash sale αυτη τη στιγμη και επειδη στο συνολικο μπατζετ εχω υπολογισει και την περιπτωση τελεωνειου,τι μπορω να κανω ωστε αν τυχει και πληρωσω,να πληρωσω φπα στην τιμη που το πηρα και οχι σε καποια τυχαια που θα δουνε στο ιντερνετ?να πω στον πωλητη να βαλει μεσα στο δεμα αποδειξη με την πραγματικη τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ece94 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 (edited) όταν γράφει ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, περιμένω τον ταχυδρόμο να μου φέρει ειδοποιητήριο; όταν γράφει ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, περιμένω τον ταχυδρόμο να μου φέρει ειδοποιητήριο; Βασικά τώρα μου λέει ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΠΑΤΡΑΣ 4...αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα ειδοποιητήριο..μπορώ να πάω να το πάρω; Edited March 20, 2017 by DINFUN double post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Βασικά τώρα μου λέει ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΠΑΤΡΑΣ 4...αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα ειδοποιητήριο..μπορώ να πάω να το πάρω; Μπορεις να περασεις να το παρεις με την ταυτοτητα και το Tracking Number Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts