yiannisang Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 china post ποτε δεν με απογοητευσε :D (Ζευγαρι παππουτσια απο aliexpress) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 13-02-2017 17:18 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 14-02-2017 15:10 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-02-2017 01:37 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 21-02-2017 07:25 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 21-02-2017 09:49 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Στάλθηκε από το S308 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω παραγγελία που αναχώρησε μια ημέρα πριν και ακόμα δεν έχει φανεί Ελλάδα, οπότε μάλλον είναι καθαρά θέμα τύχης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnikosc1 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 21-02-2017 16:41 The item is on transport to the country of destination GREECE 21-02-2017 09:20 The item is on transport to the country of destination 19-02-2017 17:50 The item is at the PostNL sorting center 08-02-2017 07:48 The item is pre-advised Γιατί το γράφει 2 φορές το "The item is on transport to the country of destination" Παράθεση Στάλθηκε από το μυαλό μου χρησιμοποιώντας την σκέψη μου :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 18-12-2016 15:17 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 02-01-2017 06:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 05-01-2017 11:54 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 05-01-2017 11:54 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 07-02-2017 09:09 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 07-02-2017 12:13 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 07-02-2017 14:23 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 07-02-2017 17:22 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 08-02-2017 02:28 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 09-02-2017 09:41 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ τι γινεται ρε παιδες;ενας αιωνας περασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnikosc1 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 18-12-2016 15:17 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 02-01-2017 06:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 05-01-2017 11:54 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 05-01-2017 11:54 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 07-02-2017 09:09 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 07-02-2017 12:13 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 07-02-2017 14:23 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 07-02-2017 17:22 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 08-02-2017 02:28 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 09-02-2017 09:41 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ τι γινεται ρε παιδες;ενας αιωνας περασε ΥΕΔ είναι νομίζω τελωνείο. τι πήρες ??? Παράθεση Στάλθηκε από το μυαλό μου χρησιμοποιώντας την σκέψη μου :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 τελωνειο ηταν και πιο πριν παλι τελωνειο; κινητο για φιλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnikosc1 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Μπορεί... τι να πω? μήπως εκανες κανενα λάθος κατα την παραγγελια? πχ να ερθει με κουριερ πιο γρηγορα και τετοια? μηπως πανω στο δεμα γραφει την πραγματικη τιμη ? Παράθεση Στάλθηκε από το μυαλό μου χρησιμοποιώντας την σκέψη μου :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 vickmall singpost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 18-12-2016 15:17 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 02-01-2017 06:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 05-01-2017 11:54 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 05-01-2017 11:54 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 07-02-2017 09:09 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 07-02-2017 12:13 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 07-02-2017 14:23 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 07-02-2017 17:22 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 08-02-2017 02:28 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 09-02-2017 09:41 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ τι γινεται ρε παιδες;ενας αιωνας περασε Μαλλον δεν μπόρεσαν να αξιολογήσουν το προιον και το εστειλαν στο τελωνείο της Θεσσαλονικης.Θα περιμενεις και αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicorcam Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 18-12-2016 15:17 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 02-01-2017 06:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 05-01-2017 11:54 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 05-01-2017 11:54 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 07-02-2017 09:09 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 07-02-2017 12:13 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 07-02-2017 14:23 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 07-02-2017 17:22 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 08-02-2017 02:28 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 09-02-2017 09:41 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ τι γινεται ρε παιδες;ενας αιωνας περασε Εφαγες 2 τελωνεία;...μου μυρίζει χαζομάρα...αφού προοριζόταν για βόρεια Ελλάδα και εκτιμήθηκε οτι χρειαζόταν εκτελωνισμό, έπρεπε να φύγει χωρίς κλείσιμο και να παει ΥΕΔ Θεσσαλονίκης...Εχασες ενα μήνα στο τελωνείο αεροδρομίου τζάμπα και βερεσέ...πολύ γκαντεμιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RigoC Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Καλησπέρες και πάλι, Σας έχω ζαλίσει αλλά παιδιά είμαι τελείως άσχετος με το θέμα και γι'αυτό θέλω τη βοήθεια σας. Μίλαγα σήμερα με ένα φίλο που έχει παραγγείλει απο Κίνα στο παρελθόν και μόλις του είπα για Priority Line με EU EXPRESS μου είπε ότι μάλλον είναι κούριερ??! Ισχύει αυτό? Αν υποθέσουμε ότι σταματάει τελωνείο, θα πρέπει να πληρώσω 24% φπα στην τιμή που έχω πληρώσει(την αναγραφόμενη στην απόδειξη απο το κατάστημα)? Και κάτι τελευταίο,υπάρχει το προϊόν και σε ΕU Warehouse(κανά 60€ πιο ακριβό) Μήπως αξίζει να το πάρω απο EU για να αποφύγω το τελωνείο σίγουρα? (θα έρθει και πιο γρήγορα?) Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 :blink: - βρε τι παθαμε ξαφνικα, παραγγελνω απο Σινγκαπουρη (σε μαγαζι που μου ειχε ξαναστειλει) με νουμερο αποστολης RF*********SG και μετα απο μερικες μερες το βλεπω στην Γεωργια (!) το πακετο αρχιζει να κανει την διαδρομη αεροδρομιο-τελωνειο-αεροδρομιο και μετα βλεπω πως το στελνουν πισω, αμαν λεω μεσα μου τι εγινε? δεν ειχε μεσα τιποτα επιληψιμο,τους γραφω mail στα Γεωργιανα ταχυδρομεια και μου απαντανε πως δεν ειχε διευθυνση παραληπτη επανω γιαυτο το γυριζουν πισω δεν ειμαστε με τα καλα μας,τι εγινε εφυγε το χαρτακι απο επανω ή μπηκε κανενα αυτοκολλητο και το καλυψε,αφου δεν ειχε παραληπτη πως εφτασε εκει? δεν μου εχει ξανατυχει αυτο,ρε μπας και ετσουξαν παραπανω βοτκα εκει οι Γεωργιανοι και τα μπερδεψαν? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Από Κίνα είναι φθηνότερο σε σχέση με την Ευρωπαϊκή αποθήκη , όχι δεν αργεί κάνει όσες μέρες γράφει .Το μοναδικό πλεονέκτημα με αυτήν την επιλογή είναι ότι γλιτώσεις το τελωνείο . συνηθως ειναι ιδια τιμη.(20 δολλαρια) το οποιο αντιλαμβανομαι ειναι σα να το στελνει μεσω της ευρωπαικης αποθηκης μεμονωμενο. ενω στην ευρωπαικη αποθήκη εχουν μεγαλυτερη ποσοτητα στα προιοντα που αναφερουν. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gatsis4 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 11/02/2017 Despatched to overseas (Country code: GR) 09/02/2017 Received from Customer Παιδιά είναι λογική αυτή η καθυστέρηση με την SG Post?? Στην αρχή του άρθρου αναφέρει πως μετά το Despatched to overseas θέλει περίπου 2 μέρες να φτάσει στην Ελλάδα.. Τι να κάνω?? Παράθεση Το πρώτο λάθος είναι και το τελευταίο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicorcam Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Επίσης αναφέρει ότι για να υπάρξει πρόοδος που να εμφανιζεται ΚΑΙ στο ΕΛΤΑ, πρεπει να σκαναριστεί ο σάκος που περιεχει την αποστολή, πράγμα που μπορεί να πάρει απο λιγες μέρες μέχρι και καναδυο εβδομαδες...αναλόγως φόρτου εργασίας κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RigoC Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Καλησπέρες! Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με το μήνυμα που έστειλα χτες (αριθμος 27578) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 (edited) Καλησπέρες! Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με το μήνυμα που έστειλα χτες (αριθμος 27578) Ευχαριστώ Στα έχουμε ήδη πεί , διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα . ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- συνηθως ειναι ιδια τιμη.(20 δολλαρια) το οποιο αντιλαμβανομαι ειναι σα να το στελνει μεσω της ευρωπαικης αποθηκης μεμονωμενο. ενω στην ευρωπαικη αποθήκη εχουν μεγαλυτερη ποσοτητα στα προιοντα που αναφερουν. Το προϊόν με την συγκεκριμένη μέθοδο στέλνεται από Κίνα και όχι από Ευρωπαϊκή αποθήκη για αυτό ρώτα ο φίλος . ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα έχουμε ήδη πεί , διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα . ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το προϊόν με την συγκεκριμένη μέθοδο στέλνεται από Κίνα και όχι από Ευρωπαϊκή αποθήκη για αυτό ρωτάει ο φίλος. Edited February 22, 2017 by pagouras7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 παλικαρια επειδη εχω χασει καποια επεισοδια,,,ερωτηση...απο gearbeast η μεθοδος Expedited Shipping σημαινει τελωνειο???θελω να παρω ενα λαπτοπ 13,3 ιντσες...και λεει αποστελεται απο κινα..εχω στειλει και ticket να μου απαντησουν αλλα επειδη δεν του εχω εμπιστοσυνη γι αυτο ρωταω εσας,,,,αν μαλιστα εχει παραγγειλει καποιος με αυτη την μεθοδο ας μας πει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deri Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 2017-02-22 18:38 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED 2017-02-22 18:37 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED 2017-02-22 14:52 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2017-02-22 12:52 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2017-02-22 10:03 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2017-02-21 00:00 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED 2017-02-20 15:35 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2017-02-20 13:18 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2017-02-16 16:35 SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD Τωρα που βαριομουν θυμηθηκα το tempered glass που ειχα παρηγγειλει και λεω κατσε να δω τι γινεται και αυτο εχει φθασει ηδη...σφαιρα.. Οσο εκανε απο Κινα θα κανει απο τα ελτα για να ρθει....ελπιζω να μην δω κανα ΥΕΔ Θεσ/νικης αν και για +3€ δεν πειραζει Πριν 1-2 μηνες που γινοταν ο κακος χαμος πηρα το κινητο σε 19-20 μερες απο την μερα της παραγγελιας... Εγγυηση η SG post... γιατι βγαζει τα ιδια πραγματα 2 φορες με αλλες ωρες δεν καταλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 παιδια απο tinydeal που γραφει DPD european express ξερει κανεις για τελωνειο??εχει ψωνισει κανεις ετσι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 παιδια απο tinydeal που γραφει DPD european express ξερει κανεις για τελωνειο??εχει ψωνισει κανεις ετσι?? Τους εστειλα μειλ και τους ρωτησα εξηγωντας για το προβλημα με τελωνειο εδω Ελλαδα και μου απαντησαν "If you choose the DPD European Express, there is no tax and duty fees to your order." Απ οτι διαβασα τα στελνουν πρωτα Γαλλια και απο κει στελνονται Ελλαδα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 (edited) Τους εστειλα μειλ και τους ρωτησα εξηγωντας για το προβλημα με τελωνειο εδω Ελλαδα και μου απαντησαν "If you choose the DPD European Express, there is no tax and duty fees to your order." Απ οτι διαβασα τα στελνουν πρωτα Γαλλια και απο κει στελνονται Ελλαδα μαλλον τον ****** και απο εκει κοιταξε τι λεει...http://faq.tinydeal.com/Default/Faq_Info/35355 οποτε σου στελνουν email απο DPD γαλλιας και σου λενε οτι πληρωσε μεσω καρτας τον φορο εκει.......Τωρα απο εκει και περα αν εχει ψωνισει καποιος απο tinydeal με αυτο τον τροπο και δεν πληρωσε φορο ας το αναφερει εδω για να ξερουμε.. Edited February 23, 2017 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 παλικαρια επειδη εχω χασει καποια επεισοδια,,,ερωτηση...απο gearbeast η μεθοδος Expedited Shipping σημαινει τελωνειο???θελω να παρω ενα λαπτοπ 13,3 ιντσες...και λεει αποστελεται απο κινα..εχω στειλει και ticket να μου απαντησουν αλλα επειδη δεν του εχω εμπιστοσυνη γι αυτο ρωταω εσας,,,,αν μαλιστα εχει παραγγειλει καποιος με αυτη την μεθοδο ας μας πει.. Τελωνείο σίγουρα γιατί το στέλνουν με DHL KΑI EMS . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RigoC Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 μαλλον τον ****** και απο εκει κοιταξε τι λεει...http://faq.tinydeal.com/Default/Faq_Info/35355 οποτε σου στελνουν email απο DPD γαλλιας και σου λενε οτι πληρωσε μεσω καρτας τον φορο εκει.......Τωρα απο εκει και περα αν εχει ψωνισει καποιος απο tinydeal με αυτο τον τροπο και δεν πληρωσε φορο ας το αναφερει εδω για να ξερουμε.. Δηλαδή το European Express που είχα ρωτήσει και εγώ ουσιαστικά παίζει να πρέπει να πληρώσω φπα στη Γαλλία??? Σε τη δικιά μου περίπτωση έλεγε European Express με PRIORITY LINE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 μαλλον τον ****** και απο εκει κοιταξε τι λεει...http://faq.tinydeal.com/Default/Faq_Info/35355 οποτε σου στελνουν email απο DPD γαλλιας και σου λενε οτι πληρωσε μεσω καρτας τον φορο εκει.......Τωρα απο εκει και περα αν εχει ψωνισει καποιος απο tinydeal με αυτο τον τροπο και δεν πληρωσε φορο ας το αναφερει εδω για να ξερουμε.. Ναι το ξέρω τα είδα κι εγώ γι΄αυτό έστειλα κι εγώ μειλ επειδή τα είδα όλα αυτά, αλλά επιβεβαίωσα και από άλλα παιδιά που παρήγγειλαν από κει ότι ήρθαν κανονικά οι παραγγελίες τους μέσω Γαλλίας χωρίς να πληρώσουν κάτι. Έστειλα βέβαια για επιβεβαίωση και μου το επαλήθευσαν κι αυτοί. Είναι λογικά σαν το vickmall στέλνουν πρώτα γαλλία και από εκεί έρχεται με άλλο δέμα ελλάδα. post σε γειτονικό topic Επειδή μίλησα πρόσφατα μαζί τους για την επιλογή dpd Europe express μου είπαν ότι δεν περνάει τελωνείο. Το ίδιο μου είπαν και μέλη εδώ μέσα που την έχουν χρησιμοποιήσει και αυτοί. Τώρα όλα είναι θέμα ρίσκου αλλά αν ποτέ αγόραζα από κει σίγουρα θα τη χρησιμοποιούσα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 (edited) Ναι το ξέρω τα είδα κι εγώ γι΄αυτό έστειλα κι εγώ μειλ επειδή τα είδα όλα αυτά, αλλά επιβεβαίωσα και από άλλα παιδιά που παρήγγειλαν από κει ότι ήρθαν κανονικά οι παραγγελίες τους μέσω Γαλλίας χωρίς να πληρώσουν κάτι. Έστειλα βέβαια για επιβεβαίωση και μου το επαλήθευσαν κι αυτοί. Είναι λογικά σαν το vickmall στέλνουν πρώτα γαλλία και από εκεί έρχεται με άλλο δέμα ελλάδα. post σε γειτονικό topicσε ερωτημα δικο μου στο tinydeal..... with this method DPD , you send the product first in france and post comes greece without paying taxes in customs ?? in greece unfortunately we have big problems with taxies and customs.. you will guarantee that I will not pay taxes ?? and if i pay taxies will return the money back,,,,,, σχετικα με τη μεθοδο DPD european express η απαντηση τους ειναι...... We will declare in lower price( normally in value which no need to pay tax), and declare items as repair items to avoid tax. But I can not sure that all packages will not be paid tax....................Επισης απο gearbeast η απαντηση τους ειναι οτι.... The customs tax will be higher for the expedited shipping method. Depending on the specific country, some Customs offices charge tax on certain types of imported products at certain item quantities and declared values. Customs offices in other countries do not adopt this practice. You are responsible for finding out the situation in your own country. Whatever goods you order from Gearbest.com, we will ship to you. We will not enforce any rules so it is up to you to make sure that what you are purchasing from us is acceptable to be imported into your country. For more about tax and our service please check here:http://www.gearbest.com/m-faq.htm Γενικα οι πιθανοτητες ειναι μεγαλες και ειδικα στα μεγαλα δεματα...στο tinydeal μπορει καποια παιδια οπως λενε παραπανω να μην πληρωσαν αλλα το θεμα ειναι ειχαν ψωνισει κινητα που ειναι μικρα κουτια και περασαν στο ετσι....????...γιατι εγω που θελω ενα λαπτοπ 14 ιντσες ειναι μεγαλο κουτι και δεν ξερω αν θα περασει τελωνειο....αν μπορει να μας επιβεβαιωση καποιος οτι ψωνισε μεγαλο πακετο και δεν περασε καλα θα ηταν.. Edited February 23, 2017 by olympiakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts