Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποιος που το status να έχει κολλήσει από 13-12-2016 στο the item is at the Postnl sorting center...Τι πιστεύει θα πάρουμε το δέμα...Εγώ σκέφτομαι να ζητήσω τα λεφτά πίσω...Κοντεύουμε 2 μήνες και δεν έχει αλλάξει καθόλου το status...

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κάποιος που το status να έχει κολλήσει από 13-12-2016 στο the item is at the Postnl sorting center...Τι πιστεύει θα πάρουμε το δέμα...Εγώ σκέφτομαι να ζητήσω τα λεφτά πίσω...Κοντεύουμε 2 μήνες και δεν έχει αλλάξει καθόλου το status...

Είμαστε αρκετοί κολλημένοι στις 13-12-16, και ελπίζουμε...Ας περάσει η κινέζικη προτωχρονιά και επικοινονούμε πάλι με πωλητή.

Είμαστε αρκετοί κολλημένοι στις 13-12-16, και ελπίζουμε...Ας περάσει η κινέζικη προτωχρονιά και επικοινονούμε πάλι με πωλητή.
Εγώ έχω στείλει αλλά δεν μου απάντησαν...Γιατί κόλλησε εκεί τόσο καιρό...Τα Ολλανδικά ταχυδρομεία μου είπαν ότι το έχουν στείλει Ελλάδα και από τα Ελτα ότι δεν έχει έρθει Ελλάδα...Δεν ξέρω τι γίνεται...

Κάποιος που το status να έχει κολλήσει από 13-12-2016 στο the item is at the Postnl sorting center...Τι πιστεύει θα πάρουμε το δέμα...Εγώ σκέφτομαι να ζητήσω τα λεφτά πίσω...Κοντεύουμε 2 μήνες και δεν έχει αλλάξει καθόλου το status...[/QUOT

Κανονικά έπρεπέ να σου δείχνει όπως παρακάτω :

09:22 The item is on transport to the country of destination GREECE

15:53 The item is at the PostNL sorting center

09:06 The item is pre-advised

Το the item is at the Postnl sorting center, σημαίνει ότι είναι κέντρο διαλογής και δεν έχει φύγει για Ελλάδα. Έπρεπε να σου γράφει The item is on transport to the country of destination .Μπορεί και να μην σημαίνει τίποτα ,απλώς να μην το έχουν σκαναρει όταν έφυγε για Ελλάδα και να μην εμφανίζεται στο σύστημα ,πάντως κάλο θα ήταν να μιλήσεις και με τον πωλητή να το ψάξει και εκείνος.

Καλημερα σας.θελω την βοηθεια σας.....παραγγελνω ενα ρολοι ερχεται στις 14 μερες και ο κινεζος εχει γραψει ελλιπη στοιχεια με αποτελεσμα απο 25/1 να εχει ξαναπαει αεροδρομιο.υπαρχει περιπτωση να το προλαβω?>και πως?εαν καποιος ξερει θα ηταν πολυτιμη η βοηθεια καθως ο κινεζος δεν παραδεχεται τιποτα παορολο που βλεπει το ιστορικο!!1

Καλημερα σας.θελω την βοηθεια σας.....παραγγελνω ενα ρολοι ερχεται στις 14 μερες και ο κινεζος εχει γραψει ελλιπη στοιχεια με αποτελεσμα απο 25/1 να εχει ξαναπαει αεροδρομιο.υπαρχει περιπτωση να το προλαβω?>και πως?εαν καποιος ξερει θα ηταν πολυτιμη η βοηθεια καθως ο κινεζος δεν παραδεχεται τιποτα παορολο που βλεπει το ιστορικο!!1

Μαλλον θα εχει φυγει τωρα.Με ενα τηλεφωνο στα ελτα ισως θα το προλαβαινες.

Στα ελτα???? σε συγκεκριμενο καταστημα?

Στο τηλεφωνο των ΕΛΤΑ 800 11 82000

Στο τηλεφωνο των ΕΛΤΑ 800 11 82000
οκ σε ευχαριστω.εκει πηρα και δυστυχως μου ειπαν οτι εχει ηδη φυγει.....οποτε παμε για dispute.....:(:(

οκ σε ευχαριστω.εκει πηρα και δυστυχως μου ειπαν οτι εχει ηδη φυγει.....οποτε παμε για dispute.....:(:(

Σε αντίστοιχη περίπτωση που μου είχε τύχει έστειλα email στο service@elta-net.gr και τελικά έβγαλα άκρη.

"Παρακαλώ όπως μπλοκαριστεί το συστημένο RG........CN το οποίο στις 31/03/2015 επιστράφηκε στο κέντρο διαλογής Αττικής από Μ.Δ.Μοσχάτου λόγω "ελλιπών στοιχείων παράδοσης".

Σας αποστέλλω συνημμένα αντίγραφο της ετικέτας που έφερε το δέμα κατά τη στιγμή της αποστολής του από τον αποστολέα, όπου αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία της διεύθυνσής μου, καθώς και το κινητό μου τηλέφωνο.

Να σημειώσω ότι προσπαθώ από την Τετάρτη 01/04/2015 να επικοινωνήσω με το ταχυδρομείο Αεροδρομίου μετά από προτροπή από το Μ.Δ. Μοσχάτου καθώς και από το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης ΕΛΤΑ, χωρίς επιτυχία.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

Φιλικά

Π Γ"

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Σήμερα 11:57

Ανοιγεις διαφωνια στο Paypal:

Μου θυμισαν μερικα κινεζοκαταστηματα στο παρελθον, εστειλαν επιτηδες εσφαλμενη διευθυνση με αποτελεσμα να γυρναει πισω. Δεν υπαρχει βεβαια περιπτωση να το προλαβεις. Αλλα και να το προλαβαινες θα επερνες ενα αδειο φακελο ή κατι ασχετο.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάποιος που το status να έχει κολλήσει από 13-12-2016 στο the item is at the Postnl sorting center...Τι πιστεύει θα πάρουμε το δέμα...Εγώ σκέφτομαι να ζητήσω τα λεφτά πίσω...Κοντεύουμε 2 μήνες και δεν έχει αλλάξει καθόλου το status...[/QUOT

Κανονικά έπρεπέ να σου δείχνει όπως παρακάτω :

09:22 The item is on transport to the country of destination GREECE

15:53 The item is at the PostNL sorting center

09:06 The item is pre-advised

Το the item is at the Postnl sorting center, σημαίνει ότι είναι κέντρο διαλογής και δεν έχει φύγει για Ελλάδα. Έπρεπε να σου γράφει The item is on transport to the country of destination .Μπορεί και να μην σημαίνει τίποτα ,απλώς να μην το έχουν σκαναρει όταν έφυγε για Ελλάδα και να μην εμφανίζεται στο σύστημα ,πάντως κάλο θα ήταν να μιλήσεις και με τον πωλητή να το ψάξει και εκείνος.

Μην περιμενεις ...

ξεκινα διαδικασιες επιστροφης χρηματων

----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ερώτηση επειδή πρώτη φορά παραγγέλνω από Kίνα μέσω ebay:

- Εφυγε από Κίνα στις 13/1 με tracking NL

- 19/1 έφτασε Ολλανδία (σε λιγότερο από μία εβδομάδα!!!)

- Και από τότε έχει κολλήσει στο The item is on transport to the country of destination.

Αναρωτιέμαι κάνει ΟΝΤΩΣ τόσο καιρό να έρθει από Ολλανδία στην Ελλάδα;

Εχει έρθει και με τον πανικό με δέματα και σάκους ακόμα δεν έχει καν σκαναριστεί εδώ;

Η μήπως έχει έρθει και είναι κολλημένο στο τελωνείο; (είναι tvbox από Κίνα)

Τους τελευταιους μηνες κανει τοσο και χειροτερα μην σου πω.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατί να μην μπορεί να αποσταλεί...Ενα κινητό είναι...

Ενα κινητο εσυ, ενα ο αλλος...

Ενδεικτικα να σου πω το gearbest στελνει περιπου 200 δεματα (κινητα, ακουνητα, βραχιολια, καλτσες, βρακια ) την μερα.

Βαλε αλλα τοσα καταστηματα που στελνουν αλλα τοσα

κανε ενα προχειρο πολλαπλασιασμο

Αντε βρες ακρη μετα

Πάντως άσχετα από τα ΕΛΤΑ έχει σίγουρα θέμα και η Post NL!

Περιμένω δέμα που είναι ακόμα οn transit από τις 24/11 και άλλο ένα το οποίο είναι από τις 16/1! Ειναι απλα τραγικοί, και το σπαστικό είναι ότι το Gearbest δεν σου δίνει την επιλογή για κάτι άλλο πέρα από NL! :( :( :(

Πάντως άσχετα από τα ΕΛΤΑ έχει σίγουρα θέμα και η Post NL!

Περιμένω δέμα που είναι ακόμα οn transit από τις 24/11 και άλλο ένα το οποίο είναι από τις 16/1! Ειναι απλα τραγικοί, και το σπαστικό είναι ότι το Gearbest δεν σου δίνει την επιλογή για κάτι άλλο πέρα από NL! :( :( :(

Τι παραπονιέσαι με τέτοιες ημερομηνίες; Εμένα έκανε και στα 2 δεματα που είχα παραγγείλει τότε 17 και 22 μέρες αντίστοιχα να αλλάξει στάτους..

See you on another ROM :ninja:

Επειδή διάβασα σήμερα και σε άλλο φόρουμ ότι κάνουν πιο τακτικούς έλεγχους στα τελωνεία, το λόγο δεν το έχω καταλάβει, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.

Απο Gearbest ηλεκ. τσιγάρο αξίας 29.55€, και 4 μπαταρίες Li 18 €, θα περάσουν τελωνείο ή δεν ξέρουμε ?

Θα γίνουν 2 ξεχωριστές παραγγελίες λόγω των μπαταριών.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα η παραγγελία μου ήταν 2 πακέτα γιατί το ένα προιον ήταν από HK αποθήκη. Αυτά που είναι από διαφορετική αποθήκη έρχονται σε ξεχωριστούς σάκους; Ρωτάω γιατί το ένα πακέτο μου έχει έρθει που ήταν αξεσουάρ για το κινητό (δεν πλήρωσα τελωνείο) , ενώ το άλλο (κινητό) από το ΗΚ warehouse ακόμα να έρθει...εν τω μεταξύ το πακέτο που παρέλαβα είχε γίνει shipped λίγες ώρες αργότερα από το πακέτο που περιμένω.....

Επειδή διάβασα σήμερα και σε άλλο φόρουμ ότι κάνουν πιο τακτικούς έλεγχους στα τελωνεία, το λόγο δεν το έχω καταλάβει, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.

Απο Gearbest ηλεκ. τσιγάρο αξίας 29.55€, και 4 μπαταρίες Li 18 €, θα περάσουν τελωνείο ή δεν ξέρουμε ?

Θα γίνουν 2 ξεχωριστές παραγγελίες λόγω των μπαταριών.

δεν νομίζω να μπορείς να παραγγείλεις μπαταρίες από gear.

Το θέμα τελεωνείου δεν είναι δεδομένο, δεδομένο όμως είναι ότι οι πιθανότητες πλέον να περάσει είναι κατά πολύ αυξημένες σε σχέση με πρίν από3-4 μήνες

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

δυο διαφορετικες παραγγελιες με τα ιδια status.Μιλαμε για ρεκορ αποστολης, απο nlpost σε αθηνα 1 ημερα

Χώρα Προορισμού - Χρόνος Cache : 2017-01-29 16:08

2017-01-29 10:08 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

2017-01-26 09:46 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED

2017-01-26 07:28 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)

2017-01-25 09:07 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

2017-01-21 01:43 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD

Χώρα Προέλευσης - Χρόνος αναζήτησης: 569 ms

2017-01-25 11:07 The item has been processed in the country of destination

2017-01-22 23:16 The item has arrived in the country of destination

2017-01-21 11:22 The item is on transport to the country of destination

2017-01-21 01:43 The item is at the PostNL sorting center

2017-01-21 01:43 The item is processed at the PostNL sorting center

2017-01-18 23:27 The item is in transit

2017-01-16 06:10 The item is pre-advised

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω επειδή πρώτη φορά παρηγγειλα από Κίνα όταν το status αναφέρει εκφόρτωση σε μεταφορικό μέσο, σε πόσες περίπου μέρες θα το παραλάβω το δεμα;

Τι παραπονιέσαι με τέτοιες ημερομηνίες; Εμένα έκανε και στα 2 δεματα που είχα παραγγείλει τότε 17 και 22 μέρες αντίστοιχα να αλλάξει στάτους..

Το 24/11 σου φαίνεται καλή ημερομηνία? 65 ημέρες? :(

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δυο διαφορετικες παραγγελιες με τα ιδια status.Μιλαμε για ρεκορ αποστολης, απο nlpost σε αθηνα 1 ημερα

Χώρα Προορισμού - Χρόνος Cache : 2017-01-29 16:08

2017-01-29 10:08 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

2017-01-26 09:46 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED

2017-01-26 07:28 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)

2017-01-25 09:07 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

2017-01-21 01:43 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD

Χώρα Προέλευσης - Χρόνος αναζήτησης: 569 ms

2017-01-25 11:07 The item has been processed in the country of destination

2017-01-22 23:16 The item has arrived in the country of destination

2017-01-21 11:22 The item is on transport to the country of destination

2017-01-21 01:43 The item is at the PostNL sorting center

2017-01-21 01:43 The item is processed at the PostNL sorting center

2017-01-18 23:27 The item is in transit

2017-01-16 06:10 The item is pre-advised

Τι περιέχει;

δεν νομίζω να μπορείς να παραγγείλεις μπαταρίες από gear.

Το θέμα τελεωνείου δεν είναι δεδομένο, δεδομένο όμως είναι ότι οι πιθανότητες πλέον να περάσει είναι κατά πολύ αυξημένες σε σχέση με πρίν από3-4 μήνες

Ο λόγος ξέρεις ποιος είναι που έχει αυξηθεί ο έλεγχος? Η ερωτηση δεν είναι μόνο για εσένα, αλλά για όποιον ξέρει... :-)

Το 24/11 σου φαίνεται καλή ημερομηνία? 65 ημέρες? :(

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι περιέχει;

η μια ενα bluetooth speaker αξιας 50$

και η αλλη airmouse kai tempered glass 23$

Καλησπερα..μιας και με China Post δυσκολα προς το παρων θα παραλαβουμε πλεον πριν τις 80 μερες τι ενναλακτικες εχουμε για ταχυδρομεια?εκτος απο PostNL kai Singapore Post?

από ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest , πόσες μέρες κάνει να έρθει το δέμα (κινητό)?

Με ποια μεταφορική εταιρία θα σου έρθει;;; Αν είναι dhl σε 3 εργάσιμες μέρες ,με απλό ταχυδρομείο από 7 -10 μέρες