ninjatunes Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) καλημέρα, μου ηρθε ο λογαριασμος για Xiaomi mi 5s 128gb ----> 43,2 φόρος + 12 αρα μου το τιμολογησαν 180 ευρω * 0,24 = 43,2 + 12 Edited January 19, 2017 by ninjatunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Απιστευτο... Ξεκολλησε... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjatunes Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Παρασκευη πρωι μαλλον θα το έχεις. Αν σου έρθει παραπεμπτικό αυριο πρωι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimjalas Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Απιστευτο... Ξεκολλησε... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk απο ποτε ηταν μεσα..... το δικο μου ειναι μεσα στο τελωνειο απο 23/12 και ακομη τιποτα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 23.12 10:20 Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimjalas Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 αρα κοντα ειμαι και εγω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 23.12 10:20 Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ που είμαι από 22/12 τίποτα ακόμα, άρα ούτε στο τελωνείο δεν υπάρχει κάποια σειρά... Ελλάς το μεγαλείο σου... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 17-11-2016 09:29 The item is on transport to the country of destination GREECE 15-11-2016 19:58 The item is at the PostNL sorting center 11-11-2016 03:01 The item is pre-advised Έχεις κανείς ακόμα παραγγελία σε εκκρεμότητα από τον μέσα Νοεμβρίου???:mad: Από τα τέλη ναι, αλλά εσύ είσαι χειρότερος...! Χαχαχαχα! Άνοιξε case paypal. Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexsitia Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Κι εμενα ξεκολλησε σημερα απο 22/12 μεχρι να ερθει κρητη το παραλαμβανω Δευτέρα πρωτα ο θεος...καλες παραλαβες σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) καλημέρα, μου ηρθε ο λογαριασμος για Xiaomi mi 5s 128gb ----> 43,2 φόρος + 12 αρα μου το τιμολογησαν 180 ευρω * 0,24 = 43,2 + 12 πόσο το αγόρασες??? αυτό μας καίει!!! με λίγα λόγια γλίτωσες αρκετά λεφτά με αγορά από εξωτερικό?γιατί βλέπω skroutz χτυπάει πολύ το κινητό αυτό. Edited January 19, 2017 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjatunes Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 πόσο το αγόρασες??? αυτό μας καίει!!! 400 με μεταφορικα + 50 κερατιατικα = 450 σε λευκο 480 (φυσικά τιμη μετα απο 2.5 μηνες) εδω σε μαυρο που ήθελα αρχικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) 400 με μεταφορικα + 50 κερατιατικα = 450 σε λευκο 480 (φυσικά τιμη μετα απο 2.5 μηνες) εδω σε μαυρο που ήθελα αρχικα κατάλαβα...................... καλύτερα να αγόραζες από Ελλάδα!! αν ειδες αυτό που έγραψα πριν το έσβησα γιατί καταλαβα λάθος.. εδώ που το βρίσκεις 480?skroutz είναι πιο ακριβή η τιμή μου Edited January 19, 2017 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjatunes Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 κατάλαβα.......... :( .. πιστευω .δυστυχώς πρέπει να πληρώσεις .καλά είναι και πάλι σωστά??? Απλά για 2.5 μήνες αναμονης κέρδισα 30 ευρώ. ΝΑ σου πω την αληθεια δεν θα αγοράσω ξανα από έξω ηλεκτρονικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnybdjl Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Καλημέρα σε όλους. Ότι έχει σχέση με τις αποστολές από εξωτερικό, αυτό που διαβάζω από διάφορους χρήστες, είναι ότι είναι καθαρά θέμα τύχης. Τίποτα άλλο..! Και η ταχύτητα της αποστολής αλλά και για το αν περάσει τελωνείο ή όχι... Οπότε μην αγχώνεστε για κάτι τέτοιο... Ότι είναι να γίνει, θα γίνει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) παίδες εχθές έστειλα mail στην swiss post γιατί δεν βλέπω αλλαγή κατάστασης του δέματος μετά την αποστολή του στις 22/12/2016 (παραγγελία στις 16/12/2016, tracking number στις 17/12/2016). Σήμερα μου απάντησαν και με διαβεβαίωσαν ότι το δέμα βρίσκεται στην Ελλάδα και ότι είναι θέμα των τοπικών αρχών πότε θα ενημερώσουν το σύστημα για την παραλαβή του. Τους έγραψα ότι δεν είναι δυνατόν δέματα άλλων εταιριών τα οποία απεστάλησαν 1-2 εβδομάδες αργότερα να φαίνονται ότι είναι Ελλάδα και μάλιστα κάποιοι να έχουν παραλάβει κιόλας. Βέβαια όλοι καταλαβαίνουμε πλέον ότι γίνεται ένα μπάχαλο στις ελληνικές αρχές και ότι δεν κρατείται καμία σειρά προτεραιότητας, ανοίγουν τους σάκους όπως τους κάτσει.....η υπομονή βέβαια έχει και τα όρια της... επίσης έστειλα εχθές mail και στο banggood, απ' όπου έκανα την αγορά, λέγοντας τους ότι άμα δεν το δω και αυτή την εβδομάδα στο σύστημα ότι έφθασε Ελλάδα θα ζητήσω τα χρήματα μου πίσω διότι δεν μπορώ να περιμένω άλλο λόγω του ότι δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου και το χρειάζομαι άμεσα, μη έχοντας το προϊόν (smartphone) που έχω προπληρώσει πριν το παραλάβω. Μπορώ να πω ότι κατανόησαν το πρόβλημα και μου είπανε να επικοινωνήσω μαζί τους την άλλη εβδομάδα για τις όποιες εξελίξεις. Αυτά για την πληροφόρηση σας, για τις όποιες εξελίξεις θα ενημερώσω άμεσα......... καλή συνέχεια και ο Θεός βοηθός!!!! Edited January 19, 2017 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) Απλά για 2.5 μήνες αναμονης κέρδισα 30 ευρώ. ΝΑ σου πω την αληθεια δεν θα αγοράσω ξανα από έξω ηλεκτρονικά :) καλά είναι...... αλλά θα είχες κάποια εγγύηση :mad: κάποια μαγαζια στην Ελλάδα ούτε καν μιλάνε για εγγύηση.... ελπίζω να μην σου χρειασθεί..... σε κινέζικα πότε δεν μου χρειάσθηκε. οπότε πιστεύω όλα μια χαρά.τι να σου πω πλεόν και γω σταματάω αλλά' θα δείξει εξαρτάται το κινητό που θέλω. Edited January 19, 2017 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 17-11-2016 09:29 The item is on transport to the country of destination GREECE 15-11-2016 19:58 The item is at the PostNL sorting center 11-11-2016 03:01 The item is pre-advised Έχεις κανείς ακόμα παραγγελία σε εκκρεμότητα από τον μέσα Νοεμβρίου???:mad: Γεια σου φιλε, εχω ακριβως τις ιδιες ημερομηνιες(zuk z2 pro απο efox) με παραγγελια απο 3 Νοεμβριου. Τωρα περιμενω το paypal, εκανα dispute Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) λοιπον..εχουμε και λεμε...Leagoo M5 αγορα 63$ απο geek, μου γραφουν στα χαρτια οτι το κινητο τηλεφωνο εχει αξια 150 euro και συνολο εκτελωνισμος μου βγηκε να πληρωσω 36 euro. Εννοειται οτι εφυγε πισω για κινα οπως ηρθε ! σιγα μην τους εκανα τη χαρη ! τελος. Edited January 19, 2017 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Artin Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 παίδες εχθές έστειλα mail στην swiss post γιατί δεν βλέπω αλλαγή κατάστασης του δέματος μετά την αποστολή του στις 22/12/2016 (παραγγελία στις 16/12/2016, tracking number στις 17/12/2016). Σήμερα μου απάντησαν και με διαβεβαίωσαν ότι το δέμα βρίσκεται στην Ελλάδα και ότι είναι θέμα των τοπικών αρχών πότε θα ενημερώσουν το σύστημα για την παραλαβή του. Τους έγραψα ότι δεν είναι δυνατόν δέματα άλλων εταιριών τα οποία απεστάλησαν 1-2 εβδομάδες αργότερα να φαίνονται ότι είναι Ελλάδα και μάλιστα κάποιοι να έχουν παραλάβει κιόλας. Βέβαια όλοι καταλαβαίνουμε πλέον ότι γίνεται ένα μπάχαλο στις ελληνικές αρχές και ότι δεν κρατείται καμία σειρά προτεραιότητας, ανοίγουν τους σάκους όπως τους κάτσει.....η υπομονή βέβαια έχει και τα όρια της... επίσης έστειλα εχθές mail και στο banggood, απ' όπου έκανα την αγορά, λέγοντας τους ότι άμα δεν το δω και αυτή την εβδομάδα στο σύστημα ότι έφθασε Ελλάδα θα ζητήσω τα χρήματα μου πίσω διότι δεν μπορώ να περιμένω άλλο λόγω του ότι δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου και το χρειάζομαι άμεσα, μη έχοντας το προϊόν (smartphone) που έχω προπληρώσει πριν το παραλάβω. Μπορώ να πω ότι κατανόησαν το πρόβλημα και μου είπανε να επικοινωνήσω μαζί τους την άλλη εβδομάδα για τις όποιες εξελίξεις. Αυτά για την πληροφόρηση σας, για τις όποιες εξελίξεις θα ενημερώσω άμεσα......... καλή συνέχεια και ο Θεός βοηθός!!!! Μαζι πρεπει να είμαστε , ελπίζω να δουμε αλλαγή σύντομα. Sent from my Moto G 2014 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 λοιπον..εχουμε και λεμε...Leagoo M5 αγορα 63$ απο geek, μου γραφουν στα χαρτια οτι το κινητο τηλεφωνο εχει αξια 150 euro και συνολο εκτελωνισμος μου βγηκε να πληρωσω 36 euro. Εννοειται οτι εφυγε πισω για κινα οπως ηρθε ! σιγα μην τους εκανα τη χαρη ! τελος. Θα σου δωσει το καταστημα τα λεφτα σου πισω ομως? Και αν ναι εσυ τι χανεις περα απο τον πολυτιμο χρονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marselr Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Kαλημέρα, έχω κάνει μια παραγγελία απο gearbest (με Unregistered Air Mail) και το tracking number ειναι:NL14835847369290 με Netherlands Post surface mail. To status από sky56 έχει κολλήσει απο τις 8 Ιανουαρίου 2017 να αρχίσω να ανησυχώ ή είναι νωρίς ακόμα;:lol::lol::lol: Η αξία του αντικειμένου που έχω έχει δηλωθεί από Gearbest είναι 11,39$. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artinpet Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Kαλημέρα, έχω κάνει μια παραγγελία απο gearbest (με Unregistered Air Mail) και το tracking number ειναι:NL14835847369290 με Netherlands Post surface mail. To status από sky56 έχει κολλήσει απο τις 8 Ιανουαρίου 2017 να αρχίσω να ανησυχώ ή είναι νωρίς ακόμα;:lol::lol::lol: Η αξία του αντικειμένου που έχω έχει δηλωθεί από Gearbest είναι 11,39$. Πολύ νωρίς είναι. Υπομονή. Κοίτα ένα δικό μου με CN Post... Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 29-11-2016 13:31 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 30-11-2016 10:25 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ και ακόμα το περιμένω ... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) Θα σου δωσει το καταστημα τα λεφτα σου πισω ομως? Και αν ναι εσυ τι χανεις περα απο τον πολυτιμο χρονο? Τους εχω στειλει ηδη μαιλ για τη ******* που εγινε, εφοσον τα χρηματα επιστραφουν απλα θα πατησω λιγα πληκτρα παραπανω για να ξανα-παραγγειλω μεχρι να μου ερθει jet.. Edited January 19, 2017 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) Τους εχω στειλει ηδη μαιλ για τη ******* που εγινε, εφοσον τα χρηματα επιστραφουν απλα θα πατησω λιγα πληκτρα παραπανω για να ξανα-παραγγειλω μεχρι να μου ερθει jet.. Αμα σου δινουν αυτη την δυνατοτητα γιατι ολοι οι αλλοι πληρωνουν τελωνειο και δεν τα επιστρεφουν πισω να ξανα παραγγειλουν η να παρουν τα λεφτα πισω? Edited January 19, 2017 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannislamia Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 14 μέρες και συνεχίζουμε Arrival at Destination με SG Post... Είδες κανένας καμία εξέλιξη..;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts