alxandros_gr Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Απο τελωνείο έχει κανείς εμπειρία; Μίλησα σήμερα με το κατάστημα και τους είπα οτι το κρατήσαν τελωνείο και θα πρέπει να πληρώσω φόρους και ρώτησα πιο θα ήταν το κόστος αν δεν το παραλάμβανα και το έστελναν πίσω σε αυτούς. Μου λέει οτι δεν γίνεται, οτι θα τους το επιστρέψουν σε 4 μήνες, οτι θα πρέπει να το παραλάβω κτλ. Τους είπα οτι δεν θέλω να το παραλάβω γιατί πάει 50+ στην τιμή και μου λέει να τους στείλω την απόδειξη και να μοιραστούμε το έξτρα κόστος. Θα τους εμπιστευόσασταν ή θα κάνουν τον κινέζο μετά; (είναι απο τα γνωστά καταστήματα) Έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο; (Για να μην τρομάξετε με το τελωνείο, δεν αφορά Ελλάδα.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Και εμένα τα ίδια μου είπε η Selina(?) και υπομονή λίγες μέρες ακόμα. Ελπίζω να μην φτάσει η υπομονή στην προθεσμία των 25 εργάσιμων ημερών. Τι γίνεται στις 25 εργάσιμες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο ήθελα να αγοράσω από Αμερική ένα ρολόι αλλά βλέπω στην περιγραφή να λέει και import charges και μεταφορικά έξτρα από την τιμή ! Αυτό σημαίνει ότι αθροιστικά όλα αυτά μας κάνουν το τελικό πόσο που θα πληρώσω ? Εννοώ ότι δεν θα έχω τίποτα απρόοπτα ? Κανένα απρόοπτο. Είναι το τελικό ποσό. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Παιδες κατι αρχιζει να κινείται.Το δικο μου λεει εφτασε Ελλαδα. 13/04/2016 Arrival at Destination Post (Country: GR) 08/04/2016 Despatched to overseas (Country code: GR) 06/04/2016 Received from Customer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Καλημέρα. Ή σιωπή της αναμονής επικρατεί σήμερα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Καλημέρα. Ή σιωπή της αναμονής επικρατεί σήμερα . Καλημέρα! Είναι η ησυχία πριν την καταιγίδα :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Καλημερα αγορα μπαταριας για ταμπλετ ,που ειχε κολλησει σουηδια στο τελωνειο ξεκολλησε ...και ειναι Ελλαδα ,εκανα dispute στο καταστημα στο αλι ,και μου δωσαν το ποσο. Σε περιπτωση που παραλαβω τι γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Καλημερα αγορα μπαταριας για ταμπλετ ,που ειχε κολλησει σουηδια στο τελωνειο ξεκολλησε ...και ειναι Ελλαδα ,εκανα dispute στο καταστημα στο αλι ,και μου δωσαν το ποσο. Σε περιπτωση που παραλαβω τι γινεται; Μετά από πόσες μέρες έκανες dispute; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μετά από πόσες μέρες έκανες dispute; Καλημερα η αγορα εγινε με πιστωτικη στο αλι εξπρες.Δεν εχει παυπαλ οταν αγοραζεις απο εκει .Σου δινουν καποιες μεσα στις οποιες συνηθως ερχεται η παραγγελια.στην συγκεκριμενη αγορα ηταν 45 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Καλημερα η αγορα εγινε με πιστωτικη στο αλι εξπρες.Δεν εχει παυπαλ οταν αγοραζεις απο εκει .Σου δινουν καποιες μεσα στις οποιες συνηθως ερχεται η παραγγελια.στην συγκεκριμενη αγορα ηταν 45 μερες Φαντάζομαι κρατάς κανονικά την μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellig Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Καλημέρα. Ή σιωπή της αναμονής επικρατεί σήμερα . Τι να κάνεις??? Αν δεν έχεις κανένα νέο να μοιραστείς... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisL Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Σε 25 εργάσιμες βάση του σάιτ του vickmall πρέπει να έχει έρθει η παραγγελία σου. Δηλαδή σε 5 περίπου βδομάδες. Έτσι αναφέρει στο payment and post(!) αν δεν κάνω λάθος στον τίτλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Ας κάνω και εγώ τη ψυχοθεραπεία μου. Τηλέφωνο από Κίνα πρώτη φορά αγοράζω, κατά καιρούς έχω πάρει καμια 10αρια θήκες, tempered glass και αξεσουάρ κυρίως από ebay. Τα τελευταία 3 χρόνια όμως ψωνίζω συστηματικά είδη ηλεκτρονικού τσιγαρου από το fasttech και το 100% των παραγγελιών το παραλαμβανω με Singapore post συστημένο με tracking number (είτε αφήνει χαρτί ο ταχυδρόμος είτε μου χτυπάει το κουδούνι κατεβαίνω υπογράφω αν δεν είναι ογκωδες το δέμα) Σε ένα όγκο 40 περίπου αποστολών τα χρόνια αυτά, πολλές από αυτές έπεσαν πάνω σε Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Πάσχα Ορθοδοξων Πάσχα καθολικων, κινεζική Πρωτοχρονιά και σε πολλές άλλες γιορτές και καθυστερήσεις. Συνήθως αφού το track της Singapore έδειχνε το πακέτο μου Ελλάδα χρειαζόταν 2-3 μέρες για να φανεί και στα ΕΛΤΑ (ότι εφτασε) και άλλες δύο για να παραλάβω. Πρώτη φορά η Singapore μου δείχνει ότι κατέφθασε 31/3 και σήμερα έχουμε 14/4 δηλαδή πέρασαν 15 μέρες και ακόμα δεν φάνηκαν στα ΕΛΤΑ. Στατιστικά δεν πιστεύω ότι σε τόσες πολλές παραγγελίες στάθηκα τυχερός και το σκαναρισμα στο αεροδρόμιο έγινε τόσο γρήγορα ενώ σε αυτή πέρασαν 2 βδομάδες και ακόμα τίποτα. Έχω καταλήξει ότι δεν πρόκειται να παραλάβω και μετράω αντίστροφα για dispute. Ελπίζω να διαψευστω και σύντομα κιόλας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Έχοντας κάνει αρκετές αγορές από vickmall kai singpost θα συμφώνησω απόλυτος με τις μέρες που λέει ο παραπάνω..κάνα 2 μερες να φανεί στα ελτα και άλλες τόσες να έρθει σε μένα.πρώτη φορά αυτή η καθυστέρηση...και λίγο εξοργιστικη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 πρώτη φορά αυτή η καθυστέρηση...και λίγο εξοργιστικη . Λίγο; :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisL Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μάλλον το πρόβλημα είναι στο ταχυδρομείο και όχι στην εταιρία. Ελπίζω να μην χάθηκε το μεταφορικό μέσο μαζί με τα πακέτα μας. Σε ενα tracking number που τσέκαρα έλεγε άφιξη Ελλάδα 3/4 και7 η 8 ηταν στα χέρια του ενδιαφερομένου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μάλλον το πρόβλημα είναι στο ταχυδρομείο και όχι στην εταιρία. Ελπίζω να μην χάθηκε το μεταφορικό μέσο μαζί με τα πακέτα μας. Σε ενα tracking number που τσέκαρα έλεγε άφιξη Ελλάδα 3/4 και7 η 8 ηταν στα χέρια του ενδιαφερομένου. Τι εννοείς να χάθηκε το μεταφορικό μέσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Το πρόβλημα είναι στο κέντρο διαλογής του αεροδρομίου.. Το οποίο δεν ανήκει στα ΕΛΤΑ...Είναι υπηρεσία του αεροδρομίου. Κανένα τηλ από το κέντρο διαλογής αεροδρομίου υπάρχει ρε παιδιά? Κάτι βρήκα.210 3530561-2. Για δοκιμαστε και εσείς. Edited April 14, 2016 by pankan1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisL Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μεταφορικό μέσο (αεροπλάνο φορτηγό καράβι). Μήπως πήγε μέσω του τριγώνου των Βερμούδων. Να κάνουμε και λίγο χιούμορ για να ελαφρύνει η αγωνία μας κύριοι και κύριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Το πρόβλημα είναι στο κέντρο διαλογής του αεροδρομίου.. Το οποίο δεν ανήκει στα ΕΛΤΑ...Είναι υπηρεσία του αεροδρομίου. Κανένα τηλ από το κέντρο διαλογής αεροδρομίου υπάρχει ρε παιδιά? Εμένα αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν υπάρχει ένα τηλέφωνο ή κάποιος τρόπος να μάθουμε ή να κάνουμε κάτι... ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μεταφορικό μέσο (αεροπλάνο φορτηγό καράβι). Μήπως πήγε μέσω του τριγώνου των Βερμούδων. Να κάνουμε και λίγο χιούμορ για να ελαφρύνει η αγωνία μας κύριοι και κύριες. Χαχαχα σωστός! Κι εγώ λέω τι λέει ο άνθρωπος, πως θα χαθεί το μεταφορικό μέσο... εκτός κι αν ήταν περιστέρι και το πέρασε κανένας κυνηγός για μπεκάτσα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellig Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Βρήκα το καρότσι στο κέντρο διαλογής με τους σάκους :lol: :lol: :lol: http://taxydromeio.gr/ambassador-peoples-republic-china-air-mail-centre-hellenic-post/ (Αυτή δίπλα στον κινέζο...) Έτσι για να ελαφρύνουμε λίγο την όλη ένταση και αγωνία και ανυπομονησία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 210 3530561-2. βρήκα αυτό.από αεροδρόμιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Παιδιά θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί σας, από 28/3 έστειλαν το πακέτο με sg post, 31/3 Arrival at Destination Post (Country: GR) και ακόμα μέχρι σήμερα έχει μείνει εκεί. Δεν μου έχει ξανατύχει αυτό και είναι πάρα πολλές μέρες. Αρκετά ανησυχητικό Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 210 3530561-2. βρήκα αυτό.από αεροδρόμιο. Άντε και καλέσαμε... που πρέπει να απευθυνθούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 2103353100 το τηλ...εγώ πήρα δίνεις το tracking number .μου είπε 31/3 έφυγε για ελλαδα...ακόμα δεν ήρθε.το 17 track λέει άφιξη στις 2/4...ποιος μας δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts