Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι ανιχνευσημο το δεμα απο sweden post οταν φτασει Ελλαδα και μετα μεχρι να μας παραδοθει?

Ναι, ανιχνεύσιμο είναι.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δευτερη αγορα απο βικμολ με σινγκποστ διακτινηστικε το δεμα ! 18 εγινε παραγγελια και σημερα ειναι στο ΚΔ της περιοχης μου ! ειναι καλη εποχη για παραγγελιες θεωρω !

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω το εξής πρόβλημα, παρήγγειλα μια ανταλλακτική οθόνη με το digitizer του για το τάμπλετ και το tracking number ( RF207050302CN) δείχνει ότι επέστρεψε πίσω λόγω θέματος ασφαλείας!! Τι παίζει; Έχει τύχει σε άλλον;

κοιταξε το tracking μου RI925607255CN ......

τι χρονοι παιζουν απο china post συστημενα αυτην την περιοδο??

Παλησπέρα

Ήθελα να αγοράσω ένα tablet 9,7' απο το gearbest. Είναι αξιόπιστο μαγαζί πάντα πληρωμή με paypal και είναι όλα εντάξει με την αναγραφή gift και low value?

Ευχαριστώ πολύ

Παλησπέρα

Ήθελα να αγοράσω ένα tablet 9,7' απο το gearbest. Είναι αξιόπιστο μαγαζί πάντα πληρωμή με paypal και είναι όλα εντάξει με την αναγραφή gift και low value?

Ευχαριστώ πολύ

θα σου ελεγα να κοιταξεις αυτο εδω , τουμπανακι το ταμπλετ κα ιαξιοπιστο μαγαζι ,το gear κανει στραβες τελευταια

Ρε παιδιά τη θα γίνει με την sweden post έχει μάθει κανείς τι γίνεται???από 15/3 έχει έρθει Ελλάδα υποτίθεται κ ακόμα να σκαναριστει κ Singapore post σε 10 μερες παραλαμβάνουν κάτι συμβαίνει δεν μπορει

θα σου ελεγα να κοιταξεις αυτο εδω , τουμπανακι το ταμπλετ κα ιαξιοπιστο μαγαζι ,το gear κανει στραβες τελευταια

Και εγώ αυτό θέλω φίλε και από fasttech θα το έπαιρνα αλλά θέλω να είναι 3g να παίζει otetv go και το ίδιο σε 3g το βρήκα μονο στο gearbest

Μετα απο τοσα χρονια αγορων....δεν εχω ξαναπαρει κινητο τοσο γρηγορα...στην αρχη δεν το πιστευα..μεχρι που σημερα ηρθε ο ταχυδρομος με χαρτακι για αυριο...αγορα απο Merimobiles οπου το ιδιο κινητο οταν το ειχα παρει για τη γυναικα μου εκανε.....πανω απο 2 βδομαδες μονο για να το στειλουν..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 20-03-2016 11:42 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 27-03-2016 18:11 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 27-03-2016 21:11 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 27-03-2016 23:11 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10 28-03-2016 06:33 Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10 28-03-2016 10:09 Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10

επειδη εχω καιρο να παρακολουθησω τα ποστ εδω...ετσι πανε σφαιρα;; να ξερω για επομενη αγορα :)

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Ρε παιδιά τη θα γίνει με την sweden post έχει μάθει κανείς τι γίνεται???από 15/3 έχει έρθει Ελλάδα υποτίθεται κ ακόμα να σκαναριστει κ Singapore post σε 10 μερες παραλαμβάνουν κάτι συμβαίνει δεν μπορει

Επειδη το εψαξα με την sweden post κατεληξα οτι ειναι η εταιρια ..... ανεκδιηγητη.

Σε 15 τρ. Ν που βρηκα μονο ενα εχει παραδοθει ανα τον κοσμο κι αυτο στις ....31 μερες .Υπαρχουν δεματα απο 2/2 που βολοδερνουν χωρις να ξερουν που βρισκονται.Καπιοι εγραψαν οτι δεν ειχαν ενημερωση απο το sait και παρελαβαν (οτι ναναι).Για του λογου το αληθες .

https://www.fasttech.com/forums/shipping/t/1105635/sweden-post-tracking/32

Εχει να τακουσει το Gearbest για την επιλογη της sweden post και πληρωσα +0.29 $ να ερθει με singapur post και το στειλαν με το καρο (sweden post).Aν προσθεσουμε και την αυξηση των ελενχων λογο τρομοκρατιας καλο πασχα κι αν.

κοιταξε το tracking μου RI925607255CN ......

τι χρονοι παιζουν απο china post συστημενα αυτην την περιοδο??

Το είδα, εσένα έφυγε κανονικά, κι εμένα άλλαξε το στάτους αλλά στο 17track μου έχει βγάλει την πορτοκαλί σήμανση! Και σε άλλες παραγγελίες βέβαια το έχει ξαναβγάλει αλλά μια χαρά ήρθαν, μπορεί και να είναι θέμα του 17track. Πάντως από χρόνους έχω καταλάβει ότι έρχονται γρήγορα, ειδικά αν είναι συστημένα!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 21-03-2016 14:39 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 27-03-2016 18:17 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 27-03-2016 21:17 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 27-03-2016 23:17 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΡΑΦΗΝΑΣ 28-03-2016 08:14 Μ.Δ. ΡΑΦΗΝΑΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 28-03-2016 10:22 Μ.Δ. ΡΑΦΗΝΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 28-03-2016 10:26 Μ.Δ. ΡΑΦΗΝΑΣ

Σφαιρα ερχονται.

Επειδη το εψαξα με την sweden post κατεληξα οτι ειναι η εταιρια ..... ανεκδιηγητη.

Σε 15 τρ. Ν που βρηκα μονο ενα εχει παραδοθει ανα τον κοσμο κι αυτο στις ....31 μερες .Υπαρχουν δεματα απο 2/2 που βολοδερνουν χωρις να ξερουν που βρισκονται.Καπιοι εγραψαν οτι δεν ειχαν ενημερωση απο το sait και παρελαβαν (οτι ναναι).Για του λογου το αληθες .

Εχει να τακουσει το Gearbest για την επιλογη της sweden post και πληρωσα +0.29 $ να ερθει με singapur post και το στειλαν με το καρο (sweden post).Aν προσθεσουμε και την αυξηση των ελενχων λογο τρομοκρατιας καλο πασχα κι αν.

Ρε που μπλεξαμε στα καλά καθουμενα τώρα που άλλη παραλαμβάνουν στο μπαμ μπαμ

RB000ΧΧΧΧ47LA

11 μέρες τελικά το Λάος, μια χαρα (13 σύνολο από banggood)

Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Και το χειροτερο ολων ειναι οτι ενω εχεις επιλεξει Singapore Post απο τους γελοιους της Gearbest να στο στελνουν με Sweden.

Ακριβως ιδια περιπτωση κι εγω.

Τι μπορουμε να κανουμε ? αν εχεις κατι υπ οψιν στειλε μνμ.

Κι εγώ περιμένω δέμα με China post. Έφυγε από Κίνα στις 15/3 αλλά ακόμα η τύχη του αγνοείται....

Εμένα έφυγε 19.... Αν έχει παραλάβει κάποιος με China post ας ενημερώσει....

Εμένα έφυγε 19.... Αν έχει παραλάβει κάποιος με China post ας ενημερώσει....

Αν αγχώνεστε είναι κρίμα γιατί τσάμπα χαλάτε τον χρόνο σας.Και μένα έφυγε 24..και τι μ αυτό;Δεν συμβαίνει κάτι,πολύ απλά είναι δέματα και θέλουν τον χρόνο τους :lol: :lol:

Βλεπω πολλους που λετε εχετε παραλαβει μεσα σε 10-12 μερες από κινα, και μενα εχει φτασει ελλαδα με netherland post από τις 02-03 και ακομη το περιμενω, αφαντο. Τι να πω εγω λοιπον

Και μένα με έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ.

2016-03-01 14:13 SWEDEN, SEND ITEM ABROAD

2016-03-11 22:01 Local mail tracking

2016-03-01 14:13 Order departed from sorting hub

2016-02-24 01:17 Order departed on flight from origin

2016-02-19 10:48 Item received for processing

2016-02-18 10:18 Item pre-advice received

Χοντρικά με NL το: the item is on transport to the country of destination, πόσο καιρό κάνει να φτάσει στην Πατρίδα Ελλάδα. Απο Ολλανδία έφυγε 22/3. Απο κίνα (Geekbying) 17/3

Ρε που μπλεξαμε στα καλά καθουμενα τώρα που άλλη παραλαμβάνουν στο μπαμ μπαμ

Τουλαχιστον το βελγικο δεν καθυστερουσε στην αποστολη μεχρι την ελλαδα .Αυτοι ειναι για τα...πανηγυρια και δεν τους νοιαζει ,δες τη τραβαν ολοι οι αμοιροι πελατες τις fastech που τους ελαχε η sweden post .(fast χα χα χα )

Edited by pow

παιδες μου βγαζει τα παρακατω ! ολα καλα ;

RB000440373LA

In Transit

Laos(Enterprise des Poste Lao (VTE))

Greece(ELTA)

Latest Event -- 2016-03-26 12:40 LAOS, SEND ITEM ABROAD

Destination Country - Tracking Consuming: 690 ms

2016-03-26 12:40 LAOS, SEND ITEM ABROAD

2016-03-26 10:54 LAOS, ARRIVAL AT AIRPORT

2016-03-26 10:40 LAOS, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER

Origin Country - Tracking Consuming: 1263 ms

2016-03-26 07:31 LA, Accepted from sender

2016-03-25 07:33 LA, Send item abroad (Export)

2016-03-25 07:32 LA, Arrival at international place of exchange

παιδες μου βγαζει τα παρακατω ! ολα καλα ;

RB000440373LA

In Transit

Laos(Enterprise des Poste Lao (VTE))

Greece(ELTA)

Latest Event -- 2016-03-26 12:40 LAOS, SEND ITEM ABROAD

Destination Country - Tracking Consuming: 690 ms

2016-03-26 12:40 LAOS, SEND ITEM ABROAD

2016-03-26 10:54 LAOS, ARRIVAL AT AIRPORT

2016-03-26 10:40 LAOS, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER

Origin Country - Tracking Consuming: 1263 ms

2016-03-26 07:31 LA, Accepted from sender

2016-03-25 07:33 LA, Send item abroad (Export)

2016-03-25 07:32 LA, Arrival at international place of exchange

Ολα καλα!Εγώ 10 μέρες μετα το send item abroad παραλαμβανω.Σήμερα δηλαδη...

Μάλλον έγινε ότι έγινε και με το SG αντί για China post, πήρε δουλειά ένα πιο ξεφορτωτο ταχυδρομείο και τη διεκπεραιωσε γρήγορα σε σχέση με το προηγούμενο υπερφορτωμενο. Σε λίγο μπορεί και αυτό να κολλήσει.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.