Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους.

Καθως ειμαι ασχετος απο οnline αγορες,ειπα σε εναν φιλο να με βοηθησει.ΜΟυ ζητησε χρηματα στο Paypal του τα εστειλα απο την καρτα μου. Τρωμε ενα φεσι με 15 ευρω εξοδα για τη μεταφορα,εγω δεν το ηξερα και ουτε αυτος...

Το ποσο που του εστειλα και αυτο που ειχε ο ιδιος του ως υπολοιπο στο paypal του,εφτανε και περισσευε για τη συναλλαγη (εμεναν περιπου 20 ευρω υπολοιπο ασχετα απο τα 15 ευρω που προανεφερα). Παμε να κανουμε τη συναλλαγη στο to2c.com και δε τη δεχτηκε,ελεγε οτι δε φτανουν τα χρηματα. Ανακαλυπτουμε οτι η τιμη που αναγραφει στο site σε δολαρια δεν ανταποκρινεται στην τιμη που βγαζει σε ευρω οταν αλλαζεις το currency. Δηλαδη, πχ ελεγε Redmi Note 3 168,99 USD το οποιο ποσο αντιστοιχει σε 156,78 ευρω ΑΛΛΑ οταν αλλαζα επανω στο σαιτ το νομισμα,μου εβγαζε τιμη 150,00 ευρω. Το ιδιο παρατηρησα και στο Vickmall που πολλοι προτεινουν εδω μεσα.

Να περασω στην ουσια, ηθελα να παρω ενα κινητο για μενα,ενα για την κοπελα μου και ενα μου παρηγγειλε και μια φιλη.

Απο κει που υπολογιζα ενα Χ ποσο,ξαφνικα θα πληρωσω περι τα 30-40,00 ευρω παραπανω...

Ξενερωσα φυσικα,πρωτον γιατι παιρνεις κινητο απο Κινα ακριβως επειδη ειναι φθηνο και λεφτα δεν περισσευουν,και δευτερον γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ τοσο μεγαλες εταιρειες να εχουν παραπλανητικα στοιχεια στις τιμες οταν αλλαζεις το νομισμα!

Εκκρεμει η αγορα ακομη,τωρα που μπηκα στον χορο να χορεψω;Τι λετε;Ειχατε κι εσεις αναλογες εμπειριες;

Συγνωμη για το μεγαλο ποστ

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα ,

πριν 2 μερες εκανα μια μεγαλουτσικη παραγγελια απο την ευρωπαική αποθηκη του Gearbest αφενος για το τελωνείο αφετερου γιατι τα ιδια πραματα τα εδινε λιγο φτηνοτερα.

Χτες ομως μου στειλανε ticket που μεταξυ αλλων μου λενε

We need to change shipping method for your order.

At this time we cannot ship the item by EMS

We have solution to offer: Ship by regular mail

Estimated delivery time 10-25 working days after shipment

If there is any price difference, we will either refund it to or request you to pay if any."

Δεν ειχα ζητησει EMS. Μονο registered mail. Τους απανταω οτι πως γινεται το regular να βγει ακριβοτερο απο το registered αλλα ετσι και αλλιως θελω οπωσδήποτε tracking number, και σημερα καποιος/α Daimi μου λεει οτι: " I'm so sorry that we can not ship item Cheerson CX - 20 Quadcopter with Camera Mounting Open - Source Flight Controller - EU Plug out . Due to item is over weight. We can not ship via regular mail. This item is no shipping method to ship out. ITEM Original XiaoMi Yi 1080P Ambarella A7LS WIFI Sports Action Camera,we can ship via regular mail. We can not ship this item via express shipping method. Would you agree ship item Original XiaoMi Yi 1080P Ambarella A7LS WIFI Sports Action Camera via regular mail ?About rest shipping fee and Quadcopter's price we will refund to you. "

Δε βγαζω ακρη. Απαντησα και γω στειλτε τα οπως θετε αρκει να εχει tracking number. Υπαρχει περιπτωση να χουμε μπερδευτει στην μεταφραση μεταξυ Regular, Registered και EMS? Να μη το εχουνε stock και να μου λενε m@k@kies?

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Καλημερα σε ολους.

Καθως ειμαι ασχετος απο οnline αγορες,ειπα σε εναν φιλο να με βοηθησει.ΜΟυ ζητησε χρηματα στο Paypal του τα εστειλα απο την καρτα μου. Τρωμε ενα φεσι με 15 ευρω εξοδα για τη μεταφορα,εγω δεν το ηξερα και ουτε αυτος...

Το ποσο που του εστειλα και αυτο που ειχε ο ιδιος του ως υπολοιπο στο paypal του,εφτανε και περισσευε για τη συναλλαγη (εμεναν περιπου 20 ευρω υπολοιπο ασχετα απο τα 15 ευρω που προανεφερα). Παμε να κανουμε τη συναλλαγη στο to2c.com και δε τη δεχτηκε,ελεγε οτι δε φτανουν τα χρηματα. Ανακαλυπτουμε οτι η τιμη που αναγραφει στο site σε δολαρια δεν ανταποκρινεται στην τιμη που βγαζει σε ευρω οταν αλλαζεις το currency. Δηλαδη, πχ ελεγε Redmi Note 3 168,99 USD το οποιο ποσο αντιστοιχει σε 156,78 ευρω ΑΛΛΑ οταν αλλαζα επανω στο σαιτ το νομισμα,μου εβγαζε τιμη 150,00 ευρω. Το ιδιο παρατηρησα και στο Vickmall που πολλοι προτεινουν εδω μεσα.

Να περασω στην ουσια, ηθελα να παρω ενα κινητο για μενα,ενα για την κοπελα μου και ενα μου παρηγγειλε και μια φιλη.

Απο κει που υπολογιζα ενα Χ ποσο,ξαφνικα θα πληρωσω περι τα 30-40,00 ευρω παραπανω...

Ξενερωσα φυσικα,πρωτον γιατι παιρνεις κινητο απο Κινα ακριβως επειδη ειναι φθηνο και λεφτα δεν περισσευουν,και δευτερον γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ τοσο μεγαλες εταιρειες να εχουν παραπλανητικα στοιχεια στις τιμες οταν αλλαζεις το νομισμα!

Εκκρεμει η αγορα ακομη,τωρα που μπηκα στον χορο να χορεψω;Τι λετε;Ειχατε κι εσεις αναλογες εμπειριες;

Συγνωμη για το μεγαλο ποστ

1ον Πληρωνεις για καθε μεταφορα χρηματων απο λογαριασμο σε λογαριασμο paypal ( request money ) περπου 5% αρα εβαλες περιπου 300 € για να παρει προμηθεια 15.

2ον Για καθε αγορα μεσο paypal η paypal περνει προμηθεια για τη μετατροπη του νομισματος περιπου 4,5% η μετατροπη μεσο τραπεζης εχει 2% προμηθεια αλλα δεν εινε εφικτη λογο c.c.

Αρα συνολικα 9-10% πανω στη τιμη του καταστηματος .

Η ισοτιμιες δεν ενημερωνονται παντα αμεσα στα καταστηματα .

Π.χ Αγορα ταμπλετ 108 $ ισοτιμια$ σε € 1.08 αρα αγορα 100 € + 5€ για να βαλεις χρηματα στο paypal + 5€ για να κανει την μετατροπη = 110€

Edited by pow

καλημερα ,

πριν 2 μερες εκανα μια μεγαλουτσικη παραγγελια απο την ευρωπαική αποθηκη του Gearbest αφενος για το τελωνείο αφετερου γιατι τα ιδια πραματα τα εδινε λιγο φτηνοτερα.

Χτες ομως μου στειλανε ticket που μεταξυ αλλων μου λενε

We need to change shipping method for your order.

At this time we cannot ship the item by EMS

We have solution to offer: Ship by regular mail

Estimated delivery time 10-25 working days after shipment

If there is any price difference, we will either refund it to or request you to pay if any."

Δεν ειχα ζητησει EMS. Μονο registered mail. Τους απανταω οτι πως γινεται το regular να βγει ακριβοτερο απο το registered αλλα ετσι και αλλιως θελω οπωσδήποτε tracking number, και σημερα καποιος/α Daimi μου λεει οτι: " I'm so sorry that we can not ship item Cheerson CX - 20 Quadcopter with Camera Mounting Open - Source Flight Controller - EU Plug out . Due to item is over weight. We can not ship via regular mail. This item is no shipping method to ship out. ITEM Original XiaoMi Yi 1080P Ambarella A7LS WIFI Sports Action Camera,we can ship via regular mail. We can not ship this item via express shipping method. Would you agree ship item Original XiaoMi Yi 1080P Ambarella A7LS WIFI Sports Action Camera via regular mail ?About rest shipping fee and Quadcopter's price we will refund to you. "

Δε βγαζω ακρη. Απαντησα και γω στειλτε τα οπως θετε αρκει να εχει tracking number. Υπαρχει περιπτωση να χουμε μπερδευτει στην μεταφραση μεταξυ Regular, Registered και EMS? Να μη το εχουνε stock και να μου λενε m@k@kies?

1ον) Σίγουρα η αγορά έγινε από την Ευρωπαϊκή αποθήκη; Κάτι μου λέει ότι θα στα στείλουν από Κίνα.

2ον) Για το quad ισχύει, είναι μεγάλο πακέτο το συγκεκριμένο και μπορεί να σταλεί μόνο μέσω κούριερ γι' αυτό αναφέρουν την EMS.

1ον Πληρωνεις για καθε μεταφορα χρηματων απο λογαριασμο σε λογαριασμο paypal ( request money ) περπου 5% αρα εβαλες περιπου 300 € για να παρει προμηθεια 15.

2ον Για καθε αγορα μεσο paypal η paypal περνει προμηθεια για τη μετατροπη του νομισματος περιπου 4,5% η μετατροπη μεσο τραπεζης εχει 2% προμηθεια αλλα δεν εινε εφικτη λογο c.c.

Αρα συνολικα 9-10% πανω στη τιμη του καταστηματος .

Η ισοτιμιες δεν ενημερωνονται παντα αμεσα στα καταστηματα .

Π.χ Αγορα ταμπλετ 108 $ ισοτιμια$ σε € 1.08 αρα αγορα 100 € + 5€ για να βαλεις χρηματα στο paypal + 5€ για να κανει την μετατροπη = 110€

To μηνυμα σου ηταν τοσο περιεκτικο και σαφες οσο πραγματικα ηλπιζα.

Σε ευχαριστω παρα πολυ. Η δικη μας αγορα ειχε συνολικη αξια 415,00 ευρω, αρα θα πρεπει να υπολογισω τα 15,00 ευρω της μεταφορας χρηματων στο Paypal και απο κει και μετα κανα 20αρι (4,5% επι των 415,00 ευρω) για τη μετατροπη του νομισματος που ανεφερες;Κοντα στα 450,00 ευρω συνολικα δηλαδη. Ή πρεπει να υπολογισω ΕΞΤΡΑ και αυτο το κενο στις ισοτιμιες που εχει το ιδιο το σαϊτ οταν αλλαζω το νομισμα; Γιατι και αυτο ειναι κανα 15αρι για τα τρια κινητα (περιπου 5 ευρω στο καθενα ειναι η αποκλιση).

Edited by maouro
Ξεχασα να ρωτησω κατι ακομη

Οταν στέλνεις λεφτά απο μια κάρτα σε άλλη για να έχεις στο balance για να κανείς μια αγορά εν μέσω cc ομοίως αν σου στέλνει κάποιος τρίτος λεφτά το PayPal χρεώνει:

Πχ αν στείλεις ή σου στείλουν 100 ευρώ. 100 Χ 0.034 = 3.4 ευρώ + 0.35 ευρώ = 3.75 ευρώ.

Αν δλδ μεταφέρεις 100 ευρώ θα πάρεις τελικά 100-3.75 = 96.25 ευρώ.

παιδια οπως ειχα γραψει και πιο παλια εκανα μια αγορα και αντι να ερθει ελλαδα πηγε και εχει αραξει στη ρωσσια σημερα δεν αντεξα αλλο και εκανα ενα dispute στο paypal. μου απαντησαν να κλεισω το dispute και θα μου κανουν refund. επειδη το κανω αυτο πρωτη φορα θα ηθελα λιγη βοηθεια. δεν πρεπει πρωτα να μου κανει refund και αθτοματα να κλεισει το dispute? η μηπως πρεπει να κλεισω το dispute για να παρω τα λεφτα μου πισω?

Ναι.

Γιατι εαν δε στο κανει refund ,δε μπορεις να κανεις ξανα dispute μετα.

Οποτε πρωτα λυνεται το θεμα και μετα το κλεινεις.

To μηνυμα σου ηταν τοσο περιεκτικο και σαφες οσο πραγματικα ηλπιζα.

Σε ευχαριστω παρα πολυ. Η δικη μας αγορα ειχε συνολικη αξια 415,00 ευρω, αρα θα πρεπει να υπολογισω τα 15,00 ευρω της μεταφορας χρηματων στο Paypal και απο κει και μετα κανα 20αρι (4,5% επι των 415,00 ευρω) για τη μετατροπη του νομισματος που ανεφερες;Κοντα στα 450,00 ευρω συνολικα δηλαδη. Ή πρεπει να υπολογισω ΕΞΤΡΑ και αυτο το κενο στις ισοτιμιες που εχει το ιδιο το σαϊτ οταν αλλαζω το νομισμα; Γιατι και αυτο ειναι κανα 15αρι για τα τρια κινητα (περιπου 5 ευρω στο καθενα ειναι η αποκλιση).

Βλεπεις την τιμη του προιοντος σε $ μονο απο το καταστημα

Στη συνεχεια στο σιτε βλεπεις την ισοτημια.

http://www.xe.com/currencyconverter/

Αρα 450 $ ειναι 415,1 € και σε αυτα υπολογιζει +4.5% προμηθεια = 433.8 €συνολικα αγορα απο paypal χονδρικα.Σου λεει ακριβως ποσο θα στοιχισει η αγορα το paypal πριν ολοκληρωθει η διαδικασια πληρωμης.

Μην αγοραζεις μαζι τα κινητα αλλα ξεχωριστα για να μην εχει μεγαλο πακετο και το ψαξουν τελωνειο.Η τους λες να τα στειλουν χωριστα το καθενα.

Ψαξε για κουπονια εκπτωτικα απο το κατασττημα.

Δες εδω για τιμες κινητων

http://www.kimovil.com/en/

είχα παραγγείλει 2 πραγματακια απο ebay - κινα χωρις tracking number με αποστολή 1-12-15. να τα περιμένω ή να τα ξεχάσω?

είχα παραγγείλει 2 πραγματακια απο ebay - κινα χωρις tracking number με αποστολή 1-12-15. να τα περιμένω ή να τα ξεχάσω?

Να τα περιμένεις! Κάποιοι περιμένουμε ακόμα με ημερομηνίες αποστολής από Νοέμβριο...

(αν και δε μας λέει και κανείς ότι θα 'ρθουν - δε μας τα λένε καλά τα ταχυδρομεία τελευταία με τα un-tracked...)

Βλεπεις την τιμη του προιοντος σε $ μονο απο το καταστημα

Στη συνεχεια στο σιτε βλεπεις την ισοτημια.

http://www.xe.com/currencyconverter/

Αρα 450 $ ειναι 415,1 € και σε αυτα υπολογιζει +4.5% προμηθεια = 433.8 €συνολικα αγορα απο paypal χονδρικα.Σου λεει ακριβως ποσο θα στοιχισει η αγορα το paypal πριν ολοκληρωθει η διαδικασια πληρωμης.

Μην αγοραζεις μαζι τα κινητα αλλα ξεχωριστα για να μην εχει μεγαλο πακετο και το ψαξουν τελωνειο.Η τους λες να τα στειλουν χωριστα το καθενα.

Ψαξε για κουπονια εκπτωτικα απο το κατασττημα.

Δες εδω για τιμες κινητων

http://www.kimovil.com/en/

Σε ευχαριστω πολυ!

Αγορά από Banggood με PostNL και στο tracking μου λέει "The item is in transit".Τι σημαίνει ακριβώς αυτό? Είναι στο δρόμο από Κίνα για Ολλανδία ή από Ολλανδία για εδώ?? Στον οδηγό της 1ης σελίδας δεν το αναφέρει κάπου το συγκεκριμένο..

παιδια οπως ειχα γραψει και πιο παλια εκανα μια αγορα και αντι να ερθει ελλαδα πηγε και εχει αραξει στη ρωσσια σημερα δεν αντεξα αλλο και εκανα ενα dispute στο paypal. μου απαντησαν να κλεισω το dispute και θα μου κανουν refund. επειδη το κανω αυτο πρωτη φορα θα ηθελα λιγη βοηθεια. δεν πρεπει πρωτα να μου κανει refund και αθτοματα να κλεισει το dispute? η μηπως πρεπει να κλεισω το dispute για να παρω τα λεφτα μου πισω?

Φίλε sokolataki, πότε έκανες την παραγγελία σου στο 1949deal κ τώρα τους άνοιξες dispute στο paypal;

Στην ίδια κατάσταση είναι κ η δική μου παραγγελία -από 5/12 (βρίσκεται ξεχασμένη κάπου στη Ρωσία , από το ίδιο μαγαζί κ με το ίδιο ταχυδρομείο SG Post).

Από βδομάδα , δεν θα αντέξω άλλο κ θα ανοίξω dispute στο paypal :mad:

Φίλε sokolataki, πότε έκανες την παραγγελία σου στο 1949deal κ τώρα τους άνοιξες dispute στο paypal;

Στην ίδια κατάσταση είναι κ η δική μου παραγγελία -από 5/12 (βρίσκεται ξεχασμένη κάπου στη Ρωσία , από το ίδιο μαγαζί κ με το ίδιο ταχυδρομείο SG Post).

Από βδομάδα , δεν θα αντέξω άλλο κ θα ανοίξω dispute στο paypal :mad:

ειχα πληρωσει στισ 27-11 εσταλη στισ 5 -12 ειμαστε στην ιδια μοιρα φιλε. μου ειπαν απο το μαγαζι οτι εχει φυγει απο ρωσσια σε ελλαδα στισ 28-12 αλλα εγω εχω απογοητευτει εντελως μαζι τους

Δυστυχώς είμαστε από τους άτυχους του μήνα με τις πολλές ταχυδρομικές παραγγελίες κ το χάος που δημιουργούν.

Με το dispute , έχεις καταλήξει τι θα κάνεις; Θα το ακυρώσεις όπως ζητάνε αυτοί ή θα το συνεχίσεις κανονικά;

Παραγγελια εγινε απο banggood 8-12 !

Το tracking number μ εβγαλε ενημερωση στις 18 (10 μερες μετα..) RY903014105SG

Και απο τοτε τιποτε να αρχισω να ανησυχώ μηπως!

Με SG post βλεπω οτι περνετε σε 10 μερες και εμενα περασε 1 μηνας απο την παραγγελια μου και ακομα στο περιμενε ειμαι..

χωρίς άφιξη, σήμερα μου έκλεισε Αθήνα :

Number: RY903003495SG

Package Status: In Transit

Destination Country: Greece

2016-01-07 11:23 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

2016-01-07 09:23 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

2016-01-07 06:23 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

2015-12-18 20:11 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING

Origin Country: Singapore

2015-12-18 20:11 Despatched to overseas (Country code: GR)

Λογικά, αύριο παραλαμβάνω.

Παρέλαβα σήμερα παραγγελία από 3 Νοεμβρίου από banggood. Τελείωσαν οι γιορτες οι αδειες οπότε σιγά σιγά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

2016-01-07 08:56

KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

2016-01-07 06:56

KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

2016-01-07 03:56

RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

2015-12-19 09:42

SINGAPORE, ITEMS IN PACKING

καλή Δευτέρα τώρα...

Δυστυχώς είμαστε από τους άτυχους του μήνα με τις πολλές ταχυδρομικές παραγγελίες κ το χάος που δημιουργούν.

Με το dispute , έχεις καταλήξει τι θα κάνεις; Θα το ακυρώσεις όπως ζητάνε αυτοί ή θα το συνεχίσεις κανονικά;

κοιτα πιστευω οτι θα ερθει το πακετο εγ ω εκανα dispute για να ασφαλισω ειτε τα χρηματα ειτε το πακετο. φυσικα και δεν κλεινω το dispute αν δεν παρω τα χρηματα η το πακετο μου.

Νταξξ 23 Δεκεμβρίου παρήγγειλα σήμερα εφτασε.

Πολύ καλυτερα απο περισυ ίδια εποχή.

ΑΣΙΑ 29-12-2015 21:01 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 04-01-2016 04:10 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 04-01-2016 07:10 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 04-01-2016 09:10 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 04-01-2016 22:33 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 05-01-2016 02:18 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 05-01-2016 02:28 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 22-12-2015 15:29 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 07-01-2016 04:58 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 07-01-2016 07:58 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 07-01-2016 09:58 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αριθμός: banggood

Κατάσταση πακέτου: Καθ 'οδόν

Χώρα Προορισμού: Ελλάδα

2016-01-07 09:08 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

2016-01-07 09:07 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTAINER - CANCELED

2016-01-07 08:58 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

2016-01-07 07:08 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

2016-01-07 06:58 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

2016-01-07 03:58 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

2016-01-02 11:50 CHINA, ITEMS IN PACKING