Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εξακολουθω και εγω οπως πολλοι απο 05/01/15 αντικειμενα σε συσκευασια.Απο βδομαδα βλεπω και εγω dispute.
Just Perfect...NEXUS 4

μιλησα με αεροδρομιο

σακκοι πολλοι απο κινα/σινγκαπουρη θα ανοιχτουν εντος ΣΚ με ημερομηνια αποστολής 01/01-10/01

Ψυχραιμια-επομενη εβδομαδα θα αλλαξουν τα τρακ

ηρθαν ολα

In the down down of the writing we became robes...

μιλησα με αεροδρομιο

σακκοι πολλοι απο κινα/σινγκαπουρη θα ανοιχτουν εντος ΣΚ με ημερομηνια αποστολής 01/01-10/01

ηρθαν ολα

Αυτό κι αν είναι νέο ! Για το επόμενο 10ήμερο είπε κάτι συγκεκριμένο ;

Αυτό κι αν είναι νέο ! Για το επόμενο 10ήμερο είπε κάτι συγκεκριμένο ;

oxi

αλλα ειπε ειναι πολλοι σακκοι για ανοιγμα

μόνο από Ασία σάκοι?γιατί το δικό μου έρχεται από αλλού

Δεν μου ειπε μονο για ΑΣΙΑ αυτος

εγω ρωτησα ΜΟΝΟ για Ασια, γτ αυτο με καιει

Ας πω κι εγώ την ιστορία μου (όχι από την αρχή, δεν θα σας κουράσω) μπας και με βοηθήσετε...

Στις 19/1 έστειλα πίσω ένα κινητό από minideal, αφού είχα συνεννοηθεί με paypal και minideal (dispute και escalate) για να πάρω refund. Την Τρίτη που μας πέρασε, 2 Φεβρουαρίου, είδα στο 17track ένα "unsuccesful delivery attempt".

Για του λόγου το αληθές:

http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RE389700490GR

Επικοινωνώ ταυτόχρονα με paypal, minideal και chinapost.

Η Chinapost ποτέ δεν απάντησε. Ούτε στο δεύτερο mail που τους έστειλα.

Η minideal κυριολεκτικά "έκανε τον Κινέζο", όταν τους ζήτησα να πάνε να το πάρουν, μου απάντησαν "όταν μας έρθει θα σου κάνουμε refund", ενώ σε άλλο μου μήνυμα ότι τσεκάρουν τα δέματα στο ταχυδρομείο κάθε Παρασκευή. Σήμερα, το status δεν έχει αλλάξει, και δεν έχουν απαντήσει ακόμη στο τελευταίο μου μήνυμα, τόσο σε email, όσο και εδώ στο φόρουμ.

Το Paypal μου είπε μέχρι την Δευτέρα να τους στείλω απόδειξη στην οποία να αναγράφεται ξεκάθαρα τόσο το Tracking number, όσο και η πλήρης διεύθυνση του παραλήπτη, για να αποδείξω ότι το έστειλα στον σωστό άνθρωπο.

Τέτοια απόδειξη βέβαια εγώ δεν έχω, οπότε το ερώτημα είναι μπορώ να πάρω τέτοια βεβαίωση από το ταχυδρομείο;

Έστειλα mail στα ΕΛΤΑ αλλά τίποτα.

Το θέμα είναι ότι το paypal δεν δέχεται μάλλον την πιθανότητα ο παραλήπτης επίτηδες να μην παραλαμβάνει το πακέτο για να μην δώσει refund, και θεωρεί εμένα κακοπροαίρετο! Είναι δυνατόν; Τι σκατά προστασία είναι αυτή;

Κάθε συμβουλή δεκτή!

Ας πω κι εγώ την ιστορία μου (όχι από την αρχή, δεν θα σας κουράσω) μπας και με βοηθήσετε...

Στις 19/1 έστειλα πίσω ένα κινητό από minideal, αφού είχα συνεννοηθεί με paypal και minideal (dispute και escalate) για να πάρω refund. Την Τρίτη που μας πέρασε, 2 Φεβρουαρίου, είδα στο 17track ένα "unsuccesful delivery attempt".

Για του λόγου το αληθές:

http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RE389700490GR

Επικοινωνώ ταυτόχρονα με paypal, minideal και chinapost.

Η Chinapost ποτέ δεν απάντησε. Ούτε στο δεύτερο mail που τους έστειλα.

Η minideal κυριολεκτικά "έκανε τον Κινέζο", όταν τους ζήτησα να πάνε να το πάρουν, μου απάντησαν "όταν μας έρθει θα σου κάνουμε refund", ενώ σε άλλο μου μήνυμα ότι τσεκάρουν τα δέματα στο ταχυδρομείο κάθε Παρασκευή. Σήμερα, το status δεν έχει αλλάξει, και δεν έχουν απαντήσει ακόμη στο τελευταίο μου μήνυμα, τόσο σε email, όσο και εδώ στο φόρουμ.

Το Paypal μου είπε μέχρι την Δευτέρα να τους στείλω απόδειξη στην οποία να αναγράφεται ξεκάθαρα τόσο το Tracking number, όσο και η πλήρης διεύθυνση του παραλήπτη, για να αποδείξω ότι το έστειλα στον σωστό άνθρωπο.

Τέτοια απόδειξη βέβαια εγώ δεν έχω, οπότε το ερώτημα είναι μπορώ να πάρω τέτοια βεβαίωση από το ταχυδρομείο;

Έστειλα mail στα ΕΛΤΑ αλλά τίποτα.

Το θέμα είναι ότι το paypal δεν δέχεται μάλλον την πιθανότητα ο παραλήπτης επίτηδες να μην παραλαμβάνει το πακέτο για να μην δώσει refund, και θεωρεί εμένα κακοπροαίρετο! Είναι δυνατόν; Τι σκατά προστασία είναι αυτή;

Κάθε συμβουλή δεκτή!

ιδια περιπτωση με μενα.

unsuccesful delivery μεχρι σημερα

εγω μετα απο καιρο δικαιωθηκα αφου μου εβγαλαν την ψυχη για να τα παρω.

κακως δεν εβγαλες φωτογραφιες οταν το πηγες στο ταχυδρομειο.

Θα ταλαιπωρηθεις αρκετα οπως κι αλλος ενας φιλος.

Ο,τι χρειαστεις στειλε p.m.

Edited by knkonnou

Αγαπητε ciltic eνα μεγαλο ευχαριστω που εκανες τον κοπο να το αναφερεις εδω στο φορουμ. Αντε ωρα ηταν σχεδον εναμιση χρονο χωρις τηλεφωνο ειμαι. Edited by fostiras7

Παιδιά όσοι στέλνετε πίσω κινητά ΠΑΝΤΑ να κρατάτε την απόδειξη των ΕΛΤΑ με το tracking επάνω και τα στοιχεία του παραλήπτη. Επίσης να δίνετε και στο paypal τα mail με την επικοινωνία με το κατάστημα που γράφουν και την διεύθυνση μέσα. Τέλος οπωσδήποτε να βγαζεται φωτογραφία το πακέτο στα ΕΛΤΑ πριν το στείλετε μην φοβάστε ότι θα γελάνε μαζί σας. Αυτό θα κάνει πιο εύκολη την διαδικασία να πάρετε τα χρήματα σας πίσω. Εγώ έστειλα κινητό πίσω στα minideal και ακολούθησα τα παραπάνω. Δεν μπορούσαν να μου πουν ότι δεν το παρέλαβαν.

μιλησα με αεροδρομιο

ηρθαν ολα

Ειλικρινά να σαι καλά ! Αυτό είναι οτι καλύτερο μπορούσα ν' ακούσω σήμερα.

Ειλικρινά να σαι καλά ! Αυτό είναι οτι καλύτερο μπορούσα ν' ακούσω σήμερα.

Ρε αδερφια

σας εφτιαξε τη μερα πως ενα παλιοκινητο ερχεται τελικά??

Καλό νεο, αλλα ικανο να φτιάξει μια μερα της ζωής μας??

(οφφ τοπικ σορρυ)

Edited by celtic1453

μιλησα με αεροδρομιο

ηρθαν ολα

να σε καλά φίλε που σκέφτηκες όλους μας και το πόσταρες.

να σε καλά φίλε που σκέφτηκες όλους μας και το πόσταρες.

μοιραστηκα τα νεα,

αν μου ειπαν ψεματα σας λέω ψέματα...

Εως εκει

ΟΧΙ εκδηλώσεις ενθουσιασμου...

ΥΠΟΜΟΝΗ

Καλησπέρα προσπάθησα να καταλάβω πως το κάνω αλλά λόγω της τεράστιας συζήτησης δεν έβγαλα άκρη .

Έχω κάνει παραγγελία από aliexpress ένα κινητό το site μου λέει έχω ακόμα 44 μέρες έχω tracking number πως μπορώ να δω που βρίσκεται το κινητό μου.

Καλησπέρα προσπάθησα να καταλάβω πως το κάνω αλλά λόγω της τεράστιας συζήτησης δεν έβγαλα άκρη .

Έχω κάνει παραγγελία από aliexpress ένα κινητό το site μου λέει έχω ακόμα 44 μέρες έχω tracking number πως μπορώ να δω που βρίσκεται το κινητό μου.

αν θελεις γραψε τον tracking number να σου πω που βρισκεται.

Μόλις είδα ότι το πακέτο μου με Singapore Post που είχε γινει dispatched to overseas στις 7-1 έφτασε σήμερα (06-02-2015 Arrived at overseas (Country code: GR) )! Άντε να δούμε πότε θα το έχω!

πας εδω http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx βαζεις το tracking number σου πατας αναζητηση και βλεπεις

Επιτέλους το μαρτύριο κάποιον έλαβε τέλος!

8-1 dispatched πάτησε Αθήνα σήμερα 7-2

Από εβδομάδα παραλαμβάνουμε όλοι

Με το καλό να παραλάβετε... :)

Παραθέτω αποστολή με Singapore post από Κίνα, όχι για να σας τη σπάσω, αλλά για να δούμε ότι είναι και θέμα τύχης.

Είναι λίγο ότι να ναι οι αποστολές!!!

:)

Με το καλό να παραλάβετε... :)

Παραθέτω αποστολή με Singapore post από Κίνα, όχι για να σας τη σπάσω, αλλά για να δούμε ότι είναι και θέμα τύχης.

Είναι λίγο ότι να ναι οι αποστολές!!!

το οποιο ειναι εντελως απαρεδεκτο απο πλευρας sg post, εχω δουλεψει χρονια σε μεταφορικη και ειχαμε καλυτερη σειρα στις παραδοσεις μας