Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχω παραγγειλει απο 12 του μηνος απο TinyDeal ενα κινητο και δεν το στελνουν με κοροϊδεύουν κανονικά ενω στο σαιτ το δειχνει σε στοκ

στο τελευταίο μειλ που έστειλα δεν μπηκαν στο κόπο καν να μου απαντήσουν

μαλλον το κανουν γιατι το πηρα φθηνότερα με την εκπτωση που ειχαν 12 του μηνος στο νετ και δεν θελουν να το στειλουν

μιλαμε για μεγάλα λαμογια

τωρα τη κανω εγω ξερει κανεις να μου πει ?

Dispute αμεσα

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τους στέλνεις μήνυμα στο site, όχι email και λες ότι εάν δεν απαντήσουν αμέσως θα κάνεις dispute στο PayPal.

Εάν δεν πάρεις απάντηση σε 48 ώρες κάνε dispute. Επίσης, μάλλον θα έμειναν από στοκ ή δεν τους έστειλε το εργοστάσιο πολλά, κανένας δεν πουλάει οτιδήποτε εάν δεν έχει σκοπό να το στείλει .....

τοτε γιατι το εχουν σε στοκ ?

πως στελνω μήνυμα στο σαιτ εγω μίλησα στο τσατ ?

Πολλοί δεν ενημερώνουν την βάση δεδομένων εγκαίρως ...

Στο κατάστημα πήγαινε κάτω κάτω, θα βρείς ένα "Contact Us", θα σε βγάλει σε άλλη σελίδα, όπου θα επιλέξεις "After-Sale" και λογικά θα σου βγάλει και τον αριθμό παραγγελίας. Εκεί θα γράψεις αυτό που θέλεις και θα σου απαντήσουν.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Έχει έρθει απο την Τετάρτη η παραγγελία μου και είναι κολλημένη στο

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Τι λέτε να παίζει;

Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος.

Έχει έρθει απο την Τετάρτη η παραγγελία μου και είναι κολλημένη στο

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Τι λέτε να παίζει;

Ναι κι εγώ το ίδιο βλέπω στη δική μου παραγγελία, ενω σε αλλες δημοσιεύσεις βλέπω να προχωράνε απο την επόμενη κιόλας μέρα, καμια φορά και την ίδια μέρα.

Παιδιά....εμένα που μου ήρθε το τηλέφωνο.....αλλά μόλις το άνοιξα (από το πρωτο δευτερόλεπτο) τρεμοπαίζει η οθόνη και δεν φορτίζει το κινητό.............ΤΙ ΚΑΝΩ ?.......είναι πληρωμένο με paypal αλλά δεν γνωρίζω την διαδικασία.....

Αν δεν έρθει το δέμα μας ....οκ.....κάνουμε dispute στο paypal......Οταν έρθει και είναι προβληματικό .....ΠΟΙΑ διαδικασία γίνετε ?

Ετυχε σε κάποιον να μου πει ?

Παιδιά....εμένα που μου ήρθε το τηλέφωνο.....αλλά μόλις το άνοιξα (από το πρωτο δευτερόλεπτο) τρεμοπαίζει η οθόνη και δεν φορτίζει το κινητό.............ΤΙ ΚΑΝΩ ?.......είναι πληρωμένο με paypal αλλά δεν γνωρίζω την διαδικασία.....

Αν δεν έρθει το δέμα μας ....οκ.....κάνουμε dispute στο paypal......Οταν έρθει και είναι προβληματικό .....ΠΟΙΑ διαδικασία γίνετε ?

Ετυχε σε κάποιον να μου πει ?

Τι κινητό είναι και από που το πήρες;;

Κοίταξες μήπως η μπαταρία έχει ταινία ασφαλείας;; Κάνε το επανεκίνηση και εάν συνεχίζει επικοινώνησε αμέσως με το κατάστημα. Πρόσεξε όμως να μην περάσουν οι 45 ημέρες από την ημερομηνία πληρωμής γιά να μπορείς να κάνεις dispute γιά χαλασμένο προϊόν.

Τι κινητό είναι και από που το πήρες;;

Κοίταξες μήπως η μπαταρία έχει ταινία ασφαλείας;; Κάνε το επανεκίνηση και εάν συνεχίζει επικοινώνησε αμέσως με το κατάστημα. Πρόσεξε όμως να μην περάσουν οι 45 ημέρες από την ημερομηνία πληρωμής γιά να μπορείς να κάνεις dispute γιά χαλασμένο προϊόν.

Το κινητό είναι το Doogee DG 800.....το πήρα από το To2C.com.......όχι μόνο επανεκίνηση του έκανα.....αλλά μπήκα στο site της Doogee , κατέβασα την τελευταία αναβάθμιση και την πέρασα και πάλι τα ίδια......Δεν είναι μόνο αυτό.....το κινητό έχει θέμα....Δεν φορτίζει .....και δεν λειτουργεί η μπροστινή κάμερα......

ΟΛΑ αυτά που αναφέρω είναι από την στιγμή που το άνοιξα.....από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Γιαυτό ρώτησα εδώ......δεν ήξερα για dispute για ελλατωματικό προιόν......ήξερα για dispute στο paypal όταν καθυστερεί το δέμα...

Εντωμεταξύ ο κινέζος μου λέει "τράβα βίντεο και στείλτο στο mail"......και τι να μου πει από το βίντεο ?.......Τι παραπάνω από firmware update μέσω flash tool που του έκανα ?

Δεν έπρεπε να το πειράξεις ... στο βίντεο θα φαίνεται αυτό που λές ότι τρεμοπαίζει και το ότι δεν φορτίζει από το εικονίδιο.

Μπορείς να κάνεις dispute στο PayPal εάν είναι χαλασμένο, αλλά από ότι κατάλαβα πέρασε η προθεσμία.

Δεν έπρεπε να το πειράξεις ... στο βίντεο θα φαίνεται αυτό που λές ότι τρεμοπαίζει και το ότι δεν φορτίζει από το εικονίδιο.

Μπορείς να κάνεις dispute στο PayPal εάν είναι χαλασμένο, αλλά από ότι κατάλαβα πέρασε η προθεσμία.

Το τηλέφωνο το παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι.....σήμερα 24/11 είναι η 29η μέρα΄από την παραγγελία ......45 μέρες δεν είναι το όριο ?

Ναι, 45 είναι. Ρώτησε τον πωλητή τι θα γίνει, και πρόσεξε μήπως σε καθυστερήσει επίτηδες.

Σχετικά με την καθυστέρηση στο αεροδρόμιο μετά τις 5 μέρες επικοινωνηστε με ελτα.Εγω πριν 4 μήνες είχα ένα δέμα στο αεροδρόμιο 10 μέρες και στο τέλος πήρα τηλέφωνο στα ελτα 5-6 φορές για να ακούσω 6 διαφορετικα πραγματα και τελικα ειχαν σβηστει τα στοιχεια παραληπτη και φαινοταν μονο τα τρακινγκ number που τελειωνε σε gr και με καποια διαδικασια μεσω φαξ και email για ταυτοποιηση μου το εστειλαν με καθυστερηση επιπλεον 10 ημερών απο την αφιξη .Εαν καθυστερουσα 5 μερες ακομα θα εφευγε πισω,Και οταν το παρελαβα οντως ετσι ηταν αλλα το τι μαλ....ες ακουσα απο τηλ του ελτα δεν λεγεται για αυτο τους πλακωσα στα τηλεφωνα μεχρι και στο κρυονερι που ειναι η διαλογη πηρα.Αυτα!!!

Εγώ έχω δυο πακέτα κολλημένα στα συστημενα, απο διαφορετικούς αποστολείς, δύσκολο να έχουν σβηστεί τα στοιχεια και απο τα δυο. Και έχουν φτασει και διαφορετική ημερομηνία το καθένα στο αεροδρόμιο. Μέσω NL Post και τα δυο όμως.

Παιδια εχω παρει απο κινεζο στο ΕΒΑΥ αντικιμενο με σεβαστο ποσο.10 μερες μετα την παραγγελια ο κινεζος δεν υπαρχει ποια στο ΕΒΑΥ.Η παραγγελια δειχνη να εχει φυγει μου εχει στηλει και tracking number.2 γραμματα 9 νουμερα και 2 γραμματα στο τελος.οποθ δοκιμασα να το ψαξω δεν μου το βγαζει.ποιος ξερει καποια εμπιστη σελιδα να δω που βρισκεται,αν βρισκεται καπου.το εχω παραγγειλη στης 3 νοεμβριου και εχουμε 25.ο κινεζος μου γραφει οτι ως 13 δεκεμβριου πρεπει να εχει ερθει,αλλα ποιοσ τον εμπιστεβεται απο την στιγμη που δεν υπαρχει και στο ΕΒΑΥ ποια.να δω θελω αν το εχει στηλει πρωτα και μετα αν δουλεβει σωστα.ολα αυτα πριν χασω τα χρηματα μου

Εγώ έχω δυο πακέτα κολλημένα στα συστημενα, απο διαφορετικούς αποστολείς, δύσκολο να έχουν σβηστεί τα στοιχεια και απο τα δυο. Και έχουν φτασει και διαφορετική ημερομηνία το καθένα στο αεροδρόμιο. Μέσω NL Post και τα δυο όμως.

Κι άλλος ένας εδώ με κολλημένη την ενημέρωση στο "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)" από το πρωί-πρωί της Κυριακής...κι εγώ με NL Post.

Έφτασε σε μια βδομάδα από την αποστολή κι ανοίχτηκε ο σάκος/καταγράφηκε σε μια μέρα και τώρα κο΄λλησε στην αποστολή προς τα τοπικά ΚΔ; Περίεργο...

Λέτε να είναι θέμα των ΕΛΤΑ στην ενημέρωση του tracking ή καθυστέρηση γενική;

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Ανανεώθηκε τελικά τώρα ξημερώματα Τρίτης η ανίχνευση του πακέτου, έχει φτάσει στο Κέντρο Διαλογής Θεσσαλονίκης

Edited by vgiozo

Σχετικά με NL.

Tρείς αγορές από το ίδιο κατάστημα gearbest.

1. 3-11 αποστολή από Κίνα χθές 24-11 στα χέρια μου.

2. 30-10 αποστολή από Κίνα προχθές 23-11 εμφανίστηκε σε Ελλάδα ΚΑΤ ΑΕΔΡΟΜΙΟΥ βλέπω να παραλαμβάνω σε 26 με 27-11

3. 21-10 αποστολή από Κίνα 24-11 εμφανίστηκε σε Ελλάδα ΚΑΤ ΑΕΔΡΟΜΙΟΥ μέσα στην εβδομάδα θα πααλάβω.

Το 1ο έκανε 20 ημέρες το 2ο 25 με 28 ημέρες το 3ο 35 με 40 ημέρες όλα από τον ίδιο αποστολέα και με ΝL.

Εγώ συμπέρασμα δε βγάζω το θέμα όμως είναι ότι τελικά έρχονται.

Σε συζήτηση που είχα με ένα παιδί από τα ΕΛΤΑ μου είπε ότι αποστολές από Ολλανδικό Ταχυδρομείο ενώ συνήθως δεν αργούν υπάρχουν 2-3 αποστολές μερικές φορές που καθυστερούν από πολύ έως υπερβολικά . Σε περιπτώσεις τις οποίες το δέμα δε φανεί στα ΕΛΤΑ μέσα σε 15 ημέρες από αναχώρηση από Ολλανδία η από Ευρώπη γενικά τότε θα πρέπει να απευθυνθούμε στον αποστολέα άμεσα ώστε να βρεθεί που είναι.

παιδια εκανα claim στην πειπαλ και πηρα τα λεφτα μου πισω γιατι ο πωλητης δεν απαντουσε αλλα οταν παω στην καρτα μου λεει 1 ευρω δεν εχει μπει τιποτα πρεπει να περιμενω μερικες μερες για να μεταφερει τα λεφτα η πειπαλ; αν και ελεγε completed

Κι άλλος ένας εδώ με κολλημένη την ενημέρωση στο "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)" από το πρωί-πρωί της Κυριακής...κι εγώ με NL Post.

Έφτασε σε μια βδομάδα από την αποστολή κι ανοίχτηκε ο σάκος/καταγράφηκε σε μια μέρα και τώρα κο΄λλησε στην αποστολή προς τα τοπικά ΚΔ; Περίεργο...

Λέτε να είναι θέμα των ΕΛΤΑ στην ενημέρωση του tracking ή καθυστέρηση γενική;

Φίλε μου το παρατήρησα και εγώ τη περασμένη παρασκευή . Εως Κυριακή βράδυ καμμία ενημέρωση μόνο."ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Χθές το πρωί 24-11 ενημερώθηκαν στο site του ΕΛΤΑ όλες οι υπόλοιπες γραμμές παράδοσης μαζί ......και το μεσημέρι 24-11 μου το έφερε ο Ταχυδρόμος (σε Ωρωπο παρακαλώ) .

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδια εκανα claim στην πειπαλ και πηρα τα λεφτα μου πισω γιατι ο πωλητης δεν απαντουσε αλλα οταν παω στην καρτα μου λεει 1 ευρω δεν εχει μπει τιποτα πρεπει να περιμενω μερικες μερες για να μεταφερει τα λεφτα η πειπαλ; αν και ελεγε completed

θέλει 2 με 3 ημέρες να εμφανιστεί στη κάρτα σου .

παιδια αυτο το tracking το εχω απο 17/11 αλλα τιποτα δεν βλεπω....

YC359662775YW

Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;)

παιδια καλημερα.

εχω στειλει ενα κινητο επιστροφη στην Κινα και απο τις 16-11-2014 μου γραφει αυτο:

2014-11-16 11:23

民治配送站, 中国 - CN, 未妥投, Unsuccessful delivery

2014-11-14 15:04

深圳国际, 中国 - CN, 进口总包互封封发

2014-11-14 09:27

深圳国际, 中国 - CN, 进口总包互封开拆

2014-11-09 16:43

北京国际, 中国 - CN, 进口总包互封封发

Origin Country - Tracking Consuming: 1794 ms - Go to official website

2014-11-16 11:23

ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

2014-11-04 23:04

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

2014-11-04 18:21

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

2014-11-04 17:18

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Item in conta ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

2014-11-04 15:49

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

2014-11-04 13:21

ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ - ΕΛΤΑ, Item in conta ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ - ΕΛΤΑ

2014-11-04 12:46

ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ - ΕΛΤΑ, Item Pick Up

γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω?

ευχαριστω

ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ - ΕΛΤΑ, Item Pick Up

γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω?

ευχαριστω

Πηγαίνεις με ταυτότητα ατα παραπάνω ΕΛΤΑ. (ΈΧΕ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΚΑΙ ΈΝΑ ΑΝΤΊΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ)

Μην αργήσεις μπορεί να το στείλουν πίσω είναι από 4-11-14 . Καλού κακού πάρε τηλ άμεσα στα EΛTΑ ΑΓ ΙΕΡΟΘΕΟΥ.

Edited by gasi
ΛΆΘΟς ΑΠΑΝΤΗΣΗ