evansarmor Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Dispute και ας λένε ότι θέλουν.... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solyjim Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Σήμερα ήρθε το κινητό. Όλα καλά εκτός ότι ο φορτιστής δεν είναι ευρωπαϊκού τύπου. Από το το2c το παρήγγειλα. Τους το είχα ζητήσει αλλά δεν μου τον έστειλαν. Τώρα τί ενέργειες μπορώ να κάνω για να τους ζητήσω να μου στείλουν; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexavag Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μετά από δύο μήνες και 3 μέρες από την παραγγελία (συστημένο) από κίνα, μου ήρθε ειδοποίηση να παραλάβω, ενώ έχω ήδη πάρει πίσω τα χρήματα. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω παραγγείλει τα ίδια προϊόντα από αλλού και δεν τα θέλω. Τι μπορώ να κάνω; Αν δεν παραλάβω θα επιστραφεί το δέμα στον αποστολέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Σήμερα ήρθε το κινητό. Όλα καλά εκτός ότι ο φορτιστής δεν είναι ευρωπαϊκού τύπου. Από το το2c το παρήγγειλα. Τους το είχα ζητήσει αλλά δεν μου τον έστειλαν. Τώρα τί ενέργειες μπορώ να κάνω για να τους ζητήσω να μου στείλουν; Παρε ένα ανταπτορα φίλε το κόστος είναι αμελητέο 1 ευρώ έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solyjim Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Παρε ένα ανταπτορα φίλε το κόστος είναι αμελητέο 1 ευρώ έχει. Δεν είναι για τα χρήματα. Απλά φοβάμαι πως με κάποιον άλλο αντάπτορα δεν θα κάνει σωστή φόρτιση το κηνιτό και θα χαλάσει η μπαταρία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Γι΄αυτόν τον αντάπτορα σου μιλάνε: http://www.digitop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3011]]%3E&ref=bestprice.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Δεν είναι για τα χρήματα. Απλά φοβάμαι πως με κάποιον άλλο αντάπτορα δεν θα κάνει σωστή φόρτιση το κηνιτό και θα χαλάσει η μπαταρία. Καμία σχέση με αυτό που λες. Λες και οι κινέζοι έχουν ειδικούς ανταπτορες για κάθε φορτιστή. Πάρε έναν να κάνεις την δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 λοιπον μετα απο αυτο που εγινε ειδα την αντιμετωπιση του aliexpress και ποτε ξανα παραγγελια απο εκει! να πω οτι εχω παρει εκατονταδες προιοντα απο εκει αλλα δε χρειαστηκε ποτε να χρησιμοποιησω το dispute μεχρι που ειδα τα αποτελεσματα του σημερα. ειχα αγορασει στις 29 Οκτωβριου αυτο http://www.aliexpress.com/item/3pc-lot-Bicycle-Chain-Cleaner-Cycling-clean-Brushes-bike-chain-cleaner-Tool-kits-2Clean-Brush-1lot/1031332763.html μετα απο 3 μερες το εστειλε και πηρα tracking number. απο την πρωτη στιγμη ειδα οτι παει Ρωσια. το λεω στον πωλητη και μου λεει θα διορθωθει απο την China post. τοσες μερες τιποτα εφτασε Ρωσια! ανοιγω Dispute και του ζηταω να στειλει φωτογραφια το πακετο αλλα τιποτα ελεγε δεν ειχε! σημερα το πρωι λιγα λεπτα πριν ληξει το dispute και παρω τα λεφτα μου στελνει μια φωτογραφια με σωστα στοιχεια που προφανως τα εβγαλε σημερα και τα εστειλε. και το aliexpress το δικαιωσε! παρολο που ειχα ζητησει refund. τωρα πρεπει να περιμενω μεχρι 28 Δεκεμβριου για να ερθει! δεν ειναι ουτε τα λεφτα ουτε οτι χρειαζομαι τοσο πολυ το προιον αλλα η κοροιδια!!! απο εδω και περα μονο απο ebay uk και paypal! To aliexpress πραγματικά μεροληπτεί πολύ υπέρ των πωλητών κι αυτοι σε περίπτωση διένεξης θα απαντήσεις στο παρά ένα πριν λήξει η προθεσμία, ώστε να μην έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μετά από δύο μήνες και 3 μέρες από την παραγγελία (συστημένο) από κίνα, μου ήρθε ειδοποίηση να παραλάβω, ενώ έχω ήδη πάρει πίσω τα χρήματα. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω παραγγείλει τα ίδια προϊόντα από αλλού και δεν τα θέλω. Τι μπορώ να κάνω; Αν δεν παραλάβω θα επιστραφεί το δέμα στον αποστολέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. νομιζω οτι και να το παραλαβεις δεν εχεις καποια υποχρεωσει εσυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 νομιζω οτι και να το παραλαβεις δεν εχεις καποια υποχρεωσει εσυ Θα το πληρώσει ξανά .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexavag Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 νομιζω οτι και να το παραλαβεις δεν εχεις καποια υποχρεωσει εσυ Δεν θέλω να κρατήσω το προϊόν και να μην πληρώσω, και προσπαθώ να βρω τρόπο να μην χάσει και ο πωλητής, αφού φέρθηκε εντάξει και μου επέστρεψε τα χρήματα. Ρωτάω μήπως αν δεν τα παραλάβω τότε γυρίσουν πίσω σε αυτόν χωρίς μεταφορικό κόστος που θα πρέπει να πληρώσω για να του τα στείλω εγώ πίσω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Θα το πληρώσει ξανά .... απο περιέργεια πως γινετε αυτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 απο περιέργεια πως γινετε αυτο :) Ο πωλητής θα ενημερωθεί ότι ο φίλος το παρέλαβε. Οπότε θα ζητήσει την αξία του προϊόντος και εάν δεν του την καταβάλει, θα του ανοίξει claim στο paypal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 To aliexpress πραγματικά μεροληπτεί πολύ υπέρ των πωλητών κι αυτοι σε περίπτωση διένεξης θα απαντήσεις στο παρά ένα πριν λήξει η προθεσμία, ώστε να μην έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις... το καταλαβα σημερα οτι μεροληπτει υπερ των πωλητων! τελος μονο ebay και paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ο πωλητής θα ενημερωθεί ότι ο φίλος το παρέλαβε. Οπότε θα ζητήσει την αξία του προϊόντος και εάν δεν του την καταβάλει, θα του ανοίξει claim στο paypal... και αν δεν το παραλαβη ο αγοραστης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Θα φανεί ότι ειδοποιήθηκε να το παραλάβει και δεν το έκανε, και μετά ο πωλητής μπορεί να του ζητήσει τα ταχυδρομικά επιστροφής, άσε που εάν το τραβήξει μπορεί να τον πετάξουν από το PayPal .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Θα φανεί ότι ειδοποιήθηκε να το παραλάβει και δεν το έκανε, και μετά ο πωλητής μπορεί να του ζητήσει τα ταχυδρομικά επιστροφής, άσε που εάν το τραβήξει μπορεί να τον πετάξουν από το PayPal .... από το Paypal αγοράστηκε; Δεν ανέφερε ο φίλος νομίζω πλατφόρμα αγοράς...αν ήταν aliexpress προφανώς δεν στέκει... ...αλλά και claim σε προϊόν αφού λήξει η προστασία δεν ξέρω αν στέκει, ακόμη κι αν έγινε με Paypal...μπορεί να του στείλει "λογαριασμό", αλλά δεν ξέρω αν υποχρεούται τελικά να πληρώσει...όταν κλείνει μια συναλλαγή κλείνει και για τους δύο, όχι μόνο για τον αγοραστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexavag Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 από το Paypal αγοράστηκε; Δεν ανέφερε ο φίλος νομίζω πλατφόρμα αγοράς...αν ήταν aliexpress προφανώς δεν στέκει... ...αλλά και claim σε προϊόν αφού λήξει η προστασία δεν ξέρω αν στέκει, ακόμη κι αν έγινε με Paypal...μπορεί να του στείλει "λογαριασμό", αλλά δεν ξέρω αν υποχρεούται τελικά να πληρώσει...όταν κλείνει μια συναλλαγή κλείνει και για τους δύο, όχι μόνο για τον αγοραστή. Με paypal έγινε η αγορά. Αφού ο πωλητής μου επέστρεψε τα χρήματα θεώρησα ότι έκλεισε το θέμα και προχώρησα σε άλλη αγορά. Τώρα πως θα πρέπει να το χειριστώ; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέχασα να πω ότι η επικοινωνία έγινε με τον πωλητή για επιστροφή χρημάτων χωρίς καμία ανάμειξη με το Paypal (που άλλωστε δεν γνωρίζω και την διαδικασία σαν αρχάριος). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Με paypal έγινε η αγορά. Αφού ο πωλητής μου επέστρεψε τα χρήματα θεώρησα ότι έκλεισε το θέμα και προχώρησα σε άλλη αγορά. Τώρα πως θα πρέπει να το χειριστώ; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέχασα να πω ότι η επικοινωνία έγινε με τον πωλητή για επιστροφή χρημάτων χωρίς καμία ανάμειξη με το Paypal (που άλλωστε δεν γνωρίζω και την διαδικασία σαν αρχάριος). αν θες να είσαι εντάξει του στέλνεις μηνυμα ότι έφτασε τελικά και να τον ρωτήσεις αν καλύτερο θα ήταν να αρνηθείς να το παραλάβεις ώστε να του επιστραφεί ή να το παραλάβεις και να του το στείλεις, ζητώντας του τα έξοδα μεταφοράς. Εναλλακτικά θα μπορούσες και να το πουλήσεις και να του στείλεις τα χρήματα...όλο και κάποιος θα βρεθεί να θέλει ετοιμοπαράδοτο προϊόν, αν είναι κάτι δημοφιλες. Για να επιστρέψεις τα χρηματα αν παέι εκεί, νομίζω εκεί στις λεπτομέρειες της συναλλαγής θα σου βγάλει κάποιο κουμπάκι για επιστροφή, εναλλακτικά μέσω της email διεύθυνσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drRodiL Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Παιδια καλησπέρα Εχω παραγγείλει από Vickmall με Singapore Post απο τις 10/11 και ενώ από τις 12/11 μου βγάζει στο singpost.com "despatched to overseas", στο tracking system των ελτα μου βγάζει από την αρχή αυτό: "ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ" ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 12-11-2014 14:20 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Τι σημαίνει αυτό για τα ελτα? (Ρωταω επειδη δεν υπαρχει στο πρωτο ποστ" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Παιδια καλησπέρα Εχω παραγγείλει από Vickmall με Singapore Post απο τις 10/11 και ενώ από τις 12/11 μου βγάζει στο singpost.com "despatched to overseas", στο tracking system των ελτα μου βγάζει από την αρχή αυτό: "ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ" ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 12-11-2014 14:20 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Τι σημαίνει αυτό για τα ελτα? (Ρωταω επειδη δεν υπαρχει στο πρωτο ποστ" η παραγγελια σου ειναι για να φυγει η εχει φυγει κανονικα.απλα δεν εχει ενημερωθει ακομα το site των ελτα.μολις ενημερωθει θα περασει στη κατασταση ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS Edited November 20, 2014 by koukloukou 1 Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Τελευταία οι παραγγελίες δεν ανανεώνονται με το κλείσιμο Από ips, πηγαίνουν κατευθείαν από το αντικείμενα σε συσκευασία στο άφιξή στη χώρα προορισμού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 με βάση τα παρακατω μπορεί να μου πει κάποιος πότε και από που θα παραλάβω μιας και στα ΕΛΤΑ δεν δείχνει κάτι Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospantzios Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 παιδια γνωριζω οτι ο συγκεκριμενος οδηγος ειναι μονο για κινα αλλα δεν μπορω να βρω αλλο θεμα να κανω την ερωτηση.... εχω μια παραγγελια απο μεγαλη βρετανια και μου την εστειλαν με parcelforce ξερει κανενας τι παιζει με αυτους και ποσες μερες κανει? ευχαριστω προκαταβολικα...CK013047620GB 1 Παράθεση Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 παιδια γνωριζω οτι ο συγκεκριμενος οδηγος ειναι μονο για κινα αλλα δεν μπορω να βρω αλλο θεμα να κανω την ερωτηση.... εχω μια παραγγελια απο μεγαλη βρετανια και μου την εστειλαν με parcelforce ξερει κανενας τι παιζει με αυτους και ποσες μερες κανει? ευχαριστω προκαταβολικα...CK013047620GB Από ότι λέει είναι σε "εξέλιξη" ... Κοίταξε εδώ: https://www.royalmail.com/track-your-item Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts