Neptunegr Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 09-11-2014 10:53 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) Δε θα επρεπε να εχει ηδη ανανεωθει ; Για θεσσ/νικη το περιμενω. Μέχρι 3 εργάσιμες παίρνει.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Οριακα δηλαδη να το παραλαβω μεχρι παρασκευη αν ειμαι τυχερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 09-11-2014 10:53 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) Δε θα επρεπε να εχει ηδη ανανεωθει ; Για θεσσ/νικη το περιμενω. Εγω απο 8 ειμαι εκει λογικα αυριο θα φανουν θεσ/νικη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 [ATTACH]52378[/ATTACH] Επιτέλους ξεκολλησε από το τελωνείο.. Σε πόσες μέρες τώρα λογικά θα το έχω;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout78 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Εφόσον δεν είναι συστημένο θα το φέρει ο ταχυδρόμος στο σπίτι απλά θα μπορεί να το αφήσει και απέξω εφόσον δε θα χρειάζεται υπογραφή.. Όσον αφορά την ταχύτητα παράδοσης δεν αλλάζει κάτι. εγω ξερω οτι απο την στιγμη που ειναι δεμα και συστημενο να μην ειναι αν δεν βρει καποιον να το παραδοσει ειναι υποχρεωμενος να αφησει σημειωμα και οχι να τι αφησει χυμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout78 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 /Δεν παίζονται στο bangood και κάποτε τους είχα σε εκτίμηση... RC695500898CN είναι με τα γνωστά που έχουν κολλήσει από 25 Σεπτεμβρίου. Έχω κάνει claim το dispute στο paypal και οι τύποι για να κάνουν refund μου ζητάνε να κλείσω το dispute...!! έχει κανένας παρόμοια εμπειρία? Υπάρχει περίπτωση να μην με δικαιώσει το PAYPAL? εισαι ακριβως ιδια περιπτωση με εμενα . κανω παραγγελια απο banggood καποια πραγματα και μου τα στελνουν σε πεντε διαφορετικες παραγγελιες. τις παραγγελιες τις εκανα 22/9/2014. απο τις πεντε παραγγελιες μου ηρθε η μια μονο στις 25 μερες . Μετα απο συνεχεις επικοινωνια με το banggood μου λεγαν συνεχως να περιμενω 1-2 βδομαδες να μην στα πολυλογω την παρασκευη που μας περασε σε επικοινωνια σε live chat μου ειπαν οτι θα μου επιστρεψουν τα μισα χρηματα και αν ερθουν οι παραγγελιες να μην τις παραλαβω και θα μου επστρεψουν και τα υπολοιπα χρηματα. αποτελεσμα την κυριακη φτασαν οι δυο απο τις τεσσερις και περιμενω τις αλλες δυο ( βλακεια μου πληρωσα με πιστωτικη και οχι με paypal) . επισης μου ειπαν θα αλλαξουν τον τροπο αποστολης γιατι ειχαν πολλα προβληματα με τις παραδοσεις. θα κανω λιγο υπομονη ακομα και αν δεν ερθουν θα ζητησω επιστροφη χρηματων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 (edited) Καμια γνωμη και για μενα? H αγορα εγινε απο minideal. Στο 17tack μου βγαζει τα παρακατω: 2014-10-30 15:06 Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-10-28 15:06 Received from Customer 2014-10-28 15:06 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Στα ελτα μου εμφανιζει μονο αυτο: 28-10-2014 15:06 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Δεν εχει ακομα ανανεωθει ακομα,ειναι λογικο? Edited November 11, 2014 by Pyro13 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 (edited) εγω ξερω οτι απο την στιγμη που ειναι δεμα και συστημενο να μην ειναι αν δεν βρει καποιον να το παραδοσει ειναι υποχρεωμενος να αφησει σημειωμα και οχι να τι αφησει χυμα. Γιατί θεωρείται δέμα και όχι επιστολή ακανόνιστου μεγέθους; Edited November 11, 2014 by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 11-11-2014 21:39 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ :cool: ΚΑΙ ΝΑΙ (!) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Για οσους ενδιαφερονται για στατιστικα χρονου κλπ. Πηρα με NL POST. 20 Οκτωμβριου εγινε shipped. 24-10 PRE-ADVISED και σημερα στα λημερια μου. Μπραβο την NLPost και ειχα διαβασει αρνητικα απο καποιους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triadaffy Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Άστους να λενε που λέει και το τραγούδι .... :p Η κατάσταση του δέματός είναι: China Post has not received parcel# YA321816659CN και το ανιχνεύεις εδώ: http://track-chinapost.com/startairmail.php φίλε μου να ρωτήσω μόνο πως γίνεται στο UPS tracking με το 1Z2385VA6892992923 (το δίνει στο site που μου στείλαν από το κατάστημα) να ξέρει πού έρχεται το δέμα; λες να το παραδώσει η ups στα ΕΛΤΑ;;; :lol: :p 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 12-11-2014 07:15 Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 12-11-2014 09:13 Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μπορω να παω να παραλαβω απο τη Μοναδα Διαλογης Δυτ.Θεσ/νικης ; τι ωρα πρεπει να παω; να περιμενω το ειδοποιητηριο και μετα ; Σε λιγο λογικα θα ερθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Αφου λέει προς παράδοση λογικά σε λίγο θα σου έρθει το δεματάκι.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Αφου λέει προς παράδοση λογικά σε λίγο θα σου έρθει το δεματάκι.. Σπιτι απο Ελτα ; Δε νομιζω παντα με ειδοποητηριο παω και τα περνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 φίλε μου να ρωτήσω μόνο πως γίνεται στο UPS tracking με το 1Z2385VA6892992923 (το δίνει στο site που μου στείλαν από το κατάστημα) να ξέρει πού έρχεται το δέμα; λες να το παραδώσει η ups στα ΕΛΤΑ;;; :lol: :p Θα σου το φέρουν οι ίδιοι. Οι EMS συνεργάζονται με τα ΕΛΤΑ. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Δεν παίζονται στο bangood και κάποτε τους είχα σε εκτίμηση... RC695500898CN είναι με τα γνωστά που έχουν κολλήσει από 25 Σεπτεμβρίου. Έχω κάνει claim το dispute στο paypal και οι τύποι για να κάνουν refund μου ζητάνε να κλείσω το dispute...!! έχει κανένας παρόμοια εμπειρία? Υπάρχει περίπτωση να μην με δικαιώσει το PAYPAL? το ιδιο μου ειχαν πει κι εμενα. μολις το'κλεισα μου εβαλαν τα χρηματα.και ηταν πολλα. στις επιστροφες ειναι κυριοι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slayeras Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλημερα ρε παιδια, παραγγελια απο ebay, shipped στο ebay γραφει απο 04/11, tracking number μου δωσανε RS187115126NL αυτο. Ακομα δεν εχει φανει πουθενα το tracking, μετα απο εποικινωνεια με τον πολιτη μου ειπε να περιμενω και θα φανει στο postNL, τι να κανω? μαλλον βιαζομαι.. απλα μου φαινεται περιεργο οτι δεν το βλεπω πουθενα ουτε 17track ουτε NLpost μετα απο μια εβοδομαδα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλημερα ρε παιδια, παραγγελια απο ebay, shipped στο ebay γραφει απο 04/11, tracking number μου δωσανε RS187115126NL αυτο. Ακομα δεν εχει φανει πουθενα το tracking, μετα απο εποικινωνεια με τον πολιτη μου ειπε να περιμενω και θα φανει στο postNL, τι να κανω? μαλλον βιαζομαι.. απλα μου φαινεται περιεργο οτι δεν το βλεπω πουθενα ουτε 17track ουτε NLpost μετα απο μια εβοδομαδα Διάβασε το νήμα και τα σχεδιαγράμματα του ROMANOS στην υπογραφή μου, αυτή η εταιρεία αργεί πολύ να φανεί .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 εχω κανει εκατονταδες παραγγελιες αλλα πρωτη φορα τετοια καθυστερηση! τι συμβαινει? RJ230873104CN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neptunegr Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 RP301377454SG Μια απο τα ίδια και εγώ!! Έχω κάνει την παραγγελία απο τις 13/10 και έχει κολλησει το στατους στο κλεισιμο IPS... Σε επικοινωνία που είχα με τον πωλητή ψστε να μάθω εαν μπορεί να κάνει κάτι μιας σε 2 βδομάδες κλείνουμε 45 μέρες πηρα την παρακάτω απάντηση "Sorry for waiting. We understand the tracking has not been updated for a while and there might be some problem with the order. Sadly we have no means to know where exactly the package is except by filing complaint case toward the post office to institute investigation and waiting for their definite feedback within two months. Anyway this is the worst possible scenario. The problem could be just a common delay and we hope the order will be delivered to you soon. We will file for complaint case now and get back to you once we have any feedback. Once the post office confirms the package as lost or returned, we will arrange refund or reshipment immediately. Thank you for your understanding in this case." Να υποθέσω οτι δεν χρειάζεται να περιμένω την απάντηση του ταχυδρομίου για να κάνω dispute? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Κάνε όσο έχεις ακόμη την προθεσμία, γιατί εάν περιμένεις το ταχυδρομείο θα έχει παλιώσει ... :p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drRodiL Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλησπερα παιδια Προχθες παρηγγειλα κινητο απο vickmall με Singapore Post Χθες μου ηρθε tracking number Σημερα στη σελιδα γραφει "Received from customer" κατι που δε γραφει στο 1ο ποστ. Τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Το παρέλαβε η Singapore από τον πωλητή σου. Αν παρατηρήσεις το γράφει στο πρωτο post εκεί που λέει για τη Singapore 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drRodiL Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Το παρέλαβε η Singapore από τον πωλητή σου. Αν παρατηρήσεις το γράφει στο πρωτο post εκεί που λέει για τη Singapore Ναι εχεις δικιο, δεν το χα παρατηρησει. Ευχαριστω φιλε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout78 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 εχω κανει εκατονταδες παραγγελιες αλλα πρωτη φορα τετοια καθυστερηση! τι συμβαινει? RJ230873104CN για κοιτα εδω RD271174209CN απο 2/10 Departure from outward office of exchange λεει. μου ειπανε οτι με china post εχουν πολλα προβληματα με καθυστερησεις και αν μεχρι τελος εβδομαδας δεν ερθουν θα μου κανουν επιστροφη χρηματων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 για κοιτα εδω RD271174209CN απο 2/10 Departure from outward office of exchange λεει. μου ειπανε οτι με china post εχουν πολλα προβληματα με καθυστερησεις και αν μεχρι τελος εβδομαδας δεν ερθουν θα μου κανουν επιστροφη χρηματων. ναι αλλα αποτι βλεπω εσενα δεν εχει φυγει ακομη εχει κολλησει κινα... γιατι στα ελτα δε γραφει κλεισιμο απο ips καταλαβες? εμενα εχει φυγει κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts