Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχω προβλημα με αγορα απο vickmall.Exω παραγγειλει 3 κινητα και εχτρα μπαταριες απο 1 σεπτεμβριου.μου τα εστειλαν σε 2 πακετα, το πρωτο πακετο ηρθε 15/9 και το αλλο εχει κολλησει:

2014-09-19 07:58, The item has been processed in the country of destination

2014-09-13 11:50, The item has arrived in the country of destination.

Αυτο το πακετο περιεχει πιθανοτατα τα αλλα 2 κινητα.

Εχω αρχισει και ανησυχω διοτι αφου εφτασαν μαζι μονο το ενα ταχυδρομηθηκε και το αλλο σαν να ξεχαστηκε.

Σκεφτομαι να πατησω dispute sto paypal σε κανα 10ημερο αν δεν εχεις αλλαξει εσεις τι λετε?

σορρυ αν εγινα κουραστικος .

RS144548323NL

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το δέμα σου φαίνεται ότι 19/9 είναι στην Ελλάδα. Το ζήτημα είναι ότι δεν φαίνεται στα ΕΛΤΑ.

Πάρε τηλέφωνο στο 2103353100 και ρώτησε.

Το κακό είναι ότι δεν τους είπες να τα στείλουν χωριστά και ενδέχεται να πάει γιά τελωνείο. Εάν δεν βγάλεις άκρη, να κάνεις dispute στο paypal στις 42 ημέρες από την ημέρα πληρωμής.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Αν και πριν απο 2-3 εβλεπα την κατασταση "Despached to overseas",τωρα δεν μου εμφανιζει τιποτα..Γνωριζετε τι μπορει να συμβαινει?Ειναι σε φαση που εφτασε το πακετο Ελλαδα?

Καλημέρα σ' όλους,

Σε παραγγελία που έγινε από Coolicool στις 16/09 μέσω της αποθήκης τους στην Ευρώπη και μετά από 7 ημέρες κολλημένο στη Γερμανία με το παρακάτω μήνυμα

Wed, 17.09.2014 06:01 h Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center

χθες άλλαξε σε Wed, 24.09.2014 04:24 h Greece The shipment has arrived in the destination country

Προσπαθώ να καταλάβω εάν έχει φτάσει Ελλάδα ( σημειωτέον έχω tracking από DHL ) μιας και η DHL εδώ δεν αναγνωρίζει το νούμερο.

Γνωρίζει κάποιος τί & πως ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια

να ρωτησω επειδη αυριο το πρωι φευγω απο την πολη που μενω τωρα.... το δεμα μου ειναι σε αυτην την κατασταση RF261191216SG Μπορω να παω να το παρω απο καπου? μου ηρθε ειδοποιηση αλλα λεει απο αυριο Edited by akis8607

Αν και πριν απο 2-3 εβλεπα την κατασταση "Despached to overseas",τωρα δεν μου εμφανιζει τιποτα..Γνωριζετε τι μπορει να συμβαινει?Ειναι σε φαση που εφτασε το πακετο Ελλαδα?

Δεν γίνεται να μην εμφανίζει τίποτα. Μήπως είχε κάποιο πρόβλημα η ιστοσελίδα;

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

να ρωτησω επειδη αυριο το πρωι φευγω απο την πολη που μενω τωρα.... το δεμα μου ειναι σε αυτην την κατασταση RF261191216SG Μπορω να παω να το παρω απο καπου? μου ηρθε ειδοποιηση αλλα λεει απο αυριο

Πάρε τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ της πόλης σου και ρώτησε.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

καλημερα,το vickmall ειναι αξιοπιστο???εβαλα το τρακινγκ στο singpost και ενω πριν 2 μερες ελεγε dispatch to overseas,τωρα λεει πως πρεπει να περιμενω 24 ωρες μεχρι να δειξει καποια πληροφορια,στα ελτα εμφανιζει κανονικα κλεισιμο απο ips.

υπαρχει καποιο προβλημα στο σαιτ??

μηπως υπαρχει καποιος οδηγος στο σαιτ για το πως ανοιγουμε claim-dispute στο paypal πριν τις 45 μερες???ευχαριστω

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάρε τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ της πόλης σου και ρώτησε.

παιρνω τοση ωρα και δεν το σηκωνει κανενας....... δεν μπορουμε να δουμε απο το tracking που βρισκεται?

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλημερα,το vickmall ειναι αξιοπιστο???εβαλα το τρακινγκ στο singpost και ενω πριν 2 μερες ελεγε dispatch to overseas,τωρα λεει πως πρεπει να περιμενω 24 ωρες μεχρι να δειξει καποια πληροφορια,στα ελτα εμφανιζει κανονικα κλεισιμο απο ips.

υπαρχει καποιο προβλημα στο σαιτ??

μηπως υπαρχει καποιος οδηγος στο σαιτ για το πως ανοιγουμε claim-dispute στο paypal πριν τις 45 μερες???ευχαριστω

αφου εμφανιστηκε στα ελτα κλεισιμο απο ips απλα περιμενεις μεχρι να βγαλει αφιξη. διαβασε και την πρωτη σελιδα...

Μ.Δ. Πάτρας λέει. Καταλαβαίνεις εσύ που ακριβώς μπορεί να βρίσκεται;

Πάρε στο κεντρικό ταχυδρομείο της Πάτρας: 2610620644

Edited by Yngwiedis
Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Μ.Δ. Πάτρας λέει. Καταλαβαίνεις εσύ που ακριβώς μπορεί να βρίσκεται;

Πάρε στο κεντρικό ταχυδρομείο της Πάτρας: 2610620644

Μ.Δ. τι σημαινει? μηπως ειναι εκει που ειναι συγκεντρωμενοι οι ταχυδρομοι?

καλημερα σε ολους

2 παραγγελιες 4 & 5 σεπτεμβριου και δεν υπαρχει καμια ενημερωση απο 18/9/2014 και μετα. μαλλον εχουν φτασει ελλαδα απο αυτα που βλεπω αλλα στα ΕΛΤΑ καμια προοδος. αν βοηθανε τα tracking number ειναι: RS141481295NL & RS148096371NL. τελικα μαλλον οι αλλανδοι πρεπει να ειναι χειροτεροι απο τους δικους μας.

συγνωμη αν κουρασα αλλα μου φαινεται περιεργο μεταγενεστερες παραγγελιες της δικιας μου απο το ιδιο μαγαζι να εχουν ηδη παραληφθει. μαλλον γινεται για να εχω μεγαλυτερη αγωνια:p

Μ.Δ. τι σημαινει? μηπως ειναι εκει που ειναι συγκεντρωμενοι οι ταχυδρομοι?

Μονάδα Διαλογής πρέπει να σημαίνει. Αλλά τι εννοούν ακριβώς δεν ξέρω. Θα σε γελάσω...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλημερα σε ολους

2 παραγγελιες 4 & 5 σεπτεμβριου και δεν υπαρχει καμια ενημερωση απο 18/9/2014 και μετα. μαλλον εχουν φτασει ελλαδα απο αυτα που βλεπω αλλα στα ΕΛΤΑ καμια προοδος. αν βοηθανε τα tracking number ειναι: RS141481295NL & RS148096371NL. τελικα μαλλον οι αλλανδοι πρεπει να ειναι χειροτεροι απο τους δικους μας.

συγνωμη αν κουρασα αλλα μου φαινεται περιεργο μεταγενεστερες παραγγελιες της δικιας μου απο το ιδιο μαγαζι να εχουν ηδη παραληφθει. μαλλον γινεται για να εχω μεγαλυτερη αγωνια:p

Μεταγενέστερες παραγγελίες έχουν παραληφθεί; Που; Σε διάστημα 15 ημερών περιμένεις να παραλάβεις; Χλωμό.

Το πρώτο tracking στην ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ δείχνει οτι δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα.

Το δεύτερο δεν βγάζει καν αποτέλεσμα...

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Μονάδα Διαλογής πρέπει να σημαίνει. Αλλά τι εννοούν ακριβώς δεν ξέρω. Θα σε γελάσω...

αν ξερει καποιος αν ειναι εκει που ειναι οι ταχυδρομοι ξερω που ειναι και μπορω να παω να το παρω..... ας μου απαντησει οποιος δει και ξερει γιατι το τηλ τοση ωρα και δεν το σηκωνει κανενας

Μπες στην ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ βρες όλα τα τηλέφωνα των ταχυδρομείων της Πάτρας και πάρε.

Κάποιο θα το σηκώσουν. Του φούστη...

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Καλημέρα, το δικό μου με RF260066645SG έχει κολλήσει στο αεροδρόμιο από 18-9-14 και σε status

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 05-09-2014 14:25 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 18-09-2014 21:34 IPS

Έχει αντίστοιχα στοιχεία κανείς;

(Κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών ΕΛΤΑ, μου λένε τα ίδια ότι δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος, μου έδωσαν τηλέφωνα του τοπικού μου ταχυδρομείου, που με έστειλε μπαλάκι πίσω στα κεντρικά). Εν αναμονή τι να πώ.

ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μεταγενέστερες παραγγελίες έχουν παραληφθεί; Που; Σε διάστημα 15 ημερών περιμένεις να παραλάβεις; Χλωμό.

Το πρώτο tracking στην ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ δείχνει οτι δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα.

Το δεύτερο δεν βγάζει καν αποτέλεσμα...

χωρις καμια παρεξηγηση παραθετω μερος μηνυματος απο συνφορουμιτη στο νημα του huawei honor 6:

''Παρέλαβα και το δικό μου σήμερα απο Vickmall πρώτη φορά που αγοράζω απο το συγκεκριμένο. Μπορώ να πώ τα καλύτερα. 8/9 dispathed 24/9 στα χέρια μου σε άριστη συσκευασία.''

και ο φιλος ειναι ηρακλειο κρητης και το ποσταρε χτες. οποτε συγνωμη αλλα ναι μου φαινεται περιεργο

edit: παρολα αυτα δεν θα επρεπε να εχει αλλαξει εστω το status στο ολλανδικο site απο 18/09/2014;

Ο φίλος από Ηράκλειο Κρήτης ίσως παρήγγειλε με EMS.

Ακόμα όμως και με απλό ταχυδρομείο να παρήγγειλε είναι απλά η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Μην περιμένεις να παραλάβεις δέμα αν δεν περάσουν τουλάχιστον 20+ ημέρες.

Υπάρχουν άτομα που περίμεναν πάνω από 40 ημέρες.

Υπομονή...

edit: παρολα αυτα δεν θα επρεπε να εχει αλλαξει εστω το status στο ολλανδικο site απο 18/09/2014;

Όχι αναγκαστικά. Πιο ανησυχητικό όμως είναι οτι το δεύτερο tracking number δεν εμφανίζει τίποτα στην ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ.

Edited by Yngwiedis
Yngwie RULEZZZZZZ !!!

παιδια επειδη ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω θελω να ρωτηω κατι!μου εστειλαν το tracking number απο τις 17/9 και οταν μπαινω στο επισημο site της postnl απο τις 17/9 μεχρι και σημερα που εμφανιζει οτι δεν υπαρχει καμια διαθεσιμη πληροφορια για αυτο το νουμερο(The shipment barcode was not found)!μηπως πρεπει να αρχισω να ανυχηχω?η αυτο γινεται συνηθως μεχρι να τσεκαρουν το δεμα?ο κωδικος ειναι αυτος RS136298411NL

Ο φίλος από Ηράκλειο Κρήτης ίσως παρήγγειλε με EMS.

Ακόμα όμως και με απλό ταχυδρομείο να παρήγγειλε είναι απλά η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Μην περιμένεις να παραλάβεις δέμα αν δεν περάσουν τουλάχιστον 20+ ημέρες.

Υπάρχουν άτομα που περίμεναν πάνω από 40 ημέρες.

Υπομονή...

Όχι αναγκαστικά. Πιο ανησυχητικό όμως είναι οτι το δεύτερο tracking number δεν εμφανίζει τίποτα στην ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ.

τελως παντων. μαλλον γινεται για αυτο που ειπα πιο πριν. για να εχω μεγαλυτερη αγωνια.

ευχαριστω παντως για την πληροφορηση.

καλημερααααα ενω εδω μου δινουν τρακιν ναμπερ το ψανχνω και δε βγενη μια βοηθεια ευπροσδεκτη.....

Shipped

Delivery estimate: Wednesday, October 8, 2014 - Friday, October 24, 2014 by 8pm

Ship Carrier: POST NL

We're sorry. We are unable to retrieve more tracking details for this shipment.

http://s22.postimg.org/h3wnj8lxt/Screenshot_3.jpg

η αγορα εγινε μεσο AMAZON.......

Καλημέρα, το δικό μου με RF260066645SG έχει κολλήσει στο αεροδρόμιο από 18-9-14 και σε status

Έχει αντίστοιχα στοιχεία κανείς;

(Κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών ΕΛΤΑ, μου λένε τα ίδια ότι δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος, μου έδωσαν τηλέφωνα του τοπικού μου ταχυδρομείου, που με έστειλε μπαλάκι πίσω στα κεντρικά). Εν αναμονή τι να πώ.

Τελικά άλλαξε το status. Επιτέλους ανοίχθηκε ο σάκος.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 25-09-2014 12:42 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Πιστεύω από Δευτέρα να το έχω. Άντε και στα δικά σας.

ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γεια χαρά σε όλους σε μένα έχει γίνει κάτι περίεργο ίσως να έχει ξαναειπωθεί γιατί νομίζω κάπου το χε δει το μάτι μου αλλά με τόσες σελίδες δεν το βρήκα.

Έκανα παραγγελία 15 του μηνός. Ενώ η διαδικασία εξελισσόταν φυσιολογικά δηλαδή έλαβα tracking number μετά από μια μέρα, στις 17 μου εμφανίζεται το received from customer στο singost(ταυτόχρονα και στο ελτα κλείσιμο από IPS) . Στη συνέχεια 19 του μηνός γίνεται και το Despatched to overseas. Όλα φυσιολογικά μέχρι εδώ και ενώ έχω στο μυαλό μου ότι προς το τέλος αυτής ,αρχές της άλλης θα εμφανιστεί Ελλάδα μπαίνω απο περιέργεια στο singpost και μου έγραφε/γράφει Received from customer έχει ημερομηνία 17/9 και το 19 έχει εξαφανιστεί. :wacko: Παρόλαυτα στο 17track και στα άλλα δύο που αναφέρονται στον οδηγό το δείχνει ως Despatched to overseas στις 19.

Σήμερα κοίταξα και το 4px που δεν ξέρω αν λέει πολλά και έγγραφε σαν τελευταίο status 22/9 shipment ready.

Κάποιο σχόλιο σε αυτό?

Καλησπέρα! ακριβώς το ίδιο συνέβη κ σε εμένα με received 13/09 και dispatced 15/09. στο 4px 22/9 shipment ready.!!!!!!τι να πω?

παιδια επειδη ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω θελω να ρωτηω κατι!μου εστειλαν το tracking number απο τις 17/9 και οταν μπαινω στο επισημο site της postnl απο τις 17/9 μεχρι και σημερα που εμφανιζει οτι δεν υπαρχει καμια διαθεσιμη πληροφορια για αυτο το νουμερο(The shipment barcode was not found)!μηπως πρεπει να αρχισω να ανυχηχω?η αυτο γινεται συνηθως μεχρι να τσεκαρουν το δεμα?ο κωδικος ειναι αυτος RS136298411NL

καλημερααααα ενω εδω μου δινουν τρακιν ναμπερ το ψανχνω και δε βγενη μια βοηθεια ευπροσδεκτη.....

Shipped

Delivery estimate: Wednesday, October 8, 2014 - Friday, October 24, 2014 by 8pm

Ship Carrier: POST NL

We're sorry. We are unable to retrieve more tracking details for this shipment.

http://s22.postimg.org/h3wnj8lxt/Screenshot_3.jpg

η αγορα εγινε μεσο AMAZON.......

Όσα μου έστειλαν μέσω NL εμφανίσθηκαν μετά από 8-10 ημέρες .....

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

οχι,ακομα δεν εμφανιζει τιποτα!! Δες και εσυ !! RF282178025SG