Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γενικότερα γνωρίζεται αν τα ελτα αυτο το μήνα εχουν κάποιο θεμα; Περιμενω απο 29 Αυγούστου δεματάκια με πραγματα και ενώ συνηθως τωρα θα τα ειχα ακομα τιποτα. Επιπλέον το αεροδρομιο αν κανω λαθος παρατηρήτε και η καθυστερηση συνολικά . Λογικα κάποιο θεμα στη διαχείριση θα υπαρχει. Γνωρίζεται κατι συγκεκριμένα;

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γενικότερα γνωρίζεται αν τα ελτα αυτο το μήνα εχουν κάποιο θεμα; Περιμενω απο 29 Αυγούστου δεματάκια με πραγματα και ενώ συνηθως τωρα θα τα ειχα ακομα τιποτα. Επιπλέον το αεροδρομιο αν κανω λαθος παρατηρήτε και η καθυστερηση συνολικά . Λογικα κάποιο θεμα στη διαχείριση θα υπαρχει. Γνωρίζεται κατι συγκεκριμένα;

Αναφέρθηκε πολλές φορές, υπάρχει έλλειψη προσωπικού, αλλά διάβασε και την υπογραφή μου .... :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

καλησπερα! ειμαι καινουριος στο forum και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.εχω παραγγειλει το thl 5000 απο gearbest μεσω postnl και απο τις 17.9 μου λεει οτι το αντικειμενο εχει φτασει στη χωρα αποστολης αλλα δεν εχω καποια ενημερωση αλλη.ποσο να περιμενω?ευχαριστω

καλησπερα! ειμαι καινουριος στο forum και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.εχω παραγγειλει το thl 5000 απο gearbest μεσω postnl και απο τις 17.9 μου λεει οτι το αντικειμενο εχει φτασει στη χωρα αποστολης αλλα δεν εχω καποια ενημερωση αλλη.ποσο να περιμενω?ευχαριστω

διαβασε απο το post 5042 και κατω λιγο

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Περιμένω ένα δέμα από Κίνα με NL post και το δέμα έχει κολλήσει εδώ και 10 μέρες στο status που βλέπετε στην φωτογραφία.Εχω ελπίδες;

Όταν φτάσει Ολλανδία θα αλλάξει . Υπομονή

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Αναφέρθηκε πολλές φορές, υπάρχει έλλειψη προσωπικού, αλλά διάβασε και την υπογραφή μου .... :)

Περιμενω ενα κινητο το οποιο απο τις 16/09/14 ειναι στο αεορδρομιο σε κατασταση αφιξη στη χωρα προορισμου.Ακομα δεν το εχω παραλαβει και ειναι 6 μερες ηδη εντος ελλαδας.

Just Perfect...NEXUS 4

Receive Item At Office Of Exchange 18-09-2014 21:34

Εφτασε και το δικο μου Ελλαδα , αλλα υπαρχει καθυστερηση στην προωθηση απ'οτι φαινεται :( και διαβαζω στο νημα

Receive Item At Office Of Exchange 18-09-2014 21:34

Εφτασε και το δικο μου Ελλαδα , αλλα υπαρχει καθυστερηση στην προωθηση απ'οτι φαινεται :( και διαβαζω στο νημα

Πότε έκανες την παραγγελία και με ποιά εταιρεία;;;

Πότε έκανες την παραγγελία και με ποιά εταιρεία;;;

Στο συστημα καταχωρηθηκε 5/9 απο sing post . Το θεμα ειναι πως εχει κολλησει στα Σπατα και δεν λενε να το στειλουν μερικα Χμ. να ερθει στα χερια μου :p

Επιτέλους ξεκωλήσαμε :) (το 1 απτα 3 πακέτα που περιμένω τουλάχιστον)

Αντε με το καλό και οι επόμενοι

Destination Country - Greece:Tracking Consuming:1045*Millisecond

2014-09-22 14:56, Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

2014-09-18 21:33, Receive Item At Office Of Exchange, IPS

2014-09-05 14:25, Item in conta IPS, IPS

Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:764*Millisecond

2014-09-19 00:33, Arrived at overseas (Country code: GR)

2014-09-07 14:25, Despatched to overseas (Country code: GR)

2014-09-05 14:25, Received from Customer

======================================

Power by http://www.17track.net

Παιδιά εμένα μου λέει πως έχει παραληφθεί το δέμα, αλλά το θέμα είναι πως παραδόθηκε Ισπανία. Απο postNL μου είπαν πως όντως είναι Ισπανία το δεμα με τον αριθμό φορτωτικής που τους έδωσα, αλλά είχε άλλο όνομα.

Είχα αγοράσει απο το coolicool. Που πρέπει να απευθυνθώ τώρα;

Ή σου έδωσαν λάθος tracking number από το κατάστημα που έκανες την αγορά ή σε δουλεύουν και δεν σου έχουν στείλει καν το δέμα.

Στο κατάστημα θα απευθυνθείς φυσικά.

Αν έχουν περάσει 40 ημέρες από την ημερομηνία πληρωμής μέσω paypal (αν πλήρωσες με paypal) άνοιξε και ένα dispute.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Το όλο θέμα είναι να ανοιχτεί ο σάκος στο αεροδρόμιο αποτι κατάλαβα..μετα γίνοντε όλα σε 1-2 μέρες:)

RF259843381SG

Destination Country - Greece:Tracking Consuming:858*Millisecond

2014-09-23 09:06, Item arr ΚΟΖΑΝΗ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ, ΚΟΖΑΝΗ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ

2014-09-23 08:25, Item in conta Μ.Δ.Κοζάνης, Μ.Δ.Κοζάνης

2014-09-23 07:51, Μ.Δ.Κοζάνης

2014-09-23 07:41, Item to be delivered, Μ.Δ.Κοζάνης

2014-09-23 06:27, Μ.Δ.Κοζάνης

2014-09-23 02:28, Item in conta Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

2014-09-23 02:19, Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

2014-09-22 14:56, Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

2014-09-18 21:33, Receive Item At Office Of Exchange, IPS

2014-09-05 14:25, Item in conta IPS, IPS

Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:0*Millisecond, Cache Time:2014/09/23 09:17:50

2014-09-19 00:33, Arrived at overseas (Country code: GR)

2014-09-07 14:25, Despatched to overseas (Country code: GR)

2014-09-05 14:25, Received from Customer

======================================

Power by http://www.17track.net

Ή σου έδωσαν λάθος tracking number από το κατάστημα που έκανες την αγορά ή σε δουλεύουν και δεν σου έχουν στείλει καν το δέμα.

Στο κατάστημα θα απευθυνθείς φυσικά.

Αν έχουν περάσει 40 ημέρες από την ημερομηνία πληρωμής μέσω paypal (αν πλήρωσες με paypal) άνοιξε και ένα dispute.

Ευχαριστώ για τηv απάvτηση.

Τελικά ήταv λάθος tracking number. Τώρα θα περιμέvω vα δω πότε θα έρθει.

Έχεις πληρώσει με paypal τελικά;

Αν ναι μην αμελήσεις να κάνεις το dispute μόλις περάσουν 40 ημέρες από την ημέρα πληρωμής.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Ξαναγράφω μπας και βοηθήσει κάποιος.

Παραγγελία από AliExpress και αποστολή με PostNL.

TR# RS140453090NL

Όσο η κατάσταση ηταν στο "2014-09-04 12:07, The item is pre-advised" ανγνώριζε κανονικά σαν χώρα προορισμού την Ελλάδα.

Μετά, αφού φτάνει Ολλανδία το πακέτο, αλλάζει σε χώρα προορισμού Ηνωμένο Βασίλειο όπου φτάνει στις 12/9 και παραμένει εκεί μεχρι και σήμερα. "2014-09-12 18:27, RECEIVED IN UK, HEATHROW WORLDWIDE DC"

Είναι φυσιολογικό αυτό; Υπάρχει περίπτωση να το προωθήσουν Ελλάδα ή χάθηκε το πακέτο;

Τι ενέργειες να κάνω; Ο αποστολέας μου λέει να μην ανησυχώ και πως τα στοιχεία στο πακέτο ήταν σωστα (μου έστειλε και φώτο).

**Δεν είναι το θέμα πως είμαι ανυπόμονος, αλλά το αν χάθηκε το πακέτο και ποιές θα πρέπει να είναι οι κινήσεις μου.**

•••

Τις επόμενες μέρες λέω να παραγγείλω 2 lenovo A806. Τι είναι προτιμότερο να κάνω; Να τα βάλω σε μία παραγγελία ή χωριστά για να μην ανέβει το ποσό κ περάσει τελωνείο;

Τις επόμενες μέρες λέω να παραγγείλω 2 lenovo A806. Τι είναι προτιμότερο να κάνω; Να τα βάλω σε μία παραγγελία ή χωριστά για να μην ανέβει το ποσό κ περάσει τελωνείο;

Οπωσδήποτε χωριστά και με απλό ταχυδρομείο ....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξαναγράφω μπας και βοηθήσει κάποιος.

Παραγγελία από AliExpress και αποστολή με PostNL.

TR# RS140453090NL

Όσο η κατάσταση ηταν στο "2014-09-04 12:07, The item is pre-advised" ανγνώριζε κανονικά σαν χώρα προορισμού την Ελλάδα.

Μετά, αφού φτάνει Ολλανδία το πακέτο, αλλάζει σε χώρα προορισμού Ηνωμένο Βασίλειο όπου φτάνει στις 12/9 και παραμένει εκεί μεχρι και σήμερα. "2014-09-12 18:27, RECEIVED IN UK, HEATHROW WORLDWIDE DC"

Είναι φυσιολογικό αυτό; Υπάρχει περίπτωση να το προωθήσουν Ελλάδα ή χάθηκε το πακέτο;

Τι ενέργειες να κάνω; Ο αποστολέας μου λέει να μην ανησυχώ και πως τα στοιχεία στο πακέτο ήταν σωστα (μου έστειλε και φώτο).

**Δεν είναι το θέμα πως είμαι ανυπόμονος, αλλά το αν χάθηκε το πακέτο και ποιές θα πρέπει να είναι οι κινήσεις μου.**

Ζήτησε από την σελίδα του προϊόντος διευκρινήσεις από τον πωλητή, και πες του ότι θα κάνεις dispute γιά να ζοριστεί.

Στο ali υπάρχει περιθώριο 60 ημερών γιά την παραλαβή.

Edited by evansarmor

καλησπερα,

εχει γινει παραγγελια με Sweden post απο κινα

στο traking system του sweden post εμφανιζεται το μηνυμα

Date/Time : 9/15/2014

Tracking event : The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad

ΑΛΛΑ στο traking system του DirectLink το τελευταιο μηνυμα ειναι απο 17/09/14

και αναφερει : Item detained (unfit for Airmail delivery). Please contact the company you made thispurchase from.

εχετε υποψη σας παρομοιο προβλημα?

παρακαλω αν μπορειτε να με βοηθησετε?

καλησπερα,

εχει γινει παραγγελια με Sweden post απο κινα

στο traking system του sweden post εμφανιζεται το μηνυμα

Date/Time : 9/15/2014

Tracking event : The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad

ΑΛΛΑ στο traking system του DirectLink το τελευταιο μηνυμα ειναι απο 17/09/14

και αναφερει : Item detained (unfit for Airmail delivery). Please contact the company you made thispurchase from.

εχετε υποψη σας παρομοιο προβλημα?

παρακαλω αν μπορειτε να με βοηθησετε?

Από ότι καταλαβαίνω υπάρχει πρόβλημα με την μεταφορά αεροπορικώς του δέματος και λένε να επικοινωνήσεις με τον πωλητή.

Επικοινώνησε, δώσε τους τα στοιχεία, και πρόσεξε την προθεσμία γιά dispute εάν έχεις πληρώσει με paypal.

ευχαριστω, τα εχω κανει αυτα, ο πωλητης λεει να περιμενω....

πως ειναι δυνατων να εχει φυγει απο Σιγκαπούρη : (οπως αναφερει ο οδηγος στο πρωτο ποστ)

2014-09-15 The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad...Εμφανίζεται όταν αναχωρίσει από το παράρτημα του Sweden Post στη Σιγκαπούρη

και απο την αλλη να φενετε οτι δεν μπορει να φυγει ...... 17/09/14 Item detained (unfit for Airmail delivery).Please contact the company you made thispurchase from.

15/09 και 17/09 ............

αναλυτικα απο το track του directlink :

11/09/14 Order Shipment recorded1

15/09/14 Order departed from sorting hub

17/09/14 Item detained (unfit for Airmail delivery).Please contact the company you made this purchase from.

απο το official Sweden post :

The shipment item is under transportation

The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad

Tracking events

Date/Time Location Tracking event

9/15/2014 Sweden Post, Direct Link, Singapore The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad

και απο το 17track :

2014-09-17 , Warning message

2014-09-15 , The shipment item is under transportation, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad

2014-09-15 , Sweden Post, Direct Link, Singapore, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad

2014-09-15 Order departed from sorting hub

2014-09-11 , Order Shipment recorded

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ειναι πληρωμενο με Πιστωτική κάρτα, prepaid card. αλλα πρωτα με ενδιαφερει που βρισκεται η παραγγελια και αν ποτε ερθει....

Edited by thanasis_i