zeteberk87 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Το βαζω παλι μεσα στο κουτι τοτε και το ξαναβγαζω τραβωντας το βιντεο .. Επισης ο κυριος ταχυδρομος δεν μου το εδωσε χερι με χερι το αφησε πανω στο μπαλκονι και εφυγε. Τεσπα. Περιμενω απαντηση τους να δω τι θα γινει.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Το βαζω παλι μεσα στο κουτι τοτε και το ξαναβγαζω τραβωντας το βιντεο .. Επισης ο κυριος ταχυδρομος δεν μου το εδωσε χερι με χερι το αφησε πανω στο μπαλκονι και εφυγε. Τεσπα. Περιμενω απαντηση τους να δω τι θα γινει.. αν ειναι ηδη ανοιγμενο το πακετο δεν εχει νοημα αυτο που λες φιλε μου... Ο σκοποες της βιντεοσκοπησης που αναφερει και ο συμφορουμιτης παραπανω, εξυπηρετει το να εχουμε αποδειξη πως οταν εμεις ανοιξαμε το πακετο, το τηλεφωνο ειχε το προβλημα. Αν εσυ βιντεοσκοπησεις τωρα, δεν αποδεικνυει οτι το τηλεφωνο εφτασε στα χερια με προβλημα ή μεσα σε ανοιγμενο πακετο 1 Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeteberk87 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Μα δεν το ανοιξα εγω. Ηρθε ανοιχτο και ειχε και ενα σημειωμα πανω ( δες φωτο).Δεν το παρελαβα χερι με χερι απο τον ταχυδρομο, το ειχε αφησει στο μπαλκονι! Οποτε θα το τραβηξω βιντεο τωρα. http://s24.postimg.org/eo6jpf4lh/image.jpg 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutoun Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Singapore Post ή China Post Air Mail είναι ποιο γρήγορη στην αποστολή? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Μα δεν το ανοιξα εγω. Ηρθε ανοιχτο και ειχε και ενα σημειωμα πανω ( δες φωτο).Δεν το παρελαβα χερι με χερι απο τον ταχυδρομο, το ειχε αφησει στο μπαλκονι! Οποτε θα το τραβηξω βιντεο τωρα. http://s24.postimg.org/eo6jpf4lh/image.jpg Εάν το άφησε στο μπαλκόνι όπως λες, σημαίνει ότι δεν υπέγραψες, οπότε μην κάνεις απολύτως καμμία ενέργεια και στις 43 ημέρες από την πληρωμή κάνε dispute γιά μη παραλαβή δέματος και ζήτησε επιστροφή χρημάτων.Το ότι δεν έβγαλες βίντεο κατά την παραλαβή και αποσυσκευασία είναι εις βάρος σου και θα προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeteberk87 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) Το δεμα το αφησε στο μπαλκονι και δεν υπεγραψα. Αλλα νομιζω οτι και τις υπολοιπες φορες που μου ειχαν ερθει καποια αλλα αντικειμενα ουτε τοτε εβαζα υπογραφη με Ελτα. Με το paypal δεν εκανα ακομη ενεργεια, αλλα εστειλα φωτο με mail στο 1949deal και τους εξηγησα οτι ηρθε το πακετο ανοιχτο και με σπασμενη οθονη. Οποτε αν κανω αυτο στις 43 μερες θα ισχυριστουν αυτο. Σου ειναι ευκολο να μου στειλεις σε πρ.μνμα το αριθμο απο το κινητο σου? Edited August 6, 2014 by zeteberk87 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Πάντα ο ταχυδρόμος της περιοχής μου, ζητάει την υπογραφή μου σε συστημένα. Εχει λίστα με τα ονόματα των παραληπτών της ημέρας και υπογράφω εκεί, δίπλα στο όνομα μου. Σίγουρα τέτοια λίστα εχει και ο δικός σου ταχυδρόμος, αλλά το πιο πιθανό είναι να υπογράφει εκείνος για σένα. Ψάξτο με το ταχυδρομείο της περιοχής σου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Singapore Post ή China Post Air Mail είναι ποιο γρήγορη στην αποστολή?Για εμένα Singapore post. 1 Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλησπέρα σε όλους,θα ήθελα να μάθω σε πόσες μέρες περίπου θα έρθει το δέμα στη Θεσσαλονίκη.Στο σαιτ των ΕΛΤΑ μου βγάζει αυτό: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 24-07-2014 15:08 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 06-08-2014 05:53 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 06-08-2014 10:42 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) (λόγω έλλειψης χρόνου δεν κοιταξα προηγούμενα ποστ ώστε να γνωρίζω αν έχει ξαναειπωθεί κάτι τέτοιο,οπότε συγνώμη αν επαναλαμβάνομαι) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Το δεμα το αφησε στο μπαλκονι και δεν υπεγραψα. Αλλα νομιζω οτι και τις υπολοιπες φορες που μου ειχαν ερθει καποια αλλα αντικειμενα ουτε τοτε εβαζα υπογραφη με Ελτα. Με το paypal δεν εκανα ακομη ενεργεια, αλλα εστειλα φωτο με mail στο 1949deal και τους εξηγησα οτι ηρθε το πακετο ανοιχτο και με σπασμενη οθονη. Οποτε αν κανω αυτο στις 43 μερες θα ισχυριστουν αυτο. Σου ειναι ευκολο να μου στειλεις σε πρ.μνμα το αριθμο απο το κινητο σου? Πήγαινε στο κατάστημα ΕΛΤΑ της γειτονιάς σου και απαίτησε να σου δείξουν την υπογραφή που δήθεν έβαλες όταν παρέλαβες το δέμα. Αν σου δείξουν υπογραφή τράβα τους μια ξεγυρισμένη μήνυση και ζήτα και χρήματα για πλαστοπροσωπία. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeteberk87 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Το πρωι θα παω στο καταστημα και θα απαιτησω τα χρηματα μου. Πως ξερω εγω οτι δεν εσπασε η συσκευη οπως τα πεταξε αυτος στο μπαλκονι ? ελεος δλδ! Και πως ειναι δυνατον να υπογραφει μονος του? τεσπα. Το πρωι θα σας ενημερωσω για το τι εγινε.οπως επισης αναμενω και απαντηση απο το 1949deal. Ευχαριστω και παλι παιδια για την βοηθεια σας και τις συμβουλες σας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις δημιουργήθηκε από τα ΕΛΤΑ και μόνο. Διότι αν έβλεπες με τα μάτια σου την κατάσταση του πακέτου πολύ απλά δεν θα το παραλάμβανες. Τώρα φαίνεται οτι έχεις παραλάβει και άντε να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας. Καλή τύχη σου εύχομαι... Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 τι λέτε, παραλαμβάνω αύριο ή θα φάω και το σ/κ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλημέρα. Να αναφέρω και εγώ τους χρόνους παράδοσης απο μια παραγγελία στον Banggood που έκανα στις 23/07. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 26-07-2014 17:06 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 27-07-2014 11:48 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 04-08-2014 23:35 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 06-08-2014 10:08 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 07-08-2014 23:00 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 07-08-2014 03:41 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΡΑΦΗΝΑΣ 07-08-2014 08:09 Μ.Δ. ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 07-08-2014 08:34 Μ.Δ. ΡΑΦΗΝΑΣ Πρώτη μου παραγγελία απο Κίνα και διαβάζοντας στο φόρουμ τους χρόνους , πραγματικά 12 ημερολογιακές ημέρες είναι πολύ καλός χρόνος. Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isos Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλημερα παιδια σε προηγουμενο ποστ μου [3985] αναφερω για ενα κινητο το tracking nuber που το εδειγνε οτι ειχε παει αγγλια. Πριν τρεις μερες ειχα παει στο κεντρο διανομης στα γλυκα νερα να παρω καποιους λογαριασμους λεω δεν ρωταω εαν εχω κανα δεμα; ε λοιπον ειχα ειχε ερθει κανονικα τι σκ... εδειχνε tracking nuber. το εχετε ξαναδει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 τι λέτε, παραλαμβάνω αύριο ή θα φάω και το σ/κ?Μάλλον για δευτέρα-τρίτη σε βλέπω. 1 Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos59 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλημέρα παιδία. Κάποιος άλλος που να έχει δει καθηστέριση αυτές τις μέρες στην θεσ/νίκη; Πήρα ένα τηλ στην κουριερ την δευτέρα και μου είπαν ίσος λόγο καλοκαιριού να είναι πιο λόγα τα άτομα. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 26-07-2014 13:56 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30-07-2014 15:59 IPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 30-07-2014 16:13 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 30-07-2014 19:20 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 06-08-2014 09:25 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 06-08-2014 09:31 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Το δέμα σου μάλλον θα εκτελωνιστεί κι αν γίνει αυτό θα περιμένεις μια-δυο εβδομάδες ακόμα για να το πάρεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 η Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που βρίσκεται ξέρουμε? ρωτώ γιατι εγώ μένω κέντρο οπότε μην εχει γίνει κανα μπέρδεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos59 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Το δέμα σου μάλλον θα εκτελωνιστεί κι αν γίνει αυτό θα περιμένεις μια-δυο εβδομάδες ακόμα για να το πάρεις. είναι σίγουρο ότι την πάτησα; Τόσο πολύ κάνει; Πόσο ια πήρώσω περίπου 166ε κόστιζε η αγορά Γκαντεμία στο φουλ, χτες με άφησε και το κινητό μου:mad: Edited August 7, 2014 by panos59 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos59 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 να κάνω ακόμα μια ερώτηση. Ζήτησα να μουν στείλουν ένα πιο φτηνό τιμολόγιο απο το tp2c. Μου στείλαν αλλά μου έστειλαν 27$, αν πάρω τηλ στο τελωνείο και να δω τι γίνεται και αν μου πουν τπτ να το παίξω ότι είναι απο επισκευη; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 τι λέτε, παραλαμβάνω αύριο ή θα φάω και το σ/κ? Μάλλον για δευτέρα-τρίτη σε βλέπω. η Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που βρίσκεται ξέρουμε? ρωτώ γιατι εγώ μένω κέντρο οπότε μην εχει γίνει κανα μπέρδεμα ήρθε η ειδιοποίηση αύριο μετά της 10 παραλαμβάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Καλημέρα παιδία. Κάποιος άλλος που να έχει δει καθηστέριση αυτές τις μέρες στην θεσ/νίκη; Πήρα ένα τηλ στην κουριερ την δευτέρα και μου είπαν ίσος λόγο καλοκαιριού να είναι πιο λόγα τα άτομα. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 26-07-2014 13:56 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30-07-2014 15:59 IPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 30-07-2014 16:13 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 30-07-2014 19:20 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 06-08-2014 09:25 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 06-08-2014 09:31 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Δεν είναι απαραίτητο. Το Alcatel s960 που είχα πάρει οι βλάκες στο merimobiles το έστειλαν με EMS ενώ ζήτησα απλό ταχυδρομείο..Παρόλα αυτά, το δικό μου δεν πέρασε τελωνείο. Ήρθε με ΕΛΤΑ Courier και ο οδηγός μου είπε πως όλα τα EMS για Θεσσαλονίκη μεριά πάνε τελωνείο (ΥΕΔ Θεσσαλονίκης) ασχέτως αν εκτελωνιστούν τελικά. Περίμενε 2-3 εργάσιμες και αν δεν σου έρθει τότε περίμενε τηλεφώνημα από εκεί για εκτελωνισμό. Βέβαια μιλάμε για Μάρτη τώρα αν κάτι άλλαξε και δεν το ξέρω, τι να πω. Σου παραθέτω και το status για να δεις και τα επόμενα βήματα που θα δεις στο tracking.. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 31-03-2014 07:09 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 31-03-2014 15:31 ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 31-03-2014 11:03 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 26-03-2014 17:05 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 26-03-2014 14:36 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-03-2014 14:14 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 18-03-2014 14:28 IPS ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 18-03-2014 13:28 IPS Edited August 7, 2014 by EGRANEROE 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos59 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 μου φαίνεται παράξενο ότι ενώ σε όλους τα βήματα του tracking γίνονται πολύ γρήγορα εμένα δεν γίνεται να πάει πιο αργα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Κανονικά πάει, δε βλέπω να αργεί. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts