Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα ειναι ακομη σε κατασταση ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-06-2014 07:55 IPS ,ακομη δεν πηγε σε κατασταση ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 03-06-2014 09:41 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ),να ανυσηχω?

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Άντε να δούμε πότε θα σταματήσετε το τροπάριο γιά το άνοιγμα των σάκκων ...

Το λέει με απλά Ελληνικά, στις 5:38 ξεφορτώθηκε από το αεροπλάνο, και στις 9:41 ήταν στα συστημένα των ΕΛΤΑ !!!!

το ξέρω απλά μου αρέσει η ιδέα του .........Αγ. Βασίλη. :lol:

Καλό μεσημέρι

Πριν από περίπου 10 μέρες παρήγγειλα δύο θήκες κινητού από antelife. Οι μέρες πέρναγαν και δεν είχαν καμιά ενημέρωση (πλην αυτής που στάλθηκε αμέσως μόλις έκανα την παραγγελία). Αναγκάστηκα και τους έστειλα μήνυμα πως αν δεν μ' ενημερώσουν τι γίνεται θα κάνω ακύρωση.

Και σήμερα έλαβα αυτή την απάντηση: "We have already sent out your both of your order on 26th May and it need 7-35 days before you can get the parcel. Now we didnt get the update track number yet. Please wait a little more patience about your order".

Είναι δυνατόν να έχουν στείλει την παραγγελία και να μην υπάρχει αριθμός εντοπισμού; Τι προτείνετε να κάνω;

Ευχαριστώ

Εμενα ειναι ακομη σε κατασταση ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-06-2014 07:55 IPS ,ακομη δεν πηγε σε κατασταση ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 03-06-2014 09:41 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ),να ανυσηχω?

Να ανησυχησεις γιατι:blink::blink::blink:?

Αυριο θα φυγει μεθαυριο περιπου θα ειναι στο Κ.Δ θεσσαλονικης κ αναλογα αν μενεις δυτικα η ανατολικα θα παει στο ταχυδρομειο σου

παρασκευη αλλα μαλλον απο βδομαδα παραλαμβανεις

Αφου λες οτι εχεις ξαναπαραγγειλει πολλες φορες την ξερεις την διαδικασια αν περασει τελωνειο θα ειδοποιηθεις λογικα

Μην αγχωνεσαι δεν ξερω αν εισαι σε κρισιμη ηλικια μεταξυ των πρωτων κ δευτερων αντα οπως εγω αλλα βλεπω εισαι απο πανω αρα...

ΧΑΛΛΛΑΡΑ:cool::cool::cool:

Καλό μεσημέρι

Πριν από περίπου 10 μέρες παρήγγειλα δύο θήκες κινητού από antelife. Οι μέρες πέρναγαν και δεν είχαν καμιά ενημέρωση (πλην αυτής που στάλθηκε αμέσως μόλις έκανα την παραγγελία). Αναγκάστηκα και τους έστειλα μήνυμα πως αν δεν μ' ενημερώσουν τι γίνεται θα κάνω ακύρωση.

Και σήμερα έλαβα αυτή την απάντηση: "We have already sent out your both of your order on 26th May and it need 7-35 days before you can get the parcel. Now we didnt get the update track number yet. Please wait a little more patience about your order".

Είναι δυνατόν να έχουν στείλει την παραγγελία και να μην υπάρχει αριθμός εντοπισμού; Τι προτείνετε να κάνω;

Ευχαριστώ

Αναλόγως με το κατάστημα, σε παραγγελίες που δεν είναι ακριβές δεν βάζουν αριθμό, οπότε δεν μπορείς να τις ανιχνεύσεις.

Σε αυτήν την περίπτωση, εάν δεν έχουν έλθει στις 42 ημέρες, την 43η κάνεις dispute ....

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

ποσο δικιο ειχες

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 16-05-2014 13:49 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-06-2014 05:38 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 03-06-2014 09:41 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

:yahoo::yahoo::yahoo:

xiaomi hongmi 1S

Τι σκατά, έχουμε 10 λεπτά διαφορά στο κλείσιμο από IPS και το δικό μου δεν έχει φανεί ακόμα :X

Minideal με hongmi 1s, το ίδιο κι εσύ ε;:happy:

45 μερες κι ακομα τιποτα με sweden post,εχω ανοιξει dispute στις 40 μερες και περιμενω,μηπως ηρθε η ωρα για claim?Η να περιμενω λιγο ακομα αν και δε βλεπω φως!

Να ανησυχησεις γιατι:blink::blink::blink:?

Αυριο θα φυγει μεθαυριο περιπου θα ειναι στο Κ.Δ θεσσαλονικης κ αναλογα αν μενεις δυτικα η ανατολικα θα παει στο ταχυδρομειο σου

παρασκευη αλλα μαλλον απο βδομαδα παραλαμβανεις

Αφου λες οτι εχεις ξαναπαραγγειλει πολλες φορες την ξερεις την διαδικασια αν περασει τελωνειο θα ειδοποιηθεις λογικα

Μην αγχωνεσαι δεν ξερω αν εισαι σε κρισιμη ηλικια μεταξυ των πρωτων κ δευτερων αντα οπως εγω αλλα βλεπω εισαι απο πανω αρα...

ΧΑΛΛΛΑΡΑ:cool::cool::cool:

Δευτερων αντα και'γω και εχουμε και αλλα 2 κοινα,ειμαστε και παρα πολυ γειτονες φιλε efmakis(Περαια),και επισης βλεπω οτι παραγγειλες και'συ το coolpad f1!

Αλλαξα τελικα το status,ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 03-06-2014 12:59 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ),αν φυγει σημερα το βραδυ για ΚΔ θεσ/νικης πολυ πιθανο να το εχω και αυριο(διευθυνση παραλαβης κεντρο και ο ταχυδρομος φερνει το πακαετο παντα μαζι με το χαρτακι και οχι να παω να παραλαβω την αλλη μερα!).

Edited by valsam

Δευτερων αντα και'γω και εχουμε και αλλα 2 κοινα,ειμαστε και παρα πολυ γειτονες φιλε efmakis(Περαια),και επισης βλεπω οτι παραγγειλες και'συ το coolpad f1!

Αλλαξα τελικα το status,ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 03-06-2014 12:59 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ),αν φυγει σημερα το βραδυ για ΚΔ θεσ/νικης πολυ πιθανο να το εχω και αυριο(διευθυνση παραλαβης κεντρο και ο ταχυδρομος φερνει το πακαετο παντα μαζι με το χαρτακι και οχι να παω να παραλαβω την αλλη μερα!).

Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα το ταχυδρομειο μας ειναι αστα ... εμενα εχει τυχει να ειναι 6 μερες προς παραδοση

Ζήτησε από τον πωλητή να σου πεί τι συμβαίνει, αλλά να ξέρεις ότι χάθηκαν πολλά δέματα που έφυγαν από Κίνα με την Sweeden Post, οπότε να μην επαναπαυθείς και να είσαι έτοιμος γιά dispute όταν έλθει η ώρα ...

( Η ένδειξη γιά το δέμα σου είναι : 2/5 "The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad")

Δηλαδή ότι ταχυδρομήθηκε στις 2 ΜΑΪΟΥ .....

Δηλαδή μπορώ να κάνω dispute 45 μερες απο τις 2/5 ?Επικοινώνησα με τον πωλητή και μ είπε αυτό ακριβώς "dear friend,thanks for your email.becuase the customs limit battery now so it delays the delivery ,please wait some days more ".

Δηλαδή μπορώ να κάνω dispute 45 μερες απο τις 2/5 ?Επικοινώνησα με τον πωλητή και μ είπε αυτό ακριβώς "dear friend,thanks for your email.becuase the customs limit battery now so it delays the delivery ,please wait some days more ".

45 ημερες απο την ημερομηνια αγορας

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Τι σκατά, έχουμε 10 λεπτά διαφορά στο κλείσιμο από IPS και το δικό μου δεν έχει φανεί ακόμα :X

Minideal με hongmi 1s, το ίδιο κι εσύ ε;:happy:

Ναι

Ξημερωματα 15-16 μαη η παραγγελια

κουκουρουκου

Μαγκιτες το (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) στο στατους ,ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), τι θα πει???

Καλησπέρα παιδιά. Πήρα ένα κινητό με dhl από Κίνα και κόλλησε στο τελωνείο. Σε περίπτωση που θέλω να το στείλω πίσω ξέρετε αν θα πάρω πίσω το συνολικό ποσό που έδωσα ή θα πληρώσω κάτι;

45 ημερες απο την ημερομηνια αγορας

Μην περιμένεις την τελευταία ημέρα, το πολύ την 44η ημέρα από την ημερομηνία ΠΛΗΡΩΜΗΣ να κάνεις dispute ώστε να πάρεις τα χρήματά σου πίσω. Εάν σε καταφέρει ο πωλητής να περιμένεις παραπάνω από τις 45, τότε μάλλον δεν θα πάρεις ποτέ τα χρήματά σου.

(Και δεν έγραψες ποιός είναι ο πωλητής ώστε να τον έχουμε υπ'όψιν .... )

Μην περιμένεις την τελευταία ημέρα, το πολύ την 44η ημέρα από την ημερομηνία ΠΛΗΡΩΜΗΣ να κάνεις dispute ώστε να πάρεις τα χρήματά σου πίσω. Εάν σε καταφέρει ο πωλητής να περιμένεις παραπάνω από τις 45, τότε μάλλον δεν θα πάρεις ποτέ τα χρήματά σου.

(Και δεν έγραψες ποιός είναι ο πωλητής ώστε να τον έχουμε υπ'όψιν .... )

Οκ να τα πουμε ολα τοτε. Αγορασα ενα huawei honor 3c απο minideal το οποιο ηρθε σε 12 μερες σπιτι μου με sing post και ταυτοχρονα ειχα παραγγειλει και ενα power bank το οποιο το στειλανε με sweden post κι ακομα περιμενω !

Οκ να τα πουμε ολα τοτε. Αγορασα ενα huawei honor 3c απο minideal το οποιο ηρθε σε 12 μερες σπιτι μου με sing post και ταυτοχρονα ειχα παραγγειλει και ενα power bank το οποιο το στειλανε με sweden post κι ακομα περιμενω !

Το κατάστημα είναι αξιόπιστο, αλλά να κάνεις dispute όπως είπαμε γιά να μην παιδεύεσαι, γιατί όπως είπα ξανά χάθηκαν χιλιάδες δέματα τα οποία είχαν σταλεί με την weden post.

Σε άλλο κατάστημα όπου είμαι vip, δεν έδωσα σημασία λόγω μικρής αξίας, αλλά μου έστειλαν ξανά μόνοι τους την παραγγελία που είχαν στείλει με την weden post, όταν πέρασαν 60 ημέρες και δεν ήλθε ...

Το κατάστημα είναι αξιόπιστο, αλλά να κάνεις dispute όπως είπαμε γιά να μην παιδεύεσαι, γιατί όπως είπα ξανά χάθηκαν χιλιάδες δέματα τα οποία είχαν σταλεί με την weden post.

Σε άλλο κατάστημα όπου είμαι vip, δεν έδωσα σημασία λόγω μικρής αξίας, αλλά μου έστειλαν ξανά μόνοι τους την παραγγελία που είχαν στείλει με την weden post, όταν πέρασαν 60 ημέρες και δεν ήλθε ...

Και κανω dispute συνολικα για την παραγγελια?Η μπορω να κανω dispute μονο για το power bank?

Και κανω dispute συνολικα για την παραγγελια?Η μπορω να κανω dispute μονο για το power bank?

Εφ'όσον παρέλαβες το τηλέφωνο, θα κάνεις μόνο γιά το power bank.

Εκτος απο dispute (οταν δεν ερθει ενα δεμα)πρεπει να το μετατρεψουμε σε escalate to claim η το αφηνουμε ως εχει.

Γίνεται claim όταν περάσει η προθεσμία γιά να απαντήσει ο πωλητής, και το paypal σε ειδοποιεί.

Γίνεται claim όταν περάσει η προθεσμία γιά να απαντήσει ο πωλητής, και το paypal σε ειδοποιεί.

Οντως ακομα δεν εχει απαντησει το pandawill,ποσες μερες διορια τους δινει το paypal για να απαντησουν? 10?

Συγνωμη για το οφ τοπικ!

Οντως ακομα δεν εχει απαντησει το pandawill,ποσες μερες διορια τους δινει το paypal για να απαντησουν? 10?

Συγνωμη για το οφ τοπικ!

Έχω και εγώ claim που περιμένω από αυτούς.

Νομίζω καμιά 15 μέρες έχουν διορία από το PayPal.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max