evansarmor Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Εσυ μπορεις να καταλαβεις οτι δεν υπαρχει records Πουθενα οτι σταλθηκε?? Ουτε η Singapore post ουτε τα ΕΛΤΑ γνωριζουν. Η Sigapore post αναφερει οτι το εστειλαν και οτι δεν μπορουν αλλο να το εντοπισουν και τα ΕΛΤΑ μολις με ενημερωσαν οτι ποτε δεν σταλθηκε και οτι ειναι σε φαση προετοιμασιας για αποστολη. Μπορεις να βγαλεις ακρη?? Γράψε το tracking mumber. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulse78 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 φιλε ακριβως την ιδια μερα και ιδια ωρα ειμαι κι εγω...ειμαστε στην ιδια πτηση....στο ιδιο μισαωρο καταγραφηκε το conta ips...ΔΕΝ εχω παραλάβει ουτε κι εγω και αρχισα τα παραπονα στο geekbuying...Αν έχεις νέα ενημερωσε κι εμενα γιατι λογικα θα έχω κι εγω νεα... σημερα μου απαντησαν μεσω e-mail που τους ειχα στειλει χθες.Ιδου η απαντηση Dear my friend Your phone is ok, it is on the way shipping to your country. the information is as following: 2014-03-30 00:00, Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-03-28 00:00, Received from Customer The shipping delay for much goods in the customs clearance which takes much times, so please wait for more days. Thanks for your understanding. Have a nice day. Ιδωμεν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 26-04-2014 17:48 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 26-04-2014 14:01 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-04-2014 13:53 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 19-04-2014 11:32 IPS ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 19-04-2014 10:32 IPS καλημερα παιδια πηρα τηλεφωνο στα ελτα και μου ειπαν οτι ειναι στο τελωνειο της θεσσαλονικης και περιμενει να εκτελονηστη εδω λεει οτι εφυγε απο το τελωνειο. 1 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilas Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Προβλήματα που έχει ο κόσμος και 'μεις οι ******* περιμένουμε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Προβλήματα που έχει ο κόσμος και 'μεις οι ******* περιμένουμε οταν ειναι να ερθει αυτο που περιμενεις θα ερθει υπομονη 1 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis002 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Mαλλον το to2c.com μας δουλευει. Η Singapore post δειχνει Item No. Posting Date Status Date Status Description RF222365119SG 05-04-2014 07-04-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) Tα EΛΤΑ δειχνουν Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RF222365119SG Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 05-04-2014 14:22 IPS ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΩΤΕΡΟ, λες και το εχασαν το πακετο. Φυσικα και το to2c μου λεει να περιμενω(ΣΑΝ Μ@Λ@Κ@Σ) και η Singapore post λεει οτι το εστειλε και να επικοινωνησω με το Local post office. 7 εχω εγω απο singpost και ακομη κλείσιμο απο ips δεν μπορώ να καταλάβω γιατι αργούν τόσο πάντα καθυστερούν αυτοί εκεί μου εχει τύχη και 2 μήνες και. Στο 4008 despatch είμαι εγω Edited April 28, 2014 by Takis002 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinel1996 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 παρειγγειλα απο minideal την παρασκευη ποτε λετε να μου στειλουν tracking number? η μηπως επρεπε να το εχουν στειλει ηδη?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 παρειγγειλα απο minideal την παρασκευη ποτε λετε να μου στειλουν tracking number? η μηπως επρεπε να το εχουν στειλει ηδη?? Περίμενε 2-3 ημέρες, Σαββατοκύριακο ήταν ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 παρειγγειλα απο minideal την παρασκευη ποτε λετε να μου στειλουν tracking number? η μηπως επρεπε να το εχουν στειλει ηδη?? Κι εγω. Λογικα σημερα αυριο καλως εχοντων των πραγματων. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinel1996 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 και για ebay το ιδιο λετε? γιατι πηρα και κατι θηκες και στο λογαριασμο μου στο paypal μου εχει βγαλει shipped και tracking number δεν εχω ακομα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 και για ebay το ιδιο λετε? γιατι πηρα και κατι θηκες και στο λογαριασμο μου στο paypal μου εχει βγαλει shipped και tracking number δεν εχω ακομα Στο ebay οι πωλητές δεν δίνουν αριθμό συνήθως, εκτός και εάν το γράφουν στην περιγραφή ή έχει επιλογή γιά να πληρώσεις επιπλέον ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Κι εγω. Λογικα σημερα αυριο καλως εχοντων των πραγματων. Μολις μου ηρθε το Tracking Number . Αντε να δουμε σε ποσο καιρο θα παραλαβω.:lol::lol::lol: Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinel1996 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Μολις μου ηρθε το Tracking Number . Αντε να δουμε σε ποσο καιρο θα παραλαβω.:lol::lol::lol: χαχαχαχαχα και μενα μολις :D :D :D ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο ebay οι πωλητές δεν δίνουν αριθμό συνήθως, εκτός και εάν το γράφουν στην περιγραφή ή έχει επιλογή γιά να πληρώσεις επιπλέον ... δηλαδη απλα περιμενω για ebay 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 χαχαχαχαχα και μενα μολις :D :D :D ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δηλαδη απλα περιμενω για ebay Περιμένεις μέχρι τις 42 ημέρες ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinel1996 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 και σε πιο site πηγαινω για να εντoπισω με το tracking number ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Παρηγγειλα απο panda μια μπαταρια κι ενα καπακι 19/4 και 22/4 μου δωσανε τρακινγκ απο sweden post και ενα λινκ directlink κατι τετοιο,οπου εκει το δειχνει κανονικα αλλα στα αλλα σαιτ δεν το εμφανιζει καθολου(ελτα,4px κτλ),πρεπει να ανησυχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 και σε πιο site πηγαινω για να εντoπισω με το tracking number ? Εδω http://www.17track.net αλλα ακομα ειναι νωρις. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Εχθές έκανα παραγγελία μέσω eBay για πρώτη φορά 2 ακουστικά απο δυο διαφορετικούς πωλητές truck number δηλ δεν θα πάρω ? 1 Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhskaz Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Να κανω μια ερωτηση,στην παραγγελεια στο shipping information δεν λεει αριθμο της κατοικιας(μαλλον το εσβησα καταλαθος κατα την διαρκεια της ολοκληρωσης),ωστοσο την διορθωσα αφουτου εγινε η παραγγελεια και ειναι σωστη και στο paypal!Υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισω προβλημα; (Η παραγγελεια εγινε απο minideal)Σημερα μου απαντησαν σε mail που τους εστειλα και μου ειπαν οτι εχει σταλθει με την αρχικη διευθυνση!Θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα;Παρακαλω χρειαζομαι καποια βοηθεια!Σημερα απο οτι ειδα εφυγε απο το αεροδρομιο! Edited April 28, 2014 by giannhskaz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Γράψε το tracking mumber. RF222365119SG 1 Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Που βρίσκετε το Κ.Δ.Μ ΑΘΗΝΑΣ 10?(Εκει λεει οτι είναι η παραγγελία, στο tracking number) Πρεπει να παω να το παρω απο κεί? Δεν εχει έρθει ειδοποιηση. Edited April 28, 2014 by geil 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Να κανω μια ερωτηση,στην παραγγελεια στο shipping information δεν λεει αριθμο της κατοικιας(μαλλον το εσβησα καταλαθος κατα την διαρκεια της ολοκληρωσης),ωστοσο την διορθωσα αφουτου εγινε η παραγγελεια και ειναι σωστη και στο paypal!Υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισω προβλημα; (Η παραγγελεια εγινε απο minideal)Σημερα μου απαντησαν σε mail που τους εστειλα και μου ειπαν οτι εχει σταλθει με την αρχικη διευθυνση!Θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα;Παρακαλω χρειαζομαι καποια βοηθεια!Σημερα απο οτι ειδα εφυγε απο το αεροδρομιο! Είχα μια παρόμοια περίπτωση: Ευρωπαϊκό μαγαζί, αν και έκανε πωλήσεις εκτός συνόρων, δεν είχε πεδίο για τη χώρα του πελάτη στην καταχώριση της διεύθυνσης. Τελικά πήραν μόνοι τους την πλήρη διεύθυνση απο το PayPal. Το Minideal γράφει και τον αριθμό του τηλεφώνου στο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 RF222365119SG Το δέμα σου έφυγε από Σιγκαπούρη στις 7 ΑΠΡ. και δεν πρόκειται να δείς άλλη καταχώρηση εάν δεν το ξεφορτώσουν στο αεροδρόμιο Αθηνών. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhskaz Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Είχα μια παρόμοια περίπτωση: Ευρωπαϊκό μαγαζί, αν και έκανε πωλήσεις εκτός συνόρων, δεν είχε πεδίο για τη χώρα του πελάτη στην καταχώριση της διεύθυνσης. Τελικά πήραν μόνοι τους την πλήρη διεύθυνση απο το PayPal. Το Minideal γράφει και τον αριθμό του τηλεφώνου στο πακέτο. Ευτυχως!Ευχαριστω για την βοηθεια! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Το δέμα σου έφυγε από Σιγκαπούρη στις 7 ΑΠΡ. και δεν πρόκειται να δείς άλλη καταχώρηση εάν δεν το ξεφορτώσουν στο αεροδρόμιο Αθηνών. :) Αδερφε και εγω τσεκαρω καθε μερα τη σελιδα της Singapore Post. Πως ειναι δυνατον να ειναι φορτωμενο απο της 7-4 και σημερα να ειναι 28-4-14?? Κατι δεν ειναι σωστο. 1 Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts