Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εσυ μπορεις να καταλαβεις οτι δεν υπαρχει records Πουθενα οτι σταλθηκε?? Ουτε η Singapore post ουτε τα ΕΛΤΑ γνωριζουν.

Η Sigapore post αναφερει οτι το εστειλαν και οτι δεν μπορουν αλλο να το εντοπισουν και τα ΕΛΤΑ μολις με ενημερωσαν οτι ποτε δεν σταλθηκε και οτι ειναι σε φαση προετοιμασιας για αποστολη.

Μπορεις να βγαλεις ακρη??

Γράψε το tracking mumber.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

φιλε ακριβως την ιδια μερα και ιδια ωρα ειμαι κι εγω...ειμαστε στην ιδια πτηση....στο ιδιο μισαωρο καταγραφηκε το conta ips...ΔΕΝ εχω παραλάβει ουτε κι εγω και αρχισα τα παραπονα στο geekbuying...Αν έχεις νέα ενημερωσε κι εμενα γιατι λογικα θα έχω κι εγω νεα...

σημερα μου απαντησαν μεσω e-mail που τους ειχα στειλει χθες.Ιδου η απαντηση

Dear my friend

Your phone is ok, it is on the way shipping to your country. the information is as following:

2014-03-30 00:00, Despatched to overseas (Country code: GR)

2014-03-28 00:00, Received from Customer

The shipping delay for much goods in the customs clearance which takes much times, so please wait for more days.

Thanks for your understanding.

Have a nice day.

Ιδωμεν

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 26-04-2014 17:48 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 26-04-2014 14:01 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-04-2014 13:53 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 19-04-2014 11:32 IPS

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 19-04-2014 10:32 IPS

καλημερα παιδια πηρα τηλεφωνο στα ελτα και μου ειπαν οτι ειναι στο τελωνειο της θεσσαλονικης και περιμενει να εκτελονηστη εδω λεει οτι

εφυγε απο το τελωνειο.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Προβλήματα που έχει ο κόσμος και 'μεις οι ******* περιμένουμε

οταν ειναι να ερθει αυτο που περιμενεις θα ερθει υπομονη

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Mαλλον το to2c.com μας δουλευει. Η Singapore post δειχνει

Item No. Posting Date Status Date Status Description

RF222365119SG 05-04-2014 07-04-2014 Despatched to overseas (Country code: GR)

Tα EΛΤΑ δειχνουν

Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RF222365119SG

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 05-04-2014 14:22 IPS

ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΩΤΕΡΟ, λες και το εχασαν το πακετο. Φυσικα και το to2c μου λεει να περιμενω(ΣΑΝ Μ@Λ@Κ@Σ) και η Singapore post λεει οτι το εστειλε και να επικοινωνησω με το Local post office.

7 εχω εγω απο singpost και ακομη κλείσιμο απο ips δεν μπορώ να καταλάβω γιατι αργούν τόσο πάντα καθυστερούν αυτοί εκεί μου εχει τύχη και 2 μήνες και.

Στο 4008 despatch είμαι εγω

Edited by Takis002

παρειγγειλα απο minideal την παρασκευη

ποτε λετε να μου στειλουν tracking number? η μηπως επρεπε να το εχουν στειλει ηδη??

Περίμενε 2-3 ημέρες, Σαββατοκύριακο ήταν ... :)

παρειγγειλα απο minideal την παρασκευη

ποτε λετε να μου στειλουν tracking number? η μηπως επρεπε να το εχουν στειλει ηδη??

Κι εγω. Λογικα σημερα αυριο καλως εχοντων των πραγματων.

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

και για ebay το ιδιο λετε? γιατι πηρα και κατι θηκες και στο λογαριασμο μου στο paypal μου εχει βγαλει shipped και tracking number δεν εχω ακομα

και για ebay το ιδιο λετε? γιατι πηρα και κατι θηκες και στο λογαριασμο μου στο paypal μου εχει βγαλει shipped και tracking number δεν εχω ακομα

Στο ebay οι πωλητές δεν δίνουν αριθμό συνήθως, εκτός και εάν το γράφουν στην περιγραφή ή έχει επιλογή γιά να πληρώσεις επιπλέον ...

Κι εγω. Λογικα σημερα αυριο καλως εχοντων των πραγματων.

Μολις μου ηρθε το Tracking Number . Αντε να δουμε σε ποσο καιρο θα παραλαβω.:lol::lol::lol:

Μολις μου ηρθε το Tracking Number . Αντε να δουμε σε ποσο καιρο θα παραλαβω.:lol::lol::lol:

χαχαχαχαχα και μενα μολις :D :D :D

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο ebay οι πωλητές δεν δίνουν αριθμό συνήθως, εκτός και εάν το γράφουν στην περιγραφή ή έχει επιλογή γιά να πληρώσεις επιπλέον ...

δηλαδη απλα περιμενω για ebay

χαχαχαχαχα και μενα μολις :D :D :D

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δηλαδη απλα περιμενω για ebay

Περιμένεις μέχρι τις 42 ημέρες ... :)

Παρηγγειλα απο panda μια μπαταρια κι ενα καπακι 19/4 και 22/4 μου δωσανε τρακινγκ απο sweden post και ενα λινκ directlink κατι τετοιο,οπου εκει το δειχνει κανονικα αλλα στα αλλα σαιτ δεν το εμφανιζει καθολου(ελτα,4px κτλ),πρεπει να ανησυχω;

και σε πιο site πηγαινω για να εντoπισω με το tracking number ?

Εδω http://www.17track.net αλλα ακομα ειναι νωρις.

Εχθές έκανα παραγγελία μέσω eBay για πρώτη φορά 2 ακουστικά απο δυο διαφορετικούς πωλητές truck number δηλ δεν θα πάρω ?
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Να κανω μια ερωτηση,στην παραγγελεια στο shipping information δεν λεει αριθμο της κατοικιας(μαλλον το εσβησα καταλαθος κατα την διαρκεια της ολοκληρωσης),ωστοσο την διορθωσα αφουτου εγινε η παραγγελεια και ειναι σωστη και στο paypal!Υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισω προβλημα; (Η παραγγελεια εγινε απο minideal)Σημερα μου απαντησαν σε mail που τους εστειλα και μου ειπαν οτι εχει σταλθει με την αρχικη διευθυνση!Θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα;Παρακαλω χρειαζομαι καποια βοηθεια!Σημερα απο οτι ειδα εφυγε απο το αεροδρομιο! Edited by giannhskaz

Που βρίσκετε το Κ.Δ.Μ ΑΘΗΝΑΣ 10?(Εκει λεει οτι είναι η παραγγελία, στο tracking number)

Πρεπει να παω να το παρω απο κεί?

Δεν εχει έρθει ειδοποιηση.

Edited by geil

Να κανω μια ερωτηση,στην παραγγελεια στο shipping information δεν λεει αριθμο της κατοικιας(μαλλον το εσβησα καταλαθος κατα την διαρκεια της ολοκληρωσης),ωστοσο την διορθωσα αφουτου εγινε η παραγγελεια και ειναι σωστη και στο paypal!Υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισω προβλημα; (Η παραγγελεια εγινε απο minideal)Σημερα μου απαντησαν σε mail που τους εστειλα και μου ειπαν οτι εχει σταλθει με την αρχικη διευθυνση!Θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα;Παρακαλω χρειαζομαι καποια βοηθεια!Σημερα απο οτι ειδα εφυγε απο το αεροδρομιο!

Είχα μια παρόμοια περίπτωση: Ευρωπαϊκό μαγαζί, αν και έκανε πωλήσεις εκτός συνόρων, δεν είχε πεδίο για τη χώρα του πελάτη στην καταχώριση της διεύθυνσης. Τελικά πήραν μόνοι τους την πλήρη διεύθυνση απο το PayPal.

Το Minideal γράφει και τον αριθμό του τηλεφώνου στο πακέτο.

RF222365119SG

Το δέμα σου έφυγε από Σιγκαπούρη στις 7 ΑΠΡ. και δεν πρόκειται να δείς άλλη καταχώρηση εάν δεν το ξεφορτώσουν στο αεροδρόμιο Αθηνών. :)

Είχα μια παρόμοια περίπτωση: Ευρωπαϊκό μαγαζί, αν και έκανε πωλήσεις εκτός συνόρων, δεν είχε πεδίο για τη χώρα του πελάτη στην καταχώριση της διεύθυνσης. Τελικά πήραν μόνοι τους την πλήρη διεύθυνση απο το PayPal.

Το Minideal γράφει και τον αριθμό του τηλεφώνου στο πακέτο.

Ευτυχως!Ευχαριστω για την βοηθεια!

Το δέμα σου έφυγε από Σιγκαπούρη στις 7 ΑΠΡ. και δεν πρόκειται να δείς άλλη καταχώρηση εάν δεν το ξεφορτώσουν στο αεροδρόμιο Αθηνών. :)

Αδερφε και εγω τσεκαρω καθε μερα τη σελιδα της Singapore Post. Πως ειναι δυνατον να ειναι φορτωμενο απο της 7-4 και σημερα να ειναι 28-4-14??

Κατι δεν ειναι σωστο.

""Nos Power""