gerstavros2 Δημ. March 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 KΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 26-03-2014 17:05 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 26-03-2014 14:36 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-03-2014 14:14 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 18-03-2014 14:28 IPS ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 18-03-2014 13:28 IPS Παιδιά καλησπέρα μου έβγαλε αυτήν την ενημέρωση.. Τι θα πει ότι περνάω τελωνείο? Και γιατι γράφει EMS εγώ ζήτησα singpost απλό, έγινε κάτι και μου το έστειλαν με ems χωρίς να με ρωτήσουν? Από ότι κατάλαβα μέχρι τώρα μόνο αν βγάλει ΥΕΔ ΑΘΗΝΑΣ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τότε ενδεχομένως να έχει τελωνείο αλλά και πάλι μπορεί να την γλιτώσω ε?? Δε θα πληρώσεις τίποτα. Το τρακινγκ σου ποιο είναι; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 O πωλητης που ποτε δεν εστειλε το δέμα, μου εστειλε την αποζημιωση και επειτα επικοινωνησε λέγοντας μου να ξαναδωσω τα λεφτα πισω σε περιπτωση που έρθει, ΚΑΙ αν γινεται να παω στο ebay και να πατήσω cancel this order...Και καλα λεει οτι το ebay τον χρεώνει και κάτι αλλα τετοια...Τι κανω σε αυτή την περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 O πωλητης που ποτε δεν εστειλε το δέμα, μου εστειλε την αποζημιωση και επειτα επικοινωνησε λέγοντας μου να ξαναδωσω τα λεφτα πισω σε περιπτωση που έρθει, ΚΑΙ αν γινεται να παω στο ebay και να πατήσω cancel this order...Και καλα λεει οτι το ebay τον χρεώνει και κάτι αλλα τετοια...Τι κανω σε αυτή την περίπτωση? Να το κάνεις, γιατί αλλοιώς το EBAY πιστεύει ότι έγινε η συναλλαγή και του κρατάει ποσοστά. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Να το κάνεις, γιατί αλλοιώς το EBAY πιστεύει ότι έγινε η συναλλαγή και του κρατάει ποσοστά. Κι εμένα πρέπει να με ενδιαφέρει αυτο? Δε φτάνει που με ζάλισε 1 μήνα ψάχνωντας καθημερινά να δω αν δουλευει το τρακινγκ και στελνοντας του απειρα mails χωρις απάντηση...Εντωμεταξύ, να του αφήσω αρνητικό feedback μπορώ, έτσι? Απο τη στιγμή που μου εδωσε τα λεφτα έχω να φοβάμαι κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisosalfisti Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Παιδια τη βοηθεια σας. Απο τις 19/03 το 17track λεει despached to overseas (country code gr). Στα ελτα δεν φαινεται τιποτα. Να ανησυχησω ή ειναι οκ ακομα χρονικα? Παιζει να εχει κολλησει τελωνειο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jammes Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 O πωλητης που ποτε δεν εστειλε το δέμα, μου εστειλε την αποζημιωση και επειτα επικοινωνησε λέγοντας μου να ξαναδωσω τα λεφτα πισω σε περιπτωση που έρθει, ΚΑΙ αν γινεται να παω στο ebay και να πατήσω cancel this order...Και καλα λεει οτι το ebay τον χρεώνει και κάτι αλλα τετοια...Τι κανω σε αυτή την περίπτωση? Όπως κατάλαβες η απάντηση του είναι σε όλους ίδια... Copy - past. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Παιδια τη βοηθεια σας. Απο τις 19/03 το 17track λεει despached to overseas (country code gr). Στα ελτα δεν φαινεται τιποτα. Να ανησυχησω ή ειναι οκ ακομα χρονικα? Παιζει να εχει κολλησει τελωνειο? Θέλει 20 ημέρες περίπου γιά να έλθει και εσύ το ψάχνεις από τις 9;;; Μην ασχολείσαι με ανίχνευση στα ΕΛΤΑ, συνήθως φαίνεται μόνο όταν έλθει στην Ελλάδα το δέμα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εμένα πρέπει να με ενδιαφέρει αυτο? Δε φτάνει που με ζάλισε 1 μήνα ψάχνωντας καθημερινά να δω αν δουλευει το τρακινγκ και στελνοντας του απειρα mails χωρις απάντηση...Εντωμεταξύ, να του αφήσω αρνητικό feedback μπορώ, έτσι? Απο τη στιγμή που μου εδωσε τα λεφτα έχω να φοβάμαι κάτι? Θα ειδοποιήσει το EBAY, αυτό θα δεί ότι σου επέστρεψε τα χρήματα και θα σου ζητήσουν αυτοί να ακυρώσεις την παραγγελία ... Επίσης, ποτέ μην επικοινωνείς με πωλητές με email, μόνο με το σύστημα μηνυμάτων του EBAY. Edited March 27, 2014 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 O πωλητης που ποτε δεν εστειλε το δέμα, μου εστειλε την αποζημιωση και επειτα επικοινωνησε λέγοντας μου να ξαναδωσω τα λεφτα πισω σε περιπτωση που έρθει, ΚΑΙ αν γινεται να παω στο ebay και να πατήσω cancel this order...Και καλα λεει οτι το ebay τον χρεώνει και κάτι αλλα τετοια...Τι κανω σε αυτή την περίπτωση? τον χρεώνει seller fees, αν γίνει cancel order που ζητάει, το ebay του επιστρέφει τα fees συμβουλή μου: κάνε το cancel order Κι εμένα πρέπει να με ενδιαφέρει αυτο? Δε φτάνει που με ζάλισε 1 μήνα ψάχνωντας καθημερινά να δω αν δουλευει το τρακινγκ και στελνοντας του απειρα mails χωρις απάντηση...Εντωμεταξύ, να του αφήσω αρνητικό feedback μπορώ, έτσι? Απο τη στιγμή που μου εδωσε τα λεφτα έχω να φοβάμαι κάτι? τίποτα, εκτός από το να μπλοκάρει το username σου από μελλοντικές συναλλαγές με τον ίδιο ή άλλους φίλους του (μερικοί πωλητές είναι μια μεγάλη παρέα) γενική συμβουλή: αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, συνήθως είναι ένα μεγάλο ψέμα δυστυχώς πολλοί πωλητές αν δεν πιάσουν την τιμή που θέλουν, καταφεύγουν σε τέτοιου είδους κόλπα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 τον χρεώνει seller fees, αν γίνει cancel order που ζητάει, το ebay του επιστρέφει τα fees συμβουλή μου: κάνε το cancel order τίποτα, εκτός από το να μπλοκάρει το username σου από μελλοντικές συναλλαγές με τον ίδιο ή άλλους φίλους του (μερικοί πωλητές είναι μια μεγάλη παρέα) γενική συμβουλή: αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, συνήθως είναι ένα μεγάλο ψέμα δυστυχώς πολλοί πωλητές αν δεν πιάσουν την τιμή που θέλουν, καταφεύγουν σε τέτοιου είδους κόλπα Δεν ξερω αν του αξίζει να του κάνω τα στραβά μάτια, το μόνο καλό που έκανε είναι να μου δώσει το refund μέσα σε ενα 48ωρο..Κάνοντας cancel νιώθω οτι ειμαι κι εγω υπαιτιος που παραμένουν ζωντανοί κάποιοι τέτοιοι πωλητές.. εδιτ: @ evansarmor, mails εννοώ τα μηνυματα μέσω της πλατφορμας του ebay, δικό μου λάθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Χθες δωθηκε το πακέτο απο το geekbuying στο ταχυδρομείο της Σιγκαπουρης..Στο track tou Singpost βγαζει 'received from customer'...πηγα για πλάκα στο elta track&trace και βγάζει item in conta ips...τι εννοεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Χθες δωθηκε το πακέτο απο το geekbuying στο ταχυδρομείο της Σιγκαπουρης..Στο track tou Singpost βγαζει 'received from customer'...πηγα για πλάκα στο elta track&trace και βγάζει item in conta ips...τι εννοεί? Εννοεί να διαβάσεις τον οδηγό στην 1η σελίδα που τα γράφει αναλυτικότατα :confused: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλημέρα παίδες(δεν ξέρω αν ρωτάω στην σωστή ενότητα,ελπίζω ναι..), αγόρασα απο έναν πωλητή στο aliexpress(5 μετάλλια και 366 feedback,θετικά εκτός από 10 πρπ),μου έδωσε αυτό το tracking number RQ227935383SG χτες,το βάζω στο trackchecker και μου λέει Checksum of track number is invalid.Ξέρω ότι δεν θα εμφανιστεί ακόμα,αλλά λογικά δεν έπρεπε να βγάλει αυτό το μνμ.Φαντάζομαι ότι μου έστειλα fake number, ε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Καλημέρα παίδες(δεν ξέρω αν ρωτάω στην σωστή ενότητα,ελπίζω ναι..), αγόρασα απο έναν πωλητή στο aliexpress(5 μετάλλια και 366 feedback,θετικά εκτός από 10 πρπ),μου έδωσε αυτό το tracking number RQ227935383SG χτες,το βάζω στο trackchecker και μου λέει Checksum of track number is invalid.Ξέρω ότι δεν θα εμφανιστεί ακόμα,αλλά λογικά δεν έπρεπε να βγάλει αυτό το μνμ.Φαντάζομαι ότι μου έστειλα fake number, ε? Περίμενε 5-6 ημέρες και μετά βγάζεις συμπεράσματα. Δεν ξέρω που το έψαξες, αλλά στο επίσημο της SP έβγαλε το παρακάτω φυσιολογικό μύνημα: If any of the below item(s) were posted/sent 3 months back, then please click here, else please wait for 24 hours for the status information of the following items to be available RQ227935383SG Edited March 29, 2014 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ποσο καιρο περιπου στη singpost μπορει να βλεπεις το δεμα σου σε κατασταση Despatched to overseas (Country code: GR) ειναι σε αυτη την κατασταση 16 μερες τωρα , ειναι φυσιολογικο ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Περίμενε 5-6 ημέρες και μετά βγάζεις συμπεράσματα. Δεν ξέρω που το έψαξες, αλλά στο επίσημο της SP έβγαλε το παρακάτω φυσιολογικό μύνημα: If any of the below item(s) were posted/sent 3 months back, then please click here, else please wait for 24 hours for the status information of the following items to be available RQ227935383SG Ευχαριστώ για τον χρόνο σου, έχω κατεβάσει την εφαρμογή trackcheker στο pc και όταν το βάζω,βγάζει αυτό το μήνυμα ότι δεν γίνεται να υπάρξει τέτοιο τρακιν ναμπερ(ανεξαρτήτως του ότι είναι νωρίς να φανεί ακόμα) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Παίδες χρειάζομαι τα φώτα σας.Έχω κάνει μια παραγγελία απο minideal στις 4/3 και το στο tracking έχει Item in contra IPS από τις 6/3 και η κατασταση δεν έχει αλλάξει.Για του λόγου του αληθές http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RF207374419SG. Πως να προχωρήσω?Λέω να περιμένω μια 2 μέρες και αν στις 2 δεν έχει έρθει λέω να ανοίξω ένα dispute. 1 Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Παίδες χρειάζομαι τα φώτα σας.Έχω κάνει μια παραγγελία απο minideal στις 4/3 και το στο tracking έχει Item in contra IPS από τις 6/3 και η κατασταση δεν έχει αλλάξει.Για του λόγου του αληθές http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RF207374419SG. Πως να προχωρήσω?Λέω να περιμένω μια 2 μέρες και αν στις 2 δεν έχει έρθει λέω να ανοίξω ένα dispute. dispute να κάνεις στις 42 ημέρες από την ημερομηνία που πλήρωσες, μην υπολογίζεις πότε σου είπαν ότι το έστειλαν ή πότε φάνηκε το IPS. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Εννοεί να διαβάσεις τον οδηγό στην 1η σελίδα που τα γράφει αναλυτικότατα :confused: Τον διάβασα τον οδηγό φίλε μου αλλά στο ΕΛΤΑ tracking system είναι ενα βημα πιο μπροστά απ ότι στο singpost...Στο ενα λεει received from customer ενώ στο άλλο item in conta ips...ποιο να πιστεψω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Τον διάβασα τον οδηγό φίλε μου αλλά στο ΕΛΤΑ tracking system είναι ενα βημα πιο μπροστά απ ότι στο singpost...Στο ενα λεει received from customer ενώ στο άλλο item in conta ips...ποιο να πιστεψω? Και μόνο που κάθεσαι και αγχώνεσαι στις 5 μέρες, είναι πολύ νωρίς να σου πούμε το οτιδήποτε. Αν είχες διαβάσει από την 1η σελίδα τι σήμαινε η κάθε φράση, θα έβλεπες ότι μόλις δόθηκε για αποστολή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Παίδες χρειάζομαι τα φώτα σας.Έχω κάνει μια παραγγελία απο minideal στις 4/3 και το στο tracking έχει Item in contra IPS από τις 6/3 και η κατασταση δεν έχει αλλάξει.Για του λόγου του αληθές http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RF207374419SG. Πως να προχωρήσω?Λέω να περιμένω μια 2 μέρες και αν στις 2 δεν έχει έρθει λέω να ανοίξω ένα dispute. Και εγώ την ίδια μέρα έκανα παραγγελία και ακόμα περιμένω το πακέτο. Υποθέτω οτι την επόμενη εβδομάδα θα φτάσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Και μόνο που κάθεσαι και αγχώνεσαι στις 5 μέρες, είναι πολύ νωρίς να σου πούμε το οτιδήποτε. Αν είχες διαβάσει από την 1η σελίδα τι σήμαινε η κάθε φράση, θα έβλεπες ότι μόλις δόθηκε για αποστολή. Ρε συ δεν αγχωνομαι, ξερω οτι θα κάνει 20+ μέρες να ερθει..Είσης εχω διαβάσει τον οδηγο της 1 σελίδας, απλά σου λεω στα Ελτα το βγάζει ενα βήμα παραπέρα..Τελος παντων, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotevag Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί βγάζει τα εξής για μία παραγγελία με sweden post? Date Zipcode Location Event Weight Additional 05.03.2014 02:00 Order dispatched 0.47 07.03.2014 20:04 Left postal office 0.47 09.03.2014 01:00 Order in transit 0.47 29.03.2014 05:55 Local mail tracking 0.47 Αυτό το Local mail tracking είναι που με ανησυχεί!!! Ξέρει κανείς τι μπορεί να σημαίνει....γιατί ούτε ο οδηγός αγορών από Κίνα το αναφέρει... Edited March 29, 2014 by sotevag συμπλήρωση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo1979 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ποσο καιρο περιπου στη singpost μπορει να βλεπεις το δεμα σου σε κατασταση Despatched to overseas (Country code: GR) ειναι σε αυτη την κατασταση 16 μερες τωρα , ειναι φυσιολογικο ? Κι εμένα μία από τα ίδια...Υπομονή... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ρε συ δεν αγχωνομαι, ξερω οτι θα κάνει 20+ μέρες να ερθει..Είσης εχω διαβάσει τον οδηγο της 1 σελίδας, απλά σου λεω στα Ελτα το βγάζει ενα βήμα παραπέρα..Τελος παντων, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Ναι, τα ΕΛΤΑ βιάζονται να το βγάλουν στο IPS. Στην δική μου περίπτωση επιμένει οτι μπήκε στο σύστημα στις 6\3 ενώ όλοι οι άλλοι λένε 8\3 Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί βγάζει τα εξής για μία παραγγελία με sweden post? 29.03.2014 05:55 Local mail tracking 0.47 Αυτό το Local mail tracking είναι που με ανησυχεί!!! Ξέρει κανείς τι μπορεί να σημαίνει....γιατί ούτε ο οδηγός αγορών από Κίνα το αναφέρει... Γιατί ανησυχείς; Αν καταλαβαίνω καλά σημαίνει οτι το έχουν αναλάβει τα ΕΛΤΑ και έρχεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ναι, τα ΕΛΤΑ βιάζονται να το βγάλουν στο IPS. Στην δική μου περίπτωση επιμένει οτι μπήκε στο σύστημα στις 6\3 ενώ όλοι οι άλλοι λένε 8\3 Γιατί ανησυχείς; Αν καταλαβαίνω καλά σημαίνει οτι το έχουν αναλάβει τα ΕΛΤΑ και έρχεται! Βρε παίδες, διαβάστε καλά τον οδηγό του Σταύρου, το IPS το βγάζει το σύστημα, όχι τα ΕΛΤΑ, και επίσης τα ΕΛΤΑ αναλαμβάνουν μόνο όταν ξεφορτώσει το αεροπλάνο στο Ελ.Βενιζέλος. ...:) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts