Jump to content

Nyo1979

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nyo1979

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Nyo1979's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπερα σε όλους, Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία επιστροφής μεταφορικών απο PayPal, αλλα δυστυχώς μου εμφανίζει την φόρμα με κενά πεδία κι έτσι ειναι αδύνατο να την συμπληρώσω. Εχω κανει εκκαθάριση ιστορικού, cache. Εχω μπει απο 5 διαφορετικούς browsers, κινητά, ταμπλετ, pic, laptop και το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Εχει τύχει σε κάποιον αλλο;
  2. Ναι, μια χαρά της εμφάνιζε..και δούλευε κι αρκετά καλά για μια βδομάδα..τελικά πέρασα την 3.1 του Αυγούστου να δω πως θα πάει και με αυτή..του έκανα κι ένα battery calibration κι ελπίζω να δουλέψει μια φορά στη ζωή του κανονικά! Υγ: Θα άξιζε να δοκιμασω κάποια miui rom σε αυτό το κινητό?!
  3. Ευχαριστώ για την απαντηση. Πέρασα αυτήν ( https://www.dropbox.com/s/aaipkf26q57f0fx/New_Sensation_Stock_v4%2BNadia_Kernel_r1.zip?dl=0) . Μια χαρά δουλεύει προς το παρόν, αν εξαιρέσεις ότι η μπαταρία δείχνει άλλα ντ άλλων!!! Λες να δοκιμάσω αυτήν που μου πες? Το Tedascuen recovery και την v3.1 που μπορώ να τα βρω?
  4. Καλησπέρα, Προσπαθώ να περάσω την Sensation. Έκανα όλα τα βήματα για να περάσω την 00.18( wipe data x3, wipe cache x3, wipe dalvik cache x3) και το ίδιο μετά για να περάσω την Sensation. Το θέμα είναι ότι μπαίνει στην αρχική οθόνη και δεν μπορεί να φορτώσει τον οδηγό εκκίνησης? Καμμιά ιδέα τι κάνω λάθος? Ξέρει κανείς καμμία ρομ να προτείνει τώρα που έχει ξεπεράσει τα κλάσσικα προβληματάκια του? Ευχαριστώ
  5. Καλησπέρα.. Δύο προβληματάκια έχω.. Το ένα είναι ότι δεν μου κάνει αναπαραγωγή τα βίντεο που τραβάω και το δεύτερο ότι κλείνει κάπως απότομα η οθόνη.(αυτό μπορεί να είναι και η ιδέα μου! Κάνει όπως κάναν οι παλιές τηλεοράσεις με τις γραμμές.) Ξέρει κανείς κάτι επα αυτού? Ευχαριστώ
  6. Καλησπέρα, έκανα κι εγώ σήμερα dispute στο paypal, μιας κι έλειπα και δεν είχα δει το κινητό. Ζήτησα μερικό refund, αλλά βρίσκομαι στην 43η μέρα. Μπορώ να κάνω claim μετά την 45η μέρα? Γιατι μου γράφει ότι μπορώ να το κάνω claim κάποια ημερομηνία μέσα στον Ιούνιο. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. (Έχω τα ίδια θέματα με μπαταρία, αναβοσβισίματα οθόνης κι επίσης γρατζουνισμένη προστασία οθόνης, τοποθετημένη από αυτούς.)
  7. Καλησπέρα, μπορεί να γράψει κάποιος τις ρυθμίσεις που βάζουμε για την ενεργοποίηση δεδομένων, ετσί ώστε να τις βλέπει όλος ο κόσμος που έχει πρόβλημα με το θέμα αυτό..?
  8. Έχει να προτείνει κανείς κάποια ιδέα???
  9. Άμα γινόταν να κανουμε την κινέζα να μιλήσει αγγλικά ή να μην μιλάει έστω θα ήταν ακόμα καλύτερα. :-)
  10. Ευχαριστώ, το δοκιμαζω τώρα. Μήπως εχεις και κάποια πρόταση για καλύτερη ποιότητα του ήχου κατα την κλήση? Κάποια version δοκιμασμένη?
  11. Καμμιά ιδέα που να κοιτάξω να την βρω..
  12. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Την έκανα την διαδικασία, αλλά όλο κλείνει από μόνο του. Εν τέλει πρόσεξα ότι έχω την 4.2.2 και όχι την 4.2.28 που έγραφες αρχικά? Παίζει κάποιο ρόλο αυτό? Επίσης να ρωτήσω για κάποια θέματα ήχου που έχω. Ακούγεται κάπως βαθιά η συνομιλία.(Όχι πηγάδι αλλα κοντα) Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο με συγκεκριμένο νούμερο!(που τυγχάνει να είναι της κοπέλας μου!) Όταν με παίρνει ακούγεται πάντα ένα ενοχλητικό σφύριγμα. Όταν παίρνω εγώ είναι ΟΚ. Έχω έκδοση android 4.2.2 και miui - jhbcnal 25.0. Αξίζει να ψάχτώ για κάποια άλλη ρόμ και αν ναι ποια προτείνεται? Ευχαριστώ!
  13. Σε ευχαριστώ! Μου ήρθε την Παρασκευή, ενώ το είχα παραγγείλει από τις 22/03. Πανάλαφρο και εξαιρετική ποιότητα ήχου!
  14. Κατέβασα διάφορες εφαρμογες αρχείων αλλά καμμία δεν μ αφήνει να κάνω paste το mms.apk στο system/app. Καμμιά ιδέα?? Τα παλιά αρχεία τα μεταφέρω(Copy) ή τα διαγράφω από εκεί(cut)? Γιατί τα αφήνω και δεν με αφήνει να κάνω επικόλληση μετά. Mου βγάζει fail.
  15. Nyo1979

    ZTE V970

    Γι αυτό εδώ μιλουσα!!
×
×
  • Create New...