vasilk Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Καλημερα στην παρεα Καινουργιος στο θεμα αγορων απο κινα και εχω μια ερωτηση,εκανα παραγγελια δοκιμαστικη απο chinabuye κατι φτηνα κολιε για τον λαιμο(5 ευρω)μεσω paypal και εβαλα μεταφορα με airmail που ηταν και η μονη δωρεαν,αλλα μετα καταλαβα οτι σαυτην την περιπτωση δεν δινουν tracking number.ισχυει κατι τετοιο; Επισης πιο ταχυδρομιο να προτιμω; Σε φθηνά πράγματα όπως αυτό που αγόρασες εσύ δεν δίνουν tracking number. Αυτό το κάνουν όλοι οι πωλητές γιατί το tracking έχει επιπλέον κόστος για αυτούς και δεν μπορούν να το ενσωματώσουν στη τιμή όταν αγοράζουμε κάτι φθηνό. Είναι οικονομικό το ζήτημα. Σε αυτή την περίπτωση δεν σου δίνουν και τη δυνατότητα να επιλέξεις ταχυδρομείο. Το στέλνουν αυτοί με όποιο τους συμφέρει. Συνήθως είναι China Post, λιγότερα Hong Kong Post και σπάνια Singapore Post. Αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να ανησυχείς για την αγορά σου. 99% των αποστολών φτάνουν σε περίπου 20 μέρες. Αν κοντεύουν 45 μέρες και δεν έχει έρθει ακόμα κάνε ξανά post εδώ και θα σου πούμε τι να κάνεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Ευχαριστω vasilk Ξεκιναω κι εγω το αθλημα(αγορες απο Κινα)και επειδη τα Αγγλικα μου ειναι ΓΤΠ ειμαι λιγο δυστακτικος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) Ευχαριστω vasilk Ξεκιναω κι εγω το αθλημα(αγορες απο Κινα)και επειδη τα Αγγλικα μου ειναι ΓΤΠ ειμαι λιγο δυστακτικος ! Αντιθέτως φίλε μου. Το πρόβλημα θα ήταν να ήξερες πολύ καλά Αγγλικά. Τότε δεν θα μπορούσες να συνεννοηθείς με τους Κινέζους. Θα νόμιζες πως έρχονται από άλλο πλανήτη. Αν δεν ξέρεις καλά και πας συνεννοηθείς με Google Translate τότε είσαι στο σωστό δρόμο. Το ίδιο κάνουν και οι Κινέζοι (στις περισσότερες των περιπτώσεων). Αν πας να συνεννοηθείς με κανόνες, γραμματική, χρόνους κτλ. απλά δεν θα καταλάβεις τι σου λένε. Άρα αφού τα Αγγλικά σου δεν είναι καλά τότε έχεις το πρώτο εφόδιο να αρχίσεις το άθλημα :lol: Βέβαια πέρα από αυτό θα χρειαστείς υπομονή, γερά νεύρα, λίγη καχυποψία και να προετοιμαστείς με την ιδέα πως κάποιες φορές θα χάσεις και θα απογοητευτείς με το αποτέλεσμα. Καλή σταδιοδρομία Edited March 15, 2014 by vasilk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeys77 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) καλημερα στην παρεα αγόρασα και εγώ το thl w200s από tinydeal στις 25/2/2014 με deutschepost και στην αναζήτηση που κάνω track μέχρι τις 9/3/2014 μου εμφανιζει αυτο The item arrived at the International Logistics Center Singapore on Mar 3, 2014. και στο ελtα δεν το βλεπει καθόλου μήπως χαθηκε? έχει παραγγείλει κανείς με deutschepost? Edited March 15, 2014 by zeys77 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Παιδιά εγώ παρήγγειλα από merimobiles την Δευτέρα και σήμερα στο live chat ρώτησα γιατί δεν έχει αποσταλεί ακόμη. Μου απάντησαν ότι έγινε shipped το δέμα μου αλλά θέλει 1-2 μέρες για να στείλει ο agent το tracking number λόγω μεγάλου αριθμού παραγγελιών. Ισχύει κάτι τέτοιο η με δουλεύουν? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Παιδιά εγώ παρήγγειλα από merimobiles την Δευτέρα και σήμερα στο live chat ρώτησα γιατί δεν έχει αποσταλεί ακόμη. Μου απάντησαν ότι έγινε shipped το δέμα μου αλλά θέλει 1-2 μέρες για να στείλει ο agent το tracking number λόγω μεγάλου αριθμού παραγγελιών. Ισχύει κάτι τέτοιο η με δουλεύουν? Μάλλον δεν το πήγαν ακόμη στον "πράκτορα" δηλ. το εσωτερικό ταχυδρομείο της περιοχής τους το οποίο θα το παραδώσει σε ταχυδρομείο γιά εξωτερικό, γιατί αυτοί έχουν tracking number και θα τους το είχαν δώσει με την παράδωση, δεν το στέλνουν εκ των υστέρων .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Παιδιά εγώ παρήγγειλα από merimobiles την Δευτέρα και σήμερα στο live chat ρώτησα γιατί δεν έχει αποσταλεί ακόμη. Μου απάντησαν ότι έγινε shipped το δέμα μου αλλά θέλει 1-2 μέρες για να στείλει ο agent το tracking number λόγω μεγάλου αριθμού παραγγελιών. Ισχύει κάτι τέτοιο η με δουλεύουν? Περίμενε 2-3 ημέρες και δες, με το merimobiles είχα και γω θέμα μπορεί να αργούν λίγο αλλά με λίγη πίεση και υπομονή θα πάρεις αυτό που θέλεις (τουλάχιστον έτσι έγινε στην περίπτωση μου) Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Περίμενε 2-3 ημέρες και δες, με το merimobiles είχα και γω θέμα μπορεί να αργούν λίγο αλλά με λίγη πίεση και υπομονή θα πάρεις αυτό που θέλεις (τουλάχιστον έτσι έγινε στην περίπτωση μου) Κοίτα παλιότερα τους είχα ξαναπροτιμησει. Ολα Οκ. Απλά έχω πληρώσει από Δευτέρα και είναι υπερβολή σε 3 εργάσιμες να μην έχει γίνει shipping. Και εγώ πιστεύω ακόμα στις αποθήκες είναι. Πάντως από ότι θυμάμαι είναι αξιόπιστο μαγαζί αλλά στην τελική αν κάτι στραβώσει υπάρχει και το PayPal. Φαντάζομαι σε 1 μήνα από τώρα θα έχω παραλάβει αν όχι τότε dispute. . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_s Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Εγώ έχω κάνει πρόσφατα 2 παραγγελίες από aliexpress. Η μία είναι 2 δακτυλίδια (από JC Jewelry Factory με Chinapost): 18/2 Παραγγελία 23/2 Receive Item From Customer 3/3 Item in conta IPS 14/3 Receive Item At Office Of Exchange 14/3 Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Η άλλη είναι ένα κινητό (από Eternal Team με Singpost): 21/2 Παραγγελία 4/3 Item in conta IPS Για την πρώτη εντάξει. Για τη δεύτερη για να δούμε... 1 Παράθεση Motorola C118 → Samsung M3510 Beat b → Samsung Galaxy mini 2 → LG G2 → Samsung Galaxy S7 → Google Pixel XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsav92 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Ολα απο singpost εχουνε προβλημα δηλαδη στο κλεισιμο ips ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Ολα απο singpost εχουνε προβλημα δηλαδη στο κλεισιμο ips ? Δεν νομίζω, δική μου παραγγελεία έχει 12/3 ITEM IN CONTA IPS και στις 14/3 DESPATCHED TO OVERSEAS. :) (Από geek) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_s Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) Δεν νομίζω, δική μου παραγγελεία έχει 12/3 ITEM IN CONTA IPS και στις 14/3 DESPATCHED TO OVERSEAS. :) (Από geek) Το ITEM IN CONTA IPS των ΕΛΤΑ δεν αντιστοιχεί στο DESPATCHED TO OVERSEAS του Singpost; Το ξέρω πως δεν είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά οι tracking υπηρεσίες των δυο παραπάνω ταχυδρομείων δεν χρησιμοποιούν ορολογίες που να αναφέρονται ακριβώς στην ίδια κατάσταση αποστολής. Οπότε, θεωρητικά και τα δυο status δεν δείχνουν πως το δέμα έχει σταλεί (ή πρόκειται να σταλεί άμεσα) στην Ελλάδα; Edited March 15, 2014 by thanos_s Λάθος 1 Παράθεση Motorola C118 → Samsung M3510 Beat b → Samsung Galaxy mini 2 → LG G2 → Samsung Galaxy S7 → Google Pixel XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Καλησπερα σας..Απο 8 του μηνα o nirvana στο ebay μου εχει στειλει ενα tracking number το οποιο ομως δε δουλεύει..του στέλνω συνέχεια μηνυματα παραπόνων..η απάντηση του έιναι οτι ''Please do not worry, the delivery company is very busy to update the information, and the weather has been very bad. Many packages are delayed for a very long time. Please do not worry, friend, if no information in ten days, we promise money back, ok? Please do not worry, friend.'' Και σε ένα άλλο μηνυμα είπε ''Usually you can track it in your local post office system in 20 days, please do not worry.'' Με λίγα λόγια δηλαδή με δουλευει...δεν υπάρχουν πληροφορίες στο hong kong mail, και θα υπάρχουν στα ΕΛΤΑ? το θέμα μου ειναι οτι δε με συμφέρει το dispute, κι αυτο γιατι θελω πρωτα να εξαντλησω καθε πιθανότητα να το έχει στείλει και υστερα να ζητησω money back... τί προτείνετεε? Tracking number:RT210649541HK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsav92 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Το despatched to overseas με location GR μου το χει βγαλει και μενα απο 22/02. Στο tracking των ελτα εχει κωλησει ομως στο κλεισιμο ips απο τοτε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_s Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Το despatched to overseas με location GR μου το χει βγαλει και μενα απο 22/02. Στο tracking των ελτα εχει κωλησει ομως στο κλεισιμο ips απο τοτε. Μα, το κλείσιμο από ips σημαίνει ότι το πακέτο έχει φύγει για την Ελλάδα. Το dispatched to overseas δε σου λέει κάτι παραπάνω. Το tracking των ΕΛΤΑ δεν έχει κολλήσει. Μέχρι να καταγραφεί η άφιξη του στην Ελλάδα μην περιμένεις να σου εμφανίσει κάτι διαφορετικό. Και εμένα κλείσιμο από ips (item in conta ips) ήταν η τελευταία κατάσταση που εμφάνιζε πριν καταγραφεί η άφιξη στο Ελ.Βενιζέλος (Receive Item At Office Of Exchange). 1 Παράθεση Motorola C118 → Samsung M3510 Beat b → Samsung Galaxy mini 2 → LG G2 → Samsung Galaxy S7 → Google Pixel XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Παίδες άμα δεν περάσουν 30 ημέρες από την ημέρα παραγγελίας, μην το κουράζετε απλά περιμένετε, άμα περάσουν 40 και δεν έχει γίνει κάτι πηγαίνετε για refund απλά τα πράματα :happy: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hmmy92 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 παιδιά περιμένω ένα δέμα και μου το έστειλαν από Κίνα με Σουηδικό ταχυδρομείο είναι τώρα μια βδομάδα που δεν που έχουν δώσει το tracking number και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί τίποτα στις σελίδες. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία με Σουηδικό ταχυδρομείο? Είναι φυσιολογική τόση καθυστέρηση? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Παίδες άμα δεν περάσουν 30 ημέρες από την ημέρα παραγγελίας, μην το κουράζετε απλά περιμένετε, άμα περάσουν 40 και δεν έχει γίνει κάτι πηγαίνετε για refund απλά τα πράματα :happy: το θέμα ειναι φίλε μου αν θα πάρω όλο το refund..γιατι ο τύπος βγάζει σεauction πολλά tablet αξίας 180 ευρώ και η μέση τιμή πώλησης είναι 140...αν δεν τα στέλνει ποιος ο λόγος να συνεχίζει τα τόσο χαμηλά auctions? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsav92 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Οποτε τι ειναι η αληθεια ? ο ελτα αργει και δεν εχει καταγραψει οτι εχει φτασει?η οτι δεν εχει φτασει οντως ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_s Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Οποτε τι ειναι η αληθεια ? ο ελτα αργει και δεν εχει καταγραψει οτι εχει φτασει?η οτι δεν εχει φτασει οντως ? Το αν έχει φτάσει ή όχι δεν φαίνεται. Πάντως σίγουρα δεν έχει καταγραφεί η άφιξη του. Εσύ, σίγουρα, βλέποντας ότι στο site του Singpost λέει Dispatced to overseas εδώ και τόσες μέρες απορείς πως και δεν έχει φτάσει ακόμη. Αλλά, πρώτον (σύμφωνα με τον οδηγό του Σταύρου) το Dispatced to overseas εμφανίζεται όταν το πακέτο δηλώνεται προς αποστολή με την επόμενη αεροπορική πτήση (συνήθως σε 1-2 ημέρες, εκτός απροόπτου), οπότε στην πραγματικότητα δεν ξέρεις πότε ακριβώς έχει φύγει από την Κίνα, και δεύτερον και να φτάσει στην Ελλάδα δε σημαίνει ότι αμέσως θα ανοίξουν το "σάκο" που περιέχει το δέμα σου και θα καταγράψουν την άφιξη του. 1 Παράθεση Motorola C118 → Samsung M3510 Beat b → Samsung Galaxy mini 2 → LG G2 → Samsung Galaxy S7 → Google Pixel XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 To tracking της SingPost λειτουργεί σε εσάς; 2-3 μέρες τώρα μου βγάζει μήνυμα "Sorry, the track item service is currently having some issue, please try again later." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_s Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 To tracking της SingPost λειτουργεί σε εσάς; 2-3 μέρες τώρα μου βγάζει μήνυμα "Sorry, the track item service is currently having some issue, please try again later." Καλά, τις μισές φορές (ή και περισσότερες) που έμπαινα και εμένα αυτό μου εμφάνιζε. Δοκίμασε το en.4px.com (ή το en.4px.cc που ενημερώνεται πιο γρήγορα) ή και το tracking των ΕΛΤΑ, το οποίο είναι εξίσου καλό με τα παραπάνω (τουλάχιστον, όσες φορές το έχω δοκιμάσει εγώ). 1 Παράθεση Motorola C118 → Samsung M3510 Beat b → Samsung Galaxy mini 2 → LG G2 → Samsung Galaxy S7 → Google Pixel XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 βάλτε την εφαρμογή deliveries απο το playstore και ανανέωση ανά 30 λεπτά κάποια στιγμή θα το πιάσει Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Καλά, τις μισές φορές (ή και περισσότερες) που έμπαινα και εμένα αυτό μου εμφάνιζε. Δοκίμασε το en.4px.com (ή το en.4px.cc που ενημερώνεται πιο γρήγορα) ή και το tracking των ΕΛΤΑ, το οποίο είναι εξίσου καλό με τα παραπάνω (τουλάχιστον, όσες φορές το έχω δοκιμάσει εγώ). Ουτε τα κινέζικα ανοίγουν :rolleyes: Μήπως είναι ώρα αιχμής; βάλτε την εφαρμογή deliveries απο το playstore και ανανέωση ανά 30 λεπτά κάποια στιγμή θα το πιάσει Το έχω βάλει αλλα ούτε αυτό μπορεί να το "πιάσει" In ΕΛΤΑ we trust, τελικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasfot Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 παιδιά περιμένω ένα δέμα και μου το έστειλαν από Κίνα με Σουηδικό ταχυδρομείο είναι τώρα μια βδομάδα που δεν που έχουν δώσει το tracking number και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί τίποτα στις σελίδες. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία με Σουηδικό ταχυδρομείο? Είναι φυσιολογική τόση καθυστέρηση? Δυο φορές που είχα δέμα με το Σουηδικό ταχυδρομείο ο πρώτος εντοπισμός έγινε όταν το δέμα εφτασε Αθήνα αλλά αν δεν σου έχουν δώσει tracking number που και τι περιμένεις να εμφανιστεί ?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts