dmarkos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς ένα δέμα με singapore post, όταν φτάσει στην Ελλάδα, το διαχειρίζονται τα ΕΛΤΑ; Είχα παραγγείλει με EMS και μου ήρθε κατευθείαν σπίτι και ούτε καν είδα αν αυτός που το έφερε ήταν με τα ΕΛΤΑ ή με Courier. Να περιμένω κάτι ανάλογο και με τα Singapore Post ή θα μου έρθει χαρτάκι από το ταχυδρομείο να πάω να το πάρω; ΥΓ. Πολύ αργή η ριμάδα η Σιγκαπούρη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς ένα δέμα με singapore post, όταν φτάσει στην Ελλάδα, το διαχειρίζονται τα ΕΛΤΑ; Είχα παραγγείλει με EMS και μου ήρθε κατευθείαν σπίτι και ούτε καν είδα αν αυτός που το έφερε ήταν με τα ΕΛΤΑ ή με Courier. Να περιμένω κάτι ανάλογο και με τα Singapore Post ή θα μου έρθει χαρτάκι από το ταχυδρομείο να πάω να το πάρω; ΥΓ. Πολύ αργή η ριμάδα η Σιγκαπούρη Με Singapore θα σου έρθει χαρτάκι... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarkos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) Με Singapore θα σου έρθει χαρτάκι... Οκ, ευχαριστώ Γνωρίζεις μήπως πόσο καιρό κάνει η αποστολή; Το tracking από την Σιγκαπούρη έχει κολλήσει στο DESPACHED 2 OVERSEAS GR εδώ και μια εβδομάδα. Να υποθέσω είναι συνηθισμένο; Edited February 27, 2014 by dmarkos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Οκ, ευχαριστώ Γνωρίζεις μήπως πόσο καιρό κάνει η αποστολή; Το tracking από την Σιγκαπούρη έχει κολλήσει στο DESPACHED 2 OVERSEAS GR εδώ και μια εβδομάδα. Να υποθέσω είναι συνηθισμένο; Να μην το υποθέτεις, ειναι Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλημερα, εκανα μια αγορα απο το ahappydeal.com το πακετο εφυγε με directlink. Στο site της, με το tracking number εχω τα εξης: 25/01/14 18:00 Order Shipment recorded 06/02/14 10:00 Order dispatched 06/02/14 18:00 Order departed on flight from origin 18/02/14 19:55 Local mail tracking Απο κει και περα, εχω χασει τα ιχνη του. Αν και στο site τους με στελνει στο elta.gr, προφανως και αλλαξαν συνεργατη, διοτι και στο elta.gr το tracking number δεν υπαρχει, και με φιλο απο τα ελτα που ψαξαμε δε βρηκαμε τιποτε. Εχετε καμμια ιδεα, σε ποια μεταφορικη να ψαξω; Μην ψάχνεις τίποτα. Με directlink-sweden post δεν καταχωρείται στο IPS. Στα ελτα θα το δεις μονο οταν καταγραφεί στ αεροδρόμιο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pournaras Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Μην ψάχνεις τίποτα. Με directlink-sweden post δεν καταχωρείται στο IPS. Στα ελτα θα το δεις μονο οταν καταγραφεί στ αεροδρόμιο Δηλαδη απο Ελτα θα το περιμενω; Διοτι κλεινουν 10 μερες απο το "Local mail tracking" (το οποιο δεν ξερω τι ακριβως εννοει), και δεν εχει εμφανιστει πουθενα... μπας και ειναι σε κανενα τελεωνειο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Δηλαδη απο Ελτα θα το περιμενω; Διοτι κλεινουν 10 μερες απο το "Local mail tracking" (το οποιο δεν ξερω τι ακριβως εννοει), και δεν εχει εμφανιστει πουθενα... μπας και ειναι σε κανενα τελεωνειο; Ναι, απ τα ΕΛΤΑ. υπολογισε ότι κάνα μήνα μετά την αποστολή θα το παραλάβεις, στην καλύτερη 3 βδομάδες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostastottis Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Οκ, ευχαριστώ Γνωρίζεις μήπως πόσο καιρό κάνει η αποστολή; Το tracking από την Σιγκαπούρη έχει κολλήσει στο DESPACHED 2 OVERSEAS GR εδώ και μια εβδομάδα. Να υποθέσω είναι συνηθισμένο; Εγώ είμαι στην τρίτη εβδομάδα και πάω για τέταρτη.... Χαλλλλλλλλλλαρα.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvasgate7 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 παιδια καλημερα. αν καποιος παραλαβει με Dispatch number 4034 ας μας το πει γιατι περιμενω κινητο απο sing post RF202312620SG ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sghf700 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Να υποθέσω αποστολή 4044 απο Sing Post ουτα καν... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 παιδια καλημερα. αν καποιος παραλαβει με Dispatch number 4034 ας μας το πει γιατι περιμενω κινητο απο sing post RF202312620SG ευχαριστω Να υποθέσω αποστολή 4044 απο Sing Post ουτα καν... Να υποθέσω ότι δε διαβάσατε καν τον οδηγό; Ξεχάστε το dispatch number. Δε ξέρω ποιος ξεκίνησε αυτή τη μόδα με το dispatch number, αλλά καταλάβετε ότι είναι άχρηστο. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) Να υποθέσω αποστολή 4044 απο Sing Post ουτα καν... Το άλλο με τον Τοτό;!!! :lol: Νομίζω ότι δεν αν μου δίνεται η δυνατότητα δεν θα επιλέγω sing. Έχει πολύ φόρτο... edit Να υποθέσω ότι δε διαβάσατε καν τον οδηγό; Ξεχάστε το dispatch number. Δε ξέρω ποιος ξεκίνησε αυτή τη μόδα με το dispatch number, αλλά καταλάβετε ότι είναι άχρηστο. Γιατί είναι άχρηστο; Είναι ενδεικτικό. Σε μία πτήση θα υπάρχουν περισσότερες αποστολές. Μπορεί να μην φτάνουν με την ίδια σειρά αλλά παίρνεις μία ιδέα. Edited February 28, 2014 by bill_phone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Το άλλο με τον Τοτό;!!! :lol: Νομίζω ότι δεν αν μου δίνεται η δυνατότητα δεν θα επιλέγω sing. Έχει πολύ φόρτο... edit Γιατί είναι άχρηστο; Είναι ενδεικτικό. Σε μία πτήση θα υπάρχουν περισσότερες αποστολές. Μπορεί να μην φτάνουν με την ίδια σειρά αλλά παίρνεις μία ιδέα. Καμία ιδέα. Έχω παραλάβει και 15 μέρες διαφορά με άλλους που ως χρόνος ισοδυναμεί με ολόκληρη αποστολή. Τώρα περιμένω αποστολή και ακόμα δεν έχει φτάσει Ελλάδα. Με το ίδιο dispatch άλλος παρέλαβε πριν μια βδομάδα. Και καμία εταιρεία δε σου δίνει dispatch. Tracking σου δίνουν. Αν δε σου εμφάνιζε το dispatch ούτε καν θα είχες ασχοληθεί. Μια κακή μόδα είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Καμία ιδέα. Έχω παραλάβει και 15 μέρες διαφορά με άλλους που ως χρόνος ισοδυναμεί με ολόκληρη αποστολή. Τώρα περιμένω αποστολή και ακόμα δεν έχει φτάσει Ελλάδα. Με το ίδιο dispatch άλλος παρέλαβε πριν μια βδομάδα. Και καμία εταιρεία δε σου δίνει dispatch. Tracking σου δίνουν. Αν δε σου εμφάνιζε το dispatch ούτε καν θα είχες ασχοληθεί. Μια κακή μόδα είναι. Καλά δεν είπα ότι είναι και κανόνας. Αλλά κάτι δηλώνει και αυτός ο αριθμός. Τώρα στις περιπτώσεις που από την ίδια παρτίδα έρχονται ετεροχρονισμένα, μήπως είναι στο αεροδρόμιο και απλά κάθονται κάποια; Εγώ περιμένω με sing από 16/2. Πιστεύω ότι έχει φτάσει σίγουρα απλά δεν έχει ανοιχτεί. Και είμαι σίγουρος επειδή άλλη παραγγελία που έκανα απο ebay (όχι με sing) έχει φτάσει. Εκτός αν η sing για να μειώσει τα έξοδα κάνει πολλές ενδιάμεσες στάσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaos2005 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) ότι νάνε λέμε αυτή η singpost με china post έφτασε και έφυγε και μια μέρα αργότερα (και το δέμα έχει και μπαταρία μέσα) ποτε ξανά singpost http://s28.postimg.org/vfbrw8ir1/image.jpg Edited February 28, 2014 by xaos2005 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) παιζει να εχει ερθει τοσο γρηγορα Αθηνα? Edited February 28, 2014 by manytso 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostastottis Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 παιζει να εχει ερθει τοσο γρηγορα Αθηνα? Ούτε καν....Το μήνυμα αυτό είναι οτι αναχώρησε-αναχωρεί για Ελλάδα Έχεις ακόμα 2 βδομάδες +... Φανταζομαι singpost? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 ειπα και εγω....ναι με singpost.. εκει περιμενω να ερθει και εγω σε 2 εβδομαδες υπομονη λοιπον. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostastottis Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 2014-02-12 10:47:00 GRATH Despatched to ATC Εμένα απο τις 12 του μήνα είναι έτσι... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) Παίδες για Netherland Direct Mail έχετε κάποια γνώση; Το Banggood τη δίνει ως επιλογή με + $1 και λέει 7-10 εργάσιμες παράδοση... Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά δεν ξέρω κι όλας. http://www.postnl.post/ Θα ζητούσα από banggood να μου το στείλουν με singapore post, αλλά τη τελευταία φορά μου είπαν σίγουρα ότι θα το στέιλουν έτσι, το έστειλαν με Deutsche Post και το δέμα χάθηκε Σιγκαπούρη..τουλάχιστον με αυτή θα ξέρω ακριβώς με ποιά θα έρθει. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Στο φόρουμ του banggood λέει πως είναι υπηρεσία χωρίς tracking...αλλά πιο γρήγορη...τί να ισχύει αραγε; http://www.banggood.com/forum-topic-17247.html Edited February 28, 2014 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Παίδες για Netherland Direct Mail έχετε κάποια γνώση; Το Banggood τη δίνει ως επιλογή με + $1 και λέει 7-10 εργάσιμες παράδοση... Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά δεν ξέρω κι όλας. http://www.postnl.post/ Θα ζητούσα από banggood να μου το στείλουν με singapore post, αλλά τη τελευταία φορά μου είπαν σίγουρα ότι θα το στέιλουν έτσι, το έστειλαν με Deutsche Post και το δέμα χάθηκε Σιγκαπούρη..τουλάχιστον με αυτή θα ξέρω ακριβώς με ποιά θα έρθει. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Στο φόρουμ του banggood λέει πως είναι υπηρεσία χωρίς tracking...αλλά πιο γρήγορη...τί να ισχύει αραγε; http://www.banggood.com/forum-topic-17247.html Από ότι είδα, 7 με 15 εργάσιμες λέει, ήτοι 20 ημερολογιακές ... μακάρι να είναι πιό γρήγορη, αλλά εμένα ήρθαν δέματα σε 10 ημέρες με τα Σουηδικά Ταχυδρομεία 3 φορές. Απλώς πιστεύω ότι είναι ζήτημα συμφωνιών και παίζουν και ρόλο τα δύο πρώτα γράμματα του αριθμού. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Από ότι είδα, 7 με 15 εργάσιμες λέει, ήτοι 20 ημερολογιακές ... μακάρι να είναι πιό γρήγορη, αλλά εμένα ήρθαν δέματα σε 10 ημέρες με τα Σουηδικά Ταχυδρομεία 3 φορές. Απλώς πιστεύω ότι είναι ζήτημα συμφωνιών και παίζουν και ρόλο τα δύο πρώτα γράμματα του αριθμού. Για σουηδικά δεν δίνει επιλογή από banggood...δεν ξέρω αν συνεργάζονται μ' αυτούς... Εσύ από πού αγόρασες και στο έστειλαν με σουηδικό ταχυδρομείο; Ούτε αυτό έχει tracking number, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Για σουηδικά δεν δίνει επιλογή από banggood...δεν ξέρω αν συνεργάζονται μ' αυτούς... Εσύ από πού αγόρασες και στο έστειλαν με σουηδικό ταχυδρομείο; Ούτε αυτό έχει tracking number, ε; Από δύο αγόρασα, ένα το ΤΜΑΡΤ και ένα άλλο από όπου αγοράζω καλλυντικά. Έχει tracking number, τα δύο τελευταία είναι αυτά: RE6710**190SE και RD0317**576SE Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Μάλιστα...εμπειρία απο Netherland Direct Mail (no tracking) έχει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Μάλιστα...εμπειρία απο Netherland Direct Mail (no tracking) έχει κανείς; Έχω εγώ. Έπαθα πλάκα με την ταχύτητα. Έφτασε χτες Ελλάδα. Έφυγε 20/2. Βέβαια μέχρι να έρθει σπίτι θα πάρει άλλες τόσες μέρες αλλά ή spring mail - postnl έκαναν την δουλεία τους πολύ γρήγορα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts