lewton Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Καλημέρα. Για πες και πώς γίνεται αν δε σου κάνει κόπο. Γενικά πώς γίνεται να προσθέσω τα widgets που θέλω στο μανίσιο lockscreen της Sony; Πρέπει να ενεργοποιήσεις τη δυνατότητα για widgets στη lockscreen. Θα τη βρεις στις ρυθμίσεις ασφάλειας, 4η ή 5η επιλογή. Μετά απλά σύρεις το υπάρχον widget δεξιά ή αριστερά και εμφανίζει ένα +, πατώντας το οποίο σου δείχνει ποια widgets έχεις που να βγαίνουν στη lockscreen (δε βγαίνουν όλα). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Πρέπει να ενεργοποιήσεις τη δυνατότητα για widgets στη lockscreen. Θα τη βρεις στις ρυθμίσεις ασφάλειας, 4η ή 5η επιλογή. Μετά απλά σύρεις το υπάρχον widget δεξιά ή αριστερά και εμφανίζει ένα +, πατώντας το οποίο σου δείχνει ποια widgets έχεις που να βγαίνουν στη lockscreen (δε βγαίνουν όλα). Μήπως αναφέρεσαι στην KitKat; Δε βρίσκω αυτή την επιλογή, είμαι ακόμα στην 4.3. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theiosbill Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Εχει δίκιο ο lewton. Δεν μπαινουν ολα τα widgets στη lockscreen. Μολις το τσέκαρα και το sound widget δεν μπαινει. Νομίζω όμως οτι στην 4.3 υπηρχε. Δεν ειμαι σιγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Για να μεταφέρω τις καταχωρίσεις του ημερολογίου μου από το Ν8 μου, χρησιμοποίησα μία Symbian εφαρμογή με την οποία ανέβασα τα δεδομένα από το N8 στο google calendar. Όλα ωραία και καλά, τα εισήγαγα στο Z1c. Θέλω όμως οι καταχωρίσεις που έχω στο Z1c μου να υπάρχουν και στο εσωτερικό ημερολόγιο της συσκευής, όχι μόνο στο google calendar, ώστε να μπορώ να παίρνω backup και του ημερολογίου με το PC Companion. Γίνεται να τα μεταφέρω και να τα συγχρονίσω, και αν ναι, πώς; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Η μπαρα με τα capacitive κουμπια ειναι πιο μαυρη στο ενα με τα εντονα χρωματα ή ειναι ιδεα μου? Για να μεταφέρω τις καταχωρίσεις του ημερολογίου μου από το Ν8 μου, χρησιμοποίησα μία Symbian εφαρμογή με την οποία ανέβασα τα δεδομένα από το N8 στο google calendar. Όλα ωραία και καλά, τα εισήγαγα στο Z1c. Θέλω όμως οι καταχωρίσεις που έχω στο Z1c μου να υπάρχουν και στο εσωτερικό ημερολόγιο της συσκευής, όχι μόνο στο google calendar, ώστε να μπορώ να παίρνω backup και του ημερολογίου με το PC Companion. Γίνεται να τα μεταφέρω και να τα συγχρονίσω, και αν ναι, πώς; Ακόμα και στο google calendar να είναι μεταφέρονται κανονικά στο pc companion. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Μήπως αναφέρεσαι στην KitKat; Δε βρίσκω αυτή την επιλογή, είμαι ακόμα στην 4.3. Kακώς. :p Στην 4.3 όντως δε χρειάζεται η ενεργοποίηση της επιλογής, πας στη lockscreen κου κουνάς δεξιά-αριστερά το ρολόι για να εμφανιστεί το +. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Θέλω όμως οι καταχωρίσεις που έχω στο Z1c μου να υπάρχουν και στο εσωτερικό ημερολόγιο της συσκευής, όχι μόνο στο google calendar, ώστε να μπορώ να παίρνω backup και του ημερολογίου με το PC Companion. Γίνεται να τα μεταφέρω και να τα συγχρονίσω, και αν ναι, πώς; Από περιέργεια, αυτό γιατί σε ενδιαφέρει; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Από περιέργεια, αυτό γιατί σε ενδιαφέρει; Για κανένα ιδιαίτερο λόγο, απλά είδα ότι έχει και ενσωματωμένο ημερολόγιο και προσπάθησα να δω αν μπορώ να το συγχρονίσω με αυτό της Google. Παρεμπιπτόντως, δοκίμασα και το ραδιόφωνο. Πολύ καλή λήψη και πολύ έξυπνο στήσιμο της εφαρμογής με το ρετρό λουκ. Μόνο μείον η έλλειψη ισοσταθμιστή, αλλά έτσι κι αλλιώς ο ήχος είναι σούπερ. Επίσης σούπερ η επιλογή του να συνδέσουν το Track ID στην εφαρμογή του ραδιοφώνου, και την ώρα που ακούς κάτι και θες να δεις τι είναι να σου το βρει στη στιγμή. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Για κανένα ιδιαίτερο λόγο, απλά είδα ότι έχει και ενσωματωμένο ημερολόγιο και προσπάθησα να δω αν μπορώ να το συγχρονίσω με αυτό της Google. Παρεμπιπτόντως, δοκίμασα και το ραδιόφωνο. Πολύ καλή λήψη και πολύ έξυπνο στήσιμο της εφαρμογής με το ρετρό λουκ. Μόνο μείον η έλλειψη ισοσταθμιστή, αλλά έτσι κι αλλιώς ο ήχος είναι σούπερ. Επίσης σούπερ η επιλογή του να συνδέσουν το Track ID στην εφαρμογή του ραδιοφώνου, και την ώρα που ακούς κάτι και θες να δεις τι είναι να σου το βρει στη στιγμή. Τελικα εισαι ικανοποιημενος Πανο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Τελικα εισαι ικανοποιημενος Πανο? Μέχρι στιγμής τα μόνα φάλτσα που βλέπω είναι σημεία του Android, τα οποία όχι ότι δε μου αρέσουν, αλλά απλά έχω συνηθίσει διαφορετικά (π.χ. αυτό με τα προφίλ ήχου). Είναι απλά θέμα συνήθειας και χρόνου μέχρι να συνηθίσω αλλιώς. Αυτό το ήξερα όμως πάνω-κάτω, οπότε δεν είναι θέμα μπροστά στις ευκολίες που προσφέρει το λειτουργικό. Από τη συσκευή δεν είμαι ικανοποιημένος, είμαι ενθουσιασμένος. :D Μία ερώτηση μόνο: καμία φορά η οθόνη κλείνει λίγο νωρίτερα από το κανονικό (έτσι νομίζω τουλάχιστον), και όταν πατάω το power για να ξαναανοίξω τη lockscreen, η οθόνη ανοίγει κανονικά παρακάμπτοντας τη lockscreen, και με πάει εκεί που ήμουν πριν. Αυτό είναι κάποια δυσλειτουργία; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Μία ερώτηση μόνο: καμία φορά η οθόνη κλείνει λίγο νωρίτερα από το κανονικό (έτσι νομίζω τουλάχιστον), και όταν πατάω το power για να ξαναανοίξω τη lockscreen, η οθόνη ανοίγει κανονικά παρακάμπτοντας τη lockscreen, και με πάει εκεί που ήμουν πριν. Αυτό είναι κάποια δυσλειτουργία; κι εμένα το κάνει, σβήνει η οθόνη μετά από κάποια δευτερόλεπτα (ανάλογα με αυτά που έχεις ορίσει ή σε πολύ λιγότερα αν είσαι με λίγη μπαταρία ) και δεν κλειδωνει ακαριαία αλλά μετά από 1-2 δευτερόλεπτα Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 κι εμένα το κάνει, σβήνει η οθόνη μετά από κάποια δευτερόλεπτα (ανάλογα με αυτά που έχεις ορίσει ή σε πολύ λιγότερα αν είσαι με λίγη μπαταρία ) και δεν κλειδωνει ακαριαία αλλά μετά από 1-2 δευτερόλεπτα Α, θέμα μπαταρίας είναι; Εντάξει τότε. Στο 25-30% ήμουν, αλλά παραξενεύτηκα που το κάνει ενώ δεν είχα ανοιχτή ούτε τη Stamina αλλά ούτε τη λειτουργία χαμηλής μπαταρίας. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Αυτές τις μέρες είχα ψιλοδουλιτσα και δεν το πολυδουλεψα και μου έβγαλε 4 μέρες μπαταρία :eek: Γι αυτό φοβάμαι να πάω στην 4.4 :D [ATTACH]45189[/ATTACH] Edited May 16, 2014 by jmarousakis Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Μία ερώτηση μόνο: καμία φορά η οθόνη κλείνει λίγο νωρίτερα από το κανονικό (έτσι νομίζω τουλάχιστον), και όταν πατάω το power για να ξαναανοίξω τη lockscreen, η οθόνη ανοίγει κανονικά παρακάμπτοντας τη lockscreen, και με πάει εκεί που ήμουν πριν. Αυτό είναι κάποια δυσλειτουργία; Ε ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις, νέο λειτουργικό κρατάς στα χέρια σου. Σιγά μην έχει τέτοιου είδους ανόητες δυσλειτουργίες το Android 4.4...... Automatic lock: 5 seconds after sleep. Αν το κάνεις 0 θα κλειδώνει με το που σβήνει η οθόνη. Το θεωρώ πολύ βολικό να σου δίνει τη δυνατότητα να ανάψεις πάλι την οθόνη χωρίς να πρέπει να το ξεκλειδώσεις. Σε όποιον δεν αρέσει αλλάζει τη ρύθμιση. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Ε ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις, νέο λειτουργικό κρατάς στα χέρια σου. Σιγά μην έχει τέτοιου είδους ανόητες δυσλειτουργίες το Android 4.4...... Automatic lock: 5 seconds after sleep. Αν το κάνεις 0 θα κλειδώνει με το που σβήνει η οθόνη. Το θεωρώ πολύ βολικό να σου δίνει τη δυνατότητα να ανάψεις πάλι την οθόνη χωρίς να πρέπει να το ξεκλειδώσεις. Σε όποιον δεν αρέσει αλλάζει τη ρύθμιση. Βρε, αφού σου είπα ότι έχω την 4.3. Δεν υπάρχει η επιλογή που λες. Θα την είχα βρει, γιατί γενικά ψάχνω πολύ τις καινούργιες συσκευές μου. :) - - - - - - - - - - - - - - - - Edit: Υπάρχει τρόπος να βρούμε widget για το ραδιόφωνο; Μου φαίνεται πολύ παράξενο να μην έχει. :worry: Edited May 17, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 καλησπερα σε ολους! θα ηθελα την γνωμη σας για την συσκευη στην πραξη μιας και στην θεωρια ειναι απο τα γρηγοροτερα. Ειμαι κατοχος του s4 και πολυ ικανοποιημενος στο συνολο του αλλα με κουρασε το μεγεθος, το sony το βλεπω σαν μια καλη επιλογη ωστοσο θα ηθελα να μαθω αν αξιζει να το παρω (δινωντας το s4)? Η καμερα του ειναι αξιοπρεπης? (εστω και σε επιπεδα s3)? Ο ηχος του (οχι σε μουσικη) αλλα οταν σε καλουν ειναι σε καλα επιπεδα? τι θα λεγατε οτι ενοχλει και τι ειναι αυτο που υπερτερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 καλησπερα σε ολους! θα ηθελα την γνωμη σας για την συσκευη στην πραξη μιας και στην θεωρια ειναι απο τα γρηγοροτερα. Ειμαι κατοχος του s4 και πολυ ικανοποιημενος στο συνολο του αλλα με κουρασε το μεγεθος, το sony το βλεπω σαν μια καλη επιλογη ωστοσο θα ηθελα να μαθω αν αξιζει να το παρω (δινωντας το s4)? Η καμερα του ειναι αξιοπρεπης? (εστω και σε επιπεδα s3)? Ο ηχος του (οχι σε μουσικη) αλλα οταν σε καλουν ειναι σε καλα επιπεδα? τι θα λεγατε οτι ενοχλει και τι ειναι αυτο που υπερτερει? Φυσικά και δεν αξίζει να δώσεις το κινητό πού έχεις. Υπερτερεί σε επεξεργαστή και σε ποιότητα κατασκευής το compact,χάνει όμως σε άλλα θέματα. Γενικά οι απόψεις είναι αρκετά διχασμένες για την συσκευή αυτή. Πάντως κάμερα αντάξια του ονόματος του δεν έχει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 καλησπερα σε ολους! θα ηθελα την γνωμη σας για την συσκευη στην πραξη μιας και στην θεωρια ειναι απο τα γρηγοροτερα. Ειμαι κατοχος του s4 και πολυ ικανοποιημενος στο συνολο του αλλα με κουρασε το μεγεθος, το sony το βλεπω σαν μια καλη επιλογη ωστοσο θα ηθελα να μαθω αν αξιζει να το παρω (δινωντας το s4)? Η καμερα του ειναι αξιοπρεπης? (εστω και σε επιπεδα s3)? Ο ηχος του (οχι σε μουσικη) αλλα οταν σε καλουν ειναι σε καλα επιπεδα? τι θα λεγατε οτι ενοχλει και τι ειναι αυτο που υπερτερει? Όχι να μην το πάρεις το Ζ1 compact. Είναι μπακατέλα. Το S4 είναι απείρως καλύτερο. Εξάλλου απεφάνθη και ο ειδήμων που μπαίνει στο νήμα για να πει τα γνωστά του. :rolleyes: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 καλησπερα σε ολους! θα ηθελα την γνωμη σας για την συσκευη στην πραξη μιας και στην θεωρια ειναι απο τα γρηγοροτερα. Ειμαι κατοχος του s4 και πολυ ικανοποιημενος στο συνολο του αλλα με κουρασε το μεγεθος, το sony το βλεπω σαν μια καλη επιλογη ωστοσο θα ηθελα να μαθω αν αξιζει να το παρω (δινωντας το s4)? Η καμερα του ειναι αξιοπρεπης? (εστω και σε επιπεδα s3)? Ο ηχος του (οχι σε μουσικη) αλλα οταν σε καλουν ειναι σε καλα επιπεδα? τι θα λεγατε οτι ενοχλει και τι ειναι αυτο που υπερτερει? φιλε μου εγω το Ζ1c το βρισκω απειρως καλυτερο, εκτος απο το φλας που ειναι αδυναμο (διαχυση δεν εχω δει ακομα και εδω μεσα δεν ξερω πολλους,ισως 1-2, να την παθει) και το οτι εχει λιγο μεγαλυτερα μπεζελ για την 4.3" σε σχεση με αλλα, δε νομιζω οτι εχει αλλο μειονεκτημα σε σχεση με S4.. Σαφως πιο δυνατο, πιο ευχρηστο με το ενα χερι, ανετη οθονη, μικρη αλλα ανετη, εγω δηλαδη πιστευα οτι θα με ζορισει αλλα βλεπω οτι ειναι οκ...με τις 4,5" να ηταν οι τελειες αλλα χωρις να με καιει.. Η καμερα του ειναι καταπληκτικη, θεωρω καλυτερη και απο το S4, ειδικα αν ξερεις να τραβας σε δυσκολες συνθηκες τοτε δεν εχεις κανενα θεμα, και εννοω να κανεις μια σωστη εστιαση, να κλεισεις φλας οταν δεν πρεπει να αναψει κτλ κτλ..Δεν εχω δει πολυ το S4, αλλα η κολλητη μου που το εχει και λογω πασχα το δουλεψα λιγο, ειδα οτι τελικα δεν ειναι κατι φοβερο ουτε στη φωτογραφια, τουλαχιστον σε σχεση με αυτα που ακουγα..εννοειται πως ειναι καλυτερο απο το S3 το Ζ1c..αυτα απο μενα, σαν χρηστης τοσο του Z1 οσο και του Ζ1c Αυτές τις μέρες είχα ψιλοδουλιτσα και δεν το πολυδουλεψα και μου έβγαλε 4 μέρες μπαταρία :eek: Γι αυτό φοβάμαι να πάω στην 4.4 :D [ATTACH]45189[/ATTACH] φιλε μου εχεις δοκιμασει την 4.4 και το λες? Εγω χθες την εβαλα και ειδα οντως μεγαλυτερη καταναλωση με διαφορα.. 2,5 ωρες οθονης και 1,5 ωρα κλησεις.. και εφτασε 15% γενικα δηλαδη χωρις λιωσιμο την εφαγε..Δεν εχω πολυ καιρο το κινητο για να εχω εικονα με την 4.3 αλλα βλεπω οτι ισχυει το ιδιο με Ζ1, δηλαδη η 4.4 εχει καταναλωση.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 φιλε μου εγω το Ζ1c το βρισκω απειρως καλυτερο, εκτος απο το φλας που ειναι αδυναμο (διαχυση δεν εχω δει ακομα και εδω μεσα δεν ξερω πολλους,ισως 1-2, να την παθει) και το οτι εχει λιγο μεγαλυτερα μπεζελ για την 4.3" σε σχεση με αλλα, δε νομιζω οτι εχει αλλο μειονεκτημα σε σχεση με S4.. Σαφως πιο δυνατο, πιο ευχρηστο με το ενα χερι, ανετη οθονη, μικρη αλλα ανετη, εγω δηλαδη πιστευα οτι θα με ζορισει αλλα βλεπω οτι ειναι οκ...με τις 4,5" να ηταν οι τελειες αλλα χωρις να με καιει.. Η καμερα του ειναι καταπληκτικη, θεωρω καλυτερη και απο το S4, ειδικα αν ξερεις να τραβας σε δυσκολες συνθηκες τοτε δεν εχεις κανενα θεμα, και εννοω να κανεις μια σωστη εστιαση, να κλεισεις φλας οταν δεν πρεπει να αναψει κτλ κτλ..Δεν εχω δει πολυ το S4, αλλα η κολλητη μου που το εχει και λογω πασχα το δουλεψα λιγο, ειδα οτι τελικα δεν ειναι κατι φοβερο ουτε στη φωτογραφια, τουλαχιστον σε σχεση με αυτα που ακουγα..εννοειται πως ειναι καλυτερο απο το S3 το Ζ1c..αυτα απο μενα, σαν χρηστης τοσο του Z1 οσο και του Ζ1c φιλε μου εχεις δοκιμασει την 4.4 και το λες? Εγω χθες την εβαλα και ειδα οντως μεγαλυτερη καταναλωση με διαφορα.. 2,5 ωρες οθονης και 1,5 ωρα κλησεις.. και εφτασε 15% γενικα δηλαδη χωρις λιωσιμο την εφαγε..Δεν εχω πολυ καιρο το κινητο για να εχω εικονα με την 4.3 αλλα βλεπω οτι ισχυει το ιδιο με Ζ1, δηλαδη η 4.4 εχει καταναλωση.. Τέτοια λεγε μου και θα μεινω για πάντα στην 4.3 :( Βαλε καμια φώτο από αποτελέσματα μπαταρίας να συγκρίνουμε ! Θέλω να πάω στην 4.4 αλλά αυτό με κρατάει πίσω Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Τέτοια λεγε μου και θα μεινω για πάντα στην 4.3 :( Βαλε καμια φώτο από αποτελέσματα μπαταρίας να συγκρίνουμε ! Θέλω να πάω στην 4.4 αλλά αυτό με κρατάει πίσω εμενα με ετρωγε..αλλα βλεπω να γυρναω. Εχει κανεις καμια ρομ 4.3 ελληνικη καθαρη επισημη??? Θα βαλω τελος εβδομαδας να εχω μια καλυτερη εικονα. Στο Ζ1 το ειχα τσεκαρει 1000% οτι ειναι ετσι. μαλλον επαιζε με πιο ανεβασμενη φωτεινοτητα γιατι οταν την ειχα χειροκινητα ψιλοχαμηλα ανεβαζε επιδοσεις. Παντως την διαφορα την ενιωσα απο την 1η μερα με Ζ1 γιατι παντα εβγαζα 2η μερα και με 4.4 πηγα στην 1 μερα αφου εκλεινε το βραδυ κοντα στο 50% αλλα και 30% που δεν ηταν να το αφησεις για 2η μερα. Βλέπω οτι ετσι παει και στο Ζ1 compact απο τα στατιστικα που εβγαλε και τη χρηση που εκανα. θα δειξει ομως, ακομα ειναι νωρις να πω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Πάντως από άποψη ποιότητας κατασκευής, ίσως το πιο αδύναμο σημείο της συσκευής (και ιδίως εφόσον το πλασάρει για φωτογραφικό κινητό), είναι το πλήκτρο της κάμερας. Είναι μικρό, τα δύο βήματα (εστίαση-λήψη) δεν είναι ευδιάκριτα, κι επίσης και δείχνει να μην αντέχει πολύ. Τέλος, 8 στις 10 φορές η φωτογραφική δεν ανοίγει με κλειδωμένη την οθόνη. Πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά. Τις περισσότερες φορές καταλήγω να ανοίγω τη lockscreen και να επιλέγω το widget της φωτογραφικής. :blink: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Πάντως από άποψη ποιότητας κατασκευής, ίσως το πιο αδύναμο σημείο της συσκευής (και ιδίως εφόσον το πλασάρει για φωτογραφικό κινητό), είναι το πλήκτρο της κάμερας. Είναι μικρό, τα δύο βήματα (εστίαση-λήψη) δεν είναι ευδιάκριτα, κι επίσης και δείχνει να μην αντέχει πολύ. Τέλος, 8 στις 10 φορές η φωτογραφική δεν ανοίγει με κλειδωμένη την οθόνη. Πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά. Τις περισσότερες φορές καταλήγω να ανοίγω τη lockscreen και να επιλέγω το widget της φωτογραφικής. :blink: Μήπως το έχεις σε stamina mode? Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Μήπως το έχεις σε stamina mode? Το έχω δοκιμάσει και με ανοιχτό και με κλειστό το stamina. Φταίει ότι είναι μικρό το ίδιο το πλήκτρο, μικρή η διαδρομή του, αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, φταίει και η θήκη που του έχω. Ακόμα και χωρίς τη θήκη όμως είναι λίγο δύσκολο να το πετύχεις με την πρώτη. Edited May 19, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtop85 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Το έχω δοκιμάσει και με ανοιχτό και με κλειστό το stamina. Φταίει ότι είναι μικρό το ίδιο το πλήκτρο, μικρή η διαδρομή του, αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, φταίει και η θήκη που του έχω. Ακόμα και χωρίς τη θήκη όμως είναι λίγο δύσκολο να το πετύχεις με την πρώτη. Λίμαρε λίγο περιμετρικά την τρυπούλα εφόσον είναι πλαστική η θήκη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts