kotsosbb Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Μα αν πατησεις ακριβως πανω στην λεξη(πχ wifi) σε παει απευθειας στις ριθμισεις χωρις να το κρατας πατημενο Αα ναι το χα δει ηδη αυτο, ισχυει ομως μονο για το wifi και το bluetooth, οι διακοπτες που ειναι απο κατω δεν εχουν τετοια δυνατοτητα. Γενικα το χαλασαν το notification bar και οχι μονο, χωρις λογο. Edited April 27, 2015 by kotsosbb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Αα ναι το χα δει ηδη αυτο, ισχυει ομως μονο για το wifi και το bluetooth, οι διακοπτες που ειναι απο κατω δεν εχουν τετοια δυνατοτητα. Γενικα το χαλασαν το notification bar και οχι μονο, χωρις λογο. οντως..αλλα μπορεις να βγαλεις στην αρχικη οθονη κατευθειαν καποια απο τις επιλογες αυτες.. πχ τις ρυθμισεις οθονης κτλ, απο τις συντομευσεις..ρυθμισεις και διαλεγεις ποια ρυθμιση θες ναναι εξω. Θα μου πεις δεν ειναι το ιδιο, αλλα τουλαχιστον κατι ειναι και αυτο, σε αλλες μαρκες δεν γινεται ουτε αυτο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Επειδή με μπερδέψατε..... αυτό το "κουμπί" δεν είναι που λείπει από το lollipop? ή όχι? εγώ για αυτό μιλάω φίλε Karthan..... αν δεν ανοίξεις εφαρμογή, δεν ανοίγει από μόνη της.... τώρα, αν χρειάζεται ή όχι αυτό είναι άλλο θέμα...... δε γνωρίζω να σου πω..... απλά (αν διάβασες προηγούμενα σχόλια) πολύς κόσμος παραπονέθηκε ότι δε μπορεί να το βρει στο lollipop..... Α, για το μαμισιο λετε ? η p3nny εγραψε οτι κατεβασε εφαρμογη απο το play για αυτο εγραψα αυτα που εγραψα :O Χρονια πολλα για τα γενεθλια σου και συγνωμη για τη συγχυση :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 καλησπέρα παιδιά . κάτοχος της συσκευής από χθες και εγώ . πολύ ευχαριστημένος . το άνοιξα είχε και αναβάθμιση μέσω OTA σε 5.0.2. το μόνο μελανό σημείο που είδα είναι . πχ αν το κλείσω η κάνω επανεκίνηση η συσκευή ενώ έχει ανοίξει πλήρως κάνει 10 δευτερόλεπτα τουλάχιστον και μετά μου βγάζει να βάλω πιν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 (edited) Για να μην παιδεύονται πολύ οι νέοι χρήστες, τουλάχιστον στη δημιουργία του Customized GR ftf, το ανέβασα και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ για να το φλασάρετε κατευθείαν με flashtool: http://we.tl/Dw1Z8WVc1N Δουλεύει άψογα. Δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό bug μέχρι, ούτε και battery drain, παρ' όλο που δεν έκανα clean install και κράτησα όλες τις εφαρμογές. Η μπαταρία μου κρατάει το ίδιο όπως και με το Kit Kat (ενδεχομένως και περισσότερο). Είναι η stock ROM, χωρίς root και unlocked bootloader. Μόνο βιαστείτε γιατί το link στο wetransfer κρατάει για 1 βδομάδα! φιλε μου το κατεβασα αλλα ειχε καταληξη. bin Το αλλαξα σε .ftf αλλα δεν ανοιγει το κινητο παρ'ολο που την φλασαρα με το flashtool.. Ακυρο το ξαναεκανα reboot και ανοιξε!! ! Edited April 28, 2015 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Α, για το μαμισιο λετε ? η p3nny εγραψε οτι κατεβασε εφαρμογη απο το play για αυτο εγραψα αυτα που εγραψα :O Χρονια πολλα για τα γενεθλια σου και συγνωμη για τη συγχυση :) :up::up: κανένα πρόβλημα φίλε Karthan..... δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη.... οι διευκρινίσεις ειναι πάντα για καλό και για βοήθεια...... ;) Σε ευχαριστω για τις ευχές σου..... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 καλησπέρα παιδιά . κάτοχος της συσκευής από χθες και εγώ . πολύ ευχαριστημένος . το άνοιξα είχε και αναβάθμιση μέσω OTA σε 5.0.2. το μόνο μελανό σημείο που είδα είναι . πχ αν το κλείσω η κάνω επανεκίνηση η συσκευή ενώ έχει ανοίξει πλήρως κάνει 10 δευτερόλεπτα τουλάχιστον και μετά μου βγάζει να βάλω πιν δεν κανεις καμια επαναφορα και επανεγκατασταση μην τυχον δεν εκατσε καλα? περιεργο μου φαινεται.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 δεν κανεις καμια επαναφορα και επανεγκατασταση μην τυχον δεν εκατσε καλα? περιεργο μου φαινεται.. προς τα εκεί πάω ... γιατί και εγώ πρώτη φορά το συνάντησα αυτό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Μου ηρθε το καλωδιο για την μαγνητικη φορτιση. 2μετρο με 2 ευρω αλλα με ισχυρο μαγνητη,τοσο που τελικα ο μαγνητης εμενε κολλημενος στο πλαι του κινητου αντι να ειναι στη θεση του στο καλωδιο . Με λιγο logo στιγμης ηρθε στα ισα του και φορτιζει κανονικα χωρις προβληματα και δεν κουνιεται τοσο ευκολα οσο διαβαζα. Υπαρχει περιπτωση ο μαγνητης να επιρεασει την οθονη μακροπροθεσμα? Ή κατι αλλο στην συσκευη και την λειτουργια αυτης? Παρατηρω τραγικη κατασταση στο θεμα θηκες και ζελατινες στα εμπορικα καταστηματα εδω Θεσσαλονικη τουλαχιστον. Μονο απο ιντερνετ οτι βρεις και σε φυσιολογικη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 φιλε μου το κατεβασα αλλα ειχε καταληξη. bin Το αλλαξα σε .ftf αλλα δεν ανοιγει το κινητο παρ'ολο που την φλασαρα με το flashtool.. Ακυρο το ξαναεκανα reboot και ανοιξε!! ! Τι κουφό είναι αυτό (το "bin"); Εγώ δεν ανέβασα κανένα αρχείο bin. Αφού στη σελίδα του WeTranfer φαίνεται ξεκάθαρα το όνομα του αρχείου με κατάληξη .ftf και δοκίμασα να το κατεβάσω για επιβεβαίωση και το αρχείο κατεβαίνει με κατάληξη .ftf. Είσαι σίγουρος ότι όλα πήγαν στο κατέβασμα; Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Προσέξτε με τα αμφιβόλου προέλευσης μαγνητικά καλώδια, αντάπτορες, βάσεις κτλ. Δεν είναι καλό να έχουν πολύ ισχυρό μαγνήτη, στο XDA έχουν αναφερθεί πολλά. Ξεκολάνε οι επαφές του κινητού και μένουν στον μαγνήτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Μου ηρθε το καλωδιο για την μαγνητικη φορτιση. 2μετρο με 2 ευρω αλλα με ισχυρο μαγνητη,τοσο που τελικα ο μαγνητης εμενε κολλημενος στο πλαι του κινητου αντι να ειναι στη θεση του στο καλωδιο . Με λιγο logo στιγμης ηρθε στα ισα του και φορτιζει κανονικα χωρις προβληματα και δεν κουνιεται τοσο ευκολα οσο διαβαζα. Υπαρχει περιπτωση ο μαγνητης να επιρεασει την οθονη μακροπροθεσμα? Ή κατι αλλο στην συσκευη και την λειτουργια αυτης? Παρατηρω τραγικη κατασταση στο θεμα θηκες και ζελατινες στα εμπορικα καταστηματα εδω Θεσσαλονικη τουλαχιστον. Μονο απο ιντερνετ οτι βρεις και σε φυσιολογικη τιμη. Κι εγώ το ίδιο έπαθα με τον μαγνήτη του καλωδίου που αγόρασα. Δεν είναι το θέμα ότι είναι ισχυρός, απλά δεν τους κολλάνε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Ναι η αληθεια ειναι οτι δεν ηταν κολλημενος καθολου καλα. Αλλα μολις τον κολλησα και μετα,φαινεται οτι κολλαει δυνατα πανω στις υποδοχες. Αμα πεσει καποιος αλλος στα χερια μου θα δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Τι κουφό είναι αυτό (το "bin"); Εγώ δεν ανέβασα κανένα αρχείο bin. Αφού στη σελίδα του WeTranfer φαίνεται ξεκάθαρα το όνομα του αρχείου με κατάληξη .ftf και δοκίμασα να το κατεβάσω για επιβεβαίωση και το αρχείο κατεβαίνει με κατάληξη .ftf. Είσαι σίγουρος ότι όλα πήγαν στο κατέβασμα; Δεν ξερω!Και μαλιστα οταν το ειδα ολοκληρωμενο στις ληψεις ειχε ενα τρελο ολοκληρο μακρυναρι ονομα!Ισως επηρεαστηκε που το κατεβασα απο το ταμπλετ δεν ξερω. Αλλα τελικα ολα πηγαν καλα. Αν και δεν μπορουσα με τιποτα να κανω ρουτ με τον τροπο της υποβαθμισης σε kk..Αλλα με ξεκλειδωμα του bl και τον τροπο που ανεφερα πιο πριν μια χαρα ρουταριστηκε η rom που μας ανεβασες και σε ευχαριστουμε! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ανυπομονω να βαλω το xposed framework αλλα αγχωνομαι..Βρηκε κανενας καποιον αξιοπιστο τροπο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackArtsInc Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Ναι παίζει το xposedfix.zip από xda. Κάνε search! Για το καλώδιο έχουμε link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Αν απευθυνεσαι σε εμενα φιλε μου, αυτο το καλωδιο πηρα http://www.ebay.com/itm/251892021454?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Αν μπορεις στειλε μου το σε παρακαλω φιλε μου γιατι τοσα πολλα που εχω διαβασει περι bootloop και wipe σε καθε επανεκκινηση εχω μπερδευτει!! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackArtsInc Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Δεν το έχω να το στείλω. Θα το βρεις xda. Κάνε nandroid backup πριν! Ευχαριστώ @R31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Γεια σας παιδιά. Η λειτουργία "Κατοπτρισμός οθόνης" ή αλλιώς "Mirascast" δουλεύει μόνο με Sony τηλεοράσεις ή με οποιαδήποτε υποστηρίζει Miracast; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. με την αναβάθμιση την τελευταία σε 5, μου έφυγε από τις γρήγορο μενού που έβγαινε όταν κατέβαζες κάτω από ψηλά το χέρι η συντόμευση που είχε για τον ήχο(και επέλεγες δόνηση, αθόρυβο, ήχος). όσο κι αν έψαξα δε βρήκα τρόπο να την επαναφέρω. υπάρχει τρόπος;πώς το βάζουμε στη δόνηση ή στο αθόρυβο; συγνώμη αν έχει ερωτηθεί πάλι το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Έχει αλλάξει στην λολιποπ φίλε senos. Δοκίμασε να πατήσεις το πλαϊνό κουμπί της έντασης ήχου και από εκεί να επιλέξεις δόνηση ή αθόρυβο Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. με την αναβάθμιση την τελευταία σε 5, μου έφυγε από τις γρήγορο μενού που έβγαινε όταν κατέβαζες κάτω από ψηλά το χέρι η συντόμευση που είχε για τον ήχο(και επέλεγες δόνηση, αθόρυβο, ήχος). όσο κι αν έψαξα δε βρήκα τρόπο να την επαναφέρω. υπάρχει τρόπος;πώς το βάζουμε στη δόνηση ή στο αθόρυβο; συγνώμη αν έχει ερωτηθεί πάλι το θέμα. Πατάς το πλήκτρο της έντασης και μετά ή "ΣΙΓΑΣΗ" ή το καμπανάκι για δόνηση. Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrTolis86 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Έχω το κινητό περίπου μια βδομάδα. Αμέσως μετά τη πρώτη φόρτιση του πέρασα με το PC Companion τη Lollipop. Μια μέρα που έτυχε να μου κλείσει από μπαταρία, όταν το άνοιξα μου έβγαλε την ειδοποίηση "Δυστυχώς, η εφαρμογή InitialBootSetup έχει σταματήσει.", με αποτέλεσμα να μη μπορώ να μπω στις λειτουργίες του κινητού. Έκανα επιδιόρθωση με το PC Companion, τα πέρασα όλα από την αρχή, αλλά σήμερα μου έβγαλε πάλι το ίδιο πρόβλημα όταν μου έκλεισε. Πλέον σκέφτομαι να το πάω στο service. + Ένα θεματάκι που είχα με τη κάρτα μνήμης και τη μεταφορά των δεδομένων σε αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Και εμενα χθες στα καλα καθουμενα δεν εβλεπε την sd card.Εκανα επανεκκινηση και ολα οκ.Περιεργο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts