SkyHi Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 http://www.xperiablog.net/2015/05/07/android-5-1-coming-to-xperia-z-series-in-august-says-telstra/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook παίρνουμε και 5.1!! Καλά, μην είσαι και τόσο σίγουρος λόγω αυτής της είδησης. Μπορεί κάλλιστα να έχουν κάνει λάθος. Δεν είναι παρά ένας πάροχος. Στο παρελθόν θυμάμαι είχαν ξαναβγεί παρόμοιες ανακοινώσεις από παρόχους και μετά τρέχαν να τις διορθώσουν. Δεν ξέρω... μακάρι όμως! Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) [ATTACH]60530[/ATTACH] Παιδια σημερα μου ηρθε το μαγνητικο αυτο. Το κινητο ηταν στο 77% πηγα μια βολτα το σκυλο και μολις γυρισα ηταν 100%! ! Περιπου 20 λεπτα δεν θυμαμαι..Αλλοι λενε φορτιζει πιο γρηγορα αλλοι οχι.. Τι ισχυει τελικα;; Με φορτιστη LG που ελεγε 0.85A. Ενω ο sony λεει 1500mA. Edited May 7, 2015 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Kαι σε μενα ηρθαν τα τζαμακια μπρος πισω. Οτι καλυτερο εχω βαλει για προστασια σε κινητο. Απιστευτη αισθηση το εμπρος (ως γνωστον) αλλα ακομα καλυτερη αισθηση στο χερι και οπτικα δινει η πισω. Και το χεις και το δουλευεις οπως ακριβως το παραγει η Sony και αυτο ειναι μεγαλη υποθεση. Το ειδαν και φιλαρακια μου γκατζετακηδες και ολοι συμφωνησαν οτι βγαζει τρομερη ποιοτητα. Και το χαιρεσαι χωρις να φοβασαι αν γρατζουνιστει το κανονικο καπακι. Η θηκη σιλικονης δεν με ενθουσιασε. Πηρα και ζελατινες μπρος πισω αλλα δεν θα τις χρειαστω. Συνιστω ανεπιφυλακτα τα τζαμακια.Ουτε τον ογκο που νομιζετε δινουν. Ολα μαζι τα επανω καλουδια,8 ευρω απο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Παιδιά καλησπέρα.Μόλις έβαλα lollipop OTA. Όλα καλά μέχρι στιγμής απλά ήθελα να ρωτήσω γιατί μου εμφανίζει ένα αστεράκι δίπλα στο WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Παιδιά καλησπέρα.Μόλις έβαλα lollipop OTA. Όλα καλά μέχρι στιγμής απλά ήθελα να ρωτήσω γιατί μου εμφανίζει ένα αστεράκι δίπλα στο WiFi. θα πας Ηχος και ειδοποιήσεις/διακοπες και θα επιλεξεις κατά την ληψη κλησεων κλπ διακοπη παντα και θα εξαφανιστεί το αστερακι Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Έρχεται αναβάθμιση!!!:D https://ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=24844 Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ρε παιδια εμενα στο κουτι λεει it de fr και δεν μου εχει ερθει τιποτα.Οοοοταν ερθει θα ειναι 5.0 η κατευθειαν 5.0.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ρε παιδια εμενα στο κουτι λεει it de fr και δεν μου εχει ερθει τιποτα.Οοοοταν ερθει θα ειναι 5.0 η κατευθειαν 5.0.2? Σε αυτές τις χώρες πάντως έχει ανέβει κανονικά. 5.0 δεν δώθηκε. Εξ' αρχής ήταν η 5.0.2 οπότε αυτή θα σου έρθει. Αν βιάζεσαι μπορείς να φλασάρεις με Flashtool την Ελληνική έκδοση και έτσι να το κάνεις το τηλέφωνο "Ελληνικό". Έτσι έκανα κι εγώ.;) Οδηγίες θα βρεις και εδώ αλλά και στο Google. Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackArtsInc Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Τα τζάμια μπαίνουν εύκολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Τα τζάμια μπαίνουν εύκολα; και κυρίως... αλλάζονται εύκολα? και αν ξέρει κάποιος..... το κινητό έχει κάποιο προστατευτικό με το unpacking ή πρέπει να τοποθετήσουμε extra (νομίζω ότι μερικά κινητά έχουν ήδη έτοιμα προστατευτικά με την συσκευασία.....) Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Παιδιά εύκολα μπαίνουν αρκεί να έχεις υπομονή και κυρίως οργάνωση. Εγώ πριν ξεκινήσω να τις βάλω κάνω πρόβα πώς θα τις κατεβάσω ώστε να πατήσουν ίσια αλλά και χωρίς να μου γλιστρησουν.. Το να βγουν δεν είναι τίποτα. Το κινητό έρχεται με μεβρανη από τη μάνα του αλλά έχει και λογότυπο πάνω οπότε αν το αφήσεις έτσι και φθαρει θα δεις ότι πρεπει να αλλαχτει σύντομα και θα βγάλεις το λογότυπο αναγκαστικά.. Οπότε το καλύτερο είναι να του ρίξεις μία άλλη μεβρανη ή ακόμα καλύτερα tempered glass..και τα δύο μπαίνουν εύκολα αλλά θέλει σιγά σιγά και δοκιμές πριν την τελική προσπάθεια.. Εγώ κολλάω αυτοκόλλητα από πάνω και το κατεβάζω χωρίς να το κρατάω στα χέρια.. Έτσι ρυθμίσω κάθε στιγμή την θέση του καλύτερα και δεν ρισκάρω δαχτυλιες από μέσα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Για το tempered glass αυτος ειναι ο σωστος τροπος. Το μυστικο ειναι στο 01:45 που παταει πρωτα στο κεντρο. Επισης οποιος ενδιαφερεται εχει στο ebay ταπιτσες σιλικονης για το jack ακουστικων με 2 ευρο. (Δεν πειραζει αν μπει νερο εκει αλλα εγω θα τη βαλω εκει καλου κακου για να μη μεινουν αλατα απο τη θαλασσα που θα βγαζω φωτο! http://www.ebay.co.uk/itm/LOT-Anti-dust-Plug-Cap-Stopper-Micro-USB-Ear-Jack-Cover-for-Mobile-Phone-Tablet-/271552403015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Για το tempered glass αυτος ειναι ο σωστος τροπος. Το μυστικο ειναι στο 01:45 που παταει πρωτα στο κεντρο. Επισης οποιος ενδιαφερεται εχει στο ebay ταπιτσες σιλικονης για το jack ακουστικων με 2 ευρο. (Δεν πειραζει αν μπει νερο εκει αλλα εγω θα τη βαλω εκει καλου κακου για να μη μεινουν αλατα απο τη θαλασσα που θα βγαζω φωτο! http://www.ebay.co.uk/itm/LOT-Anti-dust-Plug-Cap-Stopper-Micro-USB-Ear-Jack-Cover-for-Mobile-Phone-Tablet-/271552403015 Αν βγάζεις φώτο μέσα στην θάλασσα κλαψε το κινητό και κλαψε και την εγγύηση μετά! Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) Σε αυτές τις χώρες πάντως έχει ανέβει κανονικά. 5.0 δεν δώθηκε. Εξ' αρχής ήταν η 5.0.2 οπότε αυτή θα σου έρθει. Αν βιάζεσαι μπορείς να φλασάρεις με Flashtool την Ελληνική έκδοση και έτσι να το κάνεις το τηλέφωνο "Ελληνικό". Έτσι έκανα κι εγώ.;) Οδηγίες θα βρεις και εδώ αλλά και στο Google. Ειμαι παντελως ασχετος με αυτα,και η αναβαθμιση που θα ερθει θα την κανω OTA και ο Θεος βοηθος. Ε ρε αστεια πραγματα,μολις μου ηρθε ΟΤΑ.Λοιπον κλεινω το κινητο αφαιρω καρτα sd,ανοιγω το κινητο και κανω την εγκατασταση?Δεν χανονται εφαρμογες και ρυθμισεις? Edited May 11, 2015 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) Αν βγάζεις φώτο μέσα στην θάλασσα κλαψε το κινητό και κλαψε και την εγγύηση μετά! Εννοειται πολυ συντομα και μετα κατευθειαν στο ντουζ!!! Εξαλλου και απο απλο νερο να χαλασει παλι δεν ισχυει η εγγυηση.. Edited May 9, 2015 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Εννοειται πολυ συντομα και μετα κατευθειαν στο ντουζ!!! Εξαλλου και απο απλο νερο να χαλασει παλι δεν ισχυει η εγγυηση.. Κάνεις λάθος πολλούς εδώ μέσα τους το έχουν αντικαταστισει Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hripanos Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 παιδιά βοήθεια!!! πάνω στην αναβάθμιση( σην προετοιμασία) έβγαλα το usb για να το βάλω κατευθείαν στο pc (όπως μου πρότεινε το companion) και έσβησε(πρώτη φορά) και δεν ανοίγει με τίποτααααααα...σκοτάδιιιιιιιι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) Για το tempered glass αυτος ειναι ο σωστος τροπος. Το μυστικο ειναι στο 01:45 που παταει πρωτα στο κεντρο. Επισης οποιος ενδιαφερεται εχει στο ebay ταπιτσες σιλικονης για το jack ακουστικων με 2 ευρο. (Δεν πειραζει αν μπει νερο εκει αλλα εγω θα τη βαλω εκει καλου κακου για να μη μεινουν αλατα απο τη θαλασσα που θα βγαζω φωτο! http://www.ebay.co.uk/itm/LOT-Anti-dust-Plug-Cap-Stopper-Micro-USB-Ear-Jack-Cover-for-Mobile-Phone-Tablet-/271552403015 Και να μην το κανεις,κολλαει μονη της ολοκληρη απο οποια μερια και αν πατησει πρωτα. Μετα το πατας σε καθε σημειο και δεν μενει τιποτα απο κατω. Το μανικι ειναι να μην προλαβουν και χωθουν χνουδακια μεχρι να κολλησεις το τζαμι. Εξισου δυσκολο ειναι να ευθυγραμιστουν οι μακριες καθετες πλευρες. Οσο και να τα φερεις ακριβως στους σενσορες,κοψιματα ακουστικου κλπ και στο πανω κατω, λιγο ξεφευγει στο δεξια αριστερα. Οχι τραγικα πραγματα ομως. Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ πιο ευκολο απο τις απλες ζελατινες να τοποθετηθει. Ειδικα στο πισω σε λευκο καπακι που δεν φαινεται ουτε η σκονη. Στο εμπρος μερος που ειναι μαυρο σε ολους φαινονται πολυ περισσοτερες λεπτομεριες.Καλο καθαρισμα και υπομονη με δοκιμες. Αυτος μου φαινεται πολυ καλος τροπος αρκει να πιασεις σωστα και γρηγορα οταν ξεκολλησεις Edited May 9, 2015 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Με το PC Companion δεν υπάρχει η δυνατότητα Clean Install; Έβαλα την Lollipop (δεν κρατήθηκα άλλο) αλλά δεν μπόρεσα να βρω πουθενά την επιλογή. Κράτησε τα πάντα, ρυθμίσεις, google account, εφαρμογές, κτλ... Με το SUS υπήρχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_4 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Με το PC Companion δεν υπάρχει η δυνατότητα Clean Install; Έβαλα την Lollipop (δεν κρατήθηκα άλλο) αλλά δεν μπόρεσα να βρω πουθενά την επιλογή. Κράτησε τα πάντα, ρυθμίσεις, google account, εφαρμογές, κτλ... Με το SUS υπήρχε. κ εγω το ιδιο εψαχνα και μου το ειπαν εδω μεσα τα παιδια.. εχει καπου εκει που λεει ενημερωση ενα κουμπι για επιδιορθωση.. αυτο πατας και κανει clean install.. προφανως εχεις κανει back up πριν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Παιδια με stock 5.0.2 στο anTuTu τι πιανετε;;Εγω με Dstrikerz1 kai rom πιανω 29054.Σα να ειναι λιγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Παιδια με stock 5.0.2 στο anTuTu τι πιανετε;;Εγω με Dstrikerz1 kai rom πιανω 29054.Σα να ειναι λιγο... Η συσκευή σου πώς συμπεριφέρεται; Έχεις κολλήματα; Με το multitasking πώς τα πάει; Γιατί και εγώ με το G3 έπιανα 40άρια και έκανε redraws ακόμα και με Nova launcher. Θέλω να σου πω να μην δίνει καμία μα καμία βάση σε αυτά τα αναξιόπιστα tests και ο μόνος γνώμονας σου να είναι η δικιά σου εμπειρία και χρήση.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtop85 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Παιδια με stock 5.0.2 στο anTuTu τι πιανετε;;Εγω με Dstrikerz1 kai rom πιανω 29054.Σα να ειναι λιγο... 42449 Δεν άντεξα, την πέρασα από πάνω, βαριόμουν να το στήνω. Έχει εμφανιστεί σε κανέναν το κρασάρισμα με την κάμερα; Ελπίζω να λύθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackArtsInc Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Με τις ζελατίνες τα πράγματα σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολα πάντως! Με το γυαλί φαίνεται πιο εύκολο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Ε ρε αστεια πραγματα,μολις μου ηρθε ΟΤΑ.Λοιπον κλεινω το κινητο αφαιρω καρτα sd,ανοιγω το κινητο και κανω την εγκατασταση?Δεν χανονται εφαρμογες και ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts