Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξεκίνα με reboot.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά από 1+ μήνα ήρθε επιτέλους η Nillkin Frosted Shield. Για εμένα παραμένει ο καλύτερος συνδυασμός αίσθησης, προστασίας, διακριτικότητας, ποιότητας και τιμής. Αφήνει μεγάλο μέρος του κινητού ακάλυπτο (και μαζί όλες τις θυρίδες) και έτσι δεν προστατεύει από άσχημες πτώσεις, αλλά μόνο από την καθημερινή ταλαιπωρία στην οποία υφίσταται ένα κινητό. Η επάνω αριστερά γωνίας της είναι λίγο λεπτή και ίσως να σπάσει εύκολα, θα δούμε.

Υπάρχουν πιο όμορφες, ποιοτικές και υψηλότερου βαθμού προστασίας θήκες, αλλά για εμένα αυτός είναι ο καλύτερος συμβιβασμός.

http://i464.photobucket.com/albums/rr7/konos650/07-11-201421-22-45_zpsed15ce8e.jpg

http://i464.photobucket.com/albums/rr7/konos650/07-11-201421-23-23_zpsb66096e8.jpg

Εμένα ήρθε η αναβάθμιση και την έκανα OTA. Διατηρήθηκε και το root που είχα. Έχω αγοράσει το Z1c από Ελβετία , οπότε παίρνω την DE.

Χθες παρατήρησα πως μετά από ένα τέταρτο σερφάρισμα στο ίντερνετ μέσω του chrome, το κινητό ανεβάζει αισθητά θερμοκρασία στο πίσω μέρος... είναι φυσιολογικό??? δεν έχω βάλει θήκη στο κινητό... ένα temperred glass μπροστά και μια ζελατίνα στο πίσω μέρος.....

επίσης, θα ήθελα να μου πείτε ποια εκδοσή google play έχετε αυτή τη στιγμή και πως είναι το εικονίδιό της???

στο δικό μου, έχει την 4.8.20 και το εικονίδιο φαίνεται ως εξής(δες συνημμένο)...

έχω δει στο ίντερνετ πως έχουν βγει, μεταγενέστερες εκδόσεις google play και το εικονίδιο έχει αλλάξει...

ισχύει κάτι τέτοιο??? πως αναβαθμίζεται η συγκεκριμένη εφαρμογή???

Παιδια χρησιμοποιει καποιος τα clean master και battery doctor?

Αν ναι πως του φαινονται? πιστευετε οτι το δευτερο τρωει αρκετη μπαταρια?

Προσωπικά πέραν του greenify αποφεύγω να χρησιμοποιώ εφαρμογές που υπόσχονται αύξηση της διάρκειας μπαταρίας. Χρησιμοποίησε το stamina που είναι στις ρυθμίσεις του κινητού σου. Πολύ καλή υλοποίηση από τη Sony.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Παιδια χρησιμοποιει καποιος τα clean master και battery doctor?

Αν ναι πως του φαινονται? πιστευετε οτι το δευτερο τρωει αρκετη μπαταρια?

Εγω εχω το clean master καιρο τωρα, και νομιζω κανει καποια δουλεια. Δεν το χρησιμοποιω σαν app killer, αλλα μου λεει καποιες φορες για αχρηστα αρχεια εφαρμογων η και του συστηματος τα οποια μπορει να ειναι και 400Mb καθε φορα, δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα διαγραφοντας τα, ειδικα εφαρμογες οπως chrome μαζευουν αρκετη σαβουρα με τον καιρο

Κι εγώ το χρησιμοποιώ το Clean Master, μόνο για να ελευθερώνω RAM, όχι για κάτι παραπάνω.

Για καλύτερη αυτονομία, για μένα οι λειτουργίες Stamina και Λειτουργία Χαμηλής Μπαταρίας φτάνουν και περισσεύουν.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Για να βλεπω 'τι' σημα πιανει καθε στιγμη, 2g,3g, edge,κλπ, μπορω να το δω απο καπου, ή πρεπει να βαλω ξεχωριστη εφαρμογη;

Για να βλεπω 'τι' σημα πιανει καθε στιγμη, 2g,3g, edge,κλπ, μπορω να το δω απο καπου, ή πρεπει να βαλω ξεχωριστη εφαρμογη;

Αν και για ακόμα μια φορά ρωτάς πολύ βασικά πράγματα, σου λέω ότι πάνω δεξιά στη γραμμή κατάστασης, όταν έχεις ανοιχτά τα δεδομένα, σου δείχνει εικονίδιο G, E, 3G, H+, LTE, ανάλογα τι ταχύτητα έχεις πιάσει.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αν και για ακόμα μια φορά ρωτάς πολύ βασικά πράγματα, σου λέω ότι πάνω δεξιά στη γραμμή κατάστασης, όταν έχεις ανοιχτά τα δεδομένα, σου δείχνει εικονίδιο G, E, 3G, H+, LTE, ανάλογα τι ταχύτητα έχεις πιάσει.

Ευχαριστω για την απαντηση.

Τι να κανουμε, πρεπει να απολογηθω που δεν εχω αρκετα χρηματα ωστε να σερφαρω πληρωνοντας την cosmote, αλλα μονο μεσω wifi.

Αν ειχα τα χρηματα να σερφαρω μεσω cosmote, ισως να το ηξερα.

Ειχα ομως την απορια, γιατι οσο και να το αποφευγω, θα ερθει η στιγμη που θα ανοιξω τα δεδομενα, και θα θελα να ξερω πως βλεπω για το σημα.

Ευχαριστω για την απαντηση.

Τι να κανουμε, πρεπει να απολογηθω που δεν εχω αρκετα χρηματα ωστε να σερφαρω πληρωνοντας την cosmote, αλλα μονο μεσω wifi.

Αν ειχα τα χρηματα να σερφαρω μεσω cosmote, ισως να το ηξερα.

Ειχα ομως την απορια, γιατι οσο και να το αποφευγω, θα ερθει η στιγμη που θα ανοιξω τα δεδομενα, και θα θελα να ξερω πως βλεπω για το σημα.

Δε χρειάζεται να έχεις συνδεθεί με κάποιο 2G/3G/4G δίκτυο για να έχεις δει το αντίστοιχο εικονίδιο. Στο βιβλίο οδηγιών της συσκευής τα αναφέρει όλα αναλυτικά:

Δε χρειάζεται να έχεις συνδεθεί με κάποιο 2G/3G/4G δίκτυο για να έχεις δει το αντίστοιχο εικονίδιο. Στο βιβλίο οδηγιών της συσκευής τα αναφέρει όλα αναλυτικά:

Αφου λες οτι δεν χρειαζεται να εχω συνδεθει με δικτυο 2G/3G/4G,

τοτε γιατι οταν συνδεομαι με wifi δεν βλεπω κανενα απο αυτα τα εικονιδια;

Δε συνεννοούμαστε. Λέω ότι δε χρειάζεται να ξοδευτείς να βάλεις πακέτο ίντερνετ, ώστε να δεις πώς είναι τα εικονίδια των συνδέσεων 2G/3G/4G, μπορείς να τα δεις στο βιβλίο οδηγιών.

οταν συνδεθεις σε καποιο wifi και βεβαια δεν θα τα δεις αυτα τα εικονιδια, αυτα τα εικονιδια τα βλεπεις μονο οταν εχεις ανοιχτα τα δεδομενα σου και δεν χρειαζεται να εχεις λεφτα για να εχεις στο προγραμμα σου ΜΒ ολα τα προγραμματα τωρα ολων των

εταιρειων κινητης σου δινουν ΜΒ

This is Sparta!!!:nagger:

Μου έχει συμβεί το εξής δύο με τρεις φορές...

Το έχω ένα μήνα περίπου το κινητό, γι αυτό κι όταν το φορτίζω, το απενεργοποιώ.... για καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας....

μου έχει τύχει, όταν το ανοίγω μετά από μια 2ωρη φόρτιση, να φαίνονται όλα κανονικά(ότι λειτουργούν)....αλλά να μην έχει βρει το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.... τη πρώτη φορά που το έπαθα, το αντιλήφθηκα μετά από τρεις ώρες, όταν πήγα να καλέσω κάποιον.... κι αυτό που έκανα, ήταν να ενεργοποιήσω τη Λειτουργία πτήσης και να την απενεργοποιήσω, για να βρει το δίκτυο....

Μήπως φταίει που έχω απενεργοποιήσει το κωδικό PIN της κάρτας ή που έχω το δίκτυο σε GSM(2G)...????? Μήπως κάποια ρύθμιση χρειάζεται???

Καινούρια κάρτα πήρα...

Επίσης, το εικονίδιο του δικτύου(της εφαρμογής, που είναι σα κάρτα sim), σε κάθε επανεκκίνηση... είναι σα να φορτώνεται εκ νέου... όπου και να το τοποθετήσω, αυτό σε κάθε ενεργοποίηση εμφανίζεται ως τελευταίο στις εφαρμογές....

Καινούρια κάρτα πήρα...

Επίσης, το εικονίδιο του δικτύου(της εφαρμογής, που είναι σα κάρτα sim), σε κάθε επανεκκίνηση... είναι σα να φορτώνεται εκ νέου... όπου και να το τοποθετήσω, αυτό σε κάθε ενεργοποίηση εμφανίζεται ως τελευταίο στις εφαρμογές....

δοκιμασε να βγαλεις και να ξαναβαλεις την σιμ μηπως δεν εχει πατησει καλα..μοιαζει να φταιει αυτη αλλα απο την αλλη,αν ειναι καινουρια το βρισκω δυσκολο..εγω θα επαιζα μια φορα με την σιμ, μετα θα εκανα ενα ρεσετ το κινητο και επαναγκατασταση λογισμικου..και μετα... :(:( σερβις.

το ιδιο κανω και εγω καθε φορα που το ανοιγω απο τη φορτιση, αλλα παιζει αμεσως,σωστα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μήπως στον τρόπο αναζήτησης των δικτύων κατά λάθος το έχεις βάλει στο μη αυτόματο;

Όχι, στο αυτόματο είναι η αναζήτηση δικτύου...

Αυτό μου το έκανε, μόνο όταν έμεινε το κινητό κλειστό κατά τη φόρτιση(δηλ. πάνω από μία ώρα)....

σε επανεκκινήσεις που έκανα, λειτουργεί κανονικά....

έβγαλα τη sim και την έβαλα ξανά, αν και δε νομίζω να φταίει αυτό.... ενεργοποίησα και τον κωδικό PIN, να δω μήπως φταίει αυτό....

θα δείξει στην επόμενη φόρτιση....

Στον ηλιο περιμενα να μπορω να βλεπω καλυτερα τι δειχνει η οθονη...

Δυστυχως, λες και βλεπω το παλιο μου κινητο τριετιας...μετα βίας διακρινω τι δειχνει.

Περιμενα κατι καλυτερο ειναι αληθεια.

Μηπως υπαρχει καμια ρυθμιση σχετικα;

Το brightness το εχω χειροκινητα αρκετα εως πολυ υψηλα.

Στον ηλιο περιμενα να μπορω να βλεπω καλυτερα τι δειχνει η οθονη...

Δυστυχως, λες και βλεπω το παλιο μου κινητο τριετιας...μετα βίας διακρινω τι δειχνει.

Περιμενα κατι καλυτερο ειναι αληθεια.

Μηπως υπαρχει καμια ρυθμιση σχετικα;

Το brightness το εχω χειροκινητα αρκετα εως πολυ υψηλα.

Ευχαριστημενος να εισαι.Που να δεις το z1 το απλο...

Poco X3 nfc 6/128

Πολλες φορες οταν θελω να τραβηξω φωτο, η καμερα κολλαει στο καρε που μολις τραβηξα και δεν επανερχεται εκτος και αν πατησω το ON/OFF για να αναβοσβησω την οθονη...εχω κανει και επαναφορα εργ. ρυθμισεων αλλα δεν αλλαξε κατι...

Τι μπορει να φταει?

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact