Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιος είναι ο καλύτερος διαχειριστής αρχείων για το κινητό και για το συγκεκριμένο android????

έχω εγκαταστήσει τον es explorer και τον file manager που είχε εξ αρχής τον απενεργοποίησα...

πχ. θέλω να φτιάξω φακέλους στο φάκελο video της sd κάρτας να ταξινομήσω αυτά που έχω μέσα(να κάνω μετακίνηση, αποκοπή,κτλ), και δε μ αφήνει(...η ενέργεια απέτυχε... γράφει)....

είναι η έκδοση android μήπως???(άρα είναι γενικό το φαινόμενο και χρειάζομαι root)

αν συνδέσω το κινητό με το pc, και διαχειριστώ από εκεί τους φακέλους και τα αρχεία, θα μ αφήσει???

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποιος είναι ο καλύτερος διαχειριστής αρχείων για το κινητό και για το συγκεκριμένο android????

έχω εγκαταστήσει τον es explorer και τον file manager που είχε εξ αρχής τον απενεργοποίησα...

πχ. θέλω να φτιάξω φακέλους στο φάκελο video της sd κάρτας να ταξινομήσω αυτά που έχω μέσα(να κάνω μετακίνηση, αποκοπή,κτλ), και δε μ αφήνει(...η ενέργεια απέτυχε... γράφει)....

είναι η έκδοση android μήπως???(άρα είναι γενικό το φαινόμενο και χρειάζομαι root)

αν συνδέσω το κινητό με το pc, και διαχειριστώ από εκεί τους φακέλους και τα αρχεία, θα μ αφήσει???

Εγω χρησιμοποιω τον root explorer σε ολα μου τα smartphones εδω κ χρονια. Καποια στιγμη αλλαξα στον solid explorer, πολυ καλο προγραμμα αλλα βρισκω τον root explorer πιο σταθερο κ γρηγορο. Υποστηριζει δικτυακα folders, smb, g drive, dropbox κλπ. Για να κανεις ενεργειες στην εξωτερικη καρτα θελεις root.

Νομίζω ότι επικρατεί ένα μπέρδεμα με τα είδη της μνήμης. Το Z1 compact έχει 2GB RAM και 16GB εσωτερική μνήμη (κάτι σαν τον σκληρό δίσκο στα PC). Η RAM αρχίζει να γράφεται με το που πατάμε το κουμπί να ανοίξει το τηλέφωνο και διαγράφεται εντελώς όταν κλείνει το τηλέφωνο. Στην RAM τρέχει το android και οι εφαρμογές, αλλά είναι αποθηκευμένες στην εσωτερική μνήμη, μαζί με τα αρχεία μας.

Αν δεν έχουμε αρκετή RAM, την πατήσαμε, το τηλέφωνο θα κολλάει, θα σέρνεται και θα καταλήξει σε κάποιο τοίχο από τα νεύρα. Αν φουλάρουμε την εσωτερική μνήμη, πάμε στο κοντινότερο μαγαζί ηλεκτρονικών και αγοράζουμε μια SD κάρτα και βάζουμε άλλα 64GB αποθηκευτική μνήμη. Αν φουλάρει και αυτή να είναι καλά το USB on the go.

Το εβαλα κι εγω κατω απο τη βρυση να δω ποσο ανθεκτικο στο νερο ειναι για 5-10 " και με κλειστα τα καπακια φυσικα το σκουπισα μετα,και το αφησα στο κομοδινο ΑΝΟΙΧΤΟ.Σημερα το πρωι ειχε πεθανει...Σβηστο το βρηκα και δεν ανταποκρινεται σε τιποτα..Ουτε power button και up καταλαβαινει,ουτε τιποτα.Στο φορτιστη οταν το βαζω,αναβει το κοκκινο led συνεχομενα και αυτο ειναι ολο...Να χαιρεται η Sony τα αδιαβροχα(κατα τα αλλα) κινητα της!!!
Poco X3 nfc 6/128

Το εβαλα κι εγω κατω απο τη βρυση να δω ποσο ανθεκτικο στο νερο ειναι για 5-10 " και με κλειστα τα καπακια φυσικα το σκουπισα μετα,και το αφησα στο κομοδινο ΑΝΟΙΧΤΟ.Σημερα το πρωι ειχε πεθανει...Σβηστο το βρηκα και δεν ανταποκρινεται σε τιποτα..Ουτε power button και up καταλαβαινει,ουτε τιποτα.Στο φορτιστη οταν το βαζω,αναβει το κοκκινο led συνεχομενα και αυτο ειναι ολο...Να χαιρεται η Sony τα αδιαβροχα(κατα τα αλλα) κινητα της!!!

μην ξεχνας οτι ειναι αδιαβροχο στο 1 μετρο, οχι στο νερο με πιεση,μπορει οπως το εβαλες να περασε καπου με την πιεση που βγαινει απο την βρυση..

δεν ξερω πως το εκανες, αλλα εγω εχω βαλει αρκετα αδιαβροχα σονυ κατω απο την βρυση, τα εχω πλυνει με σαπουνι και scots bright σφουγγαρακι και ποτε δεν επαθαν τιποτα..απλα μετα ο ηχος ειναι μπουκωμενος για αρκετη ωρα, λογικο βεβαια..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

μην ξεχνας οτι ειναι αδιαβροχο στο 1 μετρο, οχι στο νερο με πιεση,μπορει οπως το εβαλες να περασε καπου με την πιεση που βγαινει απο την βρυση..

δεν ξερω πως το εκανες, αλλα εγω εχω βαλει αρκετα αδιαβροχα σονυ κατω απο την βρυση, τα εχω πλυνει με σαπουνι και scots bright σφουγγαρακι και ποτε δεν επαθαν τιποτα..απλα μετα ο ηχος ειναι μπουκωμενος για αρκετη ωρα, λογικο βεβαια..

Σημειοτεων οτι το χαρτακι ειναι ασπρο που υποδηλωνει οτι δεν περασε νερο...Τωρα δεν μπορω να κανω κατι,παω για σερβις ε?Α ρε Σονυ παλι με κρεμασες και με αφησες χωρις κινητο...

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Σημειοτεων οτι το χαρτακι ειναι ασπρο που υποδηλωνει οτι δεν περασε νερο...Τωρα δεν μπορω να κανω κατι,παω για σερβις ε?Α ρε Σονυ παλι με κρεμασες και με αφησες χωρις κινητο...

τι να πω? δεν ειχες τι αλλο να κανεις κι εκανες πειραμα με το κινητο σου κατω απο την βρυση? οτι και να λενε εγω δεν τους πιστευω και δεν το πηρα επειδη ειναι αδιαβροχο οπως λενε αλλα για ολα τ αλλα που εχει και δει τον αποθηκευτικο σου χωρο

This is Sparta!!!:nagger:

Πας για σέρβις. Ακριβώς το ίδιο έγινε σε μένα με το Ζ1 (δες στο αντίστοιχο thread, στο τέλος). Μου το κάλυψε η εγγύηση και άλλαξαν το σύμπαν μέσα του. Έκαναν επίσης εκ νέου στεγανοποίηση. Θα πρότεινα να μην πεις ότι το έκανες επίτηδες, αλλά ότι ήταν ατύχημα.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Θα στο φτιάξουν, μην ανησυχείς. Το θέμα είναι τι σόι αδιάβροχο τηλέφωνο έχουμε..

Πας για σέρβις. Ακριβώς το ίδιο έγινε σε μένα με το Ζ1 (δες στο αντίστοιχο thread, στο τέλος). Μου το κάλυψε η εγγύηση και άλλαξαν το σύμπαν μέσα του. Έκαναν επίσης εκ νέου στεγανοποίηση. Θα πρότεινα να μην πεις ότι το έκανες επίτηδες, αλλά ότι ήταν ατύχημα.

Φίλε μου σου το κάλυψε η εγγύηση? Αληθεια? Γιατί και εγώ έχω ένα θέμα από το καλοκαίρι. Το βουτηξα για 10 δευτερόλεπτα στη θάλασσα και από τότε το usb και το πλήκτρο αύξησης έντασης δεν λειτουργεί! Και εμενα το χαρτάκι είναι άσπρο νομίζω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειναι τι συσκευη θα σου κατσει μαλλον. Εγω το εχω πλυνει αρκετες φορες και το εχω βυθισει σε νερο κλπ και θεν εχει παθει το παραμικρο, ποτε θαλασσα βεβαια. Μετα απο αυτα παντως και γω δεν ξερω αν το ξανακανω. Ειναι λιγο αποτυχια αυτο για την Sony, ειδικα απο την στιγμη που το διαφημιζει σαν αδιαβροχο και σε προτρεπει ουσιαστικα να το βαζεις στο νερο, μεχρι και εφαρμογες εχει βγαλει που δουλευουν μονο οταν ειναι βυθισμενο σε νερο.

Ειναι τι συσκευη θα σου κατσει μαλλον. Εγω το εχω πλυνει αρκετες φορες και το εχω βυθισει σε νερο κλπ και θεν εχει παθει το παραμικρο, ποτε θαλασσα βεβαια. Μετα απο αυτα παντως και γω δεν ξερω αν το ξανακανω. Ειναι λιγο αποτυχια αυτο για την Sony, ειδικα απο την στιγμη που το διαφημιζει σαν αδιαβροχο και σε προτρεπει ουσιαστικα να το βαζεις στο νερο, μεχρι και εφαρμογες εχει βγαλει που δουλευουν μονο οταν ειναι βυθισμενο σε νερο.

ρε παιδια, ξερετε ποσοι παραγοντες μπορουν να επηρεασουν τη συσκευη και να μπει νερο? ακομα και η ταπα ναχει κλεισει σωστα, λιγο το λαστιχακι ναχει κουνηθει, λιγο ναχει κατσει καμια τριχουλα πανω ολα μπορουν να βοηθησουν στο να χασουμε την πληρη μονωση..το παν ειναι να καλυπτει με εγγυηση..δεν μιλαμε για μια φωτογραφικη ή μια θηκη στεγανοποιησης? μιλαμε για ενα premium Κινητο που ειναι αδιαβροχο χωρις να του φαινεται..αυτο εχει κοστος..και ρισκο..Οποτε εγω δε θα ελεγα οτι ειναι αποτυχια..

Πειτε σε εναν κατοχο S5 να το βουτηξει στο νερο και αμα επιβιωσει γραψτε μου..εγω ετσι οπως εχω δει το καπακι τους αμφιβαλλω αν μετα απο λιγο καιρο θα μονωνει..ειδικα αν το ανοιγοκλεινεις συχνα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Φίλε μου σου το κάλυψε η εγγύηση? Αληθεια? Γιατί και εγώ έχω ένα θέμα από το καλοκαίρι. Το βουτηξα για 10 δευτερόλεπτα στη θάλασσα και από τότε το usb και το πλήκτρο αύξησης έντασης δεν λειτουργεί! Και εμενα το χαρτάκι είναι άσπρο νομίζω.

Εμενά μου κάλυψε πλήρως ζημιά από νερό βρύσης. Δεν ξέρω αν μπορούν να δούν οτι μπήκε σε αλμυρό νερό και να επικαλεστούν οτι δεν καλύπτει η εγγύηση... Μπορείς να δοκιμάσεις πάντως (ωστόσο το κόστος για τον έλεγχο αν δεν καλύψει η εγγύηση ειναι 18 ευρώ νομίζω.)

Εμενά μου κάλυψε πλήρως ζημιά από νερό βρύσης. Δεν ξέρω αν μπορούν να δούν οτι μπήκε σε αλμυρό νερό και να επικαλεστούν οτι δεν καλύπτει η εγγύηση... Μπορείς να δοκιμάσεις πάντως (ωστόσο το κόστος για τον έλεγχο αν δεν καλύψει η εγγύηση ειναι 18 ευρώ νομίζω.)

Αυτο φοβαμαι κι εγω μην επικαλεστουν τιποτα για αλμυρο νερο και τα παρω στο κρανιο..Ευχαριστω και παλι το παω αυριο και ενημερωνω ρι εγινε τελικα....

Poco X3 nfc 6/128

Παιδια μιας που μιλαμε για στεγανοτητα, εσεις ακουτε τριξιματα αν πιεζετε σε καποια σημεια το κινητο? Ειχα την εντυπωση οτι δεν εκανε κιχ οταν το πηρα αλλα αργοτερα αρχισε να τριζει αμα πιεζω πχ το πισω καλυμα σε ενα σημειο η ακομα και να πιεσω περιμετρικα οπως το κραταω. Μπορει να ειναι και φυσιολογικο, απτην αλλη βεβαια το defy δεν κανει τετοια παρολο που ειναι πιο φθηνης κατασκευης

ρε παιδια, ξερετε ποσοι παραγοντες μπορουν να επηρεασουν τη συσκευη και να μπει νερο? ακομα και η ταπα ναχει κλεισει σωστα, λιγο το λαστιχακι ναχει κουνηθει, λιγο ναχει κατσει καμια τριχουλα πανω ολα μπορουν να βοηθησουν στο να χασουμε την πληρη μονωση..το παν ειναι να καλυπτει με εγγυηση..δεν μιλαμε για μια φωτογραφικη ή μια θηκη στεγανοποιησης? μιλαμε για ενα premium Κινητο που ειναι αδιαβροχο χωρις να του φαινεται..αυτο εχει κοστος..και ρισκο..Οποτε εγω δε θα ελεγα οτι ειναι αποτυχια..

Πειτε σε εναν κατοχο S5 να το βουτηξει στο νερο και αμα επιβιωσει γραψτε μου..εγω ετσι οπως εχω δει το καπακι τους αμφιβαλλω αν μετα απο λιγο καιρο θα μονωνει..ειδικα αν το ανοιγοκλεινεις συχνα.

+1000.

Και πραγματικά απορώ πως ένα κινητό που πλήρωσαν αδρά δεν διστάζουν να το βουτάνε σε βρύσες η μέσα σε πισίνες η θάλασσα.

Εγώ δεν θα το έκανα απλά και μόνο μην μπλέξω καν με αντιπροσωπεία ακόμα και αν υπήρχε 1000% βεβαιότητα ότι μπορώ να κάνω με τις ώρες υποβρύχιες λήψεις χωρίς να πάθει τίποτα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αυτο φοβαμαι κι εγω μην επικαλεστουν τιποτα για αλμυρο νερο και τα παρω στο κρανιο..Ευχαριστω και παλι το παω αυριο και ενημερωνω ρι εγινε τελικα....

Για παντο εσυ πρώτος να δούμε τι θα σου πουν. Και μετά ακολουθώ και εγω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απορώ πώς έχετε τέτοια περιπετειώδη διάθεση ορισμένοι στο να αχρηστεύσετε μια συσκευή που δώσατε τόσα χρήματα για να την αγοράσατε, συν ότι αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για την καθημερινότητά σας. Να έχεις άλλη συσκευή σαν κύρια, και να κάνεις πειράματα, συν το να μη λογαριάζεις τα χρήματα και την ταλαιπωρία του σέρβις, να το δεχτώ ως ένα σημείο, αλλά μια συσκευή που αν σε αφήσει μένεις χωρίς βασικό τηλέφωνο, δε μπορώ να το αντιληφθώ. :wacko:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κοίτα να δεις.Πιστεύω ότι η αλήθεια κρύβεται κάπου ενδιάμεσα.

Οκ να δεχτώ ότι δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω από την βρύση χωρίς λόγο.Όμως η αδιαβροχοποιηση είναι ένα χαρακτηριστηκο το οποίο, έχει η σονυ,το διαφημίζει και είναι ένας από τους βασικούς λόγους αγοράς.

Εγώ για παράδειγμα το πήρα για αυτόν τον λόγο.Δεν λέω ότι θα το βρεξω επίτηδες αλλά όμως θα χαρώ αυτό το χαρακτηριστηκο του τηλεφώνου.

Το παίρνω μαζί μου στο μπάνιο και ακούω μουσική, το αφήνω πάνω σε τραπέζι χωρίς άγχος μην χυθεί νερό επάνω του,βρέχει και δεν βάζω το τσαντάκι μέσα στο μπουφάν όπως έκανα παλιά, απαντάω σε κλήσεις ακόμα κι αν δεν έχω σκουπίσει καλά τα χέρια μου κτλ.

Γενικά είναι ένα χαρακτηριστηκο που μου κάνει εύκολη την ζωή.

Άμα λοιπόν σε μια τέτοια περίπτωση πάρει νερό και μου χαλάσει,θα πάω σέρβις.

Αν μου το φτιάξουν εντός εγγύησης έχει καλώς. Θα το πάρω και την επόμενη θα το βάλω αγγελία.

Αν για οποιονδήποτε λόγο με βγάλουν εκτός εγγύησης θα το πετάξω.

Σε κάθε περίπτωση που πάθω τέτοια ζημιά για μένα θα φάει άκυρο η σονυ και δεν πρόκειται να ξαναασχοληθω με συσκευές της ακόμα κι αν με καλύψουν στο σέρβις.

Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά.Να ακούσεις 1-2 περιπτώσεις λες οκ έτυχε.Αλλά εδώ έχει πάθει πολύ κόσμος ζημιά.Σε ξένα Sites έχω διαβάσει ένα σωρό παράπονα.

Υπόψιν ότι έχω σκάσει και 34 ευρώ για να πάρω μαγνητική βάση φόρτισης και καλώδιο μαγνητικής φόρτισης έτσι ώστε να μην "καταπονω " την τάπα με το άνοιξε-κλεισε,που και για αυτό στο φινάλε έπρεπε να προβλέψει.

Απορώ πώς έχετε τέτοια περιπετειώδη διάθεση ορισμένοι στο να αχρηστεύσετε μια συσκευή που δώσατε τόσα χρήματα για να την αγοράσατε, συν ότι αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για την καθημερινότητά σας. Να έχεις άλλη συσκευή σαν κύρια, και να κάνεις πειράματα, συν το να μη λογαριάζεις τα χρήματα και την ταλαιπωρία του σέρβις, να το δεχτώ ως ένα σημείο, αλλά μια συσκευή που αν σε αφήσει μένεις χωρίς βασικό τηλέφωνο, δε μπορώ να το αντιληφθώ. :wacko:

φιλε Πανο, αυτο που λες ειναι απολυτως σωστο για τον απλο χρηστη..

Εγω προσωπικα εχω 2ο smartphone να κανω δουλεια αν χρειαστει, αλλα πιστεψε με, ακομα και να ξεμεινω απο συσκευη θα κανω αποτοξινωση..περα απο ενα viber δε θα μου λειψει τιποτα αλλο..πριν λιγα χρονια ζουσαμε και χωρις αυτα και ημαστε καλυτεροι ανθρωποι..

Τωρα αν καποιος απο εδω ειναι επιχειρηματιας και εχει σοβαρες δουλειες, 1ον δε νομιζω να εχει το κινητο αυτο και 2ον δε νομιζω να παιζει με τις βρυσες..

Επομενως εγω, οχι παντα, δοκιμαζω και απαιτω να ανταποκριθει σε αυτο που πηρα, αλλιως θα ειχα παρει αλλη συσκευη..αν οχι..εχω αποφασισει απο πριν να μπλεξω με σερβις..δεν θα πω μετα, ωχ αρβατο...το ξερω ηδη..Τελος, αν λειτουργησει σωστα απλα θα ικανοποιηθω για την αγορα ξεροντας οτι δουλευει ρολοι και οτι σε μια δυσκοληστιγμη (που γιαυτο το πηρα) θα με βγαλει ασπροπροσωπο) πχ εχω παει 3ημερο το 2010 καθαρα δευτερα και κολλησα εθνικη απο χιονι, αν ειχα αδιαβροχο κινητο να το βγαλω να χτυπησω λιγο με φλας πχ που χρειαζομουν θα ηταν μεγαλη βοηθεια...κτλ κτλ(μια στο τοσο αλλα γιαυτο το θες)

Τωρα αν καποιος απο εδω ειναι επιχειρηματιας και εχει σοβαρες δουλειες, 1ον δε νομιζω να εχει το κινητο αυτο και 2ον δε νομιζω να παιζει με τις βρυσες..

Γιατί να μην έχει δηλαδή το κινητό αυτό;; Λιγάκι off topic είμαστε αλλά απόρησα όταν το διάβασα.

αυτο απορω κι εγω

This is Sparta!!!:nagger:

Γιατί να μην έχει δηλαδή το κινητό αυτό;; Λιγάκι off topic είμαστε αλλά απόρησα όταν το διάβασα.

συνδυαστικα το θετω..οτι οκ, οι περισσοτεροι συνηθως προτιμουν αι φον ή κανα s5, αλλα αντε να το εχουν και μερικοι, αμφιβαλλω αν παιζουν κατω απο τη βρυση..και αν καποιος το κανει, προφανως δεν στηριζεται μονο σε αυτη τη συσκευη..

Και εγω εχω δουλειες και μου χρειαζεται το κινητο γιατι ειναι εργαλειο, αλλα μπορω να βολευτω με οποιοδηποτε, δεν απαιτει Ζ1 η δουλεια μου..και με κ750 που εχω για ξυπνητηρι, κανω δουλεια.

Κοίτα να δεις.Πιστεύω ότι η αλήθεια κρύβεται κάπου ενδιάμεσα.

Οκ να δεχτώ ότι δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω από την βρύση χωρίς λόγο.Όμως η αδιαβροχοποιηση είναι ένα χαρακτηριστηκο το οποίο, έχει η σονυ,το διαφημίζει και είναι ένας από τους βασικούς λόγους αγοράς.

Εγώ για παράδειγμα το πήρα για αυτόν τον λόγο.Δεν λέω ότι θα το βρεξω επίτηδες αλλά όμως θα χαρώ αυτό το χαρακτηριστηκο του τηλεφώνου.

Το παίρνω μαζί μου στο μπάνιο και ακούω μουσική, το αφήνω πάνω σε τραπέζι χωρίς άγχος μην χυθεί νερό επάνω του,βρέχει και δεν βάζω το τσαντάκι μέσα στο μπουφάν όπως έκανα παλιά, απαντάω σε κλήσεις ακόμα κι αν δεν έχω σκουπίσει καλά τα χέρια μου κτλ.

Γενικά είναι ένα χαρακτηριστηκο που μου κάνει εύκολη την ζωή.

Άμα λοιπόν σε μια τέτοια περίπτωση πάρει νερό και μου χαλάσει,θα πάω σέρβις.

Αν μου το φτιάξουν εντός εγγύησης έχει καλώς. Θα το πάρω και την επόμενη θα το βάλω αγγελία.

Αν για οποιονδήποτε λόγο με βγάλουν εκτός εγγύησης θα το πετάξω.

Σε κάθε περίπτωση που πάθω τέτοια ζημιά για μένα θα φάει άκυρο η σονυ και δεν πρόκειται να ξαναασχοληθω με συσκευές της ακόμα κι αν με καλύψουν στο σέρβις.

Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά.Να ακούσεις 1-2 περιπτώσεις λες οκ έτυχε.Αλλά εδώ έχει πάθει πολύ κόσμος ζημιά.Σε ξένα Sites έχω διαβάσει ένα σωρό παράπονα.

Υπόψιν ότι έχω σκάσει και 34 ευρώ για να πάρω μαγνητική βάση φόρτισης και καλώδιο μαγνητικής φόρτισης έτσι ώστε να μην "καταπονω " την τάπα με το άνοιξε-κλεισε,που και για αυτό στο φινάλε έπρεπε να προβλέψει.

Επιτελους, μια σωστη και ισορροπημενη αποψη!

Τι στο καλο, με fanboys της sony εχουμε μπλεξει;

Κι εγω πιστευω οτι η αληθεια ειναι στη μεση.

Δεν θεωρω καλο να προκαλεις την τυχη σου.

Απο την αλλη, οταν μια εταιρια πουλαει και διαφημιζει κατι, και εχει και πιστοποιησεις κλπ, αυτο πρεπει να ισχυει και να δουλευει.

Δεν μπορει να τα ριχνουμε ολα στους χρηστες.

Ή έχω ενα feature ή δεν το έχω!

Ειναι απλα τα πραγματα.

Δεν μπορει να 'νομιζω' ότι το έχω.

Ούτε να το εχω υπο ΄προϋποθεσεις'.

Εγω περιμενα να ερθει το επομενο καλοκαιρι, να μπορω να βγαλω καμια φωτο μες την πισινα, χωρις να τρεμω μη χαλασει η συσκευη.

Πισινα, γλυκο νερο, και δεν λεω καν να το βουτηξω, απλα να το κραταω μες την πισινα, και φυσικα σιγουρα καπου/καπως θα βραχει, παιζουν και νεροπιστολα, πλατσουρισματα, παιχνιδια νερου κλπ.

Σιγουρα με οσα διαβαζω, δεν θα το κανω.

Δεν επρεπε ομως να ειναι ετσι.

Στον εναν λεμε 'α δεν επρεπε να το κανεις αυτο'. Στον αλλο 'α η sony ειπε τοσα εκατοστα βυθισμα'. Στον αλλο 'α θα ειχε καμια τριχουλα η ταπα'. Στον αλλο 'α επεσε με πιεση το νερο'.

Με συγχωρειτε, το τμημα service της sony ειναι εδω; Και δινει 'απολογητικες' απαντησεις;

Ok, το ξερω, ειστε χρηστες και θελετε να βοηθησετε οσους επαθαν ζημια.

Αλλα οχι να δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα.

Αν η ευπαθεια ειναι τοση οση φαινεται, ας πουν οτι ειναι 'ανθετικο' στο νερο, και οχι με τον τιτλο 'αδιαβροχο'.

Λοιπον, λατρευω το τηλεφωνακι, ειναι το κατι αλλο, αλλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact